Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende meraklıyım araştırırım da ancak sadece izlerim uygulama yok

dur bakalım benimkisini bilcekmi aylininkinde yanıldı ama ona kız dedi

Aslı evet çikolata sosla çok güzel oluyor benim görümcemde tatlıya Tümayın tatlısı diyor sevdiğim için sık sık yaparım...

Güzellikler ben artık kaçar şükürler olsunki saat 1 buçuk olduuu benim koşturmaca başlarrr
Kendinize çokkk iyi bakınnnnn inşallah Pazt görüşürüz önemli gelişmeler olursa bana ulaşırsınız
herkese up uzunnnnn hemen geçmeyecek ve mutlu hafta sonları diliyorum sevgiyle kalınnnn

kolay gelsin kuzumm

Aslı ev hanımlığı kim ben kim ben de fazla bişey bilmem
Gül sultan lokumu diyen var sütlü irmik tatlısı diyen var bende tam adını bilmiyorum ama çok severim hafifi olduğu için ...

Hımm tamam canım, aklımda ama bende yakın zamanda yaparım

bende meraklıyım araştırırım da ancak sadece izlerim uygulama yok

Uygularsın uygularsın

dur bakalım benimkisini bilcekmi aylininkinde yanıldı ama ona kız dedi

kızlar ben çok çirkinleştim biliyomusunuz yüzümde çiller çıktı

Mesude de diyo yüzümde bişeyler çıktı falan diye, onun kızı olacak, belkide seninkide kızdır

Görüşürüz canım, kolay gelsiin sana

kızlar ben çok çirkinleştim biliyomusunuz yüzümde çiller çıktı

güneştendir canım benim de belirginleşti çillerim (vardı zaten ) güneş kremi kullan mutlaka ben başladım artık geçen arkadaşım aradı o aralıkta doğum yaptı onda lekeler oluşmuş gebeliğinde yüzünde ve geçmemiş hala bana dedi işte sen mutlaka kullan güneş kremi benim düştüğüm hataya düşme dedi...

gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik

kızlar dualarınızı okudum unutmadan yazayım dedim Rabbim istediklerinizi versin inş

hadi yaaa tamam kullanırım çirkinleşecem iyice kalcammı öle

canımm valla bn zıbn vde ayaklı donlardan çk kullanıyorum
ıkıde 20den fazla zıbınlar karısık 3-5 atlet kol 3-5 kısa kol gerisi uzun kollu.

benim yaz olacağı için uzun kol çok almiim diyorum üşür gübide geliyo ilginç ya annem yardıma koşar heralde ya son eksikleri onunla tamamlarız artık bu arada ne kadar genç anne olmuşsun maşallah 21 diye okudum maşallah kendimi yaşlı hissettim he

GÜLLER bebişleri sağlıklı doğurun inşallah yavaş yavaş belirtiler oluşmaya başlamış hadi bakalım hayırlısı canlarım sağlıkla inşallah

YASEMİN tatlım iyiki doğdun bebişinle kocanla nice mutlu yıllara inşallah 12 çocuğun 40 torunun olurrrr eteğinden çekiştirir dururlar:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:

Kızlar başka önemli gelişme varmı tamda okuyamadım affedin nasılsınız

wallahi sabahtan beri lak lak yaptım bi Yasocumun doğumgününü kutlamadım yahuu...
Mutlu umutlu sevdiklerinle aşık olduklarınla birlikte yaşlanmalar Yasocummmm

ne oldu acaba doktordan geldimi yasemin du kutladım ama bugunde kutlayayım iyiki dogdun yaseminnnn miniciginle daha nice mutlu yıllaraa

valla canım herşey para olmuş paraya bakıyo RABBİM kolaylık versin hepimize..canım İNŞALLAH rüyan müjdedir sana...
evet canım hayırlısı bakalım bekliyoruz normal doğum :)))seninde 38. haftan hayırlı olsun canım..

sağol didemcim ALLAH razı olsun AMİN İNŞALLAH sende kuzunu sağlıklı sıhatli alırsın kucağına..

kızlar ben ayakta bile duramıyorum artık ya acayip ağrıyo bacağım..

bakın bebişimin oda kapısını süsledik :)

ohh maşallah çok şükür herşey yolundaymış , günde 3 tane çok bence sadece 1 tane iç bak bakalım geçecek mi? ayyy kız mı olabilir oyyy yerim ben onu, yerimmmmmmm, sağlıklı olsunda annesi
stres yapma bebeğem Allah yazmadığı sürece ayrıntılıda da hiçbirşey çıkmaz sen gönlünü ferah tut

duyguuuuuuuuuuuuuuuuu seni hem hamişler listesine hem de dua listesine ekledim, hergün bir kişi için dua ediyoruz, ne okuyacağımız dua listesinin üzerinde yazılı ve ne için okuyacağımızda kişinin kendi adının yanında yazılı,hergün takip edip okursun inşallah, senide listenin en sonuna ekledim, senin günün gelince de herkes sana dua edecek, sık sık gel boş bırakma buraları

YASEMİN İYİKİ DOĞDUN CANIM -sen topiğimizin annesisin, seninde kuzun sağlıkla doğsun, üçünüz çok mutlu olun inşallah, sonrada sayı 4'e..5'e..6'a çıksın

bu pastayı da ben yaptım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…