Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buarada gamzecim sana da büyük geçmiş olsun.inşallah tez vakitte atlatır bidahada olmaz inşallah yavrucak.
binbirgece gamze canım senin sesin çıkmadı bugün,ne alemdesin?merakla bekliyorum

ay gelsn kız artık bence bu hafta içi gelir gibime gelio ama midemede baskı yapıo artık..sağol canım ALLAH razı olsunn..
annaaaaaamm kızz duurr..ambulance çağırayım..durr bii doğurma şimdi...bekle...sık bıraz..sık çıkmasın:)))
çantası neyim hazır mı..dur hemen çıkartma bekle dha annen gelecek:))

valla kızlar heran tetikte bekliorum artık ama bugün bel kasık ağrımda var gecmedi daha..herşeyi hazır çantalar puseti fln bi oğluşu beklioz..ağrı nasıl nerde oluyomuş buket harbi bacağım ağrıyo be varmı böle bişi psikolojimi bozdun kız

Son düzenleme:
canımm valla bn zıbn vde ayaklı donlardan çk kullanıyorum
ıkıde 20den fazla zıbınlar karısık 3-5 atlet kol 3-5 kısa kol gerisi uzun kollu.

Büşra bişey sorucam sen kaç yaşındasın?sabah 7veren gülle nostalji muhabbeti yaptınız ya merak ettim.aktif değildim soramadım.sende gül kadar gençsen vay halimize....
buarada YASEMİN canım benim doğum günümde haftaya bende 30 oluyorum senin hiç olmazsa bebişin var teselli ikramiyesi ben nerelere gideyim bilemedim.neyseki burcum var.canım arkadaşım benim

canım sıkma canını bak bende 31 im yeni anne oluyorum vakti zamanı gelince oluyo hayırlısı..

canım normal artık doğuracaksın sabret bir şey kalmadı bende okucam bu akşam sana inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin.

anam benimde dün akşamdan beri kolum ağrıyo samar ağrısı gibi gecmedi daha ondan mıki acep..du bakalım yarın cıkar kokusu ya bu dr açılma var diede alttan bakcak dimi

yok gülcüğüm bademciklerine bakacak. tabii ki alttan bakacak açılmaya ama rahat ol relaxx hemen biter 2 dk

canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun iyiymiş şimdi neyse ki şu ateş çok tehlikeli çocuklarda ama bir dr demişti eğer dediğin gibi tepkiler yoksa bebekte sadece ateşi çoksa hemen havale diye endişelenmeyin ateş çocukta iyi birşeymişte savunma mekanimazıymış vücudun başka bir şekilde ortaya çıkarsa daha kötüymüş. Ateşi de düşmüş zaten toparlar kendini canım merak etme Rabbim şifa versin kıyamam ben ona.

canım vall ben geçen ay hep pozitif gördüm yumurtlama dönemimde yaptım hep pozitif 5-6 gün ki normalde sadece bir gün pozitif çıkması lazım neyse sonra bıraktım ben reglime yakın yine yaptım birkaç gün yine baya pozitif çıktı acaba gebelik mi dedim gebelik negatifti ve regl oldum çarş. günü tüp doktoru da pco var sende o testler işe yaramaz lh hep yüksek o yüzden hep pozitif çıkar dedi ancak senin silikleşmişte yumurtlama olduysa sorun olmaz normal çıkabilir. İnşallah gebelik vardır çünkü gebeliği de gösteriyor bu testler.

yok canımm yanında çikolata şekerli birşeyler götür bir de meyve suyu belki oradan veriyorlardır ama çantanda bulunsun biraz başın dönebilir bir anda o kan gideceği için. damar yolunu açacaklar kolundan hemen oradan bir katater olacak ve kan torbasına bağlı olacak o torbaya dolacak işte ne kadar alacaklarsa sevabını düşün canımm yaa bu mübarek üç aylarda keşke herkes kan verse.

olurr..çok canın acır..oo hoo hemde nasıll..kolun çekiliyomuş gibi hissedersin..omzun sökülür..hiç kıpırdamadan durman gerekir..kıpırdarsan iğne içeri kaçar sonra kolunu keserler yaaa

ay Buket alemsin vazgeçecek şimdi kız

21 yasındayım canım benım

sağol sedacım yaaa..

canım ben ilk defa gecen hafta baktırdım alttan bide kendimi kastım cok acıdı ya off kendimi hazırlamaya calışıyorum yarın gene bakcak İNŞALLAH acımaz ya..

sağol sedacım yaaa..

canım ben ilk defa gecen hafta baktırdım alttan bide kendimi kastım cok acıdı ya off kendimi hazırlamaya calışıyorum yarın gene bakcak İNŞALLAH acımaz ya..

Canım o ara muhabbet aç bir şeyler sor doktora konuş anlamazsın odaklanma yani biraz daha az kasılırsın öylelikle.

sanada hayırlı günler hayırlı cumalar mesudecim ALLAH kabul etsin...cok şükür iyi olmaya calışıyoruz umairım sizde iyisinizdir kuzunla..

Amin cnm cok sagol bizde iyiyiz cok şükür cnm temizliğe başladım hava yine bozdu Salı'ya kadar düzelir insallah

Canım midemde bulanır gibi oluyo anlamadım ama yürüyemiyorum bile ben, adet sancısı gibi girdi

canı senin bebiş dönmüşmüydü dönmediyse dönmüştür ondan yürümekte zorlanırsın bendede mide bulantısı oluyo ara ara..günler yaklaşıo normal canım..

bak şimdi doğrucağı gelmiş beni de bahane ediyo:))

Benimde kasıklarım sancımaya başladı :18::18: Özellikle sol tarafımdan vuruyo, ne olaki bu:18::18:

gülcüm duanı okudum Allah sağlıklı kolay doğum versin..

Gül , 7verengul ve Ciğdem kizlar fetih surelerinizi okudum Rabbim hepimize Hayirli sağlıklı sorunsuz ve kolay doğumlar nasip etsin insallah

Asli cnm 50 tane terficiye okudum 50 tane daha okuyup haber veririm cnm

Gamzem cok gecmis olsun cok zor bı durum Rabbim kimseye oyle bı aci yaşatmadın Rabbim şifalar versin insallah sen fazla üzülme e mı bebeğini düşün Rabbim yardımcısı olsun

canı senin bebiş dönmüşmüydü dönmediyse dönmüştür ondan yürümekte zorlanırsın bendede mide bulantısı oluyo ara ara..günler yaklaşıo normal canım..

Dönmüş canım doktorum söyledi geçen hafta, başınada ağrı giriyomu, ay şimdide başıma bi ağrı girdi :18: Fizyolojim, psikolojim herşeyim değişmeye başladı bi anda birazz uzanıyım ben bari

bak şimdi doğrucağı gelmiş beni de bahane ediyo:))

gülcüm duanı okudum Allah sağlıklı kolay doğum versin..

Sağolasın canım Allah razı olsun, amin hepimize inşallah

sağol canım ALLAH razı olsun..

yok canım cok şükür bu aralar agrımıyo..ama 1-2 hafta önce çok ağrıdı dayanamıyodum minoset almıyodum ..uzan canım gecer İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…