- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.081
ayyy bacım nerelerdesin sen? ev işlerin bitti mi? beiş çalışmaları ne durum da?ben kendi adıma cevap vereyim, iyiyim çok şükür, deli gibi bebek isteğim gitti ( çok şükür) tabiki yine çok istiyorum ama hastalık boyutunda değil, Rabbim ne zaman veririse o zaman verir diyorum ,işte böyle nasip, hatta eşimin ısrarı üzerine aşılamaya gideceğiz, bende istiyorum ama gitmesek mi acaba deyip duruyorum
günaydııın herkese,
yasemin çok şükür iyi geçmiş muayene,inşallah sonuçlarda iyi çıkar
bedriye senin nasıl geçti?
nazancım ne güzel kardeşin ve kuzenin gelip halletmiş bütün işlerini,sana hep yardımcı olurlar
Bedriye melisa cok guzel isim
Burcu torrnler bitti rahat rahat muhabbet ederiz artik..
Yaseminden haberi olan varmi?
canım maalesef öyle bir şansım pek yok artık çünkü yumurtlama yok akıntımı da göremiyordum zaten ovulasyon bile kullanamıyorum sürekli pozitif çıkıyor çünkü bu pcodan dolayı. Aslında aşılamadan çokça umudum vardı ama kendimi hazırlamaya da çalışıyordum negatife hayal kırıklığı olmasın diue bıu sefer pozitiflik tavanda olacak çünkü hiç olmazsa o heyecanı yaşamak 12 günde olsa kendimi gebe gibi hissetmek istiyorum sonra olursa 9 ay daha öyle olurumcanım bence aşılamayı düşünebilirsin birşeyler yapmak lazım bu bebeler durduğumuz yerde gelmiyorsa ben yine ve hala benden önce ya da aynı anda gebe kalacağımızı düşünüyorum belki ben kalamam sen kalırsın. Senin de dediğin gibi son zamanda hele drla tanıştıktan sonra daha rahatım bende öyle yok olmazsa mahvolurum modunda değilim ama çevredeki insanların bana davranışları falan beni geriyor tüpte olmazsa ayy yazık falan gibi bir yaklaşım olunca insan geriliyor annem harici yengem, dayım, yengemin komşusu ve teyzem biliyor haliyle onun gelini de zaten burada onunda söylediklerini yazmııştım burada. Ama artık ona da eskisi gibi takılmuıyorum çünkü yengemin zaten çocuğu olmadığından beni anlıyorlar teyzemle de sık görüşmüyorum öyle arada telde ve bayramlarda gidiyoruz bazen. Moralim bu hafta iyiydi çok şükür daha da iyi olacak.
evet özlem biri sınava hazırlanıyo biride hastaydı kalkmışlar gelmişler kuzularım eve geldim pırıl pırıl diolarki mümkünse haftada 1 banyo yapın tuvaletide 1 akşam bir sabah kullanın çok sık gelemeyiz 1 ay sonra geliriz ozamana kadar idare etsin diyolar
Günaydınnnnn hayırlı haftalar sevgili arkadaşlarım
doğum günümü kutlayan tüm cicişlerime kucak dolusu sevgiler gönderiyorum Allah razı olsun güzel temennileriniz dualarınız için
c.tesi ikili test denilen ultrasona girdim, kan verdim, sonuçlar haftaya çıkacak inşallah hayırlısıyla. Cinsiyet hakkında hiçbişey soramadım adam serttt bişeydi, beni zaten ünv. sınavına girmiş çaylaklar gibi sorulara boğdu, yok ikili test ne biliyormusun, yok down sendromu nedir, yok nasıl belirtiler verir vs vs sanki dr benim, ben ona anlattım
sonra kendi doktoruma çıktım, çok şükür maşallah bebeğim iyi görünüyordu, eller kollar sallanıyor filan uzayda gezen astronot gibi
artık 3 ayı doldurduğum için folic asiti kesti, onun yerine "decavit" diye bir vitamin verdi, elinde olan progestanı bitir daha içme dedi. bide zaten demir ilacı günde 1 kere içiyorum.
çok küçük ve yavaş hareketlerle azar azar kalkabilirsin, oturabilirsin, çok az yürüyebilirsin dedi Allahıma binlerce şükür
15 gün sonra gidicem kontrole.
işte benden haberler böyle.
herkeselere günaydınn asılsıız bakalım yasemin çok sevidim herseyin yolunda olmasına
malum nazo bi iş yapmadıgından evi p.k göturuyodu dun k.valideye gitmiştim kardeşimle kuzenim gelmişler evi baştan aşağıda temizlerimişler tuvalet banyo ovmuşlar ütümü yapmışlar ayyy ev misssss gibi çamaşır suyu kokuyodu ellerine saglık çok sevindim valla
Günayyyddıınnn kızlaarr..
Güpgüzel bir hafta olsun inşAllah.. Sağlıklı, huzurlu,mutlu.. inşAllah..
Yaseminimmmm var yaa hızırgibi yetiştin haa.. ctesi doktor folikasidi kesti bendede, decavit verdi ama ben benoxol içiyorum bacağımla ilgili diye, decaviti gün aşırı iç dedi bendeacaba bacağım için mi folikasidi kesti yoksa kesiyor muydu zaten diye düşünürken hoopp diye yazmışsın demek ki rutini bu hatta biz çok bile içmişiz bu durumda..
ikili testde demek doktorlar böyle işlem yaparken soruyorlar bence bilincimizi ölçmek ,için yapıyorlar bana da sormuştu bende açıklamıştım tmm hadi o zaman iş başına demişti
inşAllah sonuçların çok çok güzel çıkar hayırlısıyla, zaten ense ve burunda sıkıntı yoksa rahat ol demişti doktorum ki çıkmadı çok şükür sıkıntı seninkininde ensesiyle burnu güzel çıkmıştır annesi yoksa doktor söylerdi Allah korusun.. Cinsiyetide ikili sırasındaki söylemeleri yanıltıcı olabiliyor sonra söylesinler daha iyi..
günaydın canımm oh bitmiş yogunlugun emegine sağlıkNazom günaydın
canım iç anadolu insanının fedakarlığı işte, zaten kardeş dediğin candır, benimkilerde yakın olsa herşeyimi yaparlar biliyorum valla çok duygulandım şuan nedense:26:
elleri dert görmesin, bizde kayseriye gittiğimizde ablam ve ben dayımın evine giderdik dip bucak tertemzi yapar gelirdik, hiç yorulmazdık hatta hoşumuza giderdi, can..canlar işte...memleketlim..
Burcumm eşim doktorun yanına girince cinsiyete pek kontsantre olamıyorben burada size gelip doktor kız dedi falan diye konuşuyorum ama nedenini bilemediğim birşekilde erkek hissediyorum ben bebeği :26: ve eşime ayy kız dedi bak doktor diyorum ama sen erkek hissediyorsun hala diyor evet ama sen bana bakma diyorum, neyse sabredelim bakalım hayırlısı deyip kızım oğlum diye seviyoruz işte.
günaydın canımm oh bitmiş yogunlugun emegine sağlık
evet can onlar can ellerine sağlık
oy kuzucum sizinde ellerinize saglıkk insan sevdigi kişişlere ne yapsa gözüne görünmüyo
Ev işleri bitti tatlım cok sukur aynen oyle rabbım ne zmana nasıp ederse tatlım.benımdısım agrıyo antıbıyotuık kullanıyorum bı kac gundur bıde ara bi kanama gecırdım oyuzden çalışma yapamadık:) önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık cnm ben de oyle aynen saldım cnmcm. ama aşılma esın ıstıyosa bı dene tatlım bende ıstıyorum ama esım bıras daha bekleyelim dıyo
günaydııın herkese,
yasemin çok şükür iyi geçmiş muayene,inşallah sonuçlarda iyi çıkar
bedriye senin nasıl geçti?
nazancım ne güzel kardeşin ve kuzenin gelip halletmiş bütün işlerini,sana hep yardımcı olurlar
evet özlem biri sınava hazırlanıyo biride hastaydı kalkmışlar gelmişler kuzularım eve geldim pırıl pırıl diolarki mümkünse haftada 1 banyo yapın tuvaletide 1 akşam bir sabah kullanın çok sık gelemeyiz 1 ay sonra geliriz ozamana kadar idare etsin diyolar
evet nazanım, ben şuan senin evi temizlerim, buket'in evini temizlerim, ne biliyim mesude, güller, bediş'in evi...yani evi pok götüren kim varsa gelir temizlerim..düşün bide kardeşin ablanın evi güle oynaya temizlenir.....
özlemim selamlar görüşemedik Ben ctesi günü doktora gittim, Allah a şükür iyi dedi 3 hafta sonraya kontrole çağırdı ve ayrıntılı ultrasona gidecekmişiz farklı bi merkeze aynı hafta.. bebeğin cinsiyetine kız bebek diyorum ben dedi.. Hayırlısını sağlıklısını diledik geldik.bugun sabah işe gelirken bi kız gördümm tıpkı sen inan aynı şehirde olsaydık durdururdum arabayı o kadar aa özlemmm dedim.. saçları uzundu sadece, sende uzat.. çok hoş durmuş..
aayy nazannn ne kadar güzelll, bende böyle sürprizler istiyorum işte. bööle temizlik yapıcazz deyip de heer yer çınlamasın, sessizce büyük sürprizler hazırlanabilir.. Tebrik ediyorum kardeşinle, kuzenini başarılarının devamını diliyoruz.
yarın eşimin doğum günü, ve ben yine hiçbişey yapamıyorum. hediyede alamıyorum.. çünkü hep dipdibeyiz. Bi kağıda kalp resmi çizip içinden ok işareti yapmayı düşünüyorum ne dersiniz?
özlemim selamlar görüşemedik Ben ctesi günü doktora gittim, Allah a şükür iyi dedi 3 hafta sonraya kontrole çağırdı ve ayrıntılı ultrasona gidecekmişiz farklı bi merkeze aynı hafta.. bebeğin cinsiyetine kız bebek diyorum ben dedi.. Hayırlısını sağlıklısını diledik geldik.bugun sabah işe gelirken bi kız gördümm tıpkı sen inan aynı şehirde olsaydık durdururdum arabayı o kadar aa özlemmm dedim.. saçları uzundu sadece, sende uzat.. çok hoş durmuş..
aayy nazannn ne kadar güzelll, bende böyle sürprizler istiyorum işte. bööle temizlik yapıcazz deyip de heer yer çınlamasın, sessizce büyük sürprizler hazırlanabilir.. Tebrik ediyorum kardeşinle, kuzenini başarılarının devamını diliyoruz.
yarın eşimin doğum günü, ve ben yine hiçbişey yapamıyorum. hediyede alamıyorum.. çünkü hep dipdibeyiz. Bi kağıda kalp resmi çizip içinden ok işareti yapmayı düşünüyorum ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?