Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayy burcuumm yaa, sen ne kadar gönlü büyük bir insansın ya, Allah seni nazarlardan korusun.. inşAllah enn yakın zamanda gönlündekini verir Allah ım inşAllah. Dualarımdasın.

oyy yerim seni ben valla rabbim güzel gönlünden geçen ne muradın varsa versin sanaa hakediyosun çok yanaklarından mıncırıyorum

Sanırım biraz utandım amin canım

fıstıklarım pazartesi yoğunluğu ve bezginliğiyle aranızdayım ssz
bu arada Tümaycımın duasını okudum canlar...

günaydın canım, söylemesi ayıp ben bugün evdeyim

Ayy burcuumm yaa, sen ne kadar gönlü büyük bir insansın ya, Allah seni nazarlardan korusun.. inşAllah enn yakın zamanda gönlündekini verir Allah ım inşAllah. Dualarımdasın.

Amin canım Allah hepimizin gönlündekini versin, ayy valla yine utandım

ellerine sağlık canım geçmişlerinin canına değsin ama birsürüde iş çıkmış kıyamam yaaa neyse tecrübe etmiş oldun birdaha tavada yaparsın

Günaydın fıstığım..
kendine iş çıkarmışsın bir sürü..
oyy o akraba çocukları yok mu... onlarla vakit geçirmek çok güzel...benimde eşimin omuzlarına çıkarlar bıdık bıdkı konuşurlar, hep hayal ederim acaba bizimde çocuğumuz....bide anne demiş..canım inşallah sanda anne diyen 4 tane sağlıklı çocuğun olur..inşallah 4 tane olsun..4 ...4 olsun

kıyamam sana ben, Rabbim en yakın zamanda seninde meleğini gönderecek hayırlısıylaa bööle eteklerinin uçlarından çekiştiricek kucağına al diye kısmetse.. şaşırmadan, yanlışlık olmadan sesslenecek sana anne diye, inşAllah Allah gönlüne göre nasip edicek..

ammada hamaratsınız bu arada yaa.. Tebrik ediyorum maşaAllah. ne kadar çok temizlik yapmışsın.. ve dolu dolu bir hafta sonu olmuş sana ohh ne güzell..

ellerine sağlık canım geçmişlerinin canına değsin ama birsürüde iş çıkmış kıyamam yaaa neyse tecrübe etmiş oldun birdaha tavada yaparsın
aynen öle yada direk balkon da ya önceden de hep balık falan yapıyodum da bu derece iğrenç kokmamıştıhatta kuzenimin kızı bile Aslı burda iğrenç bişe kokuyo dedi

aminnn canım aminnn inşallah Allha isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlarrr

valla ağlattın beniii canımsın inşallah canım Rabbim nasip ederse inşallah...
yaaa çok dolu dolu hafta sonu oldu çocukla uğraşınca biraz toparladım kendimi canım ama sinirler hala fena durumda benim

yaaa çok dolu dolu hafta sonu oldu çocukla uğraşınca biraz toparladım kendimi canım ama sinirler hala fena durumda benim

fıstığım herşey üstüste geldi, ya sabır...
inan ki bi bakmışsın herşey düzelmiş...
nasıl sıkıntılar art arda geldiyse..güzelliklerde geldikçe gelecek...peşpeşe..

fıstığım herşey üstüste geldi, ya sabır...
inan ki bi bakmışsın herşey düzelmiş...
nasıl sıkıntılar art arda geldiyse..güzelliklerde geldikçe gelecek...peşpeşe..

haklısın canım herşey üst üste geldi ewet onun da etkisi var ama beni çileden çıkaran başka olaylar var ve onlar hiç geçmicek hep kalacak ve benim sinirler de hiç normal olamıyacak bu gidişle yakında delirecem de
insanların düşünceleri insanların davranışları değişmedikçe hiç bişe düzelmez Burcu...

Canim tefriciyeleri tam zamaninda bitirdim.makinam hala dduruyor sali gunu aramazlarsa carsamba hakem heyetine basvurucam iadesi icin....

Aaayy bende ağladım senin yazdığını okurken ama çaktırmıyım dedim sulugöz demeyin diye.: inan aslı yüreğimden çok net geçiyor Allah ın izniyle buradaki heeerrrkkeeeess hamile olucak hayırlısıyla o bebekleri kucaklarımıza alıcaz kısmetse.. Edilen dualar hürmetine inşAllah. sen sormuştun bi ara ne içsem iyi gelir sinirlerinin yatışması için diye, pasiflora dedik bir ama aldın mı? Eczaneden. bitkisel, sakinleştirici bir şurup..

herkese günaydın..yoğunum bugün biraz..tümayın dua günüymüş..öğlen arası okumaya çalışacam..aslının tefriciyelerini de evde bitiririm artık..hadi bye..

haklısın canım..çok haklısın..seni yıpratan bu meselelerden durabildiğin kadar uzak kal ( tabii mümkünse) yoksa kendini çok yıpratırsın

Canim tefriciyeleri tam zamaninda bitirdim.makinam hala dduruyor sali gunu aramazlarsa carsamba hakem heyetine basvurucam iadesi icin....

hemen git canım, mağazaya birşey deme, hatta hakem heyetine dilekçeni ver, ondan sonra mağazaya git, de ben sizi şikayet ettim, şimdi makinayı değiştirirseniz dilekçemi geri çekerim, değiştirmezseniz devam ederim de, zaten dilekçenin bir örneği sende olacak, adamlar inanmazsa onuda göster...Allah bildiği gibi yapsın piss herifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…