- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.941
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
melek2828 / nazan 31.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ecrinn07 / aslı 03.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ zeynep 04.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
asyamca/gülhan 06.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
burju82 / b. Burcu 07.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
didemss_23 / didem 07.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
btskn/bircan 10.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
barısozlem /özlem 11.06.2013 salı sağlıklı hamişlik
akyuzcigdem / çiğdem 12.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 13.06.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
Tüm topik için 14.06.2013 cuma
Kızlar ben listeyi bitirdim Allah kabul etsin gönlünden geçenizi hakkınızda hayırlı eylesin inşallah..
K.Gül , B.Gül ve Mesude kızlar sizlerinde fetihlerini okudum allah kabul etsin , sağlıkla sıhhatle kolaycacık doğurmayı ve evlatlarımızı kucağımıza almayo nasip etsin inşallah..
Tümaycım - Tülay'ın 100 tane tefriceyesini çektim hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanır bu sınavı..
Aslı'cım Zuhal'ın 100 tane tefriceyesini çektim rabbim ona sağlık sıhat versin evladına ve annesine babasına bağışlasın inşallah..
Kızlar sizleri bitirdim sıra bende kendime okumam gereken 37 tane daha yasinim var.. zemzem suyuna ve peygamber hurmasına da bişiler okumak istiyorum bakalım bugün bitireceğim inşallah bu okumak işlerini..
Hepinizi öpüyoruz oğluşumla görüşürüz..
Cnm benim magnezyum eksikliğinden olabilir doktoruna soyle magnezyum yazsın faydası olur cok gecmis olsun iyi guzel haberlerle gelirdin insallahşu an bacak ağrım benimde doruk noktasına çıktı heralde.. ağlamamak için resmen sıkıyorum kendimi.. yarına ne dicek bakalım doktor ağrıdan dolayı..
Yarın gidiyoruzz doktorlara, inşAllah güzel haberlerle geliriz.. Yasemin ve ben mi gidiyoruz tek
Hayirli aksamlar gülüm Rabbime Emanetsiniz guzel haberlerle gelirsin az acisiz bir muayene geçirmen duası ileben cıkıyorum kızlarr hayırlı akşamlar hepinize yarın kntroldeyiz dra gidenler güzel hbaerlerle gelsin İNŞALLAH öpüldünüz...
ewet canım çok zor bi kan grubu eee bende zorumya ondandırrraslı senin kanındamı 0 rh (-) ne zor bi kan gurubu
Sağol canım Allah razı olsunnnAslicim 50 tane daha salavatı tefriciye çektim toplam 100 oldu haberin olsun Rabbim zuhale saglık sıhhat şifa versin insallah
Canım benim Allah senden de razı olsunnaslıcım zuhal için 50 tane tefriciye çektim rabbim sağlık sıhhat versin
günaydınnn bugun sadece benmi çalışıyorummmmmm öf yaaaaaa
naptı aslı zuhale ne dedi doktor?
Canım işte dün işinde çok uzman bi prof gittik
Adam bir dolu test istedi ultrasonları falan tekrar istedi duruma göre bakıcaz daha ayrıca işte mr dı petti yada kemik iliği testi yapıcam dedi ama biyopsi demedi çünkü kasıkta olduğu için yarıp biyopsi yapılırmı gerek yok dedi sonra bi önceki doktor işte yok göğüse dalağa koltuk altına sıçramış demiştiya bu doktor ne koltuk altında nede dalakta ben bişe bulmadım dedi
Sonuçlara göre tekrar konuşucaz dedi bakalım şimdi istediklerini yaptırıp yine gitcez haftaya gideriz heralde öle işte kuzum ama bu adam içimizi rahatlattı bakalımmm inşallah hayırlı güzel haberler alırızzz
hadi inşallah Aslıcım çok sevindim doktorun söylediklerine...
GÜNAYDIN bu arada fıstıklar... yaww canlar alıştım ben ilk 3 ay bulantıdan falan ara vermiştim gitmedim işe şimdi de zor geliyor yine üfff zor kalkar oldum sabahları
sağol canım benimhadi inşallah Aslıcım çok sevindim doktorun söylediklerine...
GÜNAYDIN bu arada fıstıklar... yaww canlar alıştım ben ilk 3 ay bulantıdan falan ara vermiştim gitmedim işe şimdi de zor geliyor yine üfff zor kalkar oldum sabahları
ayy hadi inş. rabbim evladına bagışlasın diger sıçramış doktor neydi canım odamı porftu yoksa
sağol canım benim
ayyy nası zor gelir şimdi hoş bana hergün kalkıp gelmek zor geliyo amaAllah yardımcın olsun canım benimm
bakalım hayırlısı öbür doktor fena korkuttu bizi beyinsiz adam yok canım o prof değilmiş opr. müş nasıl kızdım görümceme beni dinlemediler gittiler oraya da 300 baydılar yazık bu doktorlara yaaa nasıl bir vicdan var bunlarda anlamadım
aslıcımm en iyisini yapmışsın canım porf gitmekle çok şükür iyi şeylerde söylemiş inş. dahada iyi seyler söylicek biraz olsun rahatlamışsınızdır. dahada iyi haberler alırsınız inş.
canım benim hamileliğin ilerledikce üşümeyi unutacaksın merak etmeayyy evet sabahları yataktan kalkmak istemiyo insan ya birde ben nasıl üşüyorum anlatamam kanıma baktılar ama bişey çıkmadı yaz gelse biran evvel sımsıcacık
sağol canım benim
ayyy nası zor gelir şimdi hoş bana hergün kalkıp gelmek zor geliyo amaAllah yardımcın olsun canım benimm
bakalım hayırlısı öbür doktor fena korkuttu bizi beyinsiz adam yok canım o prof değilmiş opr. müş nasıl kızdım görümceme beni dinlemediler gittiler oraya da 300 baydılar yazık bu doktorlara yaaa nasıl bir vicdan var bunlarda anlamadım
demi nazan ya bide götürdüğüm doktor çok iyi adama taa kuzey ıraktan falan geliyolarmış öncesinde dinlemedilerki beni gelin ounca böle oluyonese Zuhal iyi olsunda bakalım sonuçlarda iyi çıkar inşallahhh
Nazooo mesain kaçta bitiyo?
Bu arada Özlem yokkkBugün oda çalışanlar arasındaydı
canım benim hamileliğin ilerledikce üşümeyi unutacaksın merak etmemenopozdaki gibi ateş basıyor wallahi...
hepimzin yardımcısı olsun tatlımm bu arada K Gül için foto ekledim o görmemiş beni ama ofisteki pc de eski (bebişten önceki) fotolarım vardı ekledim onlardan bi tane görmeyenlere duyurulur benim görmediklerime de mesela ASLIII NAZANNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?