- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.021
Ben çok meraklıyımdır tatlılar yemeklere, bayılırım tarif okumaya uygulamaya
Nette takip ettiğim belli başlı yerler var. Sana cahideyi öneririm. Her bir tarifini gözün kapalı deneyebilirsin. Google.a cahide jibek yaz ve bak tariflerine, hepside 10 numara
Aslı ev hanımlığı kim ben kim ben de fazla bişey bilmem
Gül sultan lokumu diyen var sütlü irmik tatlısı diyen var bende tam adını bilmiyorum ama çok severim hafifi olduğu için ...
Kızlar boylarınızdan bahsetmişsiniz benim boyum 1.60Sizin yanınızda soğanın cücüğü gibi kalırım ben ya
Bedriye ayrıntılıdan korkma, bütün iç organlarını inceleyecekler o kadar. Hem detaylı ultrasona girmeden bebeğe birşeyler almayında ne demek? Ne kadar soğuk konuşmuş doktorun öyleTadını çıkar canım hiçbişey olmaz Allahın izniyle
Gül adaşım maşallah herşey yolunda ilerliyo, inşallah hayırlısı ile doğurursun canım ya, ne güzel sancılarda çıkmış artık nst.de. Hadi bakalım son günlerin artık
Nazan o verdiğin siteden bende yaptım erkek çıktı. Benimkinide bildi yani
Bende Adaşım gibi sizlere şöyle bir selam vereyim
38. haftamızdan Merhabaa
sultan lokumumu yok canım bilmiyorum ben onuuu zaten tatlı konusun da kendimi yetiştirmem lazım olmuyo böle eksiğim bu konuda bak bide sultan lokumu çıktıdene dene çokta basit ohhh süper olur bence üstüne çikolata sosla da servis edilir süsleyerek
Güzellikler ben artık kaçar şükürler olsunki saat 1 buçuk olduuu benim koşturmaca başlarrr
Kendinize çokkk iyi bakınnnnn inşallah Pazt görüşürüz önemli gelişmeler olursa bana ulaşırsınız
herkese up uzunnnnn hemen geçmeyecek ve mutlu hafta sonları diliyorum sevgiyle kalınnnn
Aslı ev hanımlığı kim ben kim ben de fazla bişey bilmem
Gül sultan lokumu diyen var sütlü irmik tatlısı diyen var bende tam adını bilmiyorum ama çok severim hafifi olduğu için ...
bende meraklıyım araştırırım da ancak sadece izlerim uygulama yok
dur bakalım benimkisini bilcekmi aylininkinde yanıldı ama ona kız dedi
kızlar ben çok çirkinleştim biliyomusunuz yüzümde çiller çıktı
Güzellikler ben artık kaçar şükürler olsunki saat 1 buçuk olduuu benim koşturmaca başlarrr
Kendinize çokkk iyi bakınnnnn inşallah Pazt görüşürüz önemli gelişmeler olursa bana ulaşırsınız
herkese up uzunnnnn hemen geçmeyecek ve mutlu hafta sonları diliyorum sevgiyle kalınnnn
kızlar ben çok çirkinleştim biliyomusunuz yüzümde çiller çıktı
güneştendir canım benim de belirginleşti çillerim (vardı zaten) güneş kremi kullan mutlaka ben başladım artık geçen arkadaşım aradı o aralıkta doğum yaptı onda lekeler oluşmuş gebeliğinde yüzünde ve geçmemiş hala bana dedi işte sen mutlaka kullan güneş kremi benim düştüğüm hataya düşme dedi...
canımm valla bn zıbn vde ayaklı donlardan çk kullanıyorum
ıkıde 20den fazla zıbınlar karısık 3-5 atlet kol 3-5 kısa kol gerisi uzun kollu.
hadi yaaa tamam kullanırım çirkinleşecem iyice kalcammı öle
hadi yaaa tamam kullanırım çirkinleşecem iyice kalcammı öle
canım yine iyi fiyatlar be napıyım acıbademe gidiyorum mecburen sgk lı doktorda szeryan epuduralli 2500 dü. Şimdi tüp doktoruna geçtim oada sgksız ve doğum onda yaparsam 3500tüpü yaptırıp öbür doktora geri dönerim diyorum ama bir yandan da adam tüpü yaoacak tutacak bvaşka dr geçmek bana sanki ona haksızlık yapacakmışım gibi geliyor ancak çok para yaa bakalım hele bir olsun da.
canım ilgilenir merak etme yumurta takibi yaptırırsan ovulasyona gerek kalmaz. Tüp merkezine neden başvuracakmışsın hemen sen yardımcı birşeyler kullanmış mıydın daha önce klomen falan önce onlarla başlanması lazım hemen tüpe geçilmez dur bakalımm..
canımm bak benim yengemde de göğsünde çıkmıştı kitle koltukaltına da yayılmış temizlediler ışın tedavisi de uygulandı şimdi iyi hiçbirşeyi yok. Öyle hemen yayılmış etmiş bilemez ki zaten. Mr çektirmiş miydi mr da net gözükür. Prof yapsın tüm tetkikleri canımm inşalla bir sorun olmayacak canımm kurtulacak bu meretten. Allah yar ve yardımcısı olsun şifalar versin.. Bugün dua edicemm bende.
valla bende gerinmeyi çok severim bir de yüzüstü yatmayı severim gebe kalırsam nasıl alışıcam bakalım.
ben daha yeni kahvaltı ettim
ayy 1.67 boya kısa mı diyorsundur ben kendimi çatıdan bir atayım benim boyum 1.50 kızım yaa hatta 1.48 gibi. Eşim 1.80 düşün artık sen. Allah kalp güzelliği versin hayatımm sen topukluyla 1.70 i geçersin zaten eh daha da ne olsun yani bayan için ideal. Ben çok ufak tefeğim asla yaşıma inanmıyorlar. Doktora da dedim hiç sorun değil gebelik için zayıflık iiy bile dedi hele ki pco olup zayıf olmak çok iyi dedi genelde pcolular kilolu çünkü. Acaba çocuk nereme sığacak bilmem
benim namımda aldı yürüdü topikte ah ahh şu an evimin halini görseniz lafınızı geri alırsınız bu aralar uykuya çok düştüm eşim kursa gidiyor sabah onu gönderiyorum vurup kafayı yatıyorum. Klakıyorum kahvaltı falan ancak daha bir iş yapmadım kalkıp yapmam lazım afakanlar basıyor beni.
canım gözün aydın herşey iyiymiş demek ki senin vücudunda bazı vitaminler baya az canım depolarda çok birşey yokmuş vitamini yükseltmesi iyi olmuş besinlerden de bir yere kadar alınabiliyor depolar iyiyse besinlerden alınan yeterli ooluyor ileriki aylarda yoksa destek şart bence de ilaçtan daha iyi ama dayanamazsan içersin bir tane yine de ağrı kesici bende de depo yok süt yoğurt yediğim içtiğim yok ama başlıcam süte. Canım ikili testte sorun yoksa ayrıntlıda da birşey çıkacağını sanmam ama temkinli oluyor bazı doktorlar öyle doktorları severim az kaldı zaten ayrıntılıya da o da geçsin rahatça alırsın cicilerini.
Ben topuklu giysem de ancak 1.55 olurum aman napıyım canım alan almış dimii hiç sorun etmiyorum bu işleri kocam da sorun etse beni almazdı o yakıltırdıktan sonra beni kendine gerisi fasa fiso yanii. Bu topiğe de hep gönlü güzel arkadaşlar toplanmışşş
valla canım herşey para olmuş paraya bakıyo RABBİM kolaylık versin hepimize..canım İNŞALLAH rüyan müjdedir sana...Kızlarr rüyamda bebiş gördümm. Nasıl minicikti kucağıma almışım pışpış yapıp duruyorum poposundan gexdiriyordum evin içinde sarılıp sarılıp kokluyordum ama nasıl sarılıyorum böyle canım bebeğim, benim bebeğim misin sen falan diyorumm çok güzeldi ya o an bile böyle inanmayasım var gezdirirken Allah'ım bu benim bebeğim mi diyorum içime sokasım geliyor bebeği severken.
evet canım hayırlısı bakalım bekliyoruz normal doğum :)))seninde 38. haftan hayırlı olsun canım..Kızlar boylarınızdan bahsetmişsiniz benim boyum 1.60Sizin yanınızda soğanın cücüğü gibi kalırım ben ya
Bedriye ayrıntılıdan korkma, bütün iç organlarını inceleyecekler o kadar. Hem detaylı ultrasona girmeden bebeğe birşeyler almayında ne demek? Ne kadar soğuk konuşmuş doktorun öyleTadını çıkar canım hiçbişey olmaz Allahın izniyle
Gül adaşım maşallah herşey yolunda ilerliyo, inşallah hayırlısı ile doğurursun canım ya, ne güzel sancılarda çıkmış artık nst.de. Hadi bakalım son günlerin artık
Nazan o verdiğin siteden bende yaptım erkek çıktı. Benimkinide bildi yani
Bende Adaşım gibi sizlere şöyle bir selam vereyim
38. haftamızdan Merhabaa
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınızı okudum unutmadan yazayım dedim Rabbim istediklerinizi versin inş
benim yaz olacağı için uzun kol çok almiim diyorum üşür gübide geliyo ilginç ya annem yardıma koşar heralde ya son eksikleri onunla tamamlarız artık bu arada ne kadar genç anne olmuşsun maşallah 21 diye okudum maşallahkendimi yaşlı hissettim he
GÜLLER bebişleri sağlıklı doğurun inşallah yavaş yavaş belirtiler oluşmaya başlamış hadi bakalım hayırlısı canlarımsağlıkla inşallah
YASEMİN tatlım iyiki doğdun bebişinle kocanla nice mutlu yıllara inşallah 12 çocuğun 40 torunun olurrrr eteğinden çekiştirir dururlar:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
Kızlar başka önemli gelişme varmı tamda okuyamadım affedin nasılsınız
doktordan geldik kızlar herşey yolunda çok şükür, bacağım için gunde 3 kez mınoset verdive içtiğim tüm vitaminleri de 2 katına çıkardı.. içmiyeceğim o kadar ağrı kesiciyi, 3 hafta sonra çağırdı tekrar hemen peşi sıra ayrıntılıya gidecekmişm, bugun bol bol ayrıntılının önemini anlattı hatta ayrıntılıyı geçene kadar bebeğe hiç bişey almayın dedi :18: ben hep tembihlerim hastalarıma dedi, iyice gerildim.. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin inşAllah.. veeee cinsiyeti içinde bana göre kız bebek dedi.. Ayrıntılıda daha da net olur dedi.. hayırlısı Allah tan.. herkesi çok çok öpüyorum. çok iş var işyerinde.
hoşbulduk canım :) dua listesinde de olmak istiyorum.duayı nasıl yapıyoruz bu arada yakşaşan arkadaşlar için dimi ?
ismim duygu
yaşım 27
ilk bebeğim
tahmini doğum 3 aralık
şehir istanbul
2009 yılı evlilik tarihim
sorunum yok şükür
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?