Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bu arada Bgül senin için Fetih süresini okudum bu arada dün akşam Rabbim inşAllah sağlıkla, kolaylıkla, sağlıklı evladını kucağına almana yardım eder, doğumunu kolaylaştırsın mevlam.

ammaa ben demiştim ya size Ben fetih süresini çok okumadığım içni yavaş okuyorum diye. şimdi diğer kızlarınkini okuyacaktım hafta olarak gül önde diye ondan başladım.. ee Mesudenin kız olduğu için erken gelebilirmiş 40 hafta olmadann Allah Allah çok şaşırdım. bilmiyordum.. acale etmesinn Mesudecimmm bebişş, Bedriye Teyzesi daha Fetih süresi okuyacak kısmetse size.. k.gül, çiğdemim sizlere de okucam en yakın zamanda hayırlsııyla.

Günaydınnnn hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarımmm
eşim 4 gündür yoktu bugün gelecek inşallah sevinçliyim, bugün yine misafir geliyor anneme 11 kişi
Bediş gibi benimde yarın dr günüm, ikili test olacağım Allah nasibederse.
Birde benim yarın doğum günüm "30" yaşına gireceğim 20'li yaşlara veda ediyorum bugün son gençlik günüm

Duygucum merhaba aramıza hoşgeldin tatlım, Allah hayırlı uğurlu sağlıklı etsin bebeğini inşallah. maşallah canım, inşallah bebeğin ve sen topiğimize uğurlu gelirsin, bol bol hamiş haberi çıkar senin gelişinle birlikte burdan

bance de yaseminin kızı olcak ama buketle senin oğlun.tabi Allah ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin de hepsi lazım sonuçta...
anammm aylin'in dediğine göre ozaman ortalık yine karışacak seynepcim.
iyi arkadaşların çocuklarının cinsiyetide aynı olurmuş, senin demene göre buket ve nazan iyi arkadaş, ben değilim
kavga çıkar bak topikte sen dua et hepimizin cinsiyeti aynı olsun

Çiğdem ayy canım yaa 15 günün kalmış oyyy çok heyecanlandım yaaa bakalım ilk kim doğuracak dım dım dım

Mesudecim kuşum içinde zor tutuyorsun tatlı kızını okuduğuma göre, bi çıksında nasıl mıncıklıycam onu tarzında konuşmalarını gördüm ayyy hakkaten cimcimeyi alıp böyle sıkıştırasım geldi yaa, hadi arkadaşlar artık çıkartın hayırlısıyla şu bebeklerinizi, b.gül, k.gül,mesude,çiğdem bakalım kim hızlı çıkacak

iyiki doğdun yasiii eşinle kuzunla daha nice mutlu huzurlu saglıklı yıllara

duamnur/ k.Burcu
binbirgece/ b.Gamze
gul1982/ b. Gül
serap_serap/ serap

dualarınızı okudum kızlarr Rabbim kabul etsin inşallah.

dün baya dua okudum, yasin okudum gerçi yasin okurken artık gözlerim kayıyordu bi gece önce sahura kalkınca kelimeler birbirine giriyordu resmen ama bitirdim fetih dualarını okuyamadım o yüzden yattım. Bu akşam inşallah doğum yapacak arkadaşlarımıza dua okucam ve Aslı'nın görümcesine de.

çok duygulanıyorum böyle bişeyler olunca ne oldu söyliyim hemen dün gece işte kuranımı okurken bööle geçiyorsunuz gönlümden.. sizler, tümayın makinası (tövbe yarabbim), seninle ilgili dua ederken emarla ilgilide dua etmek geçmedi hiç içimden sende şimdi diyorsun ki belki gerek olmayacak, inşAllah da gerek olmayacak.
Dualarımızı Rabbim kabul etsin, Allah razı olsun, Burcum.. Gönlündekine inşAllah hayırlı tez vakitlerde kavuşacaksın..

burada önceki sayfalarda kim yazmış unuttum ama şöyle demiş.. mayıs gebesi gamze, haziran burcu, temmuz seda, ağustos gebeside zeynep ti galiba yazan yaa.. inşAllah dediği gibi olur. Yürekten amin diyorum.

Kizlar dun soyledim iade alin bunu yoksa hakem heyetine asvurucam diye elinden geleni yap dediler bende musteri iliskilerini aradim sikayet ettim ben mudurum le gorusup yarin donucem dedi bakalim yoksa pazartesi hakem heyetine gidicem bidaha makina almaya korkarimm ben kalsin bulasigimi elde yikarim...

Günaydın kızlar nasılsınız?
hayırlı cumalar.
RABBİm dualarımızı kabul eylesin inşallahh...
ya kızlar benim dünden beri sol kasığım acayip ağrıyor.
adetin 14. günüydü bugün 15. günü yumurtlama mı acaba?
daha önce böyle bişey yaşadım mı onu da bilmiyorum

gonalfı akşam saat 22:00 de 250 lik vuruluyorum cnm yani günde tek doz...

hm anladım canım daha iyiymiş öyle benimde öyle olsa iyi olur. Aşılamada saat 18.30 da vuruyordum her gün aynı saat bazen işten yetişmek zor oluyordu falan. İnşallahh güzel haberlerini alıcaz canım genartla ilgili güzel şeyler okuyorum hep. Genarttı dimi yanlış hatırlamıyorum.

kız doğurdun dopurucan hala eli yüzü belli olmayan diyorsun sen ben gibi insan var şu an karnın eni konu kız düşünsene ayy Allah'ın hikmeti işte karnında yaşıyor ve çıkınca da ağlıyor, emiyor, tuvaletini yapıyor herşeyiyle tam teşekküllü e sen onu karnında taşıyorsun içinde nasıl bir mucizedir bu gün gün yoktan var oluyor.

aşk olsun seda burcu nerden çıktı şimdi?o bu ay gidicek doktora.senden sonra ben varım.gamze mayıs,burcu haziran ,sen temmuz,ben ağustos hamilesi inşallah :)

canım bana daha var ben bu ay yaptırmıyorum ki tüp bebeği temmuzda sonu gibi olacak. Gamze bu ay başladı tüp bebeğe 1 ay sonra da sonucu belli olur. Ben Gamze'yi başa yazmamış mıyım yanlış yazmışım o zaman. İnşallah Allah hepimize nasip eder dün listeye baktım da maşallah baya artış oldu sırada biz varız

Valla çok az kaldı canım yaa nasıl bir heyecandır kimbilir. Sana tavsiyem bol bol uyu dinle sonra vaktin olmayacak.

Allah ım şu mübarek günde edilen dualrı kabul etsin.başta peygamber efendimiz(S.A.V.) olmak üzere en sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine tez zamanda acil şifalar versin inşallah

Aminn..

canımm geçmiş olsun. Halsiz olman normal tabii dikkat et kendine yavrunu kucağına alınca hepsi geçecek.

canım baya da var benim dua günüme aslında ama Rabbim bana da dua etmeni istemiş demek ki ben buna yoruyorum bak boşuna ikizim demiyorum sana ben

canımm ikili testinde güzel çıkacak hiçbir sorun olmayacak inşallah bir de doğumgününe denk gelmiş sende 30 lar kervanındasın yani ben ocakta girdim canım senden öndeyim. İnsan bir tuhaf oluyor dimi 20 li yaşlara veda edince bir dönem kapanmış gibi oluyor Allah sağlıklı sıhhatli huzurlu yaşlar geçirmeyi nasip etsin canım bak ne güzel bebeğin geliyor 30. yaş hediyesi. Benimde öyle olur inşallah.. bu sene benim şanslı yılımmış ve kovaların en doğurgan zamanıymış bakalım görücez.

Ben temmuz sonlarına doğru başlıcam ama öğrenmem ağustos olur ben temmuz değil de ağustos gebesi mi oluyorum acaba.

selam kızlar yeni gebeyim kasıklarım ve belim çok ağrıo nedeni ne olabilir

hamilelikten:)))

sevindim bişey çıkmamasına..

off ne çok yuazmışsınız sabah sabah...

günaydııın kızlar, dün akşam eski mesajlarımızı okudum eskiyi yad ettim vay be ne kadar zaman geçmiş aradan kimler gelmiş gitmiş neler konuşulmuş yaşanmış...

sakın hamile olmayasın lafı daha yakışırdı buket

nazan hamileyken doktora gittiğimde midem bulanıyor kokulara karşı falan demiştim bana bakıp gülmüştü sakın hamile olmayasın demişti ve ne acıdırki o muayenede kalbinin durduğunu öğrendik.

Son düzenleme:
şimdiden happy birtday yasemin bebeğinle ve eşinle mutlu huzurlu bir hayat diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…