- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.981
nasıl yapıcam onu hiç yapmadımkianaamm tatlı deme kız Aslıııbrowni yapsana yapsana öğle yemeği de yaklaşıyor gözüm döndü işte kolay ve lezzetli...
yok canım ne gezer 1.67 boyum
yok canım ne gezer 1.67 boyum
yetiştiririm bennn 1 buçukta çıkarım hemen eve giderim evi temizlerim sonra da mutfağa girer şipşak yaparımmm beni kendin gibi tembelmi sandın sennnsen uslanmazsın sedayı geçtin haaa ne yemekli misafiri kızzz nasıl yetiştircen yemekleri
doktordan geldik kızlar herşey yolunda çok şükür, bacağım için gunde 3 kez mınoset verdive içtiğim tüm vitaminleri de 2 katına çıkardı.. içmiyeceğim o kadar ağrı kesiciyi, 3 hafta sonra çağırdı tekrar hemen peşi sıra ayrıntılıya gidecekmişm, bugun bol bol ayrıntılının önemini anlattı hatta ayrıntılıyı geçene kadar bebeğe hiç bişey almayın dedi :18: ben hep tembihlerim hastalarıma dedi, iyice gerildim.. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin inşAllah.. veeee cinsiyeti içinde bana göre kız bebek dedi.. Ayrıntılıda daha da net olur dedi.. hayırlısı Allah tan.. herkesi çok çok öpüyorum. çok iş var işyerinde.
nasıl yapıcam onu hiç yapmadımki
canım ne kadar olmalıyıdn 1,90 falan daha ne istiyosun işte bende 1,70 falanımmm fazlası iyi olmaz
ben ilkokuldayken sinir olurdum hep sınıftaki sırık bendimen arka sırada otururdum gıcık olurdum ozamanlar keşke küçük olsaydım die üzülürdüm bide sevdiğim bebelrin boyları hep benden kısaydıııı
doktordan geldik kızlar herşey yolunda çok şükür, bacağım için gunde 3 kez mınoset verdive içtiğim tüm vitaminleri de 2 katına çıkardı.. içmiyeceğim o kadar ağrı kesiciyi, 3 hafta sonra çağırdı tekrar hemen peşi sıra ayrıntılıya gidecekmişm, bugun bol bol ayrıntılının önemini anlattı hatta ayrıntılıyı geçene kadar bebeğe hiç bişey almayın dedi :18: ben hep tembihlerim hastalarıma dedi, iyice gerildim.. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin inşAllah.. veeee cinsiyeti içinde bana göre kız bebek dedi.. Ayrıntılıda daha da net olur dedi.. hayırlısı Allah tan.. herkesi çok çok öpüyorum. çok iş var işyerinde.
hemen tarif vereyim tatlım kolay da yapması
2 baardak şekerle 3 yemek kaşığı kakaoyu eziyorsun 1.5 bardak süt yarım bardak sıvı yağ ekle çırpıver 1 su bardağını ayır bu karışımın sonra kalan karışıma 3 yumurta 2 bardak un vanilya kabartma tozu ekle çırp işte 175 derecesi de pişme saatini hatırlamıyorum da en az 40 dk falan sürer sanırım nese sonra sıcakken ayırdığın karışımı üzerine dök ( ıslaklığı fazla seversen ayırdığın karışıma süt ekleyerek arttırabilirsin) afiyet olsun...
:))))))))) hahahah aslı ne bileyim uzun omayı çok isterdimnasıl yapıcam onu hiç yapmadımki
canım ne kadar olmalıyıdn 1,90 falan daha ne istiyosun işte bende 1,70 falanımmm fazlası iyi olmaz
ben ilkokuldayken sinir olurdum hep sınıftaki sırık bendimen arka sırada otururdum gıcık olurdum ozamanlar keşke küçük olsaydım die üzülürdüm bide sevdiğim bebelrin boyları hep benden kısaydıııı
:)))) yok canımmm okaaa deil 8 cm azmı 8 cm bana tepeden bakmana yeteryuhh Nazan ben de 150 zannettim kız 167 nesi kısa 8 santim var aramızda bi topukluyla uzun olursun benden işte
maşallah aslııı ben misafir alacak olsam 1 gün evi temizler 1 gunde yemekle ugrasırım hem zaten çokda iddalı deilim yemekteyetiştiririm bennn 1 buçukta çıkarım hemen eve giderim evi temizlerim sonra da mutfağa girer şipşak yaparımmm beni kendin gibi tembelmi sandın sennn
OHHHH şükürler olsun canımmm sen kafana takma ayrıntılıyı doktorlar hep en kötüsünü söylerler sen merak etme onda da hiç bişe olmucak herşey tertemiz çıkacak panikk Bedriyemmmm
Aylin bu ıslak kek ne brownisi falan
ama ben geçen geldiklerinde ıslak kek yaptım yine aynısı olmaz
elinde sütlü olan bi tatlı tarifi varmı acep???
kız çıktı tatlım üzgünüm...
Aylin bu ıslak kek ne brownisi falan
ama ben geçen geldiklerinde ıslak kek yaptım yine aynısı olmaz
elinde sütlü olan bi tatlı tarifi varmı acep???
:))))))))) hahahah aslı ne bileyim uzun omayı çok isterdim
maşallah aslııı ben misafir alacak olsam 1 gün evi temizler 1 gunde yemekle ugrasırım hem zaten çokda iddalı deilim yemekte
Benimde kiz çıktı valla niye üzüldün ki cnm
bebişin uzun olur belkimmmm
canım ben misafire falan alışkınım annemin evinde de öle ayy dur nazara gelecemmm bende yemekte iddialı değilim canım ama bildiklerimi çabucak yaparım biraz elim hızlı galiba
hep aynı kişiyimi yemege alıyon kızz
aynı şey kızım ben ıslak kek dediğimde bilmiyorlar bahsedince aaa browni diyolardı sen de ıslak kekçi çıktın benim gibi
annem işteyim aklımdaki tek tarif bu evde olsam tarif defterimi kurcalardım senin için ama...
yok caım ne gezer anada yok babada yok boy sanmıyorumki uzun olsun
maşallah diyelim korkma kız nazarım degmez benimm
yok bebeğim ne korkacamben kendime çok nazar değdiririmde ondaan dedim
Nazoo bizimde anne baba tarafı uzunda eşimin tarafı biraz küçük inşallah onlara çekmezzzhuylarıda onları çekmesin kocama çeksinde ailesine çekmesin herbişeyi bana çeksinnnn
1 litre sut 1su bardagi seker 1s.b irmik 1paket krem santi hindistan cevizi
sut irmik sekeri karistir kaynayana kadar pisir 3 dk kaynasin altini kapat kremsantiyi karistir kare bir borcama orta boy hindistan cevizi serp ustune karisimi dok tekrar hindistan cevizi serp hem pratik hem cok hafif dilimleyip servis et.muzla iyi oluyor yanina muz da dilimleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?