- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.801
Evet ya ağustosta 1. yılımızı kutluyacağız :)))
9+2 ama hep daha az söylüyorlar 8+4 de durmuş muş (halbuki kendi doktoruma göre daha yarım saat anca olmuştur demişti)
günaydın kızlar hayırlı ve bol dualı bir cuma geçirelim ya evveli unutmayalım benim 4 haftam bugun adetimede 2 gün var bakalım allahım ne nasip edecek
kimseye güve olmuyoki rabbim inş. buket sağlık sıhhatli bir evlat nasip eder canımm
bizde bugun 8 haftamızı bitiriyoruz inş. rabbim 40 haftalarıda görmeyi nasip etsinn
buket mi nazaaan sende karıştırmaya başladım kuzumhamilelikten oluyor bunlar
yaa ben geçen ay adetliyim diye çekmemiştim sen adetliyken çekmişmiydin? ben hep yarım yamalak çektimdiyorumki olmayacak o yüzden bi engel çıkıyor demekki, sadece adetten önceki 2 hafta çok düzenli çekmiştim hem vaktinde hemde tam sayısında
Kızlarrrr günaydın ve Hayırlı Cumalarrr
benimde ya evvelde 4.haftammm hayırlısı bakalımm
Canlarım dualarınız için Allah razı olsun hepinizden Allah ta hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Zuhal için dün akşam tefriciyyeye başladım kızlar bakalım Hayırlısıyla haftaya kadar biter inşallah
Burcumm 300 tane seni not aldımm
Kızlar bu arada benim sibnir sistemim çok fena kendime hakim olamıyorum ellerim falan uyuşuyone iyi gelirki dün Melisa çayımı da alamadım koştur koştur kv gittim bu akşam alıcam inşallah da bu sinirlerimi napıcam ben yawww
cnm ben adet bittiği gibi başlıyorum 4 haftadan sonra tekrar adet oluyorum cnm demek ki senin adet aralığın daha kısa benım tam 30 günde oluyor belki ondan
Aslı cımm inşAllah ya evvel lerin kabul olmuştur. İNŞALLAH.
Tefriciyenin bitiş tarihini bildirir misin? bana şimdilik 100 ad yazar mısın?
sinir bozukluğun için herşey üstüste geliyor Allah beterinden korusun inşAllah isterseen eczaneden pasiflora diye bitkisel bi şurup var ondan alabilirsin yarım ölçek bile içsen bi rahatlama sağlatır..
nazan hamileyken doktora gittiğimde midem bulanıyor kokulara karşı falan demiştim bana bakıp gülmüştü sakın hamile olmayasın demişti ve ne acıdırki o muayenede kalbinin durduğunu öğrendik.
Günaydınnnn hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarımmm
eşim 4 gündür yoktu bugün gelecek inşallah sevinçliyim, bugün yine misafir geliyor anneme 11 kişi
Bediş gibi benimde yarın dr günüm, ikili test olacağım Allah nasibederse.
Birde benim yarın doğum günüm "30" yaşına gireceğim20'li yaşlara veda ediyorum bugün son gençlik günüm
aklımdasınn.. inşAllah çok çok güzell sonuçlarla çıkıcaksınız Yaseminimm 2 li testden.. yarına kısmetse ilk cinsiyet tahminide gelir doktorundan. Allah güzel haberlerle karşılaştırsın hepimizi inşALLAH.
Aslıcım görümcen için 400 tanede bana yaz tamamladıkça yine alırımmm...Sinir sistemin içinde pasiflora çok iyi al iç sakinleşirsin hemde bitkisel...Kızlarrrr günaydın ve Hayırlı Cumalarrr
Canlarım dualarınız için Allah razı olsun hepinizden Allah ta hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Zuhal için dün akşam tefriciyyeye başladım kızlar bakalım Hayırlısıyla haftaya kadar biter inşallah
Kızlar bu arada benim sibnir sistemim çok fena kendime hakim olamıyorum ellerim falan uyuşuyone iyi gelirki dün Melisa çayımı da alamadım koştur koştur kv gittim bu akşam alıcam inşallah da bu sinirlerimi napıcam ben yawww
Tövbe yarabbim şok oldum adamı düşünemiyorum ...Dünyanın çivisi çıkmış
ayyy inşallah kuşum 30 lu yaşları çok severiz bu bebeklerimiz sayesinde inşallah hepimizcanımm ikili testinde güzel çıkacak hiçbir sorun olmayacak inşallah bir de doğumgününe denk gelmiş sende 30 lar kervanındasın yani ben ocakta girdim canım senden öndeyim. İnsan bir tuhaf oluyor dimi 20 li yaşlara veda edince bir dönem kapanmış gibi oluyor Allah sağlıklı sıhhatli huzurlu yaşlar geçirmeyi nasip etsin canım bak ne güzel bebeğin geliyor 30. yaş hediyesi. Benimde öyle olur inşallah.. bu sene benim şanslı yılımmış ve kovaların en doğurgan zamanıymış bakalım görücez.
Ve Oğlum 5 aylık :)
bundan 5 ay önce bu saatlerde daha doğmamıştı yavrum
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
ayyyy varya özlem, hep yapmak istediğim bişeyi yapmışsın, ben hatta çıktısını alıp cilt yapıp saklamak bile istiyorum hatıra nede olsagünaydııın kızlar, dün akşam eski mesajlarımızı okudum eskiyi yad ettim vay be ne kadar zaman geçmiş aradan kimler gelmiş gitmiş neler konuşulmuş yaşanmış...
yaa süper Allahım hayırlı mutlu haberler göstersin inşallah sana ve senin sayende tüm topiğimize inşallah canım benm çok heyecanlandım yaaa:18:günaydın kızlar hayırlı ve bol dualı bir cuma geçirelim ya evveli unutmayalım benim 4 haftam bugun adetimede 2 gün var bakalım allahım ne nasip edecek
hoşgeldin tatlım benim, banada 200 adet yazarmısın benimde nefesim bulunsun duam bulunsun inşallah şifaya kavuşsun kardeşimiz.Kızlarrrr günaydın ve Hayırlı Cumalarrr
iyiki doğdun yasiii eşinle kuzunla daha nice mutlu huzurlu saglıklı yıllara
canlarım benim sağolun dur daha 29 um yaa bugünden yaşlandırmayın benişimdiden happy birtday yasemin bebeğinle ve eşinle mutlu huzurlu bir hayat diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?