- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.061
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
Kizlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin insallah
Selam kizlar bız bu saat oldu uyumadık uyuyamicamda gece uzun görünüyor bana saat aksam 8'de kızımın hareketleri ve sancılarım başladı hala aci çekiyorum kızım hic durmadan bir saat tepindi hareket etti karnımın altına döktü bir sızı aci hissettim ve kostüm aynaya bakarım ki resmen yırtılmış kırmızı kırmızı bu anana kdar hicbisey yoktu böyle birsey de beklemiyordum cok canim dikildi hala acıyor ve kızım yine kıpır kıpır canını cok yakıyor anlatamam
Temizliğimi yapmam lazım temizlikci kadınlara kızdım evime kimseyi almicam kendim yapicam bu ara pek giremeyebilirim kizlar kendinize cok iyi bakın Rabbime Emanetsiniz ara ara girer durumlardan haberdar ederim sizleri
Yasemincim yeni Yasin Hayirli olsun tatlim eşinle bebeginle nice mutlu huzurlu ve sağlıklı senelere insallah iyiki doğdun kuzum
Hepinizi öpüyoruz kizlar byyy
Kızlar çok güzel rüyalar gördüm. Birinde üst dişim dökülüyordu böyle sallanıyordu çekiyordm elime geliyordu ama altında bir diş daha varmış iki tane dişim öyle sallanıp elime geliyor ama altında da diş olduğunu görüyorum. Baktım çocuğa işaret ön dişlerin dökülmesi diyor.
Bir de en güzeli elmalar gördüm bir sürü elma dökülüyordu önüme çocuklar vardı saldırıyorlardı elmalara bir sürüydü. Birini de ben alıyorum ısırıyorum. Ona da baktım oda evlat sahibi olmaya, hayıra, arzuladığınız birşeyin olmasına delalet eder diyor. Ay bir mutlu oldum sabah sabah zateb hep saah görüyorum bu rüyaları eşim kursa gittikte sonra yatıyorum ya. Rüyasdında elma görüp hamile olduğunu öğrenen var mı buradan.
conconlarrrrr ben geldim
hepinizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun
çok şükür öğlen tören bitti, valla bende bittim tabanların çok ağrıdı :) göz ucuyla geçmişe baktım , tarifler verilmiş, bedişimin bacağı tam gaz ağrımaya devam ediyormuş, mesude ev işi yapmış, gamzenin yeğeni iyileşmişbunları gördüm, haaa bide herkes boyunu yazmış, bende yazayım 1.70, kilo :66
conconlarrrrr ben geldim
hepinizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun
çok şükür öğlen tören bitti, valla bende bittim tabanların çok ağrıdı :) göz ucuyla geçmişe baktım , tarifler verilmiş, bedişimin bacağı tam gaz ağrımaya devam ediyormuş, mesude ev işi yapmış, gamzenin yeğeni iyileşmişbunları gördüm, haaa bide herkes boyunu yazmış, bende yazayım 1.70, kilo :66
canım Burcumm oh oh maşaAllah törenler bitmiş çok şükür valla üzerimizden yük indi haa.. bolca dinlenirsin inşAllah bu akşamm aa çarşamba günü bi de..
bacağımdaki ağrı ile doktorumonline da bi kadın tam benim durumumu tarif etmiş, kasıktan saşağı dizden yukarı aynı ağrı yanma, uyuşma, şiddetli ağrı ve hamileymiş doktorlar da yorumlar yazmışlar bi damar kasılmış arada çok ağrı olursa mecburi emar yapılır demiş işin ehli olursa bebeğe bişey olmaz demiş ben bari artık doktora ağrım var demyiim emar dese ne yapıcam ya olursa Allah korusun de mi.. bol pantolon demiş ben etek giyim bari, sol tarafa yatmamalı demiş ki ben yatıyorum başkaaa da bişey yok bu kadar yüzü koyun yatmıcam, sol tarafa yatmıcam, sağ tarafa yatıcam bu durumda.. deniyim ya inşAllah şifa olur.
burcu bende gece rüyamda 19 mayıs kutlamaalrıyla ilgili rüya gördüm uyandığımda da ayy dedim 19 mayıs geçsinde,burcu nun yoğnluğu gecer diye sevindimmhayırlısıyla gecsinde
yoruldun de mi
ayyy maşallahne güzel rüyalar , sedoşşşş o elmalar senin yumoşların ence, tüp bebekte toplanacak yumoşların ve Allah'ın izniyle o yumoşlar bebiş oluyor inşallah
selamlarr hatun insanlar:)) iyi misiniz.. bizi sorarsanız ben öyle takılıyorumm, bey de toprak almış saksıya çiçek ekiyor bi çiçek ekti buçiçeğin adı melisaymış dedi aa ciddi misin dedim onun yapraklarını sana kaynatayım iç dedimhani iyi geliyordu ya di mi o melisa çayı değil miydi :26: eşimde dedi ki onu bırakda kızın adını melisa koyalım mı yada melis sorayım bi kızlara dedimm
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli
canımm inşallah öyledir bir sürü elme dökülüyordu hatırlamıyorum kasadan mı nereden çocuklar vardı birini de ben alıyorum ama birisi diyordu galiba al kızım diyee. Güzel bir rüyaydı yani neye dalalettir bilmem hep birşey çıkacak yapılamayacak gibi geliyor bana aşılamada da böyle olmuştum inşallah bir sorun çıkmaz daha da iki ay falan var daha bu reglimi olmadım ki geç olduğum için en erken mayıs sonu olurum o bile iyi benim için ben haziran 5 falan bekliyorum. Bu reglimde de başlayamıcaz beklicem temmuzu çoook var yanii bekle bekle dur
halley pasta (aklımda kaldığı kadar yazayım)
1 paket 10 lu halley
biraz ceviz (miktarını kendinize göre ayarlayın)
2 paket krem şanti (paketlerin üzrinde ne kadar sütle karıştırılacağı yazıyor ben şuan haırlamıyorum 1 bardak galiba)
süt
çikolata sos (onuda yine sütle hazırlayacaksınız, hazır sos)
halleyleri küçük küçük doğrayın , içine ceviz koyup bir kaba yayın üzerine hazırladığınız krem şantiyi koyun iyice karıştırın dolaba koyun biraz dinlensin, çikolata sosu hazırlayın,dolaptan çıkardığınız karışımın üzerine dökün tekrar dolaba koyun sonrada aaaafiyetle yiyin
canım sen tüp beklerken belki de bir mücize olur
ama lütfen son aşılamandaki gibi negatif başlama olaya, inan ...inan ki hayırlısıyla olsun, ben böyle diyorum ya şimdi -konuşması kolay tabiki- senide çok iyi anlıyorum, ben aşılmayı düşündükçe stres oluyorum senin böyle hissetmen normal..ama olsun pozitif pozitif hep pozitif
anaaaa ben bu tarifi biliyorum tadı çok güzel oluyorrrrrrrr, ama unutmuştum iyi oldu hatırladım, ama kızlar çok pratik ve tadı çok güzel yapın yeyin, kocaman olsun göbüşleriniz
Günaydınnnnn hayırlı haftalar sevgili arkadaşlarım
doğum günümü kutlayan tüm cicişlerime kucak dolusu sevgiler gönderiyorum Allah razı olsun güzel temennileriniz dualarınız için
c.tesi ikili test denilen ultrasona girdim, kan verdim, sonuçlar haftaya çıkacak inşallah hayırlısıyla. Cinsiyet hakkında hiçbişey soramadım adam serttt bişeydi, beni zaten ünv. sınavına girmiş çaylaklar gibi sorulara boğdu, yok ikili test ne biliyormusun, yok down sendromu nedir, yok nasıl belirtiler verir vs vs sanki dr benim, ben ona anlattım
sonra kendi doktoruma çıktım, çok şükür maşallah bebeğim iyi görünüyordu, eller kollar sallanıyor filan uzayda gezen astronot gibi
artık 3 ayı doldurduğum için folic asiti kesti, onun yerine "decavit" diye bir vitamin verdi, elinde olan progestanı bitir daha içme dedi. bide zaten demir ilacı günde 1 kere içiyorum.
çok küçük ve yavaş hareketlerle azar azar kalkabilirsin, oturabilirsin, çok az yürüyebilirsin dedi Allahıma binlerce şükür
15 gün sonra gidicem kontrole.
işte benden haberler böyle.
buket nasılsın canım ?
bediş eşin kız olabilir dendiğinde ne yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?