Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızzz mesude senin kuzu artık çok sıkılmış, gelmek istiyor, "ev işlerinde anneme yardım edeyim" diyor herhalde

ayyy maşallah ne güzel rüyalar , sedoşşşş o elmalar senin yumoşların ence, tüp bebekte toplanacak yumoşların ve Allah'ın izniyle o yumoşlar bebiş oluyor inşallah

selamlarr hatun insanlar:)) iyi misiniz.. bizi sorarsanız ben öyle takılıyorumm, bey de toprak almış saksıya çiçek ekiyor bi çiçek ekti buçiçeğin adı melisaymış dedi aa ciddi misin dedim onun yapraklarını sana kaynatayım iç dedim hani iyi geliyordu ya di mi o melisa çayı değil miydi :26: eşimde dedi ki onu bırakda kızın adını melisa koyalım mı yada melis sorayım bi kızlara dedimm

canım Burcumm oh oh maşaAllah törenler bitmiş çok şükür valla üzerimizden yük indi haa.. bolca dinlenirsin inşAllah bu akşamm aa çarşamba günü bi de..
bacağımdaki ağrı ile doktorumonline da bi kadın tam benim durumumu tarif etmiş, kasıktan saşağı dizden yukarı aynı ağrı yanma, uyuşma, şiddetli ağrı ve hamileymiş doktorlar da yorumlar yazmışlar bi damar kasılmış arada çok ağrı olursa mecburi emar yapılır demiş işin ehli olursa bebeğe bişey olmaz demiş ben bari artık doktora ağrım var demyiim emar dese ne yapıcam ya olursa Allah korusun de mi.. bol pantolon demiş ben etek giyim bari, sol tarafa yatmamalı demiş ki ben yatıyorum başkaaa da bişey yok bu kadar yüzü koyun yatmıcam, sol tarafa yatmıcam, sağ tarafa yatıcam bu durumda.. deniyim ya inşAllah şifa olur.

bende boyumu yazayım.. gerçi nazan hanımm kısa demiş kendisine ama ben selvi boyumla bildiriyorum 167 boyum var, 56 kilodaydımm.. şu an 61 olmuşum

amannn bedişim sakın emara girme, boşver, birde parol içmeyi dene , hamileler içebilyor, belki bir iki egzersizde iyi gelir, sen onu da bir araştır istersen

valla çok yoruldum ama bitti çok şükür , bide cuma prova vardı amele yanığı olmuşum, boynuma t-shirtün izi çıkmış, bide burnum kıpkırmızı olmuştu

heyyy kuşlarrr
hani alınacak bebek kıyafetleri ve eşyaları listesi yapacaktınız, büşra özellikle sen tecrübelisin

burcu bende gece rüyamda 19 mayıs kutlamaalrıyla ilgili rüya gördüm uyandığımda da ayy dedim 19 mayıs geçsinde,burcu nun yoğnluğu gecer diye sevindimm hayırlısıyla gecsinde
yoruldun de mi

ayy bedişşş, sedoş bebek görür sen 19 mayıs kutlması görmüşsün ooy gel senide götüreyim kutlamalara beeeeeen

ayyy maşallah ne güzel rüyalar , sedoşşşş o elmalar senin yumoşların ence, tüp bebekte toplanacak yumoşların ve Allah'ın izniyle o yumoşlar bebiş oluyor inşallah

canımm inşallah öyledir bir sürü elme dökülüyordu hatırlamıyorum kasadan mı nereden çocuklar vardı birini de ben alıyorum ama birisi diyordu galiba al kızım diyee. Güzel bir rüyaydı yani neye dalalettir bilmem hep birşey çıkacak yapılamayacak gibi geliyor bana aşılamada da böyle olmuştum inşallah bir sorun çıkmaz daha da iki ay falan var daha bu reglimi olmadım ki geç olduğum için en erken mayıs sonu olurum o bile iyi benim için ben haziran 5 falan bekliyorum. Bu reglimde de başlayamıcaz beklicem temmuzu çoook var yanii bekle bekle dur.

Melis güzel bence canımm..

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli

ayyy bacım nerelerdesin sen? ev işlerin bitti mi? beiş çalışmaları ne durum da? ben kendi adıma cevap vereyim, iyiyim çok şükür, deli gibi bebek isteğim gitti ( çok şükür) tabiki yine çok istiyorum ama hastalık boyutunda değil, Rabbim ne zaman veririse o zaman verir diyorum ,işte böyle nasip, hatta eşimin ısrarı üzerine aşılamaya gideceğiz, bende istiyorum ama gitmesek mi acaba deyip duruyorum

canım sen tüp beklerken belki de bir mücize olur
ama lütfen son aşılamandaki gibi negatif başlama olaya, inan ...inan ki hayırlısıyla olsun, ben böyle diyorum ya şimdi -konuşması kolay tabiki- senide çok iyi anlıyorum, ben aşılmayı düşündükçe stres oluyorum senin böyle hissetmen normal..ama olsun pozitif pozitif hep pozitif

anaaaa ben bu tarifi biliyorum tadı çok güzel oluyorrrrrrrr, ama unutmuştum iyi oldu hatırladım, ama kızlar çok pratik ve tadı çok güzel yapın yeyin, kocaman olsun göbüşleriniz

Bedriye melisa cok guzel isim
Burcu torrnler bitti rahat rahat muhabbet ederiz artik..
Yaseminden haberi olan varmi?

canım maalesef öyle bir şansım pek yok artık çünkü yumurtlama yok akıntımı da göremiyordum zaten ovulasyon bile kullanamıyorum sürekli pozitif çıkıyor çünkü bu pcodan dolayı. Aslında aşılamadan çokça umudum vardı ama kendimi hazırlamaya da çalışıyordum negatife hayal kırıklığı olmasın diue bıu sefer pozitiflik tavanda olacak çünkü hiç olmazsa o heyecanı yaşamak 12 günde olsa kendimi gebe gibi hissetmek istiyorum sonra olursa 9 ay daha öyle olurum canım bence aşılamayı düşünebilirsin birşeyler yapmak lazım bu bebeler durduğumuz yerde gelmiyorsa ben yine ve hala benden önce ya da aynı anda gebe kalacağımızı düşünüyorum belki ben kalamam sen kalırsın. Senin de dediğin gibi son zamanda hele drla tanıştıktan sonra daha rahatım bende öyle yok olmazsa mahvolurum modunda değilim ama çevredeki insanların bana davranışları falan beni geriyor tüpte olmazsa ayy yazık falan gibi bir yaklaşım olunca insan geriliyor annem harici yengem, dayım, yengemin komşusu ve teyzem biliyor haliyle onun gelini de zaten burada onunda söylediklerini yazmııştım burada. Ama artık ona da eskisi gibi takılmuıyorum çünkü yengemin zaten çocuğu olmadığından beni anlıyorlar teyzemle de sık görüşmüyorum öyle arada telde ve bayramlarda gidiyoruz bazen. Moralim bu hafta iyiydi çok şükür daha da iyi olacak.

anaaaa ben bu tarifi biliyorum tadı çok güzel oluyorrrrrrrr, ama unutmuştum iyi oldu hatırladım, ama kızlar çok pratik ve tadı çok güzel yapın yeyin, kocaman olsun göbüşleriniz

eveeet tadı çok güzel ve çok basit herkes yapsın hatta yiyenler bilmiyorsa anlamazlar onun halley olduğunu

kızlar sizin dualarınızı okumamıştım, şimdi okudum rabbim ikinizede sağlıklı kolay hamilelik, kolay doğum nasip etsin inşallah

Günaydınnnnn hayırlı haftalar sevgili arkadaşlarım
doğum günümü kutlayan tüm cicişlerime kucak dolusu sevgiler gönderiyorum Allah razı olsun güzel temennileriniz dualarınız için
c.tesi ikili test denilen ultrasona girdim, kan verdim, sonuçlar haftaya çıkacak inşallah hayırlısıyla. Cinsiyet hakkında hiçbişey soramadım adam serttt bişeydi, beni zaten ünv. sınavına girmiş çaylaklar gibi sorulara boğdu, yok ikili test ne biliyormusun, yok down sendromu nedir, yok nasıl belirtiler verir vs vs sanki dr benim, ben ona anlattım
sonra kendi doktoruma çıktım, çok şükür maşallah bebeğim iyi görünüyordu, eller kollar sallanıyor filan uzayda gezen astronot gibi
artık 3 ayı doldurduğum için folic asiti kesti, onun yerine "decavit" diye bir vitamin verdi, elinde olan progestanı bitir daha içme dedi. bide zaten demir ilacı günde 1 kere içiyorum.
çok küçük ve yavaş hareketlerle azar azar kalkabilirsin, oturabilirsin, çok az yürüyebilirsin dedi Allahıma binlerce şükür
15 gün sonra gidicem kontrole.
işte benden haberler böyle.

Günayyyddıınnn kızlaarr..
Güpgüzel bir hafta olsun inşAllah.. Sağlıklı, huzurlu,mutlu.. inşAllah..

Yaseminimmmm var yaa hızırgibi yetiştin haa.. ctesi doktor folikasidi kesti bendede, decavit verdi ama ben benoxol içiyorum bacağımla ilgili diye, decaviti gün aşırı iç dedi bendeacaba bacağım için mi folikasidi kesti yoksa kesiyor muydu zaten diye düşünürken hoopp diye yazmışsın demek ki rutini bu hatta biz çok bile içmişiz bu durumda..

ikili testde demek doktorlar böyle işlem yaparken soruyorlar bence bilincimizi ölçmek ,için yapıyorlar bana da sormuştu bende açıklamıştım tmm hadi o zaman iş başına demişti
inşAllah sonuçların çok çok güzel çıkar hayırlısıyla, zaten ense ve burunda sıkıntı yoksa rahat ol demişti doktorum ki çıkmadı çok şükür sıkıntı seninkininde ensesiyle burnu güzel çıkmıştır annesi yoksa doktor söylerdi Allah korusun.. Cinsiyetide ikili sırasındaki söylemeleri yanıltıcı olabiliyor sonra söylesinler daha iyi..

buket nasılsın canım ?

bediş eşin kız olabilir dendiğinde ne yaptı?

Burcumm eşim doktorun yanına girince cinsiyete pek kontsantre olamıyor ben burada size gelip doktor kız dedi falan diye konuşuyorum ama nedenini bilemediğim birşekilde erkek hissediyorum ben bebeği :26: ve eşime ayy kız dedi bak doktor diyorum ama sen erkek hissediyorsun hala diyor evet ama sen bana bakma diyorum, neyse sabredelim bakalım hayırlısı deyip kızım oğlum diye seviyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…