- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.901
ay gelsn kız artık bence bu hafta içi gelir gibime gelio ama midemede baskı yapıo artık..sağol canım ALLAH razı olsunn..anaaaaaaaaaam gül.daha fatihin günü değil bak.sen bakma kızlara acık daha tut çocuğu :) yıl dönümünüz geçti nasılsa bırak çocuk adının hakkını versin.şaka bi yana size hep dua ediyorum gül.Rabbim kolay doğumlar versin inşallah
annaaaaaamm kızz duurr..ambulance çağırayım..durr bii doğurma şimdi...bekle...sık bıraz..sık çıkmasın:)))
çantası neyim hazır mı..dur hemen çıkartma bekle dha annen gelecek:))
canımm valla bn zıbn vde ayaklı donlardan çk kullanıyorum
ıkıde 20den fazla zıbınlar karısık 3-5 atlet kol 3-5 kısa kol gerisi uzun kollu.
Büşra bişey sorucam sen kaç yaşındasın?sabah 7veren gülle nostalji muhabbeti yaptınız ya merak ettim.aktif değildim soramadım.sende gül kadar gençsen vay halimize....
buarada YASEMİN canım benim doğum günümde haftaya bende 30 oluyorumsenin hiç olmazsa bebişin var teselli ikramiyesi ben nerelere gideyim bilemedim.neyseki burcum var.canım arkadaşım benim
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.....Ağrılı sancılı bi gece gecirdim yatsam yatarken zorlanıyoum kalksam kalkarken üstünede az bi uyumuşum ondada kabus gördüm ağlaya ağlaya uyandım..off off yarın dra gidince hem sancın hem acılma var diyip alsa doğuma öyle sevincemkii.. ((
anam benimde dün akşamdan beri kolum ağrıyo samar ağrısı gibi gecmedi daha ondan mıki acep..du bakalım yarın cıkar kokusu ya bu dr açılma var diede alttan bakcak dimi
çok üzgünüm kızlar demin annem aradı abimin kızı sabah havale geçirmiş durucum benim halasının bitanesii hastanedeymiş çok şükür ateşi geçmiş ateşi yok şimdi ama müşade altında bi gece kalacak ..yengemle konuştum diyoki gözleri yukarı bakıyodu elleri ters döndü onu öle görmüş basmış feryadı hemen soğuk suya koymuş oda ağlıyo bende ağladım nasıl gidecek o görüntü gözümden diyo allahım kimseye yaşatma dua edin kızlar nolur bidaha öle bişe yaşatmasın allahımızz.. komşusuna çıkmış oda sirkeli su yapmış ambulans gelene kadar sonra babası gelmiş hemen hastaneye getirmişler öle iştee.. nasıl üzüldüm anlatamam .. dün gecede fetih süresinin türkçe anlamını okudum 1 tane okudum hepimiz için ... dualarımız kabul olsun inşallahh günahlarımız afolsun ....
canım çok geçmiş olsun Allah bu mübarek günlerin hürmetine şifa versin inş
benden 1000 tane alabilirsin okuyunca haber veririm
bugün ya evvelimin 4.haftası sanırım yine adetim geçiyor ama test falan yapmayacağım
ya pkoluların ovu testi hep pozitif mi çıkıyor ben mesela 15.16. günlerinde falan yaptım negatif çıktı şimdi 33.günüm pozitif çıktı geçen ayda bu zamanlar pozitifti yoksa ben bu zamanlar mı yumurtluyorum,çok geç değil mi ya
bak bide sonunabunu koymuşşş
nese yok canım hastaneye gitme konusunda kararlıyım canım sadece tedavi iptalll
ya kızlar ben çıkıcam birazdan arkadaşımın bebeği pzt ameliyat olacak kan lazımmış ona kan vermeye gidecem ama ilkkez vericem tırsıyorummm:18::18: bişe olmaz demi?
olurr..çok canın acır..oo hoo hemde nasıll..kolun çekiliyomuş gibi hissedersin..omzun sökülür..hiç kıpırdamadan durman gerekir..kıpırdarsan iğne içeri kaçar sonra kolunu keserler yaaa
Büşra bişey sorucam sen kaç yaşındasın?sabah 7veren gülle nostalji muhabbeti yaptınız ya merak ettim.aktif değildim soramadım.sende gül kadar gençsen vay halimize....
buarada YASEMİN canım benim doğum günümde haftaya bende 30 oluyorumsenin hiç olmazsa bebişin var teselli ikramiyesi ben nerelere gideyim bilemedim.neyseki burcum var.canım arkadaşım benim
canım normal artık doğuracaksın sabret bir şey kalmadı bende okucam bu akşam sana inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin.
yok gülcüğüm bademciklerine bakacak.tabii ki alttan bakacak açılmaya ama rahat ol relaxx hemen biter 2 dk
Benimde kasıklarım sancımaya başladı :18::18: Özellikle sol tarafımdan vuruyo, ne olaki bu:18::18:
sağol sedacım yaaa..
canım ben ilk defa gecen hafta baktırdım alttan bide kendimi kastım cok acıdı ya off kendimi hazırlamaya calışıyorum yarın gene bakcak İNŞALLAH acımaz ya..
Canım o ara muhabbet aç bir şeyler sor doktora konuş anlamazsın odaklanma yani biraz daha az kasılırsın öylelikle.
gülllllll toplu doğum haftası yapcaz :))))
gelip gidiosa gecici sancıdır canım yemek yapcam ayakta duramıyorumm ağrıdan ..
sanada hayırlı günler hayırlı cumalar mesudecim ALLAH kabul etsin...cok şükür iyi olmaya calışıyoruz umairım sizde iyisinizdir kuzunla..
Canım midemde bulanır gibi oluyo anlamadım ama yürüyemiyorum bile ben, adet sancısı gibi girdi
ay gelsn kız artık bence bu hafta içi gelir gibime gelio ama midemede baskı yapıo artık..sağol canım ALLAH razı olsunn..
valla kızlar heran tetikte bekliorum artık ama bugün bel kasık ağrımda var gecmedi daha..herşeyi hazır çantalar puseti fln bi oğluşu beklioz..ağrı nasıl nerde oluyomuş buket harbi bacağım ağrıyo be varmı böle bişi psikolojimi bozdun kız
Benimde kasıklarım sancımaya başladı :18::18: Özellikle sol tarafımdan vuruyo, ne olaki bu:18::18:
Amin cnm cok sagol bizde iyiyiz cok şükür cnm temizliğe başladım hava yine bozdu Salı'ya kadar düzelir insallah
canı senin bebiş dönmüşmüydü dönmediyse dönmüştür ondan yürümekte zorlanırsın bendede mide bulantısı oluyo ara ara..günler yaklaşıo normal canım..
bak şimdi doğrucağı gelmiş beni de bahane ediyo:))
gülcüm duanı okudum Allah sağlıklı kolay doğum versin..
bak şimdi doğrucağı gelmiş beni de bahane ediyo:))
gülcüm duanı okudum Allah sağlıklı kolay doğum versin..
sağol canım ALLAH razı olsun..Gül , 7verengul ve Ciğdem kizlar fetih surelerinizi okudum Rabbim hepimize Hayirli sağlıklı sorunsuz ve kolay doğumlar nasip etsin insallah
Asli cnm 50 tane terficiye okudum 50 tane daha okuyup haber veririm cnm
Gamzem cok gecmis olsun cok zor bı durum Rabbim kimseye oyle bı aci yaşatmadın Rabbim şifalar versin insallah sen fazla üzülme e mı bebeğini düşün Rabbim yardımcısı olsun
Dönmüş canım doktorum söyledi geçen hafta, başınada ağrı giriyomu, ay şimdide başıma bi ağrı girdi :18: Fizyolojim, psikolojim herşeyim değişmeye başladı bi anda birazz uzanıyım ben bari
Sağolasın canım Allah razı olsun, amin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?