- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.781
Duygucum merhaba aramıza hoşgeldin tatlım, Allah hayırlı uğurlu sağlıklı etsin bebeğini inşallah. maşallah canım, inşallah bebeğin ve sen topiğimize uğurlu gelirsin, bol bol hamiş haberi çıkar senin gelişinle birlikte burdanhoşbulduk canım :) dua listesinde de olmak istiyorum.duayı nasıl yapıyoruz bu arada yakşaşan arkadaşlar için dimi ?
ismim duygu ,yaşım 27,ilk bebeğim,tahmini doğum 3 aralık
şehir istanbul,2009 yılı evlilik tarihim,sorunum yok şükür
anammm aylin'in dediğine göre ozaman ortalık yine karışacak seynepcim.bance de yaseminin kızı olcak ama buketle senin oğlun.tabi Allah ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin de hepsi lazım sonuçta...
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese, dün gelipde bi kandilinizi kutlayamadım kusura bakmayın Rabbim edilen dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Ben kötüyüm dünden beri kusuyorum ishal oldum elim kolum kalkmıyo çok halsizim.. Dün akşamda doğru düzgün bişi yapamadım içime oturdu ztn inş. Bugün cuma vakti yapacağım..
Kaşıntılarım geçti gibi ara ara oluyo artık çok şükür..
Haber vereyim dedim doğurmadım daha ama artık çok yoruldum Allaha emanet olun öpüldünüz..
Günaydınnnn hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarımmm
eşim 4 gündür yoktu bugün gelecek inşallah sevinçliyim, bugün yine misafir geliyor anneme 11 kişi
Bediş gibi benimde yarın dr günüm, ikili test olacağım Allah nasibederse.
Birde benim yarın doğum günüm "30" yaşına gireceğim20'li yaşlara veda ediyorum bugün son gençlik günüm
SEDA bugün senin günün diye ben sana dua ettim, tüp bebegin inşallah tutunur diye :))))
Bugün megerse GüL'ün dua günüymüş ayy çok utandım hemen onada dua edeyim :)))))
BEDIS günaydın tatlım, emar işini doktora bir daha soracagiz hormonum iyi memede kütle çıkmadı sanirim emara gerek kalmayacak, inşallah gerek kalmaz, umarım seninde yarın ki görüşmen çok iyi geçer, belli pipisini yada kukusunu da görürsünüz, tümayın makinasi dün benimde aklıma geldi :)) bide dün senin bacağında aklima geldi, onun içinde dua ettim :))) ve tabiki Aslı'nın görümcesi...
dün akşam Kuran okurken düştü aklımaa, konsantrem dağıldı resmen.. Tümay şu makinanın kapağı ne alemde. sinir oldum dün gece. Bu adamlar seni bekletiyorlar mı hala. Bekletiyorlarsa adamlara de ki lutfen.. ben bu makinayı beklemek için almadım nihayetinde, Tüketici mahkemesine gideceğim bana bugun akşama kadar yanıt vermezseniz eğer ve makinanın değişimi için değil para iadesi için başvuruyorum ptesi de, çünkü oradaki yasal bekleme süresi boyunca bekleyecekhalim yok, yeni makina alacağım ve tüketici heyetinden uzmanla da görüştüm para iadesi alırsınız siz başvurun dedi de. Belki işini hızlandırır.. bekletiyorlarsa hala neyi bekliyeceksin. Gerçektende para iadesi talebinde bulunursan değişim değil sadece iade başvurabiliyorsun.
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 2700 TL altındaki ürünlere Belediyedeki Tüketici hakem heyeti, üzerindekilere de Sanayi odasındaki heyet bakıyor. Belediyelerde süre daha uzun oluyor sonuçlanma süresi (120 gün bulmuştu bizimde bi konumuz olmuştu) Sanayi odasıda 60-70 günde çözüyor, belediyeyide sonrasında sıkıştırıyorsun zaten neyse onu da vakit uzun olduğundan sen bi zahmet şu konuyu hhızlandır lutfen. Taktım akşamdan beri.
Kizlar dun soyledim iade alin bunu yoksa hakem heyetine asvurucam diye elinden geleni yap dediler bende musteri iliskilerini aradim sikayet ettim ben mudurum le gorusup yarin donucem dedi bakalim yoksa pazartesi hakem heyetine gidicem bidaha makina almaya korkarimm ben kalsin bulasigimi elde yikarim...SEDA bugün senin günün diye ben sana dua ettim, tüp bebegin inşallah tutunur diye :))))
BEDIS günaydın tatlım, emar işini doktora bir daha soracagiz hormonum iyi memede kütle çıkmadı sanirim emara gerek kalmayacak, inşallah gerek kalmaz, umarım seninde yarın ki görüşmen çok iyi geçer, belli pipisini yada kukusunu da görürsünüz, tümayın makinasi dün benimde aklıma geldi :)) bide dün senin bacağında aklima geldi, onun içinde dua ettim :))) ve tabiki Aslı'nın görümcesi...
gonalfı akşam saat 22:00 de 250 lik vuruluyorum cnm yani günde tek doz...
Ayy gördüm canım oğluşunun resmini 41 kere maşallah
Onu öyle görünce aklıma ne geldi biliyomusun, yani şimdi bizim karnımızdadamı öyle bir tombidik bişey varBen halâ böyle kemikli eli yüzü belli olmayan bişey varmış gibi hissediyodum ya görünce bir hoş oldu içim
aşk olsun seda burcu nerden çıktı şimdi?o bu ay gidicek doktora.senden sonra ben varım.gamze mayıs,burcu haziran ,sen temmuz,ben ağustos hamilesi inşallah :)
Bende çok merak ediyorum ama doğumuda düşünmemeye çalışıyorumBazen diyorum şöyleee günler birden göz açıp kapayıncaya kadar geçsede ben doğurmuş ve kuzumu kucağıma almış olsam, nasıl doğurduğumu anlamasam
Çok az kaldı Mesudem 1 aya kalmadan çoktan yanımızdalar inşallah
Allah ım şu mübarek günde edilen dualrı kabul etsin.başta peygamber efendimiz(S.A.V.) olmak üzere en sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine tez zamanda acil şifalar versin inşallah
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese, dün gelipde bi kandilinizi kutlayamadım kusura bakmayın Rabbim edilen dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Ben kötüyüm dünden beri kusuyorum ishal oldum elim kolum kalkmıyo çok halsizim.. Dün akşamda doğru düzgün bişi yapamadım içime oturdu ztn inş. Bugün cuma vakti yapacağım..
Kaşıntılarım geçti gibi ara ara oluyo artık çok şükür..
Haber vereyim dedim doğurmadım daha ama artık çok yoruldum Allaha emanet olun öpüldünüz..
SEDA bugün senin günün diye ben sana dua ettim, tüp bebegin inşallah tutunur diye :))))
Günaydınnnn hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarımmm
eşim 4 gündür yoktu bugün gelecek inşallah sevinçliyim, bugün yine misafir geliyor anneme 11 kişi
Birde benim yarın doğum günüm "30" yaşına gireceğim20'li yaşlara veda ediyorum bugün son gençlik günüm
çok duygulanıyorum böyle bişeyler olunca ne oldu söyliyim hemen dün gece işte kuranımı okurken bööle geçiyorsunuz gönlümden.. sizler, tümayın makinası (tövbe yarabbim), seninle ilgili dua ederken emarla ilgilide dua etmek geçmedi hiç içimden sende şimdi diyorsun ki belki gerek olmayacak, inşAllah da gerek olmayacak.
Dualarımızı Rabbim kabul etsin, Allah razı olsun, Burcum.. Gönlündekine inşAllah hayırlı tez vakitlerde kavuşacaksın..
burada önceki sayfalarda kim yazmış unuttum ama şöyle demiş.. mayıs gebesi gamze, haziran burcu, temmuz seda, ağustos gebeside zeynep ti galiba yazan yaa.. inşAllah dediği gibi olur. Yürekten amin diyorum.
selam kızlar yeni gebeyim kasıklarım ve belim çok ağrıo nedeni ne olabilir
Ve Oğlum 5 aylık :)
bundan 5 ay önce bu saatlerde daha doğmamıştı yavrum
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
hamilelikten:)))
sevindim bişey çıkmamasına..
off ne çok yuazmışsınız sabah sabah...
allah bagışlasın canım acısını göstermesin kasıktaki agrında bencede yumurtlama olabilir emirden sonra hemen sanmıyorum ama ikiciyi düşünebilirsin
yok canım almayayım :)
RABBİM İSTEYENE VERSIN İNŞŞALLAHHH
sakın hamile olmayasın lafı daha yakışırdı buket
nazan hamileyken doktora gittiğimde midem bulanıyor kokulara karşı falan demiştim bana bakıp gülmüştü sakın hamile olmayasın demişti ve ne acıdırki o muayenede kalbinin durduğunu öğrendik.
günaydııın kızlar, dün akşam eski mesajlarımızı okudum eskiyi yad ettim vay be ne kadar zaman geçmiş aradan kimler gelmiş gitmiş neler konuşulmuş yaşanmış...
şimdiden happy birtday yasemin bebeğinle ve eşinle mutlu huzurlu bir hayat diliyorumGünaydınnnn hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarımmm
Duygucum merhaba aramıza hoşgeldin tatlım, Allah hayırlı uğurlu sağlıklı etsin bebeğini inşallah. maşallah canım, inşallah bebeğin ve sen topiğimize uğurlu gelirsin, bol bol hamiş haberi çıkar senin gelişinle birlikte burdan
anammm aylin'in dediğine göre ozaman ortalık yine karışacak seynepcim.
iyi arkadaşların çocuklarının cinsiyetide aynı olurmuş, senin demene göre buket ve nazan iyi arkadaş, ben değilim
kavga çıkar bak topikte sen dua et hepimizin cinsiyeti aynı olsun
Çiğdem ayy canım yaa 15 günün kalmış oyyy çok heyecanlandım yaaa bakalım ilk kim doğuracak dım dım dım
Mesudecim kuşum içinde zor tutuyorsun tatlı kızını okuduğuma göre, bi çıksında nasıl mıncıklıycam onu tarzında konuşmalarını gördüm ayyy hakkaten cimcimeyi alıp böyle sıkıştırasım geldi yaa, hadi arkadaşlar artık çıkartın hayırlısıyla şu bebeklerinizi, b.gül, k.gül,mesude,çiğdem bakalım kim hızlı çıkacak
canım benimm rabbim inş. sağlıklısından nasip etsin kaçıncı haftandaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?