Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben cıkıyorum kızlarr hayırlı akşamlar hepinize yarın kntroldeyiz dra gidenler güzel hbaerlerle gelsin İNŞALLAH öpüldünüz...

Cnm ağzına saglık Rabbim senide bir avazda kurtarsın sıkıntılarını giderdin insallah Allah Razı olsun öpüyoruz seni ve oğlunu

Cnm benim magnezyum eksikliğinden olabilir doktoruna soyle magnezyum yazsın faydası olur cok gecmis olsun iyi guzel haberlerle gelirdin insallah
ben cıkıyorum kızlarr hayırlı akşamlar hepinize yarın kntroldeyiz dra gidenler güzel hbaerlerle gelsin İNŞALLAH öpüldünüz...
Hayirli aksamlar gülüm Rabbime Emanetsiniz guzel haberlerle gelirsin az acisiz bir muayene geçirmen duası ile
Bu arada benim gittiğim hastanede isteğe bağlı sezeryan 1500 tl normal dogum ise 600tl

Aslicim 50 tane daha salavatı tefriciye çektim toplam 100 oldu haberin olsun Rabbim zuhale saglık sıhhat şifa versin insallah

aslı senin kanındamı 0 rh (-) ne zor bi kan gurubu
ewet canım çok zor bi kan grubu eee bende zorumya ondandırrr
Aslicim 50 tane daha salavatı tefriciye çektim toplam 100 oldu haberin olsun Rabbim zuhale saglık sıhhat şifa versin insallah
Sağol canım Allah razı olsunnn
aslıcım zuhal için 50 tane tefriciye çektim rabbim sağlık sıhhat versin
Canım benim Allah senden de razı olsunn

günaydınnn bugun sadece benmi çalışıyorummmmmm öf yaaaaaa

Bensiz olurmu Nazann lütfen yani cumartesi çalışmak ve Aslı eş anlamlı sayılır kader arkadaşım benimm mesai 1 buçukta bitiyo ama ya senin?

Kızlarrr dün kan vermeye giderken çok tırsıyodum valla bayılacam falan die ama korktuğum gibi olmadı şükürler olsun annem kardeşlerim nası verceksin sen zaten yerinden kalkamıyon halsizsin zaten senden almazlar dediler ama aldılarr herkesi utandırdım vallabi tek eşşek adam canımı çokk fena yaktı hala kolumu açamıyom ama yavruya şifa olsunda acı geçer nasıl olsa..
Yanii kolum kopmadı Buketttttt

Günaydin conconlar
Aslı'ın görümcesini, tümayın makinasını ve bedişin bacağını cok merak ediyorum, dün hic gelemedim 19 may calismasi vardi, yarinda kutlama vardi, zuhal icin tefriciye başlanmış cok şükür,bende 300 tane okuyacgim insallah,okuma süresi ne zaman bitiyo acaba? Akşam gecmişi okurum inşallah,
DUYGUSSS arkadasimda aklimda onuda dua listesine ekleyecegim aksama, şimdilik öpüldünüz bugün dışarı çıkıp cocuklarin kıyafetleri için eksikleri tamamlayacagim, hepinizi yanaktan öpüyorum

ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE
24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,550
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 300 okudu
Nazan 44
Büşra 100 okudu
7verengül 50
Çiğdem 100
Gül 50 okudu
Tuba 1,000
Özlem 50 okudu
Buket 50
Mesude 100 okudu
Zeynep 50
TOPLAM 4,444
Kızlar hepinizden Allah bir değil bin kere razı olsunnnn Okuyan okuyamıyan herkestennn
Allah ta sizlerin muradını versin inşallahhh
KIZLAR ATLADIĞIM YADA YANLIŞ YAZDIĞIM OLABİLİR BENİ UYARIRSINIZ
OKUDUKÇA DA HABER VERİRSİNİZ Kİ NOT ALIYIMM

naptı aslı zuhale ne dedi doktor?

Canım işte dün işinde çok uzman bi prof gittik
Adam bir dolu test istedi ultrasonları falan tekrar istedi duruma göre bakıcaz daha ayrıca işte mr dı petti yada kemik iliği testi yapıcam dedi ama biyopsi demedi çünkü kasıkta olduğu için yarıp biyopsi yapılırmı gerek yok dedi sonra bi önceki doktor işte yok göğüse dalağa koltuk altına sıçramış demiştiya bu doktor ne koltuk altında nede dalakta ben bişe bulmadım dedi
Sonuçlara göre tekrar konuşucaz dedi bakalım şimdi istediklerini yaptırıp yine gitcez haftaya gideriz heralde öle işte kuzum ama bu adam içimizi rahatlattı bakalımmm inşallah hayırlı güzel haberler alırızzz

hadi inşallah Aslıcım çok sevindim doktorun söylediklerine...
GÜNAYDIN bu arada fıstıklar... yaww canlar alıştım ben ilk 3 ay bulantıdan falan ara vermiştim gitmedim işe şimdi de zor geliyor yine üfff zor kalkar oldum sabahları

ayy hadi inş. rabbim evladına bagışlasın diger sıçramış doktor neydi canım odamı porftu yoksa

ayyy evet sabahları yataktan kalkmak istemiyo insan ya birde ben nasıl üşüyorum anlatamam kanıma baktılar ama bişey çıkmadı yaz gelse biran evvel sımsıcacık

sağol canım benim
ayyy nası zor gelir şimdi hoş bana hergün kalkıp gelmek zor geliyo ama Allah yardımcın olsun canım benimm

ayy hadi inş. rabbim evladına bagışlasın diger sıçramış doktor neydi canım odamı porftu yoksa

bakalım hayırlısı öbür doktor fena korkuttu bizi beyinsiz adam yok canım o prof değilmiş opr. müş nasıl kızdım görümceme beni dinlemediler gittiler oraya da 300 baydılar yazık bu doktorlara yaaa nasıl bir vicdan var bunlarda anlamadım

aslıcımm en iyisini yapmışsın canım porf gitmekle çok şükür iyi şeylerde söylemiş inş. dahada iyi seyler söylicek biraz olsun rahatlamışsınızdır. dahada iyi haberler alırsınız inş.

demi nazan ya bide götürdüğüm doktor çok iyi adama taa kuzey ıraktan falan geliyolarmış öncesinde dinlemedilerki beni gelin ounca böle oluyo nese Zuhal iyi olsunda bakalım sonuçlarda iyi çıkar inşallahhh

Nazooo mesain kaçta bitiyo?
Bu arada Özlem yokkk Bugün oda çalışanlar arasındaydı

ayyy evet sabahları yataktan kalkmak istemiyo insan ya birde ben nasıl üşüyorum anlatamam kanıma baktılar ama bişey çıkmadı yaz gelse biran evvel sımsıcacık
canım benim hamileliğin ilerledikce üşümeyi unutacaksın merak etme menopozdaki gibi ateş basıyor wallahi...

hepimzin yardımcısı olsun tatlımm bu arada K Gül için foto ekledim o görmemiş beni ama ofisteki pc de eski (bebişten önceki) fotolarım vardı ekledim onlardan bi tane görmeyenlere duyurulur benim görmediklerime de mesela ASLIII NAZANNN

Son düzenleme:

bugün 5 bitiyo

Aylincim senin için hemen bi foto ekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…