Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aaa bizi görmeyenmi kaldı ayol iyice deşifre olduk biz

İyiki Doğdun Yasooooo İyiki Doğdun YasoOOOOO iyiki Doğdun İyiki Doğdun Mutlu Yıllar Sanaaaaaa...
:119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:

Canım Benim Eşinle Bebeğinle Sevdiklerinle Nice Mutlu Mutlu Yıllara...

Maşallah Aslıcım ben de 2 tane daha ekledim ama bakmayın bari topikteki bütün kızlar taş gibi yaww beni anlayacak tombiş bi arkadaş arıyorum duyurulur

anaamm tatlı deme kız Aslııı browni yapsana yapsana öğle yemeği de yaklaşıyor gözüm döndü işte kolay ve lezzetli...

doktordan geldik kızlar herşey yolunda çok şükür, bacağım için gunde 3 kez mınoset verdi ve içtiğim tüm vitaminleri de 2 katına çıkardı.. içmiyeceğim o kadar ağrı kesiciyi, 3 hafta sonra çağırdı tekrar hemen peşi sıra ayrıntılıya gidecekmişm, bugun bol bol ayrıntılının önemini anlattı hatta ayrıntılıyı geçene kadar bebeğe hiç bişey almayın dedi :18: ben hep tembihlerim hastalarıma dedi, iyice gerildim.. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin inşAllah.. veeee cinsiyeti içinde bana göre kız bebek dedi.. Ayrıntılıda daha da net olur dedi.. hayırlısı Allah tan.. herkesi çok çok öpüyorum. çok iş var işyerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…