- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.821
ayyy inşallah kuşum 30 lu yaşları çok severiz bu bebeklerimiz sayesinde inşallah hepimiz
Maşşallah canım benim 6 aylık oldumu daha rahat edersin inşallah daha düzene girer herşeyi sende rahatlarsın kuşum
Ayyyy varya özlem, hep yapmak istediğim bişeyi yapmışsın, ben hatta çıktısını alıp cilt yapıp saklamak bile istiyorum hatıra nede olsa
Yaa süper allahım hayırlı mutlu haberler göstersin inşallah sana ve senin sayende tüm topiğimize inşallah canım benm çok heyecanlandım yaaa:18:
Hoşgeldin tatlım benim, banada 200 adet yazarmısın benimde nefesim bulunsun duam bulunsun inşallah şifaya kavuşsun kardeşimiz.
Canımın içi bak sen şu melisayı ihmal etme herzaman çantanda bulundur sallama çayını al. Bu akşam kesin git sor aktara yoksa ben sana yarın yolliyim bak ciddiyim lütfen, kendini yıpratmamış olursun daha normal karşılarsın herşeyi.
Canlarım benim sağolun dur daha 29 um yaa bugünden yaşlandırmayın beni
canımcım bana da bugün için 200 yaz daha sonra alırım daha...Kızlarrrr günaydın ve Hayırlı Cumalarrr
benimde ya evvelde 4.haftammm hayırlısı bakalımm
Canlarım dualarınız için Allah razı olsun hepinizden Allah ta hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Zuhal için dün akşam tefriciyyeye başladım kızlar bakalım Hayırlısıyla haftaya kadar biter inşallah
Burcumm 300 tane seni not aldımm
Kızlar bu arada benim sibnir sistemim çok fena kendime hakim olamıyorum ellerim falan uyuşuyone iyi gelirki dün Melisa çayımı da alamadım koştur koştur kv gittim bu akşam alıcam inşallah da bu sinirlerimi napıcam ben yawww
Ve Oğlum 5 aylık :)
bundan 5 ay önce bu saatlerde daha doğmamıştı yavrum
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
bizde bugun 8 haftamızı bitiriyoruz inş. rabbim 40 haftalarıda görmeyi nasip etsinn
Kızlarrrr günaydın ve Hayırlı Cumalarrr
benimde ya evvelde 4.haftammm hayırlısı bakalımm
Canlarım dualarınız için Allah razı olsun hepinizden Allah ta hepinizin gönlüne göre versin inşallah
Zuhal için dün akşam tefriciyyeye başladım kızlar bakalım Hayırlısıyla haftaya kadar biter inşallah
Burcumm 300 tane seni not aldımm
Kızlar bu arada benim sibnir sistemim çok fena kendime hakim olamıyorum ellerim falan uyuşuyone iyi gelirki dün Melisa çayımı da alamadım koştur koştur kv gittim bu akşam alıcam inşallah da bu sinirlerimi napıcam ben yawww
sağol canım benimAslıcım görümcen için 400 tanede bana yaz tamamladıkça yine alırımmm...Sinir sistemin içinde pasiflora çok iyi al iç sakinleşirsin hemde bitkisel...
canım akşam fırsat bulursam alıcam akşam doktora gidicez görümcemle bakalım ama iyi değilim Yaso çok sinirliyim habire patlıyorum falan filan ama sakin olmam gerekiyo ama olamıyorumayyy inşallah kuşum 30 lu yaşları çok severiz bu bebeklerimiz sayesinde inşallah hepimiz :16
hoşgeldin tatlım benim, banada 200 adet yazarmısın benimde nefesim bulunsun duam bulunsun inşallah şifaya kavuşsun kardeşimiz.
canımın içi bak sen şu melisayı ihmal etme herzaman çantanda bulundur sallama çayını al. bu akşam kesin git sor aktara yoksa ben sana yarın yolliyim bak ciddiyim lütfen, kendini yıpratmamış olursun daha normal karşılarsın herşeyi.
sağol tatlım not aldımcanımcım bana da bugün için 200 yaz daha sonra alırım daha..
SEDA bugün senin günün diye ben sana dua ettim, tüp bebegin inşallah tutunur diye :))))
Bugün megerse GüL'ün dua günüymüş ayy çok utandım hemen onada dua edeyim :)))))
kız doğurdun dopurucan hala eli yüzü belli olmayan diyorsun sen ben gibi insan var şu an karnın eni konu kız düşünsene ayy Allah'ın hikmeti işte karnında yaşıyor ve çıkınca da ağlıyor, emiyor, tuvaletini yapıyor herşeyiyle tam teşekküllü e sen onu karnında taşıyorsun içinde nasıl bir mucizedir bu gün gün yoktan var oluyor.
Valla çok az kaldı canım yaa nasıl bir heyecandır kimbilir. Sana tavsiyem bol bol uyu dinle sonra vaktin olmayacak.
canımcım bana da bugün için 200 yaz daha sonra alırım daha...
hem de ne tövbeee
k Gül duanı okudum canım...
gülüm duanı okudum allah kabul etsin
herkese günaydın cankuşlar vede hayırlı cumalar bugunde ben hatırlatayım ya evveli unutmayalım
şarkının başını duyunca dinlemeyi bıraktım çok arabesk hiç bana göre değil
sağol sedacımmmm allah razı olsuncanımm maşallah allah uzun ömürler versin oğluşuna.
Gelir gelir merak etme anlamazsın bile
Canım normal herşey üst üste geliyor melisa çayı kullanabilirsin pasiflora da iyi bir seçenek ama abartmamak lazım şimdi reçetesiz ağrı kesici bile verilmeyecekmiş onu verirler mi bilmem eşim ağrı kesici stoklayalım diyorBir ağrı kesici yazdırmak için de doktora gidilir mi yahuu
Okudum bunu valla inanamadım ya nasıl bir şey bu kadın o kadar içmiş ki gece neler olduğunu hatıırlamamış çocuğu da kocasından sanıyormuş nasıl ki bebek doğmuş o zaman hatrlamış ya adamı nasıl bulacak dansçıymış adam tövbe yarabbim yaa ailesi de yurt dışında bir hayat kurmuş kadına ohh ne güzell.. O çocuk ne olacak peki.
[video=youtube;zd8DuA3UIhQ]http://www.youtube.com/watch?v=zd8DuA3UIhQ[/video]
DİNLER MİSİNİZ KIZLARR :))
ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 200
KALAN 1,744
[sıze=3]ben eskiden böyle şarkıları çok dinlerdimArabesk rap çok modaydı ya bir ara, ama hoşuma gidiyo müzikleri falan. Buda güzelmiş canım [/sıze]
zuhal'in sağlığına kavuşması ve acil şifa bulması için tefriciyye
aslı 1,500
burcu 300
bedriye 100
tümay 400
yasemin 200
aylin 200
kalan 1,744
ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 200
KALAN 1,744
Aslıcım ne zamana kadar okumamız gerekiyo? Katılmak isterim. Ben tefriciyelerde pek bulunmuyorum ama görümcenin durumu beni çok etkiledi, Rabbim kabul etsin inşallah.
bende çok dinlerdim 4-5 sene önce aklıma geldi gezinirken gördümm
eskiler geldi aklıma
[sıze=3]ilayda, cash flow, franke boris, dj ateş falan vardı meselaAtarmı bu kalp sen olmasan diye bir şarkı vardı, ayy valla bende eskilere gittim bi an
[/sıze]
canım haftaya cumaya kadar niyet ettim bakalım notada yazmamışım şimdi düzelttim sağol canım benimmm
aslıcımmm ben sayı vermiyorum emirden zaman buldukça okuyacağım..
Haber ederim ben kuzum sana tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?