- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.041
ohhmaşallah çok şükür herşey yolundaymış , günde 3 tane çok bence sadece 1 tane iç bak bakalım geçecek mi? ayyy kız mı olabilir oyyy yerim ben onu, yerimmmmmmm, sağlıklı olsunda annesi
stres yapma bebeğem Allah yazmadığı sürece ayrıntılıda da hiçbirşey çıkmaz sen gönlünü ferah tut
ayy insan ne etkileniyo dimi sedaa etkisinden çıkamazsın artık bikaç gun bu rüyada inş. muradına ereceginin habercisidir. inş..
Hayırdır inşallah canım benimmm inşallah rüyandaki gibi beişin değil bebişlerin olurda doya doya seversinnn
Kızlar boylarınızdan bahsetmişsiniz benim boyum 1.60Sizin yanınızda soğanın cücüğü gibi kalırım ben ya
Bedriye ayrıntılıdan korkma, bütün iç organlarını inceleyecekler o kadar. Hem detaylı ultrasona girmeden bebeğe birşeyler almayında ne demek? Ne kadar soğuk konuşmuş doktorun öyleTadını çıkar canım hiçbişey olmaz Allahın izniyle
Gül adaşım maşallah herşey yolunda ilerliyo, inşallah hayırlısı ile doğurursun canım ya, ne güzel sancılarda çıkmış artık nst.de. Hadi bakalım son günlerin artık
Nazan o verdiğin siteden bende yaptım erkek çıktı. Benimkinide bildi yani
Bende Adaşım gibi sizlere şöyle bir selam vereyim
38. haftamızdan Merhabaa
kızlar ben çok çirkinleştim biliyomusunuz yüzümde çiller çıktı
Canım işte dün işinde çok uzman bi prof gittik
Adam bir dolu test istedi ultrasonları falan tekrar istedi duruma göre bakıcaz daha ayrıca işte mr dı petti yada kemik iliği testi yapıcam dedi ama biyopsi demedi çünkü kasıkta olduğu için yarıp biyopsi yapılırmı gerek yok dedi sonra bi önceki doktor işte yok göğüse dalağa koltuk altına sıçramış demiştiya bu doktor ne koltuk altında nede dalakta ben bişe bulmadım dedi
Sonuçlara göre tekrar konuşucaz dedi bakalım şimdi istediklerini yaptırıp yine gitcez haftaya gideriz heralde öle işte kuzum ama bu adam içimizi rahatlattı bakalımmm inşallah hayırlı güzel haberler alırızzz
ayyy evet sabahları yataktan kalkmak istemiyo insan ya birde ben nasıl üşüyorum anlatamam kanıma baktılar ama bişey çıkmadı yaz gelse biran evvel sımsıcacık
Cnm ağzına saglık Rabbim senide bir avazda kurtarsın sıkıntılarını giderdin insallah Allah Razı olsun öpüyoruz seni ve oğlunu
Cnm benim magnezyum eksikliğinden olabilir doktoruna soyle magnezyum yazsın faydası olur cok gecmis olsun iyi guzel haberlerle gelirdin insallah
Hayirli aksamlar gülüm Rabbime Emanetsiniz guzel haberlerle gelirsin az acisiz bir muayene geçirmen duası ile
Bu arada benim gittiğim hastanede isteğe bağlı sezeryan 1500 tl normal dogum ise 600tl
Günaydin conconlar
Aslı'ın görümcesini, tümayın makinasını ve bedişin bacağını cok merak ediyorum, dün hic gelemedim 19 may calismasi vardi, yarinda kutlama vardi, zuhal icin tefriciye başlanmış cok şükür,bende 300 tane okuyacgim insallah,okuma süresi ne zaman bitiyo acaba? Akşam gecmişi okurum inşallah,
DUYGUSSS arkadasimda aklimda onuda dua listesine ekleyecegim aksama, şimdilik öpüldünüz bugün dışarı çıkıp cocuklarin kıyafetleri için eksikleri tamamlayacagim, hepinizi yanaktan öpüyorum
ohh ohh ne güzel cnm çok sevindim bi prensesimiz daha oldu topikte erkek yoğunluğu vardı iyi oldu valla kuşum ağrıların için minoset yazmış dr ama 3 tane fazla geldi bana yadoktordan geldik kızlar herşey yolunda çok şükür, bacağım için gunde 3 kez mınoset verdive içtiğim tüm vitaminleri de 2 katına çıkardı.. içmiyeceğim o kadar ağrı kesiciyi, 3 hafta sonra çağırdı tekrar hemen peşi sıra ayrıntılıya gidecekmişm, bugun bol bol ayrıntılının önemini anlattı hatta ayrıntılıyı geçene kadar bebeğe hiç bişey almayın dedi :18: ben hep tembihlerim hastalarıma dedi, iyice gerildim.. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin inşAllah.. veeee cinsiyeti içinde bana göre kız bebek dedi.. Ayrıntılıda daha da net olur dedi.. hayırlısı Allah tan.. herkesi çok çok öpüyorum. çok iş var işyerinde.
hımm evet anladım cnm biran sevinmedin sandım tutmadı demek ki hoş bulduk tatlım biz iyiiyiz sen nasılsın oğlşun nasıllarbenim oğluş olacak ya tatlım yanlış sonuç çıktı babında üzgünüm dedim..
hoşgeldin bu arada canım fıstığınla iyisinizdir inşallah...
ayy ne güzel bi rüya sedacım ya inşallah gerçek olur belkim de bu bi işaret hayırlara vesile olur inşallah cnmKızlarr rüyamda bebiş gördümm. Nasıl minicikti kucağıma almışım pışpış yapıp duruyorum poposundan gexdiriyordum evin içinde sarılıp sarılıp kokluyordum ama nasıl sarılıyorum böyle canım bebeğim, benim bebeğim misin sen falan diyorumm çok güzeldi ya o an bile böyle inanmayasım var gezdirirken Allah'ım bu benim bebeğim mi diyorum içime sokasım geliyor bebeği severken.
herkes çok yürekten dua etti zuhal e Allah ona şifa versin inşAllah, tefriciye bitsin hayırlısıyla bağışla bide yasin okuyalım istersen aslı, siz biliyor musunuz kızlar ama bizde böyle sıkıntılarda dön yasin okurlar, toplamda kaç adet bilmiyorum aama belirli bi adet yasin okunuyor onda da istersen o tarz bişey yaparız kısmetse.
nazancıım bende çok üşüdüm ilk haftalarda sonradan geçti hatta testin bile yanlış olduğunu düşündümkansızım diyordum
magnezyum içiyorum zaten ama hiç fayda etmedi, hatta o bi işe yaramıyor dedim doktora sen yinede kesme iç dedi. aslında şöyle bişey var annem çok bacak ağırısı çekmiş abimde ama 1,2 aydan geçmişti diyor benımm 1,5 ay oluyor artık geçer diyor annem hayırlıısıyla bakalım..
burcu bende gece rüyamda 19 mayıs kutlamaalrıyla ilgili rüya gördüm uyandığımda da ayy dedim 19 mayıs geçsinde,burcu nun yoğnluğu gecer diye sevindimmhayırlısıyla gecsinde
yoruldun de mi
canım çok gerçmiş olsun Rabb im bir daha göstermesin böyle acı Allah ım sabır versin hepinize
ASLICIM 50 TANE OKUDUM HABERİN OLSUN
canım cok geçmiş olsun inşallah iyileşir en kısa zamanda rabbim şifa versin
canım Gamzecim çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
bende sana mesaj gönderecektim bügün rüyamda hep seninle uğraşmıştım demekki bunu duyacakmışım
canım Tubacım çok sağol canım bin tane fazla gelmesin sana canım çok yük olmayalım
Allah razı olsun...
ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE 24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,500
Burcu 300
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 300 okudu
Nazan 44
Büşra 100 okudu
7verengül 50
Çiğdem 100
Gül 50 okudu
Tuba 1,000
Özlem 50
KALAN 250
oyy kuzum yaa ben onun resimlerini görmüştüm maşallah çok güzel çok sevimli, Allah acil şifalar nasip etsin ,bununla geçmiş olsun canım
ah be kuzum geçmiş olsun..inşallah düzelir..bi şikayeti kalmaz...hastamıymışkı ateşimi varmış da yoksa birden biremi olmuşş.oofff yaa..
aslı banada 50 tane yaz..hafataya kadar okurum...
benim kardeşimde geçirmişti havale okuldan bi gelirdim annem kardeşim yok nerde hastanede çok geçmiş olsun canım kakaolu çikolatalar cola gibi seyler içirmeyecekmişin ateşi tetiklermiş bilginiz olsun
buarada gamzecim sana da büyük geçmiş olsun.inşallah tez vakitte atlatır bidahada olmaz inşallah yavrucak.
binbirgece gamze canım senin sesin çıkmadı bugün,ne alemdesin?merakla bekliyorum
canım normal artık doğuracaksın sabret bir şey kalmadı bende okucam bu akşam sana inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin.
yok gülcüğüm bademciklerine bakacak.tabii ki alttan bakacak açılmaya ama rahat ol relaxx hemen biter 2 dk
canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun iyiymiş şimdi neyse ki şu ateş çok tehlikeli çocuklarda ama bir dr demişti eğer dediğin gibi tepkiler yoksa bebekte sadece ateşi çoksa hemen havale diye endişelenmeyin ateş çocukta iyi birşeymişte savunma mekanimazıymış vücudun başka bir şekilde ortaya çıkarsa daha kötüymüş. Ateşi de düşmüş zaten toparlar kendini canım merak etme Rabbim şifa versin kıyamam ben ona.
canım vall ben geçen ay hep pozitif gördüm yumurtlama dönemimde yaptım hep pozitif 5-6 gün ki normalde sadece bir gün pozitif çıkması lazım neyse sonra bıraktım ben reglime yakın yine yaptım birkaç gün yine baya pozitif çıktı acaba gebelik mi dedim gebelik negatifti ve regl oldum çarş. günü tüp doktoru da pco var sende o testler işe yaramaz lh hep yüksek o yüzden hep pozitif çıkar dedi ancak senin silikleşmişte yumurtlama olduysa sorun olmaz normal çıkabilir. İnşallah gebelik vardır çünkü gebeliği de gösteriyor bu testler.
yok canımm yanında çikolata şekerli birşeyler götür bir de meyve suyu belki oradan veriyorlardır ama çantanda bulunsun biraz başın dönebilir bir anda o kan gideceği için. damar yolunu açacaklar kolundan hemen oradan bir katater olacak ve kan torbasına bağlı olacak o torbaya dolacak işte ne kadar alacaklarsa sevabını düşün canımm yaa bu mübarek üç aylarda keşke herkes kan verse.
ay Buket alemsin vazgeçecek şimdi kız
Gül , 7verengul ve Ciğdem kizlar fetih surelerinizi okudum Rabbim hepimize Hayirli sağlıklı sorunsuz ve kolay doğumlar nasip etsin insallah
Asli cnm 50 tane terficiye okudum 50 tane daha okuyup haber veririm cnm
Gamzem cok gecmis olsun cok zor bı durum Rabbim kimseye oyle bı aci yaşatmadın Rabbim şifalar versin insallah sen fazla üzülme e mı bebeğini düşün Rabbim yardımcısı olsun
aylin yaa gerinmek sıkıntı verirmi hamilelikte allahım sabahları öyle gerinmek geliyoki korkuyorumda ama yapmadanda duramıyorum
demi nazan ya bide götürdüğüm doktor çok iyi adama taa kuzey ıraktan falan geliyolarmış öncesinde dinlemedilerki beni gelin ounca böle oluyonese Zuhal iyi olsunda bakalım sonuçlarda iyi çıkar inşallahhh
Nazooo mesain kaçta bitiyo?
Bu arada Özlem yokkkBugün oda çalışanlar arasındaydı
Ancient Chinese Gender Predictor
aylin bi sunu yaparmısın dogru çıkcakmı ust tarafa kendi dogum tarihini yazcan alt kısmada son adet tarihine 14 gün ekleyip yazcan kızmı çıkacak erkekmi
yok canım ne gezer 1.67 boyum
doktordan geldik kızlar herşey yolunda çok şükür, bacağım için gunde 3 kez mınoset verdive içtiğim tüm vitaminleri de 2 katına çıkardı.. içmiyeceğim o kadar ağrı kesiciyi, 3 hafta sonra çağırdı tekrar hemen peşi sıra ayrıntılıya gidecekmişm, bugun bol bol ayrıntılının önemini anlattı hatta ayrıntılıyı geçene kadar bebeğe hiç bişey almayın dedi :18: ben hep tembihlerim hastalarıma dedi, iyice gerildim.. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin inşAllah.. veeee cinsiyeti içinde bana göre kız bebek dedi.. Ayrıntılıda daha da net olur dedi.. hayırlısı Allah tan.. herkesi çok çok öpüyorum. çok iş var işyerinde.
Aylin bu ıslak kek ne brownisi falan
ama ben geçen geldiklerinde ıslak kek yaptım yine aynısı olmaz
elinde sütlü olan bi tatlı tarifi varmı acep???
kızlar ben çok çirkinleştim biliyomusunuz yüzümde çiller çıktı
Canım kız olursa annenin güzelliğini alır derler...Ananem derdiki doğum anında sancı çekerken saçını yüzüne sürersen hiçbir leke kalmazmış...
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
Kizlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin insallah
Selam kizlar bız bu saat oldu uyumadık uyuyamicamda gece uzun görünüyor bana saat aksam 8'de kızımın hareketleri ve sancılarım başladı hala aci çekiyorum kızım hic durmadan bir saat tepindi hareket etti karnımın altına döktü bir sızı aci hissettim ve kostüm aynaya bakarım ki resmen yırtılmış kırmızı kırmızı bu anana kdar hicbisey yoktu böyle birsey de beklemiyordum cok canim dikildi hala acıyor ve kızım yine kıpır kıpır canını cok yakıyor anlatamam
Temizliğimi yapmam lazım temizlikci kadınlara kızdım evime kimseyi almicam kendim yapicam bu ara pek giremeyebilirim kizlar kendinize cok iyi bakın Rabbime Emanetsiniz ara ara girer durumlardan haberdar ederim sizleri
Yasemincim yeni Yasin Hayirli olsun tatlim eşinle bebeginle nice mutlu huzurlu ve sağlıklı senelere insallah iyiki doğdun kuzum
Hepinizi öpüyoruz kizlar byyy
Kız soğan cücüğü benim 1.50 yim diyom ya ama memnunum hayatımdan hiçbir sıkıntım yok sadece ayak numaram küçük 34 giyiyorum ama gebetilk annem 35 giyermiş kardeşim 1.70 erkek olmasına rağmen 39 giyiyor ikimizde anneme çekmişiz babamda gerçi boyuna göre çok büyülk giymezmiş eşim seviyor ki almış dimi onun da bir şikayeti yok e ben neden rahatsız olcam ama dimi Rabbim hastalık vermesin sağlığımız iyi olsun önemli olan bu. Vay bee 38 hafta oldun haa ayy çok az kaldı
allah razı olsun kızlarr hepiinizdennn ...durucumdan da iyi çok şükür boğaz enfeksiyonundan ateşlenmiş ondan olmuş yani bugün sabah çıktı hastaneden iyi tosunumuz çok şükür ondan sonra daha ateşlenmedi maşallah inşallah da daha ateşlenmez ... aslıcım faceden msj attım sana rüyanı merak ediyorum allah hayırlara çıkarsın inşallah canım ... rüyamda gördüm dedinya etkilendim şimdi ben ondan çokta meraklandım :)) iyi şeyleree çıksın iyiyee yorr tamam mı :)) yasemincimmm iyikii doğdunn cnmm nice yıllara sewdiklerinle bebişinle inşallahhh ..bedişcimm sewindim cnm iyi olmasına bebişinin kızmış galiba hadi hayırlısı sağlıklı olsun da :)) öptüm hepinizi :))) içimden geldiii :))
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
Kizlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin insallah
Selam kizlar bız bu saat oldu uyumadık uyuyamicamda gece uzun görünüyor bana saat aksam 8'de kızımın hareketleri ve sancılarım başladı hala aci çekiyorum kızım hic durmadan bir saat tepindi hareket etti karnımın altına döktü bir sızı aci hissettim ve kostüm aynaya bakarım ki resmen yırtılmış kırmızı kırmızı bu anana kdar hicbisey yoktu böyle birsey de beklemiyordum cok canim dikildi hala acıyor ve kızım yine kıpır kıpır canını cok yakıyor anlatamam
Temizliğimi yapmam lazım temizlikci kadınlara kızdım evime kimseyi almicam kendim yapicam bu ara pek giremeyebilirim kizlar kendinize cok iyi bakın Rabbime Emanetsiniz ara ara girer durumlardan haberdar ederim sizleri
Yasemincim yeni Yasin Hayirli olsun tatlim eşinle bebeginle nice mutlu huzurlu ve sağlıklı senelere insallah iyiki doğdun kuzum
Hepinizi öpüyoruz kizlar byyy
Çok hoşsun canım ya, valla bian için şu diş ağrıma ilaç gibi geldin
Sen yaşını falanda göstermiyosundur o zaman, minyon tiplisindir herhalde :) Öyle tabi canım Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki
Eveett az kaldı, bitsin bian önce ama şu dişlerimi yaptırıyım artık
Mesudee canım dikkat et kendine, yorma temizlik için falan kendini sancın varsa.
Boşver evi b*k götürsün, senden ve kızından değerli değil hiçbişey. İnan yorulmaya değmez
Özlem sen o tarifi yinede paylaş canım merak ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?