Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkeselere günaydınn asılsıız bakalım yasemin çok sevidim herseyin yolunda olmasına

malum nazo bi iş yapmadıgından evi p.k göturuyodu dun k.valideye gitmiştim kardeşimle kuzenim gelmişler evi baştan aşağıda temizlerimişler tuvalet banyo ovmuşlar ütümü yapmışlar ayyy ev misssss gibi çamaşır suyu kokuyodu ellerine saglık çok sevindim valla

Ev işleri bitti tatlım cok sukur aynen oyle rabbım ne zmana nasıp ederse tatlım.benımdısım agrıyo antıbıyotuık kullanıyorum bı kac gundur bıde ara bi kanama gecırdım oyuzden çalışma yapamadık:) önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık cnm ben de oyle aynen saldım cnmcm. ama aşılma esın ıstıyosa bı dene tatlım bende ıstıyorum ama esım bıras daha bekleyelim dıyo

günaydııın herkese,
yasemin çok şükür iyi geçmiş muayene,inşallah sonuçlarda iyi çıkar
bedriye senin nasıl geçti?
nazancım ne güzel kardeşin ve kuzenin gelip halletmiş bütün işlerini,sana hep yardımcı olurlar

evet özlem biri sınava hazırlanıyo biride hastaydı kalkmışlar gelmişler kuzularım eve geldim pırıl pırıl diolarki mümkünse haftada 1 banyo yapın tuvaletide 1 akşam bir sabah kullanın çok sık gelemeyiz 1 ay sonra geliriz ozamana kadar idare etsin diyolar

GÜNAYDIN bıdıklar, ben bugün evdeyim, resmi tatil, ev işine başlamadan önce sizi bir göreyim istedim

Bedriye melisa cok guzel isim
Burcu torrnler bitti rahat rahat muhabbet ederiz artik..
Yaseminden haberi olan varmi?

evet Tümayım :) ya ben sana 2 tane soru soracağım 1. cuma günü tefriciyeleri zamanında tamamladın mı? 2. makinan ne oldu?

oyyy Sedoşum benim içimden geçenlerde aynen böyle, çevremdekileri ne kadar sallamıyorum desemde bana acıdıklarını hissediyorum ve canımı sıkıyor, hatta yarın bir gün aşılamayla yada tüp bebekle hamile kalsam, ona bile burun büküyorlar, insanlar işte kendilerindeki eksiklikleri hiç görmüyorlar.... neyse onları boşverelim ,biz yeni maceralara atılıyoruzzzz Allah sonunu mutlu ve hayırlı kılsın inşallah

ayy valla Allah razı olsun onlardan,bide sana süpriz yapmışlar ne güzel

maşallah canım herşey yolundaymış, iyi yakıda koşmana da izin çıkar , oyy ben onun ellerini kollarını yerim

Nazom günaydın
canım iç anadolu insanının fedakarlığı işte, zaten kardeş dediğin candır, benimkilerde yakın olsa herşeyimi yaparlar biliyorum valla çok duygulandım şuan nedense:26:
elleri dert görmesin, bizde kayseriye gittiğimizde ablam ve ben dayımın evine giderdik dip bucak tertemzi yapar gelirdik, hiç yorulmazdık hatta hoşumuza giderdi, can..canlar işte...memleketlim..

bedişim bende decavit kullandım , hatta doktorum demişti ki bu hapı hamle kalmadan 1 ay önce başlamak lazım aslında, içinde bir sürü vitamin, mineral var, hatta inşallah bacağına da iyi gelir, zaten decavit'in içinde de folik asit var

günaydın canımm oh bitmiş yogunlugun emegine sağlık

evet can onlar can ellerine sağlık

oy kuzucum sizinde ellerinize saglıkk insan sevdigi kişişlere ne yapsa gözüne görünmüyo

oyy kuzum ben seni biliyorum ne olsa çoooooook seversiniz siz, sağlıkla gelsin eli ayağı aklı yerinde olsun yeterki

günaydın canımm oh bitmiş yogunlugun emegine sağlık

evet can onlar can ellerine sağlık

oy kuzucum sizinde ellerinize saglıkk insan sevdigi kişişlere ne yapsa gözüne görünmüyo

evet nazanım, ben şuan senin evi temizlerim, buket'in evini temizlerim, ne biliyim mesude, güller, bediş'in evi...yani evi pok götüren kim varsa gelir temizlerim..düşün bide kardeşin ablanın evi güle oynaya temizlenir.....

Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım, ohh madem ev işlerin bitti daha sık gel

özlemim selamlar görüşemedik Ben ctesi günü doktora gittim, Allah a şükür iyi dedi 3 hafta sonraya kontrole çağırdı ve ayrıntılı ultrasona gidecekmişiz farklı bi merkeze aynı hafta.. bebeğin cinsiyetine kız bebek diyorum ben dedi.. Hayırlısını sağlıklısını diledik geldik. bugun sabah işe gelirken bi kız gördümm tıpkı sen inan aynı şehirde olsaydık durdururdum arabayı o kadar aa özlemmm dedim.. saçları uzundu sadece, sende uzat.. çok hoş durmuş..

aayy nazannn ne kadar güzelll, bende böyle sürprizler istiyorum işte. bööle temizlik yapıcazz deyip de heer yer çınlamasın, sessizce büyük sürprizler hazırlanabilir.. Tebrik ediyorum kardeşinle, kuzenini başarılarının devamını diliyoruz.

yarın eşimin doğum günü, ve ben yine hiçbişey yapamıyorum. hediyede alamıyorum.. çünkü hep dipdibeyiz. Bi kağıda kalp resmi çizip içinden ok işareti yapmayı düşünüyorum ne dersiniz?

oyy yerim seni ben valla rabbim güzel gönlünden geçen ne muradın varsa versin sanaa hakediyosun çok yanaklarından mıncırıyorum

fıstıklarım pazartesi yoğunluğu ve bezginliğiyle aranızdayım ssz
bu arada Tümaycımın duasını okudum canlar...

pasta sipariş et canım getirsinler iş yerine

bediş hani çiçeksepeti.com diye bir site varya, orda ( yada başka bir sitede olabilir) üzeri süslü,kek ve kurabiyeler varya, internetten onu sipariş verebilirsin, ablam benim doğumgünümde yollamıştı çok hoşuma gitti ,ayı gibi hepsini yedim tadıda çok güzeldi (sanırım kurabiyecim.com'dan yollamıştı) şöyle üzeri kalpli olanlardan falan süper olur, hem sende yersin

Kızlarrrrr Günaydınnnnn İyi Haftalarrrrr
Yasooo canım herşey yolundaymışşş çok sevinid sonuçlar da iyi çıkacak Allahın izniyle yakın zaman da sende amanın doğuruyomuyum acaba demeye başlarsın
Nazooo ne güzel canımmm valla ne iyi olmuş senin için Allah razı olsun onlardanohhh mis mis otur hemen kitrletmeyin
Bedriye canımm seninde herşey yolundaymış çok sevindim de şu bacak ağrıların da hayırlısıyla bi geçseydi:26:
Burcuuu örtmenim 19 Mayısı da atlattın şükürler olsun
Özlemm cmt gözlerim seni aradı kuzum tarifi de not aldım en kısa zamanda yani bir sonraki misafirimde denicem

Bana gelince adım atacak halim yok valla nasıl yorgunum nasıl yorgunum anlatamam cmt herşeyi yetiştirdim ama bana bi işler çıktı anlatamam... elektrikli ızgaralar varya onunla misafirlere ızgara yaptım ahhhh keşke tavada yapsaydım mutfağımın balkn kısmı kapalı orda yaptım ama her yerim battı ve pazar günü tül yıkadım halıyı yıkadım duvarları sildim mutfağın tümmm dolaplarını sildim iğrenç koktu yaww sinir oldum
ama yine de pazar günüm güzel geçti kuzenimin 4 yaşında kızı var onu parka götürdüm gezmelere götürdüm süperdi ama çok yorucu çocuk yaww akşama pertim çıktı bide şaşırıp şaşırıp bana anne demese daha iyi olacaktı ama o anne dedi ben ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…