- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.101
evet nazanım, ben şuan senin evi temizlerim, buket'in evini temizlerim, ne biliyim mesude, güller, bediş'in evi...yani evi pok götüren kim varsa gelir temizlerim..düşün bide kardeşin ablanın evi güle oynaya temizlenir.....
oyy yerim seni ben valla rabbim güzel gönlünden geçen ne muradın varsa versin sanaa hakediyosun çok yanaklarından mıncırıyorum
fıstıklarım pazartesi yoğunluğu ve bezginliğiyle aranızdayım ssz
bu arada Tümaycımın duasını okudum canlar...
Ayy burcuumm yaa, sen ne kadar gönlü büyük bir insansın ya, Allah seni nazarlardan korusun.. inşAllah enn yakın zamanda gönlündekini verir Allah ım inşAllah. Dualarımdasın.
ellerine sağlık canım geçmişlerinin canına değsin ama birsürüde iş çıkmış kıyamam yaaa neyse tecrübe etmiş oldun birdaha tavada yaparsınKızlarrrrr Günaydınnnnn İyi Haftalarrrrr
Yasooo canım herşey yolundaymışşş çok sevinid sonuçlar da iyi çıkacak Allahın izniyle yakın zaman da sende amanın doğuruyomuyum acaba demeye başlarsın
Nazooo ne güzel canımmm valla ne iyi olmuş senin için Allah razı olsun onlardanohhh mis mis otur hemen kitrletmeyin
Bedriye canımm seninde herşey yolundaymış çok sevindim de şu bacak ağrıların da hayırlısıyla bi geçseydi:26:
Burcuuu örtmenim 19 Mayısı da atlattın şükürler olsun
Özlemm cmt gözlerim seni aradı kuzumtarifi de not aldım en kısa zamanda yani bir sonraki misafirimde denicem
Bana gelince adım atacak halim yok valla nasıl yorgunum nasıl yorgunum anlatamam cmt herşeyi yetiştirdim ama bana bi işler çıktı anlatamam... elektrikli ızgaralar varya onunla misafirlere ızgara yaptım ahhhh keşke tavada yapsaydım mutfağımın balkn kısmı kapalı orda yaptım ama her yerim battı ve pazar günü tül yıkadım halıyı yıkadım duvarları sildim mutfağın tümmm dolaplarını sildimiğrenç koktu yaww sinir oldum
ama yine de pazar günüm güzel geçti kuzenimin 4 yaşında kızı var onu parka götürdüm gezmelere götürdüm süperdi ama çok yorucu çocuk yaww akşama pertim çıktıbide şaşırıp şaşırıp bana anne demese daha iyi olacaktı ama o anne dedi ben ağladım
Kızlarrrrr Günaydınnnnn İyi Haftalarrrrr
Yasooo canım herşey yolundaymışşş çok sevinid sonuçlar da iyi çıkacak Allahın izniyle yakın zaman da sende amanın doğuruyomuyum acaba demeye başlarsın
Nazooo ne güzel canımmm valla ne iyi olmuş senin için Allah razı olsun onlardanohhh mis mis otur hemen kitrletmeyin
Bedriye canımm seninde herşey yolundaymış çok sevindim de şu bacak ağrıların da hayırlısıyla bi geçseydi:26:
Özlemm cmt gözlerim seni aradı kuzumtarifi de not aldım en kısa zamanda yani bir sonraki misafirimde denicem
Bana gelince adım atacak halim yok valla nasıl yorgunum nasıl yorgunum anlatamam cmt herşeyi yetiştirdim ama bana bi işler çıktı anlatamam... elektrikli ızgaralar varya onunla misafirlere ızgara yaptım ahhhh keşke tavada yapsaydım mutfağımın balkn kısmı kapalı orda yaptım ama her yerim battı ve pazar günü tül yıkadım halıyı yıkadım duvarları sildim mutfağın tümmm dolaplarını sildimiğrenç koktu yaww sinir oldum
ama yine de pazar günüm güzel geçti kuzenimin 4 yaşında kızı var onu parka götürdüm gezmelere götürdüm süperdi ama çok yorucu çocuk yaww akşama pertim çıktıbide şaşırıp şaşırıp bana anne demese daha iyi olacaktı ama o anne dedi ben ağladım
Sanırım biraz utandımamin canım
günaydın canım, söylemesi ayıp ben bugün evdeyim
Kızlarrrrr Günaydınnnnn İyi Haftalarrrrr
aynen öle yada direk balkon daellerine sağlık canım geçmişlerinin canına değsin ama birsürüde iş çıkmış kıyamam yaaa neyse tecrübe etmiş oldun birdaha tavada yaparsın
Günaydın fıstığım..
kendine iş çıkarmışsın bir sürü..
oyy o akraba çocukları yok mu... onlarla vakit geçirmek çok güzel...benimde eşimin omuzlarına çıkarlar bıdık bıdkı konuşurlar, hep hayal ederim acaba bizimde çocuğumuz....bide anne demiş..canım inşallah sanda anne diyen 4 tane sağlıklı çocuğun olur..inşallah 4 tane olsun..4 ...4 olsun
kıyamam sana ben, Rabbim en yakın zamanda seninde meleğini gönderecek hayırlısıylaa bööle eteklerinin uçlarından çekiştiricek kucağına al diye kısmetse.. şaşırmadan, yanlışlık olmadan sesslenecek sana anne diye, inşAllah Allah gönlüne göre nasip edicek..
ammada hamaratsınız bu arada yaa.. Tebrik ediyorum maşaAllah. ne kadar çok temizlik yapmışsın.. ve dolu dolu bir hafta sonu olmuş sana ohh ne güzell..
Sanırım biraz utandımamin canım
günaydın canım, söylemesi ayıp ben bugün evdeyim
valla ağlattın beniii canımsın inşallah canım Rabbim nasip ederse inşallah...
yaaa çok dolu dolu hafta sonu oldu çocukla uğraşınca biraz toparladım kendimi canım ama sinirler hala fena durumda benim
fıstığım herşey üstüste geldi, ya sabır...
inan ki bi bakmışsın herşey düzelmiş...
nasıl sıkıntılar art arda geldiyse..güzelliklerde geldikçe gelecek...peşpeşe..
GÜNAYDIN bıdıklar, ben bugün evdeyim, resmi tatil, ev işine başlamadan önce sizi bir göreyim istedim
evet Tümayım :) ya ben sana 2 tane soru soracağım 1. cuma günü tefriciyeleri zamanında tamamladın mı? 2. makinan ne oldu?
oyyy Sedoşum benim içimden geçenlerde aynen böyle, çevremdekileri ne kadar sallamıyorum desemde bana acıdıklarını hissediyorum ve canımı sıkıyor, hatta yarın bir gün aşılamayla yada tüp bebekle hamile kalsam, ona bile burun büküyorlar, insanlar işte kendilerindeki eksiklikleri hiç görmüyorlar.... neyse onları boşverelim ,biz yeni maceralara atılıyoruzzzzAllah sonunu mutlu ve hayırlı kılsın inşallah
çok ayıppp imdaatttt diye kaçasım var bürodan ve kaçıcam da sanırım az kaldı
valla ağlattın beniii canımsın inşallah canım Rabbim nasip ederse inşallah...
yaaa çok dolu dolu hafta sonu oldu çocukla uğraşınca biraz toparladım kendimi canım ama sinirler hala fena durumda benim
haklısın canım herşey üst üste geldi ewet onun da etkisi var ama beni çileden çıkaran başka olaylar var ve onlar hiç geçmicek hep kalacak ve benim sinirler de hiç normal olamıyacak bu gidişle yakında delirecem de
insanların düşünceleri insanların davranışları değişmedikçe hiç bişe düzelmez Burcu...
Canim tefriciyeleri tam zamaninda bitirdim.makinam hala dduruyor sali gunu aramazlarsa carsamba hakem heyetine basvurucam iadesi icin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?