- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.961
canım benim hamileliğin ilerledikce üşümeyi unutacaksın merak etmemenopozdaki gibi ateş basıyor wallahi...
hepimzin yardımcısı olsun tatlımm bu arada K Gül için foto ekledim o görmemiş beni ama ofisteki pc de eski (bebişten önceki) fotolarım vardı ekledim onlardan bi tane görmeyenlere duyurulur benim görmediklerime de mesela ASLIII NAZANNN
Aylincim senin için hemen bi foto ekliyorumm
aaa bizi görmeyenmi kaldı ayol iyice deşifre olduk biz
aaa bizi görmeyenmi kaldı ayol iyice deşifre olduk biz
Demi Nazo yawww bi Aylin kalmış görmedik
Bu arada bi tanede Zuhalle resmimiz vardı geçen ayki düğünde çekinmiştik onuda yükledim
Ancient Chinese Gender Predictor
aylin bi sunu yaparmısın dogru çıkcakmı ust tarafa kendi dogum tarihini yazcan alt kısmada son adet tarihine 14 gün ekleyip yazcan kızmı çıkacak erkekmi
Maşallah Aslıcım ben de 2 tane daha ekledim ama bakmayın baritopikteki bütün kızlar taş gibi yaww beni anlayacak tombiş bi arkadaş arıyorum duyurulur
diyene bak sende taş gibisin bebeğim tombiş taşşaka bi yana hiç te kilolu değilsin
boyu uzun en azından benim gibi boy fukarası deil
boyu uzun en azından benim gibi boy fukarası deil
kız fotodan boyumun uzun olduğunu nasıl anladın walla yeni nesilin yanında kendimi kısa hissediyorum dana gibiler maşallah...
Nazooo sende uzun gibisin ama değilmisin yoksa:26:
Akşama yine yemekli misafirim varrr amannnnn tatlı ne yapsam acaba?bi akıl verin bakıyım hamarat ev hanımları
kolay olsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?