- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.861
çok üzgünüm kızlar demin annem aradı abimin kızı sabah havale geçirmiş durucum benim halasının bitanesii hastanedeymiş çok şükür ateşi geçmiş ateşi yok şimdi ama müşade altında bi gece kalacak ..yengemle konuştum diyoki gözleri yukarı bakıyodu elleri ters döndü onu öle görmüş basmış feryadı hemen soğuk suya koymuş oda ağlıyo bende ağladım nasıl gidecek o görüntü gözümden diyo allahım kimseye yaşatma dua edin kızlar nolur bidaha öle bişe yaşatmasın allahımızz.. komşusuna çıkmış oda sirkeli su yapmış ambulans gelene kadar sonra babası gelmiş hemen hastaneye getirmişler öle iştee.. nasıl üzüldüm anlatamam .. dün gecede fetih süresinin türkçe anlamını okudum 1 tane okudum hepimiz için ... dualarımız kabul olsun inşallahh günahlarımız afolsun ....
çok üzgünüm kızlar demin annem aradı abimin kızı sabah havale geçirmiş durucum benim halasının bitanesii hastanedeymiş çok şükür ateşi geçmiş ateşi yok şimdi ama müşade altında bi gece kalacak ..yengemle konuştum diyoki gözleri yukarı bakıyodu elleri ters döndü onu öle görmüş basmış feryadı hemen soğuk suya koymuş oda ağlıyo bende ağladım nasıl gidecek o görüntü gözümden diyo allahım kimseye yaşatma dua edin kızlar nolur bidaha öle bişe yaşatmasın allahımızz.. Komşusuna çıkmış oda sirkeli su yapmış ambulans gelene kadar sonra babası gelmiş hemen hastaneye getirmişler öle iştee.. Nasıl üzüldüm anlatamam .. Dün gecede fetih süresinin türkçe anlamını okudum 1 tane okudum hepimiz için ... Dualarımız kabul olsun inşallahh günahlarımız afolsun ....
canım Gamzecim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahçok üzgünüm kızlar demin annem aradı abimin kızı sabah havale geçirmiş durucum benim halasının bitanesii hastanedeymiş çok şükür ateşi geçmiş ateşi yok şimdi ama müşade altında bi gece kalacak ..yengemle konuştum diyoki gözleri yukarı bakıyodu elleri ters döndü onu öle görmüş basmış feryadı hemen soğuk suya koymuş oda ağlıyo bende ağladım nasıl gidecek o görüntü gözümden diyo allahım kimseye yaşatma dua edin kızlar nolur bidaha öle bişe yaşatmasın allahımızz.. komşusuna çıkmış oda sirkeli su yapmış ambulans gelene kadar sonra babası gelmiş hemen hastaneye getirmişler öle iştee.. nasıl üzüldüm anlatamam .. dün gecede fetih süresinin türkçe anlamını okudum 1 tane okudum hepimiz için ... dualarımız kabul olsun inşallahh günahlarımız afolsun ....
canım Tubacım çok sağol canım bin tane fazla gelmesin sana canım çok yük olmayalımcanım çok geçmiş olsun Allah bu mübarek günlerin hürmetine şifa versin inş
benden 1000 tane alabilirsin okuyunca haber veririm
bugün ya evvelimin 4.haftası sanırım yine adetim geçiyor ama test falan yapmayacağım
ya pkoluların ovu testi hep pozitif mi çıkıyor ben mesela 15.16. günlerinde falan yaptım negatif çıktı şimdi 33.günüm pozitif çıktı geçen ayda bu zamanlar pozitifti yoksa ben bu zamanlar mı yumurtluyorum,çok geç değil mi ya
Allah razı olsun...ASLICIMMM 100 TANE OKUDUMMM KUZUM ALLAH KABUL EtSİN..
ASLICIM 50 TANE OKUDUM HABERİN OLSUN
canım cok geçmiş olsun inşallah iyileşir en kısa zamanda rabbim şifa versin
Aslicm gene okursam haber verirm gülüm.
çok üzgünüm kızlar demin annem aradı abimin kızı sabah havale geçirmiş durucum benim halasının bitanesii hastanedeymiş çok şükür ateşi geçmiş ateşi yok şimdi ama müşade altında bi gece kalacak ..yengemle konuştum diyoki gözleri yukarı bakıyodu elleri ters döndü onu öle görmüş basmış feryadı hemen soğuk suya koymuş oda ağlıyo bende ağladım nasıl gidecek o görüntü gözümden diyo allahım kimseye yaşatma dua edin kızlar nolur bidaha öle bişe yaşatmasın allahımızz.. komşusuna çıkmış oda sirkeli su yapmış ambulans gelene kadar sonra babası gelmiş hemen hastaneye getirmişler öle iştee.. nasıl üzüldüm anlatamam .. dün gecede fetih süresinin türkçe anlamını okudum 1 tane okudum hepimiz için ... dualarımız kabul olsun inşallahh günahlarımız afolsun ....
Aslıcım aldığım 200 ü okudum da anam 400 kalmış zaten bişi kalmamış maşallahben akşama 100 daha alayım bari başka arkadaşlara da kalsın okumak isteyen...
Canım çok teşekkür ederim ewet maşallah 250 kaldı :) Tuba 1000 tane alınca bi anda düştüü
Herkesten Allah razı olsunnn Allahım hepinizin o güzel gönüllerinde ne murat varsa versin inşallah
ah be kuzum geçmiş olsun..inşallah düzelir..bi şikayeti kalmaz...hastamıymışkı ateşimi varmış da yoksa birden biremi olmuşş.oofff yaa..
aslı banada 50 tane yaz..hafataya kadar okurum...
canım çok geçmiş olsun Allah bu mübarek günlerin hürmetine şifa versin inş
benden 1000 tane alabilirsin okuyunca haber veririm
bugün ya evvelimin 4.haftası sanırım yine adetim geçiyor ama test falan yapmayacağım
ya pkoluların ovu testi hep pozitif mi çıkıyor ben mesela 15.16. günlerinde falan yaptım negatif çıktı şimdi 33.günüm pozitif çıktı geçen ayda bu zamanlar pozitifti yoksa ben bu zamanlar mı yumurtluyorum,çok geç değil mi ya
Kızımmmm bişey sordum nie cvp vermiosun yoksa bana küstünmü???bak zaten bozuk psikolojim çıkar gelirim iş yerineeee
Canımmm konuşamıyoruz hiççç
Nabersin?
Hastaneye gidicez demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?