Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yaziver, seni yarın akşam eklerim bide dua listesinde de olmak istiyorsun onuda yaz hayırlı kandiller

hoşbulduk canım :) dua listesinde de olmak istiyorum.duayı nasıl yapıyoruz bu arada yakşaşan arkadaşlar için dimi ?

ismim duygu
yaşım 27
ilk bebeğim
tahmini doğum 3 aralık
şehir istanbul
2009 yılı evlilik tarihim
sorunum yok şükür

teşekkürler

Hoşgeldin duygu, hayırlı olsun hamileliğin, Rabbim kucağında görmeyide nasip etsin

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay

duaları kudüm kızlar.Allah kabul etsin inşallah

Amiin canım inşallah :) Evet kesinlikle öyle, ben ilk 6-7 aya kadar nasıl geçti günler anlamadım ama sanki 34. haftadan beri zaman geçmek bilmiyor

Allah kabul etsin canım, gönlüne göre versin Yaradan

Amiin canım inşallah :) Evet kesinlikle öyle, ben ilk 6-7 aya kadar nasıl geçti günler anlamadım ama sanki 34. haftadan beri zaman geçmek bilmiyor

Allah kabul etsin canım, gönlüne göre versin Yaradan

aynen bana da zeynoo doğurmuş çok kıskandım kocişe diyorum ki bende doğumak istiyorum artık sıkıldım hamişlikten

teşekkür ederim Allah kabül eylesin zeynebim Rabbim ettiğin duaların kat be katlarını sana versin inşallah

aynen bana da zeynoo doğurmuş çok kıskandım kocişe diyorum ki bende doğumak istiyorum artık sıkıldım hamişlikten

Ayy gördüm canım oğluşunun resmini 41 kere maşallah
Onu öyle görünce aklıma ne geldi biliyomusun, yani şimdi bizim karnımızdadamı öyle bir tombidik bişey var Ben halâ böyle kemikli eli yüzü belli olmayan bişey varmış gibi hissediyodum ya görünce bir hoş oldu içim

Benim de o zaman gamzeyle aramız az onun tutarsa benim de tutarsa tüp arkamızdan burcu da gelirse cinsiyetler aynı olabilir

aşk olsun seda burcu nerden çıktı şimdi?o bu ay gidicek doktora.senden sonra ben varım.gamze mayıs,burcu haziran ,sen temmuz,ben ağustos hamilesi inşallah :)

ya sorma kocama gösterdim ben artık sevmek istiyorum diyorum valla
benim ki aynısı değil kukulusu cnm
valla çok merak ediyorum nasıl birşey neye kime benziyor aylardır içimde neyi besliyorum saklıyorum ben diye ayy bizde o günleri yaşarız inşallah

Bende çok merak ediyorum ama doğumuda düşünmemeye çalışıyorum Bazen diyorum şöyleee günler birden göz açıp kapayıncaya kadar geçsede ben doğurmuş ve kuzumu kucağıma almış olsam, nasıl doğurduğumu anlamasam
Çok az kaldı Mesudem 1 aya kalmadan çoktan yanımızdalar inşallah

Ben geldim..2 tane nur topu gibi yumosum var catlatma ignesi yaptirdim ayin 30 unda tekrar gitcem...
Salati tefriciyeler 605 tane kalmis 50 tanede Nazan okuycakmis geriye kalani ben tamamlarim cok sag olun kizlar yarinda Asli ya baslariz...

çok sevindim Tümay.Allah sonunu bebiş etsin inşallah hayırlısı ile

Kızlar görümcemden haber geldi
doktor biyopsi yapmamış yarınsabahtan hastaneye çağırmış çünkü dalağa kasığa göğüse her yere dağılmışşş (((durum kötü kızlarrr (((

Allah ım şu mübarek günde edilen dualrı kabul etsin.başta peygamber efendimiz(S.A.V.) olmak üzere en sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine tez zamanda acil şifalar versin inşallah

inşallah RABİİM hayırlı kolay doğumlar nasip etsin cümlemize bana artık bırak 1 ayı bır hafta bile çok geliyo nedense komşum da salı gününe doğum yapıyor önu görürsem iyice sabırsızlanırım ben

çok sağol canım.hem mübarek gün hem hamilesin.amiiiiiiin inşallah

Kız bu kadar sabırsız olma Bak sonra senin kız nazlanır, erkek çocukları gibi 40. haftayı bekler falan dayanamazsın sonra anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…