- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.761
Canlarım, ilk sayfada yeni duamız için tablo oluşturdum, herkesin isimlerini yazdım, gelip bende okuyorum diyenlerin durumunu +++ olarak aktifleştireceğim, topiğe girip haber vermeyenler ise pasif kalcak ve onları listeden çıkartacağım mecburen.
pazar akşamına kadar gelenler kabuldur, sonrasında gelenleri en sona yazarım eğer "listedeki tüm adı geçen arkadaşlara okurum" derse. onun için herkes katılıp katılmayacağını bildirsin ki ona göre oluşturayım dimi?
ekledim canım listeye seni, yarın sabah net tarihleri belirleyip yazarım kişilerin yanlarına, bugün gelenlerde olur çünkü.ben her gün giremiyrm internete ama girmeye çalışırım dualar için.
adım maonyaaa kalabilirmi sakıncası yoksa:))
yaş 23 evlilik yılım 2008
dün gelen lekeyi saymazsak 1 ağustosda adet oldum
Allah kolaylık versin canım sen +++ sın merak etme, evet onu bende okudum , 4 cuma üst üste ya evvel okunması çok iyiymiş unutmazsam kendim için okuycam, her isteyen okusun bencede.Selam herkese.dua listesinde bende varım.yaseminciim annemler geldi temizlik işleriyle uğraşıyoruz bizde.benim kitapta dört cuma bin defa ta evvel okumaktan bahsediyor.herkes kendisi icinde böyle okuyabilir.herkese iyi geceler
kuşum senide +++ yaptım, yarın sabah herkesin tarihlerini net bi şekilde yazarım yanlarına, o şeklde not alırsın. Allah kolaylık verir inşallah işlrinde.yasemın cnm ben ınternete her gun gun gremıyorum kagıta yazıp oyle yapacam cunku cnm ben hem kendı evımle ugrasıyom hem kv.ee bı de yetmezmış gbı gorumceler gelıyo kalmaya halıyle gremem ama ben okuyorum duaları cnm ama yıne sen bılırsın tabı
günayın melekcimherkeslere günaydın
oo günaydın sabah sabah bir güzel günaydın daha aldık sağol varol...Gününüz aydın geleceğiniz parlak olsun sevgili anne adayları..bu gün nasılsınız bakalım..ben akşam bissüüüüüüüüürüüüü iş yaptım..saat 7:30 da eve geldim yemek yedim topladım sonra giriştim mutfakdolaplarına saat 11 de bitti.yattım..haliyle sabahda ölü gibi uyandım..bu gün nasıl geçer bilemiycem..bu dua listesinde anlamadığımşey, tam ad olarak allahümme ya evvel mi diycez yok sa sadece ya evvel mi..?
kızlarr doktor dün bana ne ded hiç sormuyosunuz kalktı bana evladım sen çift rahimlisin demesinmi neeeeeeee demişim doktora sonradan anlasıldıki arada perde varmış dün canım çok yandıııııııııııııı((((((((((
kızlarr doktor dün bana ne ded hiç sormuyosunuz kalktı bana evladım sen çift rahimlisin demesinmi neeeeeeee demişim doktora sonradan anlasıldıki arada perde varmış dün canım çok yandıııııııııııııı((((((((((
ekledim canım listeye seni, yarın sabah net tarihleri belirleyip yazarım kişilerin yanlarına, bugün gelenlerde olur çünkü.
Allah kolaylık versin canım sen +++ sın merak etme, evet onu bende okudum , 4 cuma üst üste ya evvel okunması çok iyiymiş unutmazsam kendim için okuycam, her isteyen okusun bencede.
kuşum senide +++ yaptım, yarın sabah herkesin tarihlerini net bi şekilde yazarım yanlarına, o şeklde not alırsın. Allah kolaylık verir inşallah işlrinde.
günayın melekcim
oo günaydın sabah sabah bir güzel günaydın daha aldık sağol varol...
acab ne desek allahümme desekmi başında yoksa demesekmi?????
aaaa çok ilginç birşey yaa, ozaman çocuk şansın bizimkinin 2 katı olmazmı yani?? peki çift rahim olunca bebek işi zorlaşıyormu kolaylaşıyormuymuş? neye karar verdiniz tedavi filan bişey olacakmı, gerekiyormu?
canım üzülme..ters rahimlilerin bile doğruduğunu gördüm ben.. o problemide çözebiliyorlar sanırım..ilaç yada en fazla ameliyatla..zannımca gebe kalmaya engel değil..kaldıktan sonra bebeğe sıkıntı verebilir..bildiğim kadarıyla tedavisi var..doktor sana ne dedi???
dün kesti aldı bilmiyorum bişe çocuk demedi mevzunda eşim hiç şikayet etmedimi dedi hayır dedim işin enteresan tarafı rahim filminde bunu görülmemiş olması çift rahim deil kızlar rahim arasında perde halen kanamam var az miktarda normalmidir sizce
dün kesti aldı bilmiyorum bişe çocuk demedi mevzunda eşim hiç şikayet etmedimi dedi hayır dedim işin enteresan tarafı rahim filminde bunu görülmemiş olması çift rahim deil kızlar rahim arasında perde halen kanamam var az miktarda normalmidir sizce
geçmiş olsun melekcim en azından şimdiye kadar bebeğine kavuşmana engelin ne olduğu anlaşıldı sorun ortadan kakmıştır inşallah geçirdiğin minik operasyonla
tez vakitte yavruna kavuşman dileğiyle
böyle şeyler ister istemez canını sıkıyo adamın..ne güzel hemen operasyonunu yapmış kesmiş almış..ama neden rahim filminde gözükmedi diye sormakda çok haklısın? bende 3 sene boyunca neden kimse anti tpo ya bakmadı demiştim..inşallah bebeğinle arandaki perde kalkmıştır..birde eşin neyden şikayetci olacakmış anlamadım???dün kesti aldı bilmiyorum bişe çocuk demedi mevzunda eşim hiç şikayet etmedimi dedi hayır dedim işin enteresan tarafı rahim filminde bunu görülmemiş olması çift rahim deil kızlar rahim arasında perde halen kanamam var az miktarda normalmidir sizce
saol canımın içi inş. öyledir inş. tek neden budur
heh iyi bari aldıysa inşallah bebek hayalin ile arandaki perdelerde kalkmıştır canım yaaa, dur bakalım herşeyde bir hayır vardır inşallah ben şimdi çok umutlandım varya senin adına ayyy hadi bismillah.
şimdi o perdeyi kesip aldığına göre birkaç gün az miktarda kanama olması bence normal olabilir, sonuçta orada bir kesilme işlemi oldu ucu açık bir yara var, iyileşene kadar gelebilir gibime geliyor.
yaktı orayıda soramadım kanamam olcakmı diye ama heralde normaldir görsenin suan bile üzerine oturmakta zorlanıyorum heralde tüm elini soktu tövbe est. ilk beni aldılar o çatala neysespekulumla baktı sonta eliyle baktı aa bitti derken elime bişe geliyo dedi yavrum senin çift vajin var dedi neyse diger parmagıylada baktı dediki bunlar birleşiyo eşin şikayet etmedimi dedi hayır dedim neyse kesip alalımmı dedi peki dedim oraya igne yaptı elide çok agır sekreteri dioki yavrum nasıl dayandın ilişkide zor olur dedi neyse hersey bitti sandım bu sefer ultrasona aldı sonra yine eliyle baktı karnıma bastırdı çok kötüydu tirtir titredim normalde kızarım böle yazanlara korkutuyolar milleti diye ama cidden çok yandı canım neyse sonra bana bebek olusumunu anlattı bi kaç video izletti enfeksiyon varmış fitil ilaç eşimede verdi klomen verdi adetin 5 günü başlıcam sonrasında aşılama işte hayırlısı ile inş.
yaktı orayıda soramadım kanamam olcakmı diye ama heralde normaldir görsenin suan bile üzerine oturmakta zorlanıyorum heralde tüm elini soktu tövbe est. ilk beni aldılar o çatala neysespekulumla baktı sonta eliyle baktı aa bitti derken elime bişe geliyo dedi yavrum senin çift vajin var dedi neyse diger parmagıylada baktı dediki bunlar birleşiyo eşin şikayet etmedimi dedi hayır dedim neyse kesip alalımmı dedi peki dedim oraya igne yaptı elide çok agır sekreteri dioki yavrum nasıl dayandın ilişkide zor olur dedi neyse hersey bitti sandım bu sefer ultrasona aldı sonra yine eliyle baktı karnıma bastırdı çok kötüydu tirtir titredim normalde kızarım böle yazanlara korkutuyolar milleti diye ama cidden çok yandı canım neyse sonra bana bebek olusumunu anlattı bi kaç video izletti enfeksiyon varmış fitil ilaç eşimede verdi klomen verdi adetin 5 günü başlıcam sonrasında aşılama işte hayırlısı ile inş.
Kızlar şuanda çay'a ülker ikram batırıp yiyorum, ALlahım bu ne güzel bir tattır yarabbim, 100 kilo olucam bu gidişle nekadar iştahım açık bugünlerde böyle
böyle şeyler ister istemez canını sıkıyo adamın..ne güzel hemen operasyonunu yapmış kesmiş almış..ama neden rahim filminde gözükmedi diye sormakda çok haklısın? bende 3 sene boyunca neden kimse anti tpo ya bakmadı demiştim..inşallah bebeğinle arandaki perde kalkmıştır..birde eşin neyden şikayetci olacakmış anlamadım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?