Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen canım hep bunları dınlerdım
Bi ara eşimle sevgililik zamanlarımızda hatta ayrılmıstık o paylaştığım şarkıyı dınlerdim

ooo öylede bir hatırası var yani o şarkının, hıııııımmmmmmmmm
Hey gidi gençlik heyy Şimdi evli barklı, kimimiz çocuklu hatunlar olduk

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.....Ağrılı sancılı bi gece gecirdim yatsam yatarken zorlanıyoum kalksam kalkarken üstünede az bi uyumuşum ondada kabus gördüm ağlaya ağlaya uyandım.. off off yarın dra gidince hem sancın hem acılma var diyip alsa doğuma öyle sevincemkii..((

gul1982 / gül
7verengul / gül
Ranana / mesude
Akyuzcigdem / çiğdem
annecikler fetih suresini okudum herbiriniz için Allahım sağlıkla kolayca bebişlerinize kavuşturur inşallah...

SAĞOLUN KIZLAR TESBİH ÇEKEN ELLERİNİZ DUA EDERN DİLLERİNİZ DERT GÖRMESİN ALLAH razı olsun...
:))) canımmm şimdiden doğum günün kutlu olsun RABBİM ailen eşin bebeğin ve tüm sevdiklerinle huzurunu mutluluğunu daim eylesin İnşallah..:)
sağol canım ALLAH razı olsunn..

canım banada 50 yaz okumaya calışırım elimden geldiğince haber verrim olur mu..RABBİM şifa versin İNŞALLAH...

doğru diyorsun daha ilk aylarda gördüğün gibi zannediyorsun. Zaten minicik bir şey doğacak. Ayy ne tatlı olur o şimdii
Yok valla helva falan getiren olmadı ya bende ancak gittim eşimde biraz geç çıktı zaten eve gittim canım bişiler istiyordu onları yaptım ancak ezan okundu daha helva falan zaman olmadı yani. Ver özelden ver ama kaydederim.

güüüüüll.sen daha doğurmadın mı???

sora sora doğurtacam senii..az kaldı sabret..sancıda iyi bişey..yalancı sancıyla doğum sancısı arasındaki farkı biliyomusun?

ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE 24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 200
Nazan 44
Gül 50
7verengül 50

KALAN 1,600

güüüüüll.sen daha doğurmadın mı???

sora sora doğurtacam senii..az kaldı sabret..sancıda iyi bişey..yalancı sancıyla doğum sancısı arasındaki farkı biliyomusun?

doğurmadım canım maleseff valla doğurt be ne güzel olur....

yalancı sancılar gidip gelio pzoisyon değiştirince gecio..gercek sancılar belden başlıo kasıklara doğru geliopzoisyon değiştirsende gecmio die biliorum canım belim hala ağrıyo gitmedi daha

benim halamın ilk hamileliğinde ayakları ağırmış..doğuma yakın yanii..onun doğum sancısı ayak ağrısıyış:)))ağırmış ağırmış yahu niye ağuırır üfüldenmiş durmuş en son doğum başlamış..:)))seninde sinyal veriyo..sabret ağır ağır geçecekçççç...

anam benimde dün akşamdan beri kolum ağrıyo samar ağrısı gibi gecmedi daha ondan mıki acep..du bakalım yarın cıkar kokusu ya bu dr açılma var diede alttan bakcak dimi

Ayy kuzum benim kiyamam cok gecmis olsun bu ara benimde midem bulanıyor az aZ çıkarıyorum sanırım bebekler buyudukce mideye baskı veriyor ondan olsa gerek Rabbim şifalar versin
Bu arada mesajini aldım cok sagol mesaj hakkım olmadıgından dönemecin vakitte vardı arayamadim da seninde kandilin mübarek olsun
Bedişim telaş yapma daha var ama ne olur bilemem bizim kiz sabırsız çıkarsa heralde pirtlayabilir doktorum haziran girdiği zaman heran bekle dedi bakalım artık nezana:)))

Yeni Yasin Hayirli olsun cnm sana ve ailene huzur mutluluk ve saglık ve bebeğini getirdin insallah
Bakalım cnm bende cok merak ediyorum iman ki oturup kalkamiyorum artık doğurmak istiyorum minciklayabilirmiyim teyzesi CNN sagolsun hele bı olsun ben neler yapicam kimin bebeğini görsem betüşüm aklıma geliyor dogsada totosundan yesem diye:))))
Bu arada ikili test yaptiracakmissin cnm insallah guzel sonuçlarla donersin

Hayirli günler kizlar herkese cumanız mübarek olsun
İyisinizdir insallah bizde karnımızı doyurduk cuma vakti bı Kuran okuyalım dualaramizi edelimherkesi cok öpüyorum byyy

Aslıcım bana da 100 tane yaz bitanem bugün okurum inş. Yine haber ederim sana Rabbim şifa versin okunan tefriciyelerin ve şu mübarek günlerin hürmetine..

Hayirli günler kizlar herkese cumanız mübarek olsun
İyisinizdir insallah bizde karnımızı doyurduk cuma vakti bı Kuran okuyalım dualaramizi edelimherkesi cok öpüyorum byyy

sanada hayırlı günler hayırlı cumalar mesudecim ALLAH kabul etsin...cok şükür iyi olmaya calışıyoruz umairım sizde iyisinizdir kuzunla..

çok üzgünüm kızlar demin annem aradı abimin kızı sabah havale geçirmiş durucum benim halasının bitanesii hastanedeymiş çok şükür ateşi geçmiş ateşi yok şimdi ama müşade altında bi gece kalacak ..yengemle konuştum diyoki gözleri yukarı bakıyodu elleri ters döndü onu öle görmüş basmış feryadı hemen soğuk suya koymuş oda ağlıyo bende ağladım nasıl gidecek o görüntü gözümden diyo allahım kimseye yaşatma dua edin kızlar nolur bidaha öle bişe yaşatmasın allahımızz.. komşusuna çıkmış oda sirkeli su yapmış ambulans gelene kadar sonra babası gelmiş hemen hastaneye getirmişler öle iştee.. nasıl üzüldüm anlatamam .. dün gecede fetih süresinin türkçe anlamını okudum 1 tane okudum hepimiz için ... dualarımız kabul olsun inşallahh günahlarımız afolsun ....

canım çok geçmiş olsun Allah bu mübarek günlerin hürmetine şifa versin inş
benden 1000 tane alabilirsin okuyunca haber veririm

bugün ya evvelimin 4.haftası sanırım yine adetim geçiyor ama test falan yapmayacağım
ya pkoluların ovu testi hep pozitif mi çıkıyor ben mesela 15.16. günlerinde falan yaptım negatif çıktı şimdi 33.günüm pozitif çıktı geçen ayda bu zamanlar pozitifti yoksa ben bu zamanlar mı yumurtluyorum,çok geç değil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…