Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen canım 1.5 ay sonra yurutece koycam rahat ederm inşallah

canımcım bana da bugün için 200 yaz daha sonra alırım daha...

hem de ne tövbeee
k Gül duanı okudum canım...

Ve Oğlum 5 aylık :)
bundan 5 ay önce bu saatlerde daha doğmamıştı yavrum
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...

canımm Maşallah Allah uzun ömürler versin oğluşuna.

bizde bugun 8 haftamızı bitiriyoruz inş. rabbim 40 haftalarıda görmeyi nasip etsinn

gelir gelir merak etme anlamazsın bile

canım normal herşey üst üste geliyor melisa çayı kullanabilirsin pasiflora da iyi bir seçenek ama abartmamak lazım şimdi reçetesiz ağrı kesici bile verilmeyecekmiş onu verirler mi bilmem eşim ağrı kesici stoklayalım diyor bir ağrı kesici yazdırmak için de doktora gidilir mi yahuu

okudum bunu valla inanamadım ya nasıl bir şey bu kadın o kadar içmiş ki gece neler olduğunu hatıırlamamış çocuğu da kocasından sanıyormuş nasıl ki bebek doğmuş o zaman hatrlamış ya adamı nasıl bulacak dansçıymış adam tövbe Yarabbim yaa ailesi de yurt dışında bir hayat kurmuş kadına ohh ne güzell.. O çocuk ne olacak peki.

Aslıcım görümcen için 400 tanede bana yaz tamamladıkça yine alırımmm...Sinir sistemin içinde pasiflora çok iyi al iç sakinleşirsin hemde bitkisel...
sağol canım benim
canım akşam fırsat bulursam alıcam akşam doktora gidicez görümcemle bakalım ama iyi değilim Yaso çok sinirliyim habire patlıyorum falan filan ama sakin olmam gerekiyo ama olamıyorum

canımcım bana da bugün için 200 yaz daha sonra alırım daha..
sağol tatlım not aldım

SEDA bugün senin günün diye ben sana dua ettim, tüp bebegin inşallah tutunur diye :))))
Bugün megerse GüL'ün dua günüymüş ayy çok utandım hemen onada dua edeyim :)))))

Canım zaten listedeki tarihide yanlış yazmışsın, bugün ayın 17'si
Vardır bunda da bir hayır, Rabbim kabul etsin bebeem

Ayy ne bileyim Sedaaa Daha ilk ya pek birşey anlamıyo insan Heyecan dorukta valla :)
Bu arada ne yaptın helva getiren komşun falan oldumu? Ben dün yaptım biraz şekeri fazla olmuş ama tutturdum valla Tarifini verebilirim

canımcım bana da bugün için 200 yaz daha sonra alırım daha...

hem de ne tövbeee
k Gül duanı okudum canım...

gülüm duanı okudum allah kabul etsin

herkese günaydın cankuşlar vede hayırlı cumalar bugunde ben hatırlatayım ya evveli unutmayalım

Sağolun canlarım Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah.
İlk kez Cuma gününe çıktı dua günüm. Herhalde bu son dua faslım olur zaten, birde bugün canım dedemin ölüm yıldönümü...

sağol sedacımmmm allah razı olsun

ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE 24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 200
Nazan 44
KALAN 1,700

Son düzenleme:
ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 200
KALAN 1,744

Aslıcım ne zamana kadar okumamız gerekiyo? Katılmak isterim. Ben tefriciyelerde pek bulunmuyorum ama görümcenin durumu beni çok etkiledi, Rabbim kabul etsin inşallah.

[sıze=3]ilayda, cash flow, franke boris, dj ateş falan vardı mesela Atarmı bu kalp sen olmasan diye bir şarkı vardı, ayy valla bende eskilere gittim bi an
[/sıze]

aynen canım hep bunları dınlerdım
Bi ara eşimle sevgililik zamanlarımızda hatta ayrılmıstık o paylaştığım şarkıyı dınlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…