Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy burcum benimm çok sağol kuzumm benimm.. bööle bacak arasına baktı hiç saklamıyor hep açık ultrasonu kapatırken bile kız diyorum bakalım netleşir dedi hatta eşime döndü annesi gibi guzel bi kız geliyor dedi.. Allah herkesin bebeğine bizimkinede sağlık şifa versin inşAllah..

bacagım için bugun tek mınoset içtim ve inanır mısınız bacağım hiç duymadı bana mısın demedi o yüzden içmeyeceğim, sonuçta mınoset ağrı kesici kesmedi işte bari yok yere ilaç içmiyim de bu ağrıya nasıl katlanıcam onu bilmiyorum şifa diliyorum Rabbim den..

yasemin gelmedi henuz..inşAllah o da güldürür yüzümüzü, doğum gunu çoookk kutlu,çookk mutlu olsun.. tumm sevdikleriyle inşAllah..

kızlar nasılsınız,biz sabah evden çıktık,pazara falan gittik sonra küçük süs çiçeklerinden aldık eve gelince onları diktik tabi gelene kadar bir tanesi kırılmıştı inş büyürler ya birden heves ettik çiçeklere. yasemin doğum günün kutlu olsun sağlıkla mutlulukla bebişinle çook güzel bir ömür geçirmen dileği ile... seda ya benim eşim varikosel olduğu için drlar bana ilaç vermiyorlar hiç bu arada eşim ameliyat olalı 1 yıl oldu bugün. ama artık isteyeceğim ilaç çünkü sanırım ben de pkoluyum çünkü bi dr öyle demişti ve son zamanlarda adetim çok düzensizleşti.şu anda kafam çok karışık normalde özel muayenehaneye gidiyorum ama ekimden beri hiç gitmedim,oraya devam edersem aşılama olunca mecbur başka dr arayıp bulmam gerekiyor.ama biz köyde oturduğumuz için normalde gittiğim dr daha yakın.off kafam çok karışık ne yapsam acaba.

merhabalar arkadaşlar nasılsınız yasemincim mutlu yıllar allah bebişinle eşinle hayırlı uzun ömürler varsin bizde bugün döndük tatil güzeldi ama bitti anneleri çok özlemişim bebeişime bi sürü güzel şeyler aldık herkesler iidir inş hepinizi öptükkkkk

ayy insan ne etkileniyo dimi sedaa etkisinden çıkamazsın artık bikaç gun bu rüyada inş. muradına ereceginin habercisidir. inş..

valla öyle hep gözümün önünde o kadar güzeldi ki ama. İnanamıyordum rüyamda da onun benim olduğuma Alah rüyamı hayra çıkarırm inşallah.

Hayırdır inşallah canım benimmm inşallah rüyandaki gibi beişin değil bebişlerin olurda doya doya seversinnn

Sağoö canım benim cümlemize nasip etsin inşallah dualarımız yerini bulsun.

Kız soğan cücüğü benim 1.50 yim diyom ya ama memnunum hayatımdan hiçbir sıkıntım yok sadece ayak numaram küçük 34 giyiyorum ama gebetilk annem 35 giyermiş kardeşim 1.70 erkek olmasına rağmen 39 giyiyor ikimizde anneme çekmişiz babamda gerçi boyuna göre çok büyülk giymezmiş eşim seviyor ki almış dimi onun da bir şikayeti yok e ben neden rahatsız olcam ama dimi Rabbim hastalık vermesin sağlığımız iyi olsun önemli olan bu. Vay bee 38 hafta oldun haa ayy çok az kaldı

kızlar ben çok çirkinleştim biliyomusunuz yüzümde çiller çıktı

canım olabilir hem gebelikten hem de güneşten bende de var çil yazın daha da artar hele tatile gidip güneşlenince basardı iyice merak etme belirginliği gider kaybolur. Güneş kremi mutlaka kullan.

herkes çok yürekten dua etti zuhal e Allah ona şifa versin inşAllah, tefriciye bitsin hayırlısıyla bağışla bide yasin okuyalım istersen aslı, siz biliyor musunuz kızlar ama bizde böyle sıkıntılarda dön yasin okurlar, toplamda kaç adet bilmiyorum aama belirli bi adet yasin okunuyor onda da istersen o tarz bişey yaparız kısmetse.

ayyy evet sabahları yataktan kalkmak istemiyo insan ya birde ben nasıl üşüyorum anlatamam kanıma baktılar ama bişey çıkmadı yaz gelse biran evvel sımsıcacık

nazancıım bende çok üşüdüm ilk haftalarda sonradan geçti hatta testin bile yanlış olduğunu düşündüm kansızım diyordum

magnezyum içiyorum zaten ama hiç fayda etmedi, hatta o bi işe yaramıyor dedim doktora sen yinede kesme iç dedi. aslında şöyle bişey var annem çok bacak ağırısı çekmiş abimde ama 1,2 aydan geçmişti diyor benımm 1,5 ay oluyor artık geçer diyor annem hayırlıısıyla bakalım..

burcu bende gece rüyamda 19 mayıs kutlamaalrıyla ilgili rüya gördüm uyandığımda da ayy dedim 19 mayıs geçsinde,burcu nun yoğnluğu gecer diye sevindimm hayırlısıyla gecsinde
yoruldun de mi

Herkese selam :))

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim sizler nasılsınız...

Yasemin doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara eşinle çocuğunla ve sevdiklerinle canım :) :)

ohh ohh ne güzel cnm çok sevindim bi prensesimiz daha oldu topikte erkek yoğunluğu vardı iyi oldu valla kuşum ağrıların için minoset yazmış dr ama 3 tane fazla geldi bana ya
benim oğluş olacak ya tatlım yanlış sonuç çıktı babında üzgünüm dedim..
hoşgeldin bu arada canım fıstığınla iyisinizdir inşallah...
hımm evet anladım cnm biran sevinmedin sandım tutmadı demek ki hoş bulduk tatlım biz iyiiyiz sen nasılsın oğlşun nasıllar
ayy ne güzel bi rüya sedacım ya inşallah gerçek olur belkim de bu bi işaret hayırlara vesile olur inşallah cnm

anladım tatlım benimde bacağımda ağrı var ama benim ki belimden vuruyo bel fıtığımı var diyorum bazen ama bazılarıda hamileleikte bacak ağrısı olur dedi doktorum da normal dedi bende magnezyuma teni başladım tam olarak geçirmedi ama hafifledi inşallah annenin dediği gibi olr da biran önce geçer tatlım

canım çok gerçmiş olsun Rabb im bir daha göstermesin böyle acı Allah ım sabır versin hepinize

ASLICIM 50 TANE OKUDUM HABERİN OLSUN

canım cok geçmiş olsun inşallah iyileşir en kısa zamanda rabbim şifa versin

oyy kuzum yaa ben onun resimlerini görmüştüm maşallah çok güzel çok sevimli, Allah acil şifalar nasip etsin ,bununla geçmiş olsun canım

ah be kuzum geçmiş olsun..inşallah düzelir..bi şikayeti kalmaz...hastamıymışkı ateşimi varmış da yoksa birden biremi olmuşş.oofff yaa..

aslı banada 50 tane yaz..hafataya kadar okurum...

benim kardeşimde geçirmişti havale okuldan bi gelirdim annem kardeşim yok nerde hastanede çok geçmiş olsun canım kakaolu çikolatalar cola gibi seyler içirmeyecekmişin ateşi tetiklermiş bilginiz olsun

buarada gamzecim sana da büyük geçmiş olsun.inşallah tez vakitte atlatır bidahada olmaz inşallah yavrucak.
binbirgece gamze canım senin sesin çıkmadı bugün,ne alemdesin?merakla bekliyorum

allah razı olsun kızlarr hepiinizdennn ...durucumdan da iyi çok şükür boğaz enfeksiyonundan ateşlenmiş ondan olmuş yani bugün sabah çıktı hastaneden iyi tosunumuz çok şükür ondan sonra daha ateşlenmedi maşallah inşallah da daha ateşlenmez ... aslıcım faceden msj attım sana rüyanı merak ediyorum allah hayırlara çıkarsın inşallah canım ... rüyamda gördüm dedinya etkilendim şimdi ben ondan çokta meraklandım :)) iyi şeyleree çıksın iyiyee yorr tamam mı :)) yasemincimmm iyikii doğdunn cnmm nice yıllara sewdiklerinle bebişinle inşallahhh ..bedişcimm sewindim cnm iyi olmasına bebişinin kızmış galiba hadi hayırlısı sağlıklı olsun da :)) öptüm hepinizi :))) içimden geldiii :))

ohhh maşallah cumartesi günleri pek kimseler olmazdı ama ben gelmedim diye siz baya bi kaynatmışsınız

aylin yaa gerinmek sıkıntı verirmi hamilelikte allahım sabahları öyle gerinmek geliyoki korkuyorumda ama yapmadanda duramıyorum

nazancığım bunu bende çok merak ediyordum lütfen biri bizi aydınlatsın ben normalde sabahları fazla gerinmiyorum(yada geriniyorumda bebek olmadığı için umursamıyorum pek dikkat etmiyorum) ama hamileyken özellikle şöööyle iyice bi gerinmek istiyorum gerinincede kasıklarımda bi ağrı hissediyorum sonra tırsıyorum bişey olurmu diye zararı varmı acaba??

bugün çalıştım canım ama işlerim vardı onları yapabilmek için gelmedim çünkü size takılınca iş yapamıyorum

Ancient Chinese Gender Predictor

aylin bi sunu yaparmısın dogru çıkcakmı ust tarafa kendi dogum tarihini yazcan alt kısmada son adet tarihine 14 gün ekleyip yazcan kızmı çıkacak erkekmi

ben yaptım doğru çıktı kız

yok canım ne gezer 1.67 boyum

nazaaaan burda 1,57 varken sen 1,67 yi sorunmu ediyorsun kızım uzunsun işte daha ne istiyorsun

çok şükür herşey yolundaymış,doktor belki cinsiyet belli olmadan kıyafet almamanız için bekle demiştir canım üzülme,hem diğer anlamda söylediysede aslında çok doğru söylemiş bizler dayanamayıp alıyoruz herşey netleştikten sonra almak en iyisi hem onlar bizim kadar duygusal yaklaşamazlar daha gerçekçi konuşuyorlar,bizim kadar duygusal olmalarını bekleyemeyiz.

Aylin bu ıslak kek ne brownisi falan
ama ben geçen geldiklerinde ıslak kek yaptım yine aynısı olmaz
elinde sütlü olan bi tatlı tarifi varmı acep???

evet evet o ıslak kek bende yapardım bayadır yapmadım, aslıcım bugün sabah gelmiş olsaydım sana çooook basit çok güzel bi tarif verirdim canım (halley pasta) ben çok seviyorum

kızlar ben çok çirkinleştim biliyomusunuz yüzümde çiller çıktı

tamammm o zaman senin kızın olacak ben geçen hafta bedriyenin ısrarıyla tahminde bulunmuştum kız demiştim zaten ikinizede

Canım kız olursa annenin güzelliğini alır derler...Ananem derdiki doğum anında sancı çekerken saçını yüzüne sürersen hiçbir leke kalmazmış...

eveet bunu bende biliyorum annem söylemişti tabii o sancıları çekerken o insanın aklına gelirmi o da var

tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
Kizlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin insallah

Selam kizlar bız bu saat oldu uyumadık uyuyamicamda gece uzun görünüyor bana saat aksam 8'de kızımın hareketleri ve sancılarım başladı hala aci çekiyorum kızım hic durmadan bir saat tepindi hareket etti karnımın altına döktü bir sızı aci hissettim ve kostüm aynaya bakarım ki resmen yırtılmış kırmızı kırmızı bu anana kdar hicbisey yoktu böyle birsey de beklemiyordum cok canim dikildi hala acıyor ve kızım yine kıpır kıpır canını cok yakıyor anlatamam
Temizliğimi yapmam lazım temizlikci kadınlara kızdım evime kimseyi almicam kendim yapicam bu ara pek giremeyebilirim kizlar kendinize cok iyi bakın Rabbime Emanetsiniz ara ara girer durumlardan haberdar ederim sizleri

Yasemincim yeni Yasin Hayirli olsun tatlim eşinle bebeginle nice mutlu huzurlu ve sağlıklı senelere insallah iyiki doğdun kuzum
Hepinizi öpüyoruz kizlar byyy

canım ya ne temizliği bu halde deli misin senin artık bol bol dinlenip doğum için enerji toplaman lazım yapma lütfen... çatlaklara da canını sıkma çok canını sıkarsa yeni çatlaklar için kremler var onlar baya hafifletiyormuş görüntüsünü kullanırsın...

Çok hoşsun canım ya, valla bian için şu diş ağrıma ilaç gibi geldin
Sen yaşını falanda göstermiyosundur o zaman, minyon tiplisindir herhalde :) Öyle tabi canım Rabbim sağlık sıhhat versin yeterki
Eveett az kaldı, bitsin bian önce ama şu dişlerimi yaptırıyım artık

Mesudee canım dikkat et kendine, yorma temizlik için falan kendini sancın varsa.
Boşver evi b*k götürsün, senden ve kızından değerli değil hiçbişey. İnan yorulmaya değmez

canımm benimm çok geçmiş olsun, yeğenin rahatsızlanmış Allah şifa versin inşAllah, çok çok geçmiş olsun..
bebeğimizede kız dedi evet hayırlısı sağlıklısı olsun inşAllah
mesudeemm ne temizliği Allahaşkına bırak eevi pis kalsın madem, doğuma ne kaldı yorma kendini

canım artık sertleşti tabii hareketleri yeri de baya daraldı bu kadar şiddetli neden oldu anlamadım ama birden böyle çatlayan çok var canım bir akşamda. Artık son haftaların bu gibi acılar normal artık sen bırak temizliği falan dinlen bol bol sakın ha canımm olduğu kadar ya senden bebeğinden kıymetli mi. Kadın ne kadar yaptıysa artık yoruldukça belki kasılmaların artar Allah korusun bebeğin erken gelişine neden olursun gerçi şimdi artık gelse de birley olmaz herhalde ama içeride geçireceği her gün kıymetli canım bebek olunca da zaten yorulacaksın bol bol uyuman vücudunu dinlendirmen lazım.

ayy sevindim diş ağrını geçirdiysemm ama öyleyim yanii minyonum evet hiç mi hiç göstermiyorum hem de yaşımı kimse 30 demez bana yani 20 desem inanırlar nerdeyse. Yüzde bir olgunkluk oluyor tabii. Allah'a şükür bir hastalığmız rahatsızlığımız yok. Benim dişlerimde kötü ya bir dişimi çektirmiştim baya önce alt yandan ön alt dişlerim biraz yana kaydı çok az arası açıldı bir kere de diş ağrısı daha doğrusu aft ile gittim diş etim şişmişti dr diş eti çekilmesi var dedi bariz de belli zaten kökler gözüküyor özellikle alt dişlerin azami dikkat etmeye çalışıyorum.

Kızlar çok güzel rüyalar gördüm. Birinde üst dişim dökülüyordu böyle sallanıyordu çekiyordm elime geliyordu ama altında bir diş daha varmış iki tane dişim öyle sallanıp elime geliyor ama altında da diş olduğunu görüyorum. Baktım çocuğa işaret ön dişlerin dökülmesi diyor.

Bir de en güzeli elmalar gördüm bir sürü elma dökülüyordu önüme çocuklar vardı saldırıyorlardı elmalara bir sürüydü. Birini de ben alıyorum ısırıyorum. Ona da baktım oda evlat sahibi olmaya, hayıra, arzuladığınız birşeyin olmasına delalet eder diyor. Ay bir mutlu oldum sabah sabah zateb hep saah görüyorum bu rüyaları eşim kursa gittikte sonra yatıyorum ya. Rüyasdında elma görüp hamile olduğunu öğrenen var mı buradan.

canım hayırdır kadınlar neden kızdırdı seni? karnını bol bol nemlendir canım belki biraz acısı diner,seninki artık sığmıyor demekki içeriye

Özlem sen o tarifi yinede paylaş canım merak ettim ben

tamam canım paylaşırım şimdi,aslında var internette tarifi

halley pasta (aklımda kaldığı kadar yazayım)

1 paket 10 lu halley
biraz ceviz (miktarını kendinize göre ayarlayın)
2 paket krem şanti (paketlerin üzrinde ne kadar sütle karıştırılacağı yazıyor ben şuan haırlamıyorum 1 bardak galiba)
süt
çikolata sos (onuda yine sütle hazırlayacaksınız, hazır sos)

halleyleri küçük küçük doğrayın , içine ceviz koyup bir kaba yayın üzerine hazırladığınız krem şantiyi koyun iyice karıştırın dolaba koyun biraz dinlensin, çikolata sosu hazırlayın,dolaptan çıkardığınız karışımın üzerine dökün tekrar dolaba koyun sonrada aaaafiyetle yiyin

conconlarrrrr ben geldim
hepinizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun
çok şükür öğlen tören bitti, valla bende bittim tabanların çok ağrıdı :) göz ucuyla geçmişe baktım , tarifler verilmiş, bedişimin bacağı tam gaz ağrımaya devam ediyormuş, mesude ev işi yapmış, gamzenin yeğeni iyileşmiş bunları gördüm, haaa bide herkes boyunu yazmış, bende yazayım 1.70, kilo :66

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…