- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.841
aynen canım hep bunları dınlerdım
Bi ara eşimle sevgililik zamanlarımızda hatta ayrılmıstık o paylaştığım şarkıyı dınlerdim
kızlar ben kaçıyorum hazır emir uyumuşken az dınleneyım.
ev işleri duruyor ama hiçç halim yok
gul1982 / gül
7verengul / gül
Ranana / mesude
Akyuzcigdem / çiğdem
annecikler fetih suresini okudum herbiriniz için Allahım sağlıkla kolayca bebişlerinize kavuşturur inşallah...
Küçük burcu, büyük ganze, serap ve 1982gül canların dualarinizi buğun okudum Rabbim her işinizi kolaylaştirsin
Canalrım hepinize tek tek dua ettim Rabbim inşallah kabul eder hiçbirinizi darda bırakmaz inşallah
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay
duaları kudüm kızlar.Allah kabul etsin inşallah
SAĞOLUN KIZLAR TESBİH ÇEKEN ELLERİNİZ DUA EDERN DİLLERİNİZ DERT GÖRMESİN ALLAH razı olsun...bu arada Bgül senin için Fetih süresini okudum bu arada dün akşam Rabbim inşAllah sağlıkla, kolaylıkla, sağlıklı evladını kucağına almana yardım eder, doğumunu kolaylaştırsın mevlam.
ammaa ben demiştim ya size Ben fetih süresini çok okumadığım içni yavaş okuyorum diye. şimdi diğer kızlarınkini okuyacaktım hafta olarak gül önde diye ondan başladım.. ee Mesudenin kız olduğu için erken gelebilirmiş 40 hafta olmadann Allah Allah çok şaşırdım. bilmiyordum.. acale etmesinn Mesudecimmm bebişş, Bedriye Teyzesi daha Fetih süresi okuyacak kısmetse size.. k.gül, çiğdemim sizlere de okucam en yakın zamanda hayırlsııyla.
:))) canımmm şimdiden doğum günün kutlu olsun RABBİM ailen eşin bebeğin ve tüm sevdiklerinle huzurunu mutluluğunu daim eylesin İnşallah..:)Günaydınnnn hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarımmm
eşim 4 gündür yoktu bugün gelecek inşallah sevinçliyim, bugün yine misafir geliyor anneme 11 kişi
Bediş gibi benimde yarın dr günüm, ikili test olacağım Allah nasibederse.
Birde benim yarın doğum günüm "30" yaşına gireceğim20'li yaşlara veda ediyorum bugün son gençlik günüm
Duygucum merhaba aramıza hoşgeldin tatlım, Allah hayırlı uğurlu sağlıklı etsin bebeğini inşallah. maşallah canım, inşallah bebeğin ve sen topiğimize uğurlu gelirsin, bol bol hamiş haberi çıkar senin gelişinle birlikte burdan
anammm aylin'in dediğine göre ozaman ortalık yine karışacak seynepcim.
iyi arkadaşların çocuklarının cinsiyetide aynı olurmuş, senin demene göre buket ve nazan iyi arkadaş, ben değilim
kavga çıkar bak topikte sen dua et hepimizin cinsiyeti aynı olsun
Çiğdem ayy canım yaa 15 günün kalmış oyyy çok heyecanlandım yaaa bakalım ilk kim doğuracak dım dım dım
Mesudecim kuşum içinde zor tutuyorsun tatlı kızını okuduğuma göre, bi çıksında nasıl mıncıklıycam onu tarzında konuşmalarını gördüm ayyy hakkaten cimcimeyi alıp böyle sıkıştırasım geldi yaa, hadi arkadaşlar artık çıkartın hayırlısıyla şu bebeklerinizi, b.gül, k.gül,mesude,çiğdem bakalım kim hızlı çıkacak
sağol canım ALLAH razı olsunn..duamnur/ k.Burcu
binbirgece/ b.Gamze
gul1982/ b. Gül
serap_serap/ serap
dualarınızı okudum kızlarr Rabbim kabul etsin inşallah.
dün baya dua okudum, yasin okudum gerçi yasin okurken artık gözlerim kayıyordu bi gece önce sahura kalkınca kelimeler birbirine giriyordu resmen ama bitirdim fetih dualarını okuyamadım o yüzden yattım. Bu akşam inşallah doğum yapacak arkadaşlarımıza dua okucam ve Aslı'nın görümcesine de.
ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE 24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 200
Nazan 44
KALAN 1,700
kızlar bende kaçar optüm bensiz çok kaynatmayın ha
Canım zaten listedeki tarihide yanlış yazmışsın, bugün ayın 17'si
Vardır bunda da bir hayır, Rabbim kabul etsin bebeem
Ayy ne bileyim SedaaaDaha ilk ya pek birşey anlamıyo insan Heyecan dorukta valla :)
Bu arada ne yaptın helva getiren komşun falan oldumu? Ben dün yaptım biraz şekeri fazla olmuş ama tutturdum vallaTarifini verebilirim
Sağolun canlarım Allah razı olsun, Rabbim kabul etsin inşallah.
İlk kez Cuma gününe çıktı dua günüm. Herhalde bu son dua faslım olur zaten, birde bugün canım dedemin ölüm yıldönümü...
güüüüüll.sen daha doğurmadın mı???
sora sora doğurtacam senii..az kaldı sabret..sancıda iyi bişey..yalancı sancıyla doğum sancısı arasındaki farkı biliyomusun?
doğurmadım canım maleseff valla doğurt be ne güzel olur....
yalancı sancılar gidip gelio pzoisyon değiştirince gecio..gercek sancılar belden başlıo kasıklara doğru geliopzoisyon değiştirsende gecmio die biliorum canım belim hala ağrıyo gitmedi daha
benim halamın ilk hamileliğinde ayakları ağırmış..doğuma yakın yanii..onun doğum sancısı ayak ağrısıyış:)))ağırmış ağırmış yahu niye ağuırır üfüldenmiş durmuş en son doğum başlamış..:)))seninde sinyal veriyo..sabret ağır ağır geçecekçççç...
Ayy kuzum benim kiyamam cok gecmis olsun bu ara benimde midem bulanıyor az aZ çıkarıyorum sanırım bebekler buyudukce mideye baskı veriyor ondan olsa gerek Rabbim şifalar versinGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese, dün gelipde bi kandilinizi kutlayamadım kusura bakmayın Rabbim edilen dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Ben kötüyüm dünden beri kusuyorum ishal oldum elim kolum kalkmıyo çok halsizim.. Dün akşamda doğru düzgün bişi yapamadım içime oturdu ztn inş. Bugün cuma vakti yapacağım..
Kaşıntılarım geçti gibi ara ara oluyo artık çok şükür..
Haber vereyim dedim doğurmadım daha ama artık çok yoruldum Allaha emanet olun öpüldünüz..
Bedişim telaş yapma daha var ama ne olur bilemem bizim kiz sabırsız çıkarsa heralde pirtlayabilir doktorum haziran girdiği zaman heran bekle dedi bakalım artık nezana:)))bu arada Bgül senin için Fetih süresini okudum bu arada dün akşam Rabbim inşAllah sağlıkla, kolaylıkla, sağlıklı evladını kucağına almana yardım eder, doğumunu kolaylaştırsın mevlam.
ammaa ben demiştim ya size Ben fetih süresini çok okumadığım içni yavaş okuyorum diye. şimdi diğer kızlarınkini okuyacaktım hafta olarak gül önde diye ondan başladım.. ee Mesudenin kız olduğu için erken gelebilirmiş 40 hafta olmadann Allah Allah çok
şaşırdım. bilmiyordum.. acale etmesinn Mesudecimmm bebişş, Bedriye Teyzesi daha Fetih süresi okuyacak kısmetse size.. k.gül, çiğdemim sizlere de okucam en yakın zamanda hayırlsııyla.
Yeni Yasin Hayirli olsun cnm sana ve ailene huzur mutluluk ve saglık ve bebeğini getirdin insallahGünaydınnnn hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarımmm
eşim 4 gündür yoktu bugün gelecek inşallah sevinçliyim, bugün yine misafir geliyor anneme 11 kişi
Bediş gibi benimde yarın dr günüm, ikili test olacağım Allah nasibederse.
Birde benim yarın doğum günüm "30" yaşına gireceğim20'li yaşlara veda ediyorum bugün son gençlik günüm
Çiğdem ayy canım yaa 15 günün kalmış oyyy çok heyecanlandım yaaa bakalım ilk kim doğuracak dım dım dım
Mesudecim kuşum içinde zor tutuyorsun tatlı kızını okuduğuma göre, bi çıksında nasıl mıncıklıycam onu tarzında konuşmalarını gördüm ayyy hakkaten cimcimeyi alıp böyle sıkıştırasım geldi yaa, hadi arkadaşlar artık çıkartın hayırlısıyla şu bebeklerinizi, b.gül, k.gül,mesude,çiğdem bakalım kim hızlı çıkacak
Hayirli günler kizlar herkese cumanız mübarek olsun
İyisinizdir insallah bizde karnımızı doyurduk cuma vakti bı Kuran okuyalım dualaramizi edelimherkesi cok öpüyorum byyy
Aslıcım bana da 100 tane yaz bitanem bugün okurum inş. Yine haber ederim sana Rabbim şifa versin okunan tefriciyelerin ve şu mübarek günlerin hürmetine..
ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE 24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 200
Nazan 44
KALAN 1,700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?