- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.761
selam kızlar yeni gebeyim kasıklarım ve belim çok ağrıo nedeni ne olabilir
Kız bu kadar sabırsız olmaBak sonra senin kız nazlanır, erkek çocukları gibi 40. haftayı bekler falan dayanamazsın sonra anacım
A.s. Hoşgeldin. Kaç haftalık hamilesin? Gebeliğin ilk haftalarında bu tür rahatsızlıklar olabiliyor, endişe etme
Hayırlı olsun gebeliğin, darısı isteyenlere olsun inşallah.
ayy ne yapayım gülüm elimde değil ki hem ben zatten 40 haftalık olarak hesaplıyorum hiç erken olacakmış gibi gelmiyor
saol cnm aslında daha 2 ay önce düşük yapmıştım şimdi vala hcg değeri 43 çıkmşıtı doktorum bişey sölemdi cumrtesi tekrar çağırdı ağrım başlayınca korktum biişey olcak die
Banada öyle geliyo, hatta ben 40+ olarak bekliyorum
Ama hiçte belli olmaz yanii, bi bakmışsın çıkıvermişler :)
Hayırlısı be canım yeterki sağlıcakla gelsinler, gerisi boş
Kanaman olmadığı sürece korkma. Çok dikkat et kendine. Bol bol yat dinlen. Kanaman olursa da hemen git doktora. İnşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz, Rabbim size bağışlasın evladınızı :)
2 ay önceki düşüğün kaç haftalıktı? Biraz kendinden bahsedersen topikimizce tanınmış olursun
Banada öyle geliyo, hatta ben 40+ olarak bekliyorum
Ama hiçte belli olmaz yanii, bi bakmışsın çıkıvermişler :)
Hayırlısı be canım yeterki sağlıcakla gelsinler, gerisi boş
Kanaman olmadığı sürece korkma. Çok dikkat et kendine. Bol bol yat dinlen. Kanaman olursa da hemen git doktora. İnşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz, Rabbim size bağışlasın evladınızı :)
2 ay önceki düşüğün kaç haftalıktı? Biraz kendinden bahsedersen topikimizce tanınmış olursun
canım ben selin 6 aylık evliyim bundan 2 ay önce düşük yaptım bebeğim 2 aylıktı kesesi falan bir türlü görünmedi dış gebelik sanıldı değildi alttan göründü ama düştü şimdi tekraar gebeyim hcg 43 çıktı ne kadarlık bilmiorum ama 3 yada 4 hafta galiba korkuorum tekrar bişey
aynen öyle cnm arada eşime diyorum sıcak suyu getireyim mi pırtlatacan mı diye geyik yapıyor benimle
Çiçeği burnunda gelinsin yani senNe güzel, Rabbim hemen nasip etmiş size, hamile kalabiliyo olman çok güzel. İnşallah bu kez sıkı sıkı tutunur meleğin. Korkma, aklına kötüyü getirme, bol bol dua et, birşey olmaz Allahın izniyle :)
Çok yaşa emi Mesude gece gece güldürdün beni, çok hoşsun canım yaa
Çiçeği burnunda gelinsin yani senNe güzel, Rabbim hemen nasip etmiş size, hamile kalabiliyo olman çok güzel. İnşallah bu kez sıkı sıkı tutunur meleğin. Korkma, aklına kötüyü getirme, bol bol dua et, birşey olmaz Allahın izniyle :)
Çok yaşa emi Mesude gece gece güldürdün beni, çok hoşsun canım yaa
inş sizde dua edin bana allahım inş yanımzdaolur
yani deneyimli bi koca var anıden sancım olursa kendisi doğum yaptırır beni
nerden biliyon diyorum sıcak suyu bezi falan diye türk filimlerinden diyo bi de elini tutuyor aşağıya dur aşkitom pırtlatacak mısın ayy alem ya dalga geçiyor benimle
ayy teşekkür ederim cnm gül gül ne güzeişte
İnşallah canım, bizim topiğimiz dua etmeyi çok sever, tanıyalım ya da tanımayalım elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce duamızı ederiz. Bize katılabilirsin
Hehehe tam komedisiniz, Rabbim güldürsün hep yüzünüzü canım
Yarın dedemin ölüm yıldönümü. Bu gece çok mübarek bir gece. Ben çıkıyım canım artık, netin başında fazla zaman kaybettim.
Görüşürüz, kendine ve bebeğine çok iyi bak, ikinizide öptümm
Kızlar görümcemden haber geldi
doktor biyopsi yapmamış yarınsabahtan hastaneye çağırmış çünkü dalağa kasığa göğüse her yere dağılmışşş(((durum kötü kızlarrr (((
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese, dün gelipde bi kandilinizi kutlayamadım kusura bakmayın Rabbim edilen dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Ben kötüyüm dünden beri kusuyorum ishal oldum elim kolum kalkmıyo çok halsizim.. Dün akşamda doğru düzgün bişi yapamadım içime oturdu ztn inş. Bugün cuma vakti yapacağım..
Kaşıntılarım geçti gibi ara ara oluyo artık çok şükür..
Haber vereyim dedim doğurmadım daha ama artık çok yoruldum Allaha emanet olun öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?