Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
Kizlar dualarınızı da okudum

kolay gelsin canım fazla yorma kendini..valla istanbul baya bi nemli yagcak gibi ama sıcak bunaltıyoo

sagol cnm ya halıları yukarlara verdim salı gunü de iki kadın gelecek ben yapmıyorum yani ben günlük rutin isler sadece valla elimden gelmiyo eğilip kalkamiyorum ki

sağol canım ALLAH razı olsun..

nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
Tüm topik için 14.06.2013 cuma

Kızlar ben listeyi bitirdim Allah kabul etsin gönlünden geçenizi hakkınızda hayırlı eylesin inşallah..

K.Gül , B.Gül ve Mesude kızlar sizlerinde fetihlerini okudum allah kabul etsin , sağlıkla sıhhatle kolaycacık doğurmayı ve evlatlarımızı kucağımıza almayo nasip etsin inşallah..

Tümaycım - Tülay'ın 100 tane tefriceyesini çektim hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanır bu sınavı..

Aslı'cım Zuhal'ın 100 tane tefriceyesini çektim rabbim ona sağlık sıhat versin evladına ve annesine babasına bağışlasın inşallah..

Kızlar sizleri bitirdim sıra bende kendime okumam gereken 37 tane daha yasinim var.. zemzem suyuna ve peygamber hurmasına da bişiler okumak istiyorum bakalım bugün bitireceğim inşallah bu okumak işlerini..

Hepinizi öpüyoruz oğluşumla görüşürüz..

Kızlar şaka maka benim ağrım artmaya başladı, böyle giderse eşime haber vericem

Allah dualarımızı kabul etsin. inşAllah sağlıklı sıhhatli evladını hayırlısıyla sağlıklıca kucağına almayı kısmet etsin.. Ağrın geçti mi? Acep! :26:

canım sağolasın ALLAH razı olsun bizde öpüyoruz kankamızla senii
Ben cırcır olmuşum ondan rahatsızlanmışım, doğuma yakın olunabilirmiş.
İnşallah geçer biran önce:18:

tatlım bende 1 haftadır öyleyim sanırım doğuma kadar sürcek..

Dua eden arkadaşlarım Allah razı olsun, dua ederken kaldırdığınız elleriniz, duayı eden dilleriniz, yüreğini hiiç ama hiç dert görmesin.
Herşey için sağolun.

canım sağolasın ALLAH razı olsun bizde öpüyoruz kankamızla senii

tatlım bende 1 haftadır öyleyim sanırım doğuma kadar sürcek..

Ama üşütmüyorumda, yediğim birşey dokundu desem öyle aman aman farklı birşeyde yemedim ki :26: Neden oluyo acaba :26:
Bak bacak bacak dediniz benimde sol bacağım ağrıyo ama sanırım son zamanlar böyle doğum öncesi belirtilerle geçecek

şu an bacak ağrım benimde doruk noktasına çıktı heralde.. ağlamamak için resmen sıkıyorum kendimi.. yarına ne dicek bakalım doktor ağrıdan dolayı..

Yarın gidiyoruzz doktorlara, inşAllah güzel haberlerle geliriz.. Yasemin ve ben mi gidiyoruz tek

aynen canım artık her hissettiğimiz bilsekte bilmesekte bizim için belirti..

yarı bende drdayım tatlımm..

Hadi yaa Ah canım Rabbim sanada şifa versin, acaba senin neden ağrıyo ki :26: Kullandığın ilaçların yan etkisi falan olabilirmi, bi kontrol et bakalım
Gülde gider herhalde yarın, inşallah güzel güzel haberler getirirsiniz bize canlar

KIZLAR bizim hastanede doğum fiyatları değişmiş normal 450den 600e
sezeryan 600den 900 e kendi drunu istiyosan gece fln olursa yada hafta sonu 300 epudral 300 müşş sizinkiler ne alemde..

KIZLAR bizim hastanede doğum fiyatları değişmiş normal 450den 600e
sezeryan 600den 900 e kendi drunu istiyosan gece fln olursa yada hafta sonu 300 epudral 300 müşş sizinkiler ne alemde..

Uçmuş fiyatlar canımm valla Allah yardımcınız olsun
Ben devlete gidiyorum. Zaten bulunduğumuz yerde 1 tane özel var orayıda ne hikmetse kimse önermiyo :26:

Uçmuş fiyatlar canımm valla Allah yardımcınız olsun
Ben devlete gidiyorum. Zaten bulunduğumuz yerde 1 tane özel var orayıda ne hikmetse kimse önermiyo :26:

AMİN canım İNŞALLAH..ya devlette varda eğitim araştırma pek önermiolar onuda gerçi uzak bize dru bizim bi tanıdık önermişti arkadaşı ondan gidiorum yapcak bişi yok tabi..

AMİN canım İNŞALLAH..ya devlette varda eğitim araştırma pek önermiolar onuda gerçi uzak bize dru bizim bi tanıdık önermişti arkadaşı ondan gidiorum yapcak bişi yok tabi..

Yanii tabiki siz büyük bir şehirde yaşıyosunuz, hangisi daha uygunsa mecburen orayı tercih etmek zorundasın.
Hastanenin yakın olması büyük bir avantaj.
Bizim burada en uzak dediğimiz yer 15 dk. sürüyo arabayla, zaten çok fazla seçeneğimizde yok
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, Rabbim elbette kolaylığını verir

AMİN canım İNŞALLAH hepimiz sağlıcakla alalım kuzularımızı kucağımıza RABBİM yardımcımız olsun..

7verengül / Gülcüm duanı okudum allah sağlıklı hamişlik+ kolay doğum nasip etsin bebek evinize neşe ve bol bol huzur getirsin

canım Tubacım çok sağol canım bin tane fazla gelmesin sana canım çok yük olmayalım

olur mu canım yeterki zuhal şifa bulsun başka bişeyler okursanız seve seve yardımcı olurum,zaten başka insanlar için elimizden fazla bişey gelmiyo

sen bilirsin kurban oldugum allahım rabbimm nolur ya resul allah hadi bismillah inş. hamile kalırsınnnnn bu ayyy bende kıdem alırım sayende

duana 1000 kere amiiinnnn diyorum Allah ım bekleyenleri daha fazla bekletmesin inş

canım ya bilmiyorum artık hiç birşeyi takip etmiyorum,yeni dr a başlayacağım,nasıl olcak hiç bilmiyorum herkes çok öneriyor ama kalabalık olursa benimle ilgilenemezse diye korkuyorum,bide çok kararsız kaldım tüp bebebk merkezine mi başlasam acaba:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…