Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım çok gerçmiş olsun Rabb im bir daha göstermesin böyle acı Allah ım sabır versin hepinize

ASLICIM 50 TANE OKUDUM HABERİN OLSUN

canım cok geçmiş olsun inşallah iyileşir en kısa zamanda rabbim şifa versin

Son düzenleme:
canım Gamzecim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
bende sana mesaj gönderecektim bügün rüyamda hep seninle uğraşmıştım demekki bunu duyacakmışım

canım Tubacım çok sağol canım bin tane fazla gelmesin sana canım çok yük olmayalım

ASLICIMMM 100 TANE OKUDUMMM KUZUM ALLAH KABUL EtSİN..
Allah razı olsun...

ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE 24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 300 okudu
Nazan 44
Büşra 100 okudu
7verengül 50
Çiğdem 100
Gül 50 okudu
Tuba 1,000
Özlem 50
KALAN 250

Son düzenleme:

oyy kuzum yaa ben onun resimlerini görmüştüm maşallah çok güzel çok sevimli, Allah acil şifalar nasip etsin ,bununla geçmiş olsun canım

aslıcım banada 50 tane yazarmısın canım onu bitirince eğer sayı tamamlanmamış olursa yine yazarım,akşama okuyabilirim inşallah

Aslıcım aldığım 200 ü okudum da anam 400 kalmış zaten bişi kalmamış maşallah ben akşama 100 daha alayım bari başka arkadaşlara da kalsın okumak isteyen...

Aslıcım aldığım 200 ü okudum da anam 400 kalmış zaten bişi kalmamış maşallah ben akşama 100 daha alayım bari başka arkadaşlara da kalsın okumak isteyen...

Canım çok teşekkür ederim ewet maşallah 250 kaldı :) Tuba 1000 tane alınca bi anda düştüü
Herkesten Allah razı olsunnn Allahım hepinizin o güzel gönüllerinde ne murat varsa versin inşallah

ah be kuzum geçmiş olsun..inşallah düzelir..bi şikayeti kalmaz...hastamıymışkı ateşimi varmış da yoksa birden biremi olmuşş.oofff yaa..

Canım çok teşekkür ederim ewet maşallah 250 kaldı :) Tuba 1000 tane alınca bi anda düştüü
Herkesten Allah razı olsunnn Allahım hepinizin o güzel gönüllerinde ne murat varsa versin inşallah

aslı banada 50 tane yaz..hafataya kadar okurum...

benim kardeşimde geçirmişti havale okuldan bi gelirdim annem kardeşim yok nerde hastanede çok geçmiş olsun canım kakaolu çikolatalar cola gibi seyler içirmeyecekmişin ateşi tetiklermiş bilginiz olsun

sen bilirsin kurban oldugum allahım rabbimm nolur ya resul allah hadi bismillah inş. hamile kalırsınnnnn bu ayyy bende kıdem alırım sayende

Son düzenleme:
ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE
24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 300 okudu
Nazan 44
Büşra 100 okudu
7verengül 50
Çiğdem 100
Gül 50 okudu
Tuba 1,000
Özlem 50
Buket 50
KALAN 200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…