Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bi çok kadın enfeksiyondan hamile kalamıyo..hiç bi problem yok sadece enfeksiyon var doktora gidiyo bi antibiyotik alıyo ertesi ay hamile..inşallahh sizde öyle olacaksınız..melekcin yaa..canının acımasına çok üzüldüm..yaseminle bende aynı anda aynı şeyleri yazmışız..

AH CANIM YAA:))

TAKLİTCİ YASEMİN TAKLİTCİ YASEMİN

ANLATTIN CANIM BENİM..İKİNCİ MAİLİNDE anladım durumunu..ama bak inan çok güzel olacak bundan sonrab...bi düşün..anlattıklarından yola çıkıyorum ben..belki istememesinin sebebi buydu sana söyleyemedi..yada o işi boşver bu sebepten spermler içerde yol alamadı düşünsene..ya valla çok umutlandım ben senin için..inşallah bi dahaki ay göreceğiz seni hamişler listesindeb...

masadayım buket doktorun gelmesini bekliyorum allahım yardım allahım yardım et başka bişe gelmedi aklıma doktor içeri girdi hadi benim musluklar açıldı neden aglıyosun dedi bişe diyemedim aglamaktan masamızımı sevmedin dedi başımı salladım bıktın demi dedi evet dedim doktor altta bende sen kadirsin sen yardım et ay neler saydım rabbiminde yardımıyla atladım kanama durmayınca tekrar yakmaya çagırcak diye korkuyorum birde fitil yaptım dün akşam böyle hap gibi olanlardan sanırım tamda girmedi aynadan bakınca görüyodum ama canım çok yandı itemedim daha fazla

inş. canım yaa birde ben eve geldim boy abdest aldım namazımıda kıldım kanamam olmasına ragmen farzından kıldım tabi

inş. buletim su kanamada bi dursunda inş.

ellerini ıslat birazda malum yeri , ıslakken ittir...
demekki melekcim o masaya çıkınca acıdan değil başka şeylerden musluklar açılıyormuş..:)))

inş. canım yaa birde ben eve geldim boy abdest aldım namazımıda kıldım kanamam olmasına ragmen farzından kıldım tabi
sonuçta normal hayız kanı değil..özür kanı..olabilir gibime geldi.Allah kabul etsin..

kadın dediki seni allah gönderdi buraya dedi buraya gelen kimseler hep bunu söylüyo dedi bide su rahatlıgı vardıki sadece 3 kişiydik doktor ben sekreter kadın başka yerde 2 000 tl para isterler bunu almak için ameliyat ederler seni dedi bak kurtuldun dedi nakit çalışıyolarmış muayene 170 tl masadayım canım acıyo alalım dedi bende 100 tl fiyat dedi üzerimde nakit yok dedim k.kartın varmı dedi ar dedim peki dedi eger o masadan kalksaydım birdaha asla cesaret edemezdim aynı acıyaaaaa

amin canım inş.
kuruluğunun sebebinide anlamış bulunuyormusun????
bak her şey nasıl döküldü çorap söküğü gibi..

evet buketim ya inş. çözmüşümdür rabbim dualarımızı inş. kabul ediyodur hep bi sebep göster dedim bana bişeyi sebep kıl dedim inş. bu doktor sebebim olur ama dun 10 günümdü doktora yumurtam varmı dedim yok dedi soru işaretleri çok fazla bide çıkarken ümit varmı dedim güldü inş. dedi

kızlar gülmeyide acaba bu perde dedigi kızlık zarı falanmı adam diyoki yakacam 10 sn sürecek dio başladı sayıyorum 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 daha bitmedi 10 diyorum size 10 diye bagırıyorum allahım doktor nası gülüyo :)))))))))))

Son düzenleme:

hepsi birden değil melekcim..yumurtalarında bi dahaki ay inşallah..sen bi toparla kendini..bak adam 100 tl ye yapmış işlemi..ne güzel dediğin gibi kalksaydın belki bidaha oturamayacaktın..inşallah vesille olur..güzel anlatmışsın bi sebep kıl güzel bir duaa.bende kendimce buna işaret derim ..bi işaret beklerim ..aslında hiç ihtiyacımız yok..baktığımız heryerde O var..işarete gerek yok....benimse hayatımın akışını değiştirecek bi işarete ihtiyacım var..

ay canım yaa... çok tatlısın..güldürdün beni..10 demene güldüm..belkide kızlık zarındı..bilinmez ilk gecede kanaman olmadımı??

rabbim inş. hepimize sbepler sunar bizlerde özlemle baktıgımız o yavrulara kavuşuruz ay kafanızı çok şişirdim dimi kusura bakmayı catladım ama dün evde net olsa yımırtlıcaktım hemen size :))))

ayy meleğim çok şükür herşey nakadar güzel ilerlemiş, işte herzaman dediğim gibi Allah "OL" dedikten sonra, senin ağzın dlin tutulur, hatta ayakların da tutulur öyle masadan kaldırtmaz rabbim, acınıda bastırır seni dayanıklı kılar ve sorununu çözer. oh yaa, dur bakalım bundan snra neler olacak.

bu arada buketciğim şimdi geliyorum oraya hee, bana taklitçi demiş bak sen cadıya insan der ki ayy kalplerimiz birmiş yaseminciğim bak aynı şeyleri düşünmüşüz der
kocasızım zaten bak menopozlu kadınlar gibi stresliyim

bende öyleyim napalım..hatta her gün arıyorum bi sabah bi akşam..hep iyi geceler mesaji atardım dün atmadım..bu günde sabahtır beri kendimi yiyorum aramıycam diye..ondan bekliyorum..hoş arasada konuşacak bişey yokya işte..ben bi hevesle sesini duymak için arıyorum sonra muhabbet onu yaptınmı bunu ettinmiye dönüyo,benim enerjim sönüyooooooooooo, soluyorum, telefonu nasıl kapattığımı hatırlamıyorum bile..ama akşam oluyo yine arayasım geliyo..deliyim ben heralde..

yok canım bütün kadınlardaki anormal duygular bunlar işte. ne istediğimizi bilmiyoruz sanırım

yok canım bütün kadınlardaki anormal duygular bunlar işte. ne istediğimizi bilmiyoruz sanırım

hele ben...ne istediğini anca buyaşında bunca badireden sonra anlamış bi insanım..daha önce hayatım üzerine fazla kafa yormamamdan kaynaklandı sanırım bu durum..bi laf var kişi önce kendisiyle savaşını bitirecek ki sonra bir şey olsun..önce kendi içimizdeki bizle anlaşacağız sonra öğretmen, bankacı, anne yada eş olabilelim..ben bu savaşı yeni yapıyorum ne yazıkki..bazen düşünüyorum da bana bi işaret gerek diyorum..ama sonra bakıyorum da işarete ne gerek var. O heryerde..ama ben çok sağlam karakterli bi insan değilim...bi duruş sergileyebilmek için sanıyorum bi işarete gerek var..yada bi sebebe..meleğin dediği gibi bi sebebe ihtiyacım var..bir şey olmalı ve ben içimdekini dışarı çıkarmalıyım gibi geliyo..bir şey olmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…