Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar hayırlı ve bol dualı bir cuma geçirelim ya evveli unutmayalım benim 4 haftam bugun adetimede 2 gün var bakalım allahım ne nasip edecek

günaydın kızlar hayırlı ve bol dualı bir cuma geçirelim ya evveli unutmayalım benim 4 haftam bugun adetimede 2 gün var bakalım allahım ne nasip edecek

yaa ben geçen ay adetliyim diye çekmemiştim sen adetliyken çekmişmiydin? ben hep yarım yamalak çektim diyorumki olmayacak o yüzden bi engel çıkıyor demekki, sadece adetten önceki 2 hafta çok düzenli çekmiştim hem vaktinde hemde tam sayısında

Son düzenleme:
Kızlarrrr günaydın ve Hayırlı Cumalarrr
benimde ya evvelde 4.haftammm hayırlısı bakalımm
Canlarım dualarınız için Allah razı olsun hepinizden Allah ta hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Zuhal için dün akşam tefriciyyeye başladım kızlar bakalım Hayırlısıyla haftaya kadar biter inşallah
Burcumm 300 tane seni not aldımm

Kızlar bu arada benim sibnir sistemim çok fena kendime hakim olamıyorum ellerim falan uyuşuyo ne iyi gelirki dün Melisa çayımı da alamadım koştur koştur kv gittim bu akşam alıcam inşallah da bu sinirlerimi napıcam ben yawww

cnm ben adet bittiği gibi başlıyorum 4 haftadan sonra tekrar adet oluyorum cnm demek ki senin adet aralığın daha kısa benım tam 30 günde oluyor belki ondan

Aslı cımm inşAllah ya evvel lerin kabul olmuştur. İNŞALLAH.

Tefriciyenin bitiş tarihini bildirir misin? bana şimdilik 100 ad yazar mısın?

sinir bozukluğun için herşey üstüste geliyor Allah beterinden korusun inşAllah isterseen eczaneden pasiflora diye bitkisel bi şurup var ondan alabilirsin yarım ölçek bile içsen bi rahatlama sağlatır..

canım haftaya cumaya kadar inşallah öyle niyet ettim
Bedriye ya evveli 2. kez çekiyorum bakalım hayırlısı...

Nazan o haberi bende dün okudum ilginçççç

nazan hamileyken doktora gittiğimde midem bulanıyor kokulara karşı falan demiştim bana bakıp gülmüştü sakın hamile olmayasın demişti ve ne acıdırki o muayenede kalbinin durduğunu öğrendik.

Allah inşAllah bidaha böyle bi olayla karşılaştırmasın, en yakın zamanda da yüzünüzü güldürsün inşAllah.

Aslıcım görümcen için 400 tanede bana yaz tamamladıkça yine alırımmm...Sinir sistemin içinde pasiflora çok iyi al iç sakinleşirsin hemde bitkisel...

Tövbe yarabbim şok oldum adamı düşünemiyorum ...Dünyanın çivisi çıkmış

Son düzenleme:
ayyy inşallah kuşum 30 lu yaşları çok severiz bu bebeklerimiz sayesinde inşallah hepimiz

Ve Oğlum 5 aylık :)
bundan 5 ay önce bu saatlerde daha doğmamıştı yavrum
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
maşşallah canım benim 6 aylık oldumu daha rahat edersin inşallah daha düzene girer herşeyi sende rahatlarsın kuşum
günaydııın kızlar, dün akşam eski mesajlarımızı okudum eskiyi yad ettim vay be ne kadar zaman geçmiş aradan kimler gelmiş gitmiş neler konuşulmuş yaşanmış...
ayyyy varya özlem, hep yapmak istediğim bişeyi yapmışsın, ben hatta çıktısını alıp cilt yapıp saklamak bile istiyorum hatıra nede olsa

yaa süper Allahım hayırlı mutlu haberler göstersin inşallah sana ve senin sayende tüm topiğimize inşallah canım benm çok heyecanlandım yaaa:18:
hoşgeldin tatlım benim, banada 200 adet yazarmısın benimde nefesim bulunsun duam bulunsun inşallah şifaya kavuşsun kardeşimiz.
canımın içi bak sen şu melisayı ihmal etme herzaman çantanda bulundur sallama çayını al. bu akşam kesin git sor aktara yoksa ben sana yarın yolliyim bak ciddiyim lütfen, kendini yıpratmamış olursun daha normal karşılarsın herşeyi.

iyiki doğdun yasiii eşinle kuzunla daha nice mutlu huzurlu saglıklı yıllara
şimdiden happy birtday yasemin bebeğinle ve eşinle mutlu huzurlu bir hayat diliyorum
canlarım benim sağolun dur daha 29 um yaa bugünden yaşlandırmayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…