Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kız bu kadar sabırsız olma Bak sonra senin kız nazlanır, erkek çocukları gibi 40. haftayı bekler falan dayanamazsın sonra anacım

ayy ne yapayım gülüm elimde değil ki hem ben zatten 40 haftalık olarak hesaplıyorum hiç erken olacakmış gibi gelmiyor

A.s. Hoşgeldin. Kaç haftalık hamilesin? Gebeliğin ilk haftalarında bu tür rahatsızlıklar olabiliyor, endişe etme
Hayırlı olsun gebeliğin, darısı isteyenlere olsun inşallah.

saol cnm aslında daha 2 ay önce düşük yapmıştım şimdi vala hcg değeri 43 çıkmşıtı doktorum bişey sölemdi cumrtesi tekrar çağırdı ağrım başlayınca korktum biişey olcak die

ayy ne yapayım gülüm elimde değil ki hem ben zatten 40 haftalık olarak hesaplıyorum hiç erken olacakmış gibi gelmiyor

Banada öyle geliyo, hatta ben 40+ olarak bekliyorum
Ama hiçte belli olmaz yanii, bi bakmışsın çıkıvermişler :)
Hayırlısı be canım yeterki sağlıcakla gelsinler, gerisi boş

saol cnm aslında daha 2 ay önce düşük yapmıştım şimdi vala hcg değeri 43 çıkmşıtı doktorum bişey sölemdi cumrtesi tekrar çağırdı ağrım başlayınca korktum biişey olcak die

Kanaman olmadığı sürece korkma. Çok dikkat et kendine. Bol bol yat dinlen. Kanaman olursa da hemen git doktora. İnşallah bu sefer düşükle sonuçlanmaz, Rabbim size bağışlasın evladınızı :)
2 ay önceki düşüğün kaç haftalıktı? Biraz kendinden bahsedersen topikimizce tanınmış olursun

canım ben selin 6 aylık evliyim bundan 2 ay önce düşük yaptım bebeğim 2 aylıktı kesesi falan bir türlü görünmedi dış gebelik sanıldı değildi alttan göründü ama düştü şimdi tekraar gebeyim hcg 43 çıktı ne kadarlık bilmiorum ama 3 yada 4 hafta galiba korkuorum tekrar bişey

aynen öyle cnm arada eşime diyorum sıcak suyu getireyim mi pırtlatacan mı diye geyik yapıyor benimle

canım ben selin 6 aylık evliyim bundan 2 ay önce düşük yaptım bebeğim 2 aylıktı kesesi falan bir türlü görünmedi dış gebelik sanıldı değildi alttan göründü ama düştü şimdi tekraar gebeyim hcg 43 çıktı ne kadarlık bilmiorum ama 3 yada 4 hafta galiba korkuorum tekrar bişey

Çiçeği burnunda gelinsin yani sen Ne güzel, Rabbim hemen nasip etmiş size, hamile kalabiliyo olman çok güzel. İnşallah bu kez sıkı sıkı tutunur meleğin. Korkma, aklına kötüyü getirme, bol bol dua et, birşey olmaz Allahın izniyle :)

aynen öyle cnm arada eşime diyorum sıcak suyu getireyim mi pırtlatacan mı diye geyik yapıyor benimle

Çok yaşa emi Mesude gece gece güldürdün beni, çok hoşsun canım yaa

inş sizde dua edin bana allahım inş yanımzdaolur

yani deneyimli bi koca var anıden sancım olursa kendisi doğum yaptırır beni
nerden biliyon diyorum sıcak suyu bezi falan diye türk filimlerinden diyo bi de elini tutuyor aşağıya dur aşkitom pırtlatacak mısın ayy alem ya dalga geçiyor benimle
ayy teşekkür ederim cnm gül gül ne güze işte

inş sizde dua edin bana allahım inş yanımzdaolur

İnşallah canım, bizim topiğimiz dua etmeyi çok sever, tanıyalım ya da tanımayalım elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce duamızı ederiz. Bize katılabilirsin

Hehehe tam komedisiniz, Rabbim güldürsün hep yüzünüzü canım
Yarın dedemin ölüm yıldönümü. Bu gece çok mübarek bir gece. Ben çıkıyım canım artık, netin başında fazla zaman kaybettim.
Görüşürüz, kendine ve bebeğine çok iyi bak, ikinizide öptümm

amin cnm senide bebeğin ve kocanla birlikte etsin inşallah tmm cnm kendine iyi bak Rabbime emanetsiniz bizde seni ve oğlunu öptük byy byy

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese, dün gelipde bi kandilinizi kutlayamadım kusura bakmayın Rabbim edilen dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Ben kötüyüm dünden beri kusuyorum ishal oldum elim kolum kalkmıyo çok halsizim.. Dün akşamda doğru düzgün bişi yapamadım içime oturdu ztn inş. Bugün cuma vakti yapacağım..
Kaşıntılarım geçti gibi ara ara oluyo artık çok şükür..
Haber vereyim dedim doğurmadım daha ama artık çok yoruldum Allaha emanet olun öpüldünüz..

Kızlar görümcemden haber geldi
doktor biyopsi yapmamış yarınsabahtan hastaneye çağırmış çünkü dalağa kasığa göğüse her yere dağılmışşş (((durum kötü kızlarrr (((

aslıcımm kurban oldugum allah acil şifalar versin yavrusuna bagışlasın çok uzuldum inan akşam adıyla dua ettim ona rabbim kabul etsin inş.

geçmiş olsun kuzumm bi doguraydın hepimiz seni gibi rahatlıcazz nazaramı geliyosun dikkatmi etmiyosun anlamadımki

gülüm duanı okudum allah kabul etsin

herkese günaydın cankuşlar vede hayırlı cumalar bugunde ben hatırlatayım ya evveli unutmayalım

Günayddınn can'lar..

İyisiniz inşAllah hepiniz.. Dün gece hepimize dualarımı ettim, Rabbim inşAllah hepimizin yüzünü güldürecek, burada hem tedaviyle, hem tedavisiz bekleyenn heerkkeeesiinnn gönlünün prensini yada prensesini inşAllah vericek Allah ım....

Aslı görümcenede şifalar diledim.. Tefriciyeye de elimden geldiğince katılıcağım. Rabbim inşAllah tüm aldığınız haberleri en yakın zamanda edilen duaların hürmetine hayırlı haberlere, iyileşmeye çevirsin. Allah evladına, sevdiklerine bağışlasın.. Tedaviye gideceği kontrollere gideceği her zaman bir sonraki doktor kontrollüne kadar hep 313 kere Ayetel kürsi niyetlenip onu da okusun.. Bak faydasını çok görücektir inşAllah.

Burcu canımcımmm sen emara ne zaman giriceksin canım benimm.. yazdığını görmedim.. haber vericektin dua edicektik..

Yarın doktor günümm kısmetse, geçen haftaki gibi yapıyormuşum. Hiç heyecanlı değilim deyip randevumm taaa bi daha ki haftaya çıkıyormuş meğer , vakit çabuk geçti bu hafta gerçekten, hiç sıkılmadım.. normalde 15 günde gittiğimde daha yıpranmış gidiyordum. Bu hafta bi sabır geldi Allah tarafından. İnşAllah bizde yarın hayırlı haberlerle döneriz inşAllah.

dün akşam Kuran okurken düştü aklımaa, konsantrem dağıldı resmen.. Tümay şu makinanın kapağı ne alemde. sinir oldum dün gece. Bu adamlar seni bekletiyorlar mı hala. Bekletiyorlarsa adamlara de ki lutfen.. ben bu makinayı beklemek için almadım nihayetinde, Tüketici mahkemesine gideceğim bana bugun akşama kadar yanıt vermezseniz eğer ve makinanın değişimi için değil para iadesi için başvuruyorum ptesi de, çünkü oradaki yasal bekleme süresi boyunca bekleyecekhalim yok, yeni makina alacağım ve tüketici heyetinden uzmanla da görüştüm para iadesi alırsınız siz başvurun dedi de. Belki işini hızlandırır.. bekletiyorlarsa hala neyi bekliyeceksin. Gerçektende para iadesi talebinde bulunursan değişim değil sadece iade başvurabiliyorsun.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 2700 TL altındaki ürünlere Belediyedeki Tüketici hakem heyeti, üzerindekilere de Sanayi odasındaki heyet bakıyor. Belediyelerde süre daha uzun oluyor sonuçlanma süresi (120 gün bulmuştu bizimde bi konumuz olmuştu) Sanayi odasıda 60-70 günde çözüyor, belediyeyide sonrasında sıkıştırıyorsun zaten neyse onu da vakit uzun olduğundan sen bi zahmet şu konuyu hhızlandır lutfen. Taktım akşamdan beri.

SEDA bugün senin günün diye ben sana dua ettim, tüp bebegin inşallah tutunur diye :))))
Bugün megerse GüL'ün dua günüymüş ayy çok utandım hemen onada dua edeyim :)))))

BEDIS günaydın tatlım, emar işini doktora bir daha soracagiz hormonum iyi memede kütle çıkmadı sanirim emara gerek kalmayacak, inşallah gerek kalmaz, umarım seninde yarın ki görüşmen çok iyi geçer, belli pipisini yada kukusunu da görürsünüz, tümayın makinasi dün benimde aklıma geldi :)) bide dün senin bacağında aklima geldi, onun içinde dua ettim :))) ve tabiki Aslı'nın görümcesi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…