- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.881
şimdi gördümm gideceğiz canım sen karar değiştirmediysen tabi
bak bide sonunabunu koymuşşş
nese yok canım hastaneye gitme konusunda kararlıyım canım sadece tedavi iptalll
ya kızlar ben çıkıcam birazdan arkadaşımın bebeği pzt ameliyat olacak kan lazımmış ona kan vermeye gidecem ama ilkkez vericem tırsıyorummm:18::18: bişe olmaz demi?
olurr..çok canın acır..oo hoo hemde nasıll..kolun çekiliyomuş gibi hissedersin..omzun sökülür..hiç kıpırdamadan durman gerekir..kıpırdarsan iğne içeri kaçar sonra kolunu keserler yaaa
olurr..çok canın acır..oo hoo hemde nasıll..kolun çekiliyomuş gibi hissedersin..omzun sökülür..hiç kıpırdamadan durman gerekir..kıpırdarsan iğne içeri kaçar sonra kolunu keserler yaaa
yaaaaaaaaa gıcıkmısın kızım sennnn bişe sorddukkk gerçekten de merak ediyorum valla çok da korkuyorum laf aramızdaaa:18:
bişi olmaz tatlişkom yardımcı olacağın bebişi düşün bi de akan kana bakma
dayanamıyon de mi Buket yazmazsan olmaz de mi...
dayanamıyom kaşınıyomm..
aslı kuzum sende kaç gündür böle şeylerle uğraşıyon yaaa...sen bebişi düşün..inşallah kurtulur..
demi tatlım ne bilim heyecan yaptım işte ewet ya yavruyu düşünüyorum Aylin daha 9 aylık ve doktorlar hiç umutlanmayın diolar masa da kalır diolarr yavum yaaa Türkiyede 3. çocukmuş böle hasta olan
demi tatlım ne bilim heyecan yaptım işte ewet ya yavruyu düşünüyorum Aylin daha 9 aylık ve doktorlar hiç umutlanmayın diolar masa da kalır diolarr yavum yaaa Türkiyede 3. çocukmuş böle hasta olan
Canım ben hazır yoğurt sevmiyorum. Benim kayınvalidemlerinde var ineği, onlar sütü gönderiyo ben yoğurdumu kendim yapıyorum. Fakat ben yaz sütünü sevmiyorum, inekler ot yediği için çok ağır bi kokusu oluyoAlışkın olmadığımdan o tada iyice uzaklaştım yoğurttan. Ama peyniri çok severim onu mutlaka tüketiyorum. Benim diş ağrılarım kalsiyum eksikliğinden başladı zaten, sonra içleri dökülünce azı dişlerimin artık yapabileceğim birşey kalmadı. Doğumu bekleyip kanal tedavisine başlayacağız
Sakızı mutlaka dene, inşallah faydası olur
Maşallah size ya ne güzel besleniyosunuzYumuk yumuk sarkık yanaklı bebeleriniz olsun inşallah
Semiz otunu bende duymuştum, ohh yaz günü nede güzel giderBol bol tüketin valla..
ah canım ya kıyamam çok geçmiş olsunzor diş ağrısı keşke önceden alsaydın önlemini
valla tatlım bizim köy bursada ben ankarada süt buraya gelene kadar ne olur bilmem vallapeynirim geliyo yazın konservelerim ama daha o kadar ilerletemedik biz doğru söylüyorsun insan burada süt diye içince gerçeği ağır geliyo cidden bol bol peynir ye o zaman tatlım olmadı pastorizede olsa süt iç tatlım ya bi bardak ne içsen kardır emilimi kullandığın kalsiyum ilaçlarından daha kolaymış yediklerinin ye annesi büyüsün oğluşun kocaman olsun koştursun buralarda
bana gelince şükür bu gün kermesi atlattık kızımla yedik yedik yarısında kaçtık akşama kadar devam edicekay kızlar ya yazlık bir ciciler çıkmış kızlar için Allahım bayııldım bayaa aldım aslında ama yine alasım var çok alma diyo herkes çok çabuk büyüyo 3 ay anca giydirirsin diyolar sizce naapimmmm:26:
Merhaba canım tanışmıyoruz ama kıyafet hakkında sorunca cevap vereyım dedım benım oğlum 5 aylık.
kucukken ne var ne yok aldım ınan bazılarını bır kere gıydırdım.
heves biliyorum ınsan almak ıstıyo ama alma.
hele tulum çok fazla alma.
tulumları ancak 1 kere gıydırebildim.
2 tanesını hıc gıydıremedım.
hangi ara buyuyolar anlamıyosun..
sağlıkla kucağına al inşallah
bak bide sonunabunu koymuşşş
nese yok canım hastaneye gitme konusunda kararlıyım canım sadece tedavi iptalll
ya kızlar ben çıkıcam birazdan arkadaşımın bebeği pzt ameliyat olacak kan lazımmış ona kan vermeye gidecem ama ilkkez vericem tırsıyorummm:18::18: bişe olmaz demi?
Çiğdemcim canım benim çok tşk ederimn not aldım
bukettttttt benim bacağım ağrımaya başladı sol bacak dizden aşağısı ağrıyoooo
bukettttttt benim bacağım ağrımaya başladı sol bacak dizden aşağısı ağrıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?