- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.801
Dilbercim dua listesine ekledim senide ha, tamam dimi, günde 100 defa allahümme ya evvelü okuyacağız.
hele ben...ne istediğini anca buyaşında bunca badireden sonra anlamış bi insanım..daha önce hayatım üzerine fazla kafa yormamamdan kaynaklandı sanırım bu durum..bi laf var kişi önce kendisiyle savaşını bitirecek ki sonra bir şey olsun..önce kendi içimizdeki bizle anlaşacağız sonra öğretmen, bankacı, anne yada eş olabilelim..ben bu savaşı yeni yapıyorum ne yazıkki..bazen düşünüyorum da bana bi işaret gerek diyorum..ama sonra bakıyorum da işarete ne gerek var. O heryerde..ama ben çok sağlam karakterli bi insan değilim...bi duruş sergileyebilmek için sanıyorum bi işarete gerek var..yada bi sebebe..meleğin dediği gibi bi sebebe ihtiyacım var..bir şey olmalı ve ben içimdekini dışarı çıkarmalıyım gibi geliyo..bir şey olmalı...
canım sende nasılsın _ ay topik değişmisiniz valla sizleri bulana kadar canım cıktı nerdeyse
ayyy canım benim bunekadar güzel süpriz yaaa hoşgeldin
bende tam yazacaktım bana selam yokmu ühühühüh diye
çok şükür bizler iyiyiz bekliyoruz hala bebişlerimizi, sen ne yaptın nasılsın kaç aylık oldu minişimiz, haberler hep sende yaa, biz bıraktığın gibiyiz
evet canim cuma basliycaz INSALLAH takipteyim )))
Melek 2828 arkadasim INSALLAH tez zamanda hepimizi sevindirirsin hamilelik mujdenle, canim sorunu bulmaniza ve cozmenize cook sevindim RABBIM kimseye dermansiz dert vermesin AMIN...
canım nasılsın ? uzun zamandır konusamıyoruz valla esk sohbetleri özledim
anım hıc sanada seslenmez oluruyorum. be ıyıyım pazartesı işe başladım kızım yrın iki aylık olacak buyuyo. valal hergun sızın için dua edıyorum canım ya tez zamanda bebişleriniz gelsindiye. buarada kızımın resmını ekledım albüme :) ay en kısa zamanda sizlerde bu duyguyu yaşasınız umarım hep dua edicemm sizler için
kuşum birşey olmalı konusuna yoğunlaş bence, şuanda içinde bulunduğun durum bile bence "birşey" zaten, kendine gelmen için, toparlanman için, hayatında oturaklı kararlar alman için bir sebep. yani işini mi değiştirsen sana iyi gelecek, yoksa kafanı mı değiştirsen sana iyi gelecek, yada ne bilim düzenli olarak bir psikolog ile görüşmen mi sana destek olacak bu yolda... herşeyi düşün, bu senin hayatın ve sen ilk planda olmalısın. bende aynı senin gibiyim hayatın akışına bırakmışım kendimi, düşünüyorum bazen "kendimi nekadar düşünmediğimi, ve kendime nekadar yabancı olduğumu". ama o anda hemen başka şeyler düşünmeye başlayıp yine kendimi unutuyorum. bizim yaşayış şeklimiz şu bence "bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete" yada "herşey olacağına varır, düşünmek neye yarar" bilinci ile boşvermişlik hat safhada yani. şöyle bir gün, tv izlemeden, pc aömadan, yemek, temizlik vs hiçbir iş yapmadan oturup hayatımızı bi msaya yatırsak, neler yapmak istiyoruz diye bir liste yapsak, şuanda neler yapıyoruz diye ayrı bir liste yapsak, istemediğimiz neler yaşıyoruz diye de ayrı bir liste yapsak ve bunun üzerinde düşünsek varya nekadar güzel olur, ihtiyacımız olan şey düşünmek belkide biraz.
Kuranı kerimde bile birçok yerde hep ne yazıyor dikkat edin, "siz hiç düşünmezmisiniz", "düşünesiniz diye size bunları bu şekilde yaptık" vs vs gibi birçok düşünme ile ilgili ayet var.
ne dersin buketim bu konuda doğrumuyum? sana yazarken kendimide farkettim şuanda hiç düşünmüyorum, buna vakit harcamıyorum
benim kocama konuşmakla duvara konuşmak aynı sey :)))))))) ben kimle konuşcamçok doğrusun arkadaşm..geçen bi arkadaşlı konuşuyorum..oda eşiyle ilgili olan problemlerini anlatıyo..şunu şöyle yaptım bunu böyle istiyorum, ona böyle dedim felan.. bende dedimki yaa biliyomusun ben bunların hiç birini oturup düşünmedim..evet sen haklısın bende aynı şeyleri düşünüyor ve hissediyorum ama oturupta bunları onunla konuşmadım dedim.. oda bana dediki çünkü ben boştum(işsiz şuan dua edelimde allah onada bi kapı açsın..öğretmen) böyle diyince benim kafada bi ampül yandı..yaa işe güce o kadar dalmışızki öyle kölesi olmuşuzki hayatı kaçırmışız.. işe güce konsantreyiz sadece..işte yaptıklarımız sonra eve geldik yemek temizlik düzen,, ya ne önemi var.otur muhabbet et..iki laf söyle.konuş düşün..fikir at ortaya..bi konu aç üstüne düşünün..ben hiç düşünmedim..ama eşim hep düşünürdü..o yüzdende ondan çok şey öğrendim..biraz hazıra kondum sanırım...
şu liste işide hoşuma gitti..uzun vadede istediğim bişey bu zaten..çünkü yazmak bana iyi geliyo..yazarak daha iyi anlatabiliyorum içimdekileri..çünkü konuşurken unutuyorum nerde ne söylemem gerektiğini..zamanlama hatası oluyo..yada anlatamıyorum istediğim gibi..
birde şunu düşündüm,. zaten hayata kapılıp gittiğimiz için yaptıklarımızla hissettiklerimiz paralel değiller..bir konuda gösterdiğimiz karşyıdakinde farklı anlamlar uyandırıyor..karşıdaki bu böyle diyince hayır öyle değil böyle diyorum ve birde üstelik neden öyle allgıladığını anlamıyorum bile..çünkü düşünmemişim..kafa yormamışım..biraz iyi niyete teslim olmak gibi bişey bu..düşünmemek iyi niyetli olmak değildir..aslında düşüncesizlikten kaynaklı iyinin kötü sonuçlar doğurmasıdır...
iyiyim kuzum ya ne olsun halen bebek yapma cabası içerisinde dikenli taşlı yollarda yürüyorum bakalım sen nasılsın prensesin nasılll işede başladın maşallah darısı bizlere inş..
ayyyy aynı sen yaa maşallah 41 kere ALlahım nazarlardan korusun, Allah razı olsun canım benim yaa hiç unutma bizi, bizde inşallah böyle sevimli resimler çeker çeker koyarız sen de yorum yaparsın bize. senin iznin bukadarmıydı canım yaa 2 aylık çok miniş daha
benim kocama konuşmakla duvara konuşmak aynı sey :)))))))) ben kimle konuşcam
Yasemin bende dua listesindeyim..
O kadar çok ağlayasım var ki.. resmen nefes alamıyorum.. ne olduğunu da anlayamadım.. dün akşam da bişey oldu gülüyordum ne güzel gülmemi nasıl yaptımsa ağlamaya bağladım ama nasıl ağlıyorum.. şok oldum kendime..iyiydim oysa.. bugunde aynen ağlamamak için sıkıyorum kendimi.. hayırlara çıksın .inşAllah.
allah senden razı olsun canım sabrediyoruz ve bekliyoruz allahın izniyle bizimde sevinecegimiz günler gelecekcaım bende o taşlı yollardan gectim sabır cok önemlı bılıyosun emınım senınde tatlı mı tatlı bır bebısın olacaktır bunun ıcın dua edıyorum ınan bana
çok doğrusun arkadaşm..geçen bi arkadaşlı konuşuyorum..oda eşiyle ilgili olan problemlerini anlatıyo..şunu şöyle yaptım bunu böyle istiyorum, ona böyle dedim felan.. bende dedimki yaa biliyomusun ben bunların hiç birini oturup düşünmedim..evet sen haklısın bende aynı şeyleri düşünüyor ve hissediyorum ama oturupta bunları onunla konuşmadım dedim.. oda bana dediki çünkü ben boştum(işsiz şuan dua edelimde allah onada bi kapı açsın..öğretmen) böyle diyince benim kafada bi ampül yandı..yaa işe güce o kadar dalmışızki öyle kölesi olmuşuzki hayatı kaçırmışız.. işe güce konsantreyiz sadece..işte yaptıklarımız sonra eve geldik yemek temizlik düzen,, ya ne önemi var.otur muhabbet et..iki laf söyle.konuş düşün..fikir at ortaya..bi konu aç üstüne düşünün..ben hiç düşünmedim..ama eşim hep düşünürdü..o yüzdende ondan çok şey öğrendim..biraz hazıra kondum sanırım...
şu liste işide hoşuma gitti..uzun vadede istediğim bişey bu zaten..çünkü yazmak bana iyi geliyo..yazarak daha iyi anlatabiliyorum içimdekileri..çünkü konuşurken unutuyorum nerde ne söylemem gerektiğini..zamanlama hatası oluyo..yada anlatamıyorum istediğim gibi..
birde şunu düşündüm,. zaten hayata kapılıp gittiğimiz için yaptıklarımızla hissettiklerimiz paralel değiller..bir konuda gösterdiğimiz karşyıdakinde farklı anlamlar uyandırıyor..karşıdaki bu böyle diyince hayır öyle değil böyle diyorum ve birde üstelik neden öyle allgıladığını anlamıyorum bile..çünkü düşünmemişim..kafa yormamışım..biraz iyi niyete teslim olmak gibi bişey bu..düşünmemek iyi niyetli olmak değildir..aslında düşüncesizlikten kaynaklı iyinin kötü sonuçlar doğurmasıdır...
kız ALlah senin iyiliğini versin, sen beni güldürdün, Allahta seni güldürsün tez zamanda inşallahbenim kocama konuşmakla duvara konuşmak aynı sey :)))))))) ben kimle konuşcam
cok saol canım yaa evet ınanıyorum benımde bebiişlerinize yorum yapacagım gunler gelecek hatta deneyımlerımı paylasacayım sızlerle. evet dogum sonrası 40 gun ızın var canım bızde sonras odeneksız odeneksız ızne cıkamam cunku borçlar var esımın ması yetısmez ee ufaklıgın harcamaları da var artık mecbur dondum ıse ama kayınvaldem bakıyor sahil e oyonden içim rahat
O kadar çok ağlayasım var ki.. resmen nefes alamıyorum.. ne olduğunu da anlayamadım.. dün akşam da bişey oldu gülüyordum ne güzel gülmemi nasıl yaptımsa ağlamaya bağladım ama nasıl ağlıyorum.. şok oldum kendime..iyiydim oysa.. bugunde aynen ağlamamak için sıkıyorum kendimi.. hayırlara çıksın .inşAllah.
bak şimdi söylediği şeye:)))muhakkak açığa çıkmayı bekleyen bişeyler vardır..benim konuştum dediğim arkadaşımda öyle diyoduu..konuşuyorum anlatıyorum hiç tık yok adamda..he tamam diyo geçiştiriyoro..sonra en sonunda beraber bir psikoloğa gitmeye karar vermişler..adamı tek başına muayene eden pskiyatr 3. derece depresyon var demişş..meğer adam depresyondaymış..sizinkide öyle olacaktır demiyorum bak..belki bi sebebi vardır, onu bulup ortaya çıkaracakta ir sebep gerek sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?