- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.001
amin mesudecim sağolasınn...Cnm ağzına saglık Rabbim senide bir avazda kurtarsın sıkıntılarını giderdin insallah Allah Razı olsun öpüyoruz seni ve oğlunu
Cnm benim magnezyum eksikliğinden olabilir doktoruna soyle magnezyum yazsın faydası olur cok gecmis olsun iyi guzel haberlerle gelirdin insallah
Hayirli aksamlar gülüm Rabbime Emanetsiniz guzel haberlerle gelirsin az acisiz bir muayene geçirmen duası ile
Bu arada benim gittiğim hastanede isteğe bağlı sezeryan 1500 tl normal dogum ise 600tl
canım şifa niyetine RABBİM şifasını verir İNŞALLAH..ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE
24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,550
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 300 okudu
Nazan 44
Büşra 100 okudu
7verengül 50
Çiğdem 100
Gül 50 okudu
Tuba 1,000
Özlem 50 okudu
Buket 50
Mesude 100 okudu
Zeynep 50
TOPLAM 4,444
Kızlar hepinizden Allah bir değil bin kere razı olsunnnnOkuyan okuyamıyan herkestennn
Allah ta sizlerin muradını versin inşallahhh
KIZLAR ATLADIĞIM YADA YANLIŞ YAZDIĞIM OLABİLİR BENİ UYARIRSINIZ
OKUDUKÇA DA HABER VERİRSİNİZ Kİ NOT ALIYIMM
doktordan geldik kızlar herşey yolunda çok şükür, bacağım için gunde 3 kez mınoset verdive içtiğim tüm vitaminleri de 2 katına çıkardı.. içmiyeceğim o kadar ağrı kesiciyi, 3 hafta sonra çağırdı tekrar hemen peşi sıra ayrıntılıya gidecekmişm, bugun bol bol ayrıntılının önemini anlattı hatta ayrıntılıyı geçene kadar bebeğe hiç bişey almayın dedi :18: ben hep tembihlerim hastalarıma dedi, iyice gerildim.. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin inşAllah.. veeee cinsiyeti içinde bana göre kız bebek dedi.. Ayrıntılıda daha da net olur dedi.. hayırlısı Allah tan.. herkesi çok çok öpüyorum. çok iş var işyerinde.
ya Tümayyyy varyaaa kalplerimiz birmiş bende en son bunu yaparım diodum ama benim tarifte krem şanti yok bide böle deneyim bakıyımmm nasıl olacakk süpersin canım seviyorum seniii
Ohhhh maşalhh bebişeee herşey yolundaymışta süper canım benimm Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasşp etsinnselam kızlar biz geldkk cok şükür herşey yolunda ntsde 60-88 leri gördük bugün sanırım sancı o normal doğumu bekliyoruz cumaryesi kntrol var bakalım ozamana kadar gelmesse paşamız 3300gr olmuş kuzum MAŞALLAHalttan muayene etmedi doğuma müsait dedi :)
..
Asli bu benim kurtaricim kremsanti ayri lezzet veriyor bende seni seviyorum kuzum kolay gelsin....
anaa kuntakinteyi bilen biriheee yok canım geçen çaya geldiklerinde yapmıştımmmm
hahhhh şöleee onlar yeni nesil browni diolar önceden brownimi varmış ıslak kek hatta bi ara buna kuntakinte de diolardı bilirmisin acep?
sende bi tarif istedik veremedin yahuuu
selam kızlar biz geldkk cok şükür herşey yolunda ntsde 60-88 leri gördük bugün sanırım sancı o normal doğumu bekliyoruz cumaryesi kntrol var bakalım ozamana kadar gelmesse paşamız 3300gr olmuş kuzum MAŞALLAHalttan muayene etmedi doğuma müsait dedi :)
amin mesudecim sağolasınn...
canım şifa niyetine RABBİM şifasını verir İNŞALLAH..
BEDRİYECİM 3 MİNOSET BENCE ÇOK SEN AĞRIDIKÇA 1 TANE AL BENİMDE COK AĞRIYO YÜRÜYEMİORUM BİLE AMA İÇMİORUM DAYANILMIYCAK ŞEY DEĞİL BENCE COK YÜKLENME İLACA..
AMİN canım sağolasın..:)Ohhhh maşalhh bebişeee herşey yolundaymışta süper canım benimm Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasşp etsinn
yerken seni hatırlıcammm
evet canım pazartesi 44 lerdeydi bu hafta 88lerde cıktı bakalım hayırlısı İNŞALLAH canım..anaa kuntakinteyi bilen biriannemden öğrenmiştim canım eskiden bi dizi varmış ordaki siyahi kölenin ismiymiş kuntakinte ordan gelmiş ismi diye anlatırdı bu benim favori tatlım da ondan ezbere biliyorum kızım ne bileyim ezberden tarif ben kim ev dişiliği kim
anamm sancı mı çıktı Güll çok heyecanlımaşallah kuzuna hadi çok az kaldı göreceksin koklayacaksın yavrunu ne güzel
anaa kuntakinteyi bilen biriannemden öğrenmiştim canım eskiden bi dizi varmış ordaki siyahi kölenin ismiymiş kuntakinte ordan gelmiş ismi diye anlatırdı bu benim favori tatlım da ondan ezbere biliyorum kızım ne bileyim ezberden tarif ben kim ev dişiliği kim
yemek zamanı canlar
KIZLAR bizim hastanede doğum fiyatları değişmiş normal 450den 600e
sezeryan 600den 900 e kendi drunu istiyosan gece fln olursa yada hafta sonu 300 epudral 300 müşş sizinkiler ne alemde..
canım ya bilmiyorum artık hiç birşeyi takip etmiyorum,yeni dr a başlayacağım,nasıl olcak hiç bilmiyorum herkes çok öneriyor ama kalabalık olursa benimle ilgilenemezse diye korkuyorum,bide çok kararsız kaldım tüp bebebk merkezine mi başlasam acaba:26::26::26::26::26:
Canım işte dün işinde çok uzman bi prof gittik
Adam bir dolu test istedi ultrasonları falan tekrar istedi duruma göre bakıcaz daha ayrıca işte mr dı petti yada kemik iliği testi yapıcam dedi ama biyopsi demedi çünkü kasıkta olduğu için yarıp biyopsi yapılırmı gerek yok dedi sonra bi önceki doktor işte yok göğüse dalağa koltuk altına sıçramış demiştiya bu doktor ne koltuk altında nede dalakta ben bişe bulmadım dedi
Sonuçlara göre tekrar konuşucaz dedi bakalım şimdi istediklerini yaptırıp yine gitcez haftaya gideriz heralde öle işte kuzum ama bu adam içimizi rahatlattı bakalımmm inşallah hayırlı güzel haberler alırızzz
aylin yaa gerinmek sıkıntı verirmi hamilelikte allahım sabahları öyle gerinmek geliyoki korkuyorumda ama yapmadanda duramıyorum
anaamm tatlı deme kız Aslıııbrowni yapsana yapsana öğle yemeği de yaklaşıyor gözüm döndü işte kolay ve lezzetli...
yok canım ne gezer 1.67 boyum
sen uslanmazsın sedayı geçtin haaa ne yemekli misafiri kızzz nasıl yetiştircen yemekleri
doktordan geldik kızlar herşey yolunda çok şükür, bacağım için gunde 3 kez mınoset verdive içtiğim tüm vitaminleri de 2 katına çıkardı.. içmiyeceğim o kadar ağrı kesiciyi, 3 hafta sonra çağırdı tekrar hemen peşi sıra ayrıntılıya gidecekmişm, bugun bol bol ayrıntılının önemini anlattı hatta ayrıntılıyı geçene kadar bebeğe hiç bişey almayın dedi :18: ben hep tembihlerim hastalarıma dedi, iyice gerildim.. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin inşAllah.. veeee cinsiyeti içinde bana göre kız bebek dedi.. Ayrıntılıda daha da net olur dedi.. hayırlısı Allah tan.. herkesi çok çok öpüyorum. çok iş var işyerinde.
yuhh Nazan ben de 150 zannettim kız 167 nesi kısa 8 santim var aramızda bi topukluyla uzun olursun benden işte
bakalım canım beklicez artık sonuçları inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırız...
Kızlarr rüyamda bebiş gördümm. Nasıl minicikti kucağıma almışım pışpış yapıp duruyorum poposundan gexdiriyordum evin içinde sarılıp sarılıp kokluyordum ama nasıl sarılıyorum böyle canım bebeğim, benim bebeğim misin sen falan diyorumm çok güzeldi ya o an bile böyle inanmayasım var gezdirirken Allah'ım bu benim bebeğim mi diyorum içime sokasım geliyor bebeği severken.
Kızlarr rüyamda bebiş gördümm. Nasıl minicikti kucağıma almışım pışpış yapıp duruyorum poposundan gexdiriyordum evin içinde sarılıp sarılıp kokluyordum ama nasıl sarılıyorum böyle canım bebeğim, benim bebeğim misin sen falan diyorumm çok güzeldi ya o an bile böyle inanmayasım var gezdirirken Allah'ım bu benim bebeğim mi diyorum içime sokasım geliyor bebeği severken.
Aslı, Tümay o paylaştığınız tatlı tarifinin adı ne acaba? Yapınca bi resim ekleyebilirmisiniz? Ben resim olmadan kafamda canlandıramıyorumda, yapmayı çok isterim :26:
adııı sütlü irmikli şekerli kremşantili tatlı bilmiyorum isminiii Tümayın sütlü tatlısı olsun ismi
akşam senin için fotosunu (unutmazsam) çekerim pazt paylaşırım canım benimm
Tamam canım, belki denerim bende yazdığınız şekilde.. Gözümden canlandırmaya çalışıyorumm hani şu sultan lokumu falan diyolar ya onun gibi bişey herhalde
sultan lokumumu yok canım bilmiyorum ben onuuu zaten tatlı konusun da kendimi yetiştirmem lazım olmuyo böle eksiğim bu konuda bak bide sultan lokumu çıktıdene dene çokta basit ohhh süper olur bence üstüne çikolata sosla da servis edilir süsleyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?