Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar biz geldkk cok şükür herşey yolunda ntsde 60-88 leri gördük bugün sanırım sancı o normal doğumu bekliyoruz cumaryesi kntrol var bakalım ozamana kadar gelmesse paşamız 3300gr olmuş kuzum MAŞALLAH alttan muayene etmedi doğuma müsait dedi :)
amin mesudecim sağolasınn...
canım şifa niyetine RABBİM şifasını verir İNŞALLAH..

BEDRİYECİM 3 MİNOSET BENCE ÇOK SEN AĞRIDIKÇA 1 TANE AL BENİMDE COK AĞRIYO YÜRÜYEMİORUM BİLE AMA İÇMİORUM DAYANILMIYCAK ŞEY DEĞİL BENCE COK YÜKLENME İLACA..

ya Tümayyyy varyaaa kalplerimiz birmiş bende en son bunu yaparım diodum ama benim tarifte krem şanti yok bide böle deneyim bakıyımmm nasıl olacakk süpersin canım seviyorum seniii

Asli bu benim kurtaricim kremsanti ayri lezzet veriyor bende seni seviyorum kuzum kolay gelsin....

Ohhhh maşalhh bebişeee herşey yolundaymışta süper canım benimm Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasşp etsinn

Asli bu benim kurtaricim kremsanti ayri lezzet veriyor bende seni seviyorum kuzum kolay gelsin....

yerken seni hatırlıcammm

anaa kuntakinteyi bilen biri annemden öğrenmiştim canım eskiden bi dizi varmış ordaki siyahi kölenin ismiymiş kuntakinte ordan gelmiş ismi diye anlatırdı bu benim favori tatlım da ondan ezbere biliyorum kızım ne bileyim ezberden tarif ben kim ev dişiliği kim

anamm sancı mı çıktı Güll çok heyecanlı maşallah kuzuna hadi çok az kaldı göreceksin koklayacaksın yavrunu ne güzel

Ohhhh maşalhh bebişeee herşey yolundaymışta süper canım benimm Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasşp etsinn

yerken seni hatırlıcammm
AMİN canım sağolasın..:)

evet canım pazartesi 44 lerdeydi bu hafta 88lerde cıktı bakalım hayırlısı İNŞALLAH canım..

ben az cıkıym uzanıym7den beri ayaktayım..

yemek zamanı canlar

evettt teyzem çok yapardı kuntakinteyi :) nese canım olsun zaten Tümaycım hemen el attı ve tatlıya karar verildihamarat ev hanımının hali başka oluyo şipşak verdi tarifi tembel seni beni
Afiyet bal şeker olsunnnn

KIZLAR bizim hastanede doğum fiyatları değişmiş normal 450den 600e
sezeryan 600den 900 e kendi drunu istiyosan gece fln olursa yada hafta sonu 300 epudral 300 müşş sizinkiler ne alemde..

canım yine iyi fiyatlar be napıyım acıbademe gidiyorum mecburen sgk lı doktorda szeryan epuduralli 2500 dü. Şimdi tüp doktoruna geçtim oada sgksız ve doğum onda yaparsam 3500 tüpü yaptırıp öbür doktora geri dönerim diyorum ama bir yandan da adam tüpü yaoacak tutacak bvaşka dr geçmek bana sanki ona haksızlık yapacakmışım gibi geliyor ancak çok para yaa bakalım hele bir olsun da.

canım ilgilenir merak etme yumurta takibi yaptırırsan ovulasyona gerek kalmaz. Tüp merkezine neden başvuracakmışsın hemen sen yardımcı birşeyler kullanmış mıydın daha önce klomen falan önce onlarla başlanması lazım hemen tüpe geçilmez dur bakalımm..

canımm bak benim yengemde de göğsünde çıkmıştı kitle koltukaltına da yayılmış temizlediler ışın tedavisi de uygulandı şimdi iyi hiçbirşeyi yok. Öyle hemen yayılmış etmiş bilemez ki zaten. Mr çektirmiş miydi mr da net gözükür. Prof yapsın tüm tetkikleri canımm inşalla bir sorun olmayacak canımm kurtulacak bu meretten. Allah yar ve yardımcısı olsun şifalar versin.. Bugün dua edicemm bende.

aylin yaa gerinmek sıkıntı verirmi hamilelikte allahım sabahları öyle gerinmek geliyoki korkuyorumda ama yapmadanda duramıyorum

valla bende gerinmeyi çok severim bir de yüzüstü yatmayı severim gebe kalırsam nasıl alışıcam bakalım.

anaamm tatlı deme kız Aslııı browni yapsana yapsana öğle yemeği de yaklaşıyor gözüm döndü işte kolay ve lezzetli...

ben daha yeni kahvaltı ettim

yok canım ne gezer 1.67 boyum

ayy 1.67 boya kısa mı diyorsun dur ben kendimi çatıdan bir atayım benim boyum 1.50 kızım yaa hatta 1.48 gibi. Eşim 1.80 düşün artık sen. Allah kalp güzelliği versin hayatımm sen topukluyla 1.70 i geçersin zaten eh daha da ne olsun yani bayan için ideal. Ben çok ufak tefeğim asla yaşıma inanmıyorlar. Doktora da dedim hiç sorun değil gebelik için zayıflık iiy bile dedi hele ki pco olup zayıf olmak çok iyi dedi genelde pcolular kilolu çünkü. Acaba çocuk nereme sığacak bilmem

sen uslanmazsın sedayı geçtin haaa ne yemekli misafiri kızzz nasıl yetiştircen yemekleri

benim namımda aldı yürüdü topikte ah ahh şu an evimin halini görseniz lafınızı geri alırsınız bu aralar uykuya çok düştüm eşim kursa gidiyor sabah onu gönderiyorum vurup kafayı yatıyorum. Klakıyorum kahvaltı falan ancak daha bir iş yapmadım kalkıp yapmam lazım afakanlar basıyor beni.

canım gözün aydın herşey iyiymiş demek ki senin vücudunda bazı vitaminler baya az canım depolarda çok birşey yokmuş vitamini yükseltmesi iyi olmuş besinlerden de bir yere kadar alınabiliyor depolar iyiyse besinlerden alınan yeterli ooluyor ileriki aylarda yoksa destek şart bence de ilaçtan daha iyi ama dayanamazsan içersin bir tane yine de ağrı kesici bende de depo yok süt yoğurt yediğim içtiğim yok ama başlıcam süte. Canım ikili testte sorun yoksa ayrıntlıda da birşey çıkacağını sanmam ama temkinli oluyor bazı doktorlar öyle doktorları severim az kaldı zaten ayrıntılıya da o da geçsin rahatça alırsın cicilerini.

yuhh Nazan ben de 150 zannettim kız 167 nesi kısa 8 santim var aramızda bi topukluyla uzun olursun benden işte

Ben topuklu giysem de ancak 1.55 olurum aman napıyım canım alan almış dimii hiç sorun etmiyorum bu işleri kocam da sorun etse beni almazdı o yakıltırdıktan sonra beni kendine gerisi fasa fiso yanii. Bu topiğe de hep gönlü güzel arkadaşlar toplanmışşş

Kızlarr rüyamda bebiş gördümm. Nasıl minicikti kucağıma almışım pışpış yapıp duruyorum poposundan gexdiriyordum evin içinde sarılıp sarılıp kokluyordum ama nasıl sarılıyorum böyle canım bebeğim, benim bebeğim misin sen falan diyorumm çok güzeldi ya o an bile böyle inanmayasım var gezdirirken Allah'ım bu benim bebeğim mi diyorum içime sokasım geliyor bebeği severken.

ayy insan ne etkileniyo dimi sedaa etkisinden çıkamazsın artık bikaç gun bu rüyada inş. muradına ereceginin habercisidir. inş..

Hayırdır inşallah canım benimmm inşallah rüyandaki gibi beişin değil bebişlerin olurda doya doya seversinnn

Kızlar boylarınızdan bahsetmişsiniz benim boyum 1.60 Sizin yanınızda soğanın cücüğü gibi kalırım ben ya
Bedriye ayrıntılıdan korkma, bütün iç organlarını inceleyecekler o kadar. Hem detaylı ultrasona girmeden bebeğe birşeyler almayında ne demek? Ne kadar soğuk konuşmuş doktorun öyle Tadını çıkar canım hiçbişey olmaz Allahın izniyle
Gül adaşım maşallah herşey yolunda ilerliyo, inşallah hayırlısı ile doğurursun canım ya, ne güzel sancılarda çıkmış artık nst.de. Hadi bakalım son günlerin artık
Nazan o verdiğin siteden bende yaptım erkek çıktı. Benimkinide bildi yani
Bende Adaşım gibi sizlere şöyle bir selam vereyim

38. haftamızdan Merhabaa

Aslı, Tümay o paylaştığınız tatlı tarifinin adı ne acaba? Yapınca bi resim ekleyebilirmisiniz? Ben resim olmadan kafamda canlandıramıyorumda, yapmayı çok isterim :26:

Aslı, Tümay o paylaştığınız tatlı tarifinin adı ne acaba? Yapınca bi resim ekleyebilirmisiniz? Ben resim olmadan kafamda canlandıramıyorumda, yapmayı çok isterim :26:

adııı sütlü irmikli şekerli kremşantili tatlı bilmiyorum isminiii Tümayın sütlü tatlısı olsun ismi
akşam senin için fotosunu (unutmazsam) çekerim pazt paylaşırım canım benimm

adııı sütlü irmikli şekerli kremşantili tatlı bilmiyorum isminiii Tümayın sütlü tatlısı olsun ismi
akşam senin için fotosunu (unutmazsam) çekerim pazt paylaşırım canım benimm

Tamam canım, belki denerim bende yazdığınız şekilde.. Gözümden canlandırmaya çalışıyorumm hani şu sultan lokumu falan diyolar ya onun gibi bişey herhalde

Tamam canım, belki denerim bende yazdığınız şekilde.. Gözümden canlandırmaya çalışıyorumm hani şu sultan lokumu falan diyolar ya onun gibi bişey herhalde

sultan lokumumu yok canım bilmiyorum ben onuuu zaten tatlı konusun da kendimi yetiştirmem lazım olmuyo böle eksiğim bu konuda bak bide sultan lokumu çıktıdene dene çokta basit ohhh süper olur bence üstüne çikolata sosla da servis edilir süsleyerek

Ben çok meraklıyımdır tatlılar yemeklere, bayılırım tarif okumaya uygulamaya
Nette takip ettiğim belli başlı yerler var. Sana cahideyi öneririm. Her bir tarifini gözün kapalı deneyebilirsin. Google.a cahide jibek yaz ve bak tariflerine, hepside 10 numara

Aslı ev hanımlığı kim ben kim ben de fazla bişey bilmem
Gül sultan lokumu diyen var sütlü irmik tatlısı diyen var bende tam adını bilmiyorum ama çok severim hafifi olduğu için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…