Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anaamm tatlı deme kız Aslııı browni yapsana yapsana öğle yemeği de yaklaşıyor gözüm döndü işte kolay ve lezzetli...
nasıl yapıcam onu hiç yapmadımki

yok canım ne gezer 1.67 boyum

canım ne kadar olmalıyıdn 1,90 falan daha ne istiyosun işte bende 1,70 falanımmm fazlası iyi olmaz
ben ilkokuldayken sinir olurdum hep sınıftaki sırık bendim en arka sırada otururdum gıcık olurdum ozamanlar keşke küçük olsaydım die üzülürdümbide sevdiğim bebelrin boyları hep benden kısaydıııı

sen uslanmazsın sedayı geçtin haaa ne yemekli misafiri kızzz nasıl yetiştircen yemekleri
yetiştiririm bennn 1 buçukta çıkarım hemen eve giderim evi temizlerim sonra da mutfağa girer şipşak yaparımmm beni kendin gibi tembelmi sandın sennn

OHHHH şükürler olsun canımmm sen kafana takma ayrıntılıyı doktorlar hep en kötüsünü söylerler sen merak etme onda da hiç bişe olmucak herşey tertemiz çıkacak panikk Bedriyemmmm

hemen tarif vereyim tatlım kolay da yapması
2 baardak şekerle 3 yemek kaşığı kakaoyu eziyorsun 1.5 bardak süt yarım bardak sıvı yağ ekle çırpıver 1 su bardağını ayır bu karışımın sonra kalan karışıma 3 yumurta 2 bardak un vanilya kabartma tozu ekle çırp işte 175 derecesi de pişme saatini hatırlamıyorum da en az 40 dk falan sürer sanırım nese sonra sıcakken ayırdığın karışımı üzerine dök ( ıslaklığı fazla seversen ayırdığın karışıma süt ekleyerek arttırabilirsin) afiyet olsun...

caımm gözun aydınnn çok şükür ya sen sıkma canını temkinli olmaya çalışıyo sadece gerilme yani darısı bizim iyi haberler almamıza inş. kızmı hadi bakalım hayarlısı

anaam tatlım bakma sen o doktora deli midir nedir söylediği şeye bak gereksiz gerilim yapmış canım benim rahat ol çook çok düşük ihtimallerden bahsediyor doktorun sen söylememiş gibi davran bebeğinin hareketlenme zamanı keyfini çıkar

Aylin bu ıslak kek ne brownisi falan
ama ben geçen geldiklerinde ıslak kek yaptım yine aynısı olmaz
elinde sütlü olan bi tatlı tarifi varmı acep???

:))))))))) hahahah aslı ne bileyim uzun omayı çok isterdim
yuhh Nazan ben de 150 zannettim kız 167 nesi kısa 8 santim var aramızda bi topukluyla uzun olursun benden işte
:)))) yok canımmm okaaa deil 8 cm azmı 8 cm bana tepeden bakmana yeter
maşallah aslııı ben misafir alacak olsam 1 gün evi temizler 1 gunde yemekle ugrasırım hem zaten çokda iddalı deilim yemekte

Aylin bu ıslak kek ne brownisi falan
ama ben geçen geldiklerinde ıslak kek yaptım yine aynısı olmaz
elinde sütlü olan bi tatlı tarifi varmı acep???

aynı şey kızım ben ıslak kek dediğimde bilmiyorlar bahsedince aaa browni diyolardı sen de ıslak kekçi çıktın benim gibi
annem işteyim aklımdaki tek tarif bu evde olsam tarif defterimi kurcalardım senin için ama...

:))))))))) hahahah aslı ne bileyim uzun omayı çok isterdim

maşallah aslııı ben misafir alacak olsam 1 gün evi temizler 1 gunde yemekle ugrasırım hem zaten çokda iddalı deilim yemekte

bebişin uzun olur belkimmmm
canım ben misafire falan alışkınım annemin evinde de öle ayy dur nazara gelecemmm bende yemekte iddialı değilim canım ama bildiklerimi çabucak yaparım biraz elim hızlı galiba

bebişin uzun olur belkimmmm
canım ben misafire falan alışkınım annemin evinde de öle ayy dur nazara gelecemmm bende yemekte iddialı değilim canım ama bildiklerimi çabucak yaparım biraz elim hızlı galiba

yok caım ne gezer anada yok babada yok boy sanmıyorumki uzun olsun

maşallah diyelim korkma kız nazarım degmez benimm

hep aynı kişiyimi yemege alıyon kızz
heee yok canım geçen çaya geldiklerinde yapmıştımmmm

hahhhh şöleee onlar yeni nesil browni diolar önceden brownimi varmış ıslak kek hatta bi ara buna kuntakinte de diolardı bilirmisin acep?
sende bi tarif istedik veremedin yahuuu

yok caım ne gezer anada yok babada yok boy sanmıyorumki uzun olsun

maşallah diyelim korkma kız nazarım degmez benimm

yok bebeğim ne korkacam ben kendime çok nazar değdiririmde ondaan dedim
Nazoo bizimde anne baba tarafı uzunda eşimin tarafı biraz küçük inşallah onlara çekmezzz huylarıda onları çekmesin kocama çeksinde ailesine çekmesin herbişeyi bana çeksinnnn

1 litre sut 1su bardagi seker 1s.b irmik 1paket krem santi hindistan cevizi
sut irmik sekeri karistir kaynayana kadar pisir 3 dk kaynasin altini kapat kremsantiyi karistir kare bir borcama orta boy hindistan cevizi serp ustune karisimi dok tekrar hindistan cevizi serp hem pratik hem cok hafif dilimleyip servis et.muzla iyi oluyor yanina muz da dilimleyebilirsin

ya Tümayyyy varyaaa kalplerimiz birmiş bende en son bunu yaparım diodum ama benim tarifte krem şanti yok bide böle deneyim bakıyımmm nasıl olacakk süpersin canım seviyorum seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…