Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bende bu cümlelerinin üzerine bişey eklemek istedim.Aslı.. İnsanların düşünceleri, davranışları değişmeyebilir ama aynı evin insanı değilse bu kişi yoğun şekilde seni üzmesine müsaade etmemeli, kendi haline bırakmalı.. Aynı evin insanıysa bu davranışlarıyla üzen bence biraz oluruna bırakıp değişme sürecini uzuuunn bir zamana yaymalı ve düşüncesini bildiğimiz konularda tartışmaya konuları açmamaya belkide özen gösterip böylelikle tatlı canımızı sıkmamalı..

pasifloryı biliyorum çok iyi, bende cipralex kullandım am ao reçetesiz satılmıyor , 1 yıl içtim valla o kadar iyi geldi ki, ASLIM sende bir anti depresan iç, valla çok rahatlatır ben zamanında çok kullandım ,iyi kide içmişim diyorum şimdi

herkese günaydın..yoğunum bugün biraz..tümayın dua günüymüş..öğlen arası okumaya çalışacam..aslının tefriciyelerini de evde bitiririm artık..hadi bye..

günaydın canım Allah kolaylık versin

herkese günaydın...........nasılsınız kızlar biz iyizzz :) annem gelmedi henüz perşembe gelcek kısmetse..tabi ozamana kadar doğurmassam duygu arkadaşımız eklenmiş listeye duasını okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
CANIM MAŞALLAH herşey yoluna girmiş cok şükür çok sevindim..

günaydın canım , du bakalım daha 9 gün varmış, rahatsız etmeyin bıdığı...

kıızz niye gelmedi..doğumdan sonra gelecek bu gidişle..gelemedi bi türlü:))))neyse yalnız kalma sen..kaynanan gelsin yanında kalsın..

inşallah...canım Yaso Melisa çayı demişti ya sonunda onu aldım ama bu dediğiniz ilacıda arkadaşım söledi cmt misafirliğe gelen ecza deposunda çalışıyo bende uzun süre kullandım kullan faydasını görürsün dedi onu da alıcam en yakın zaman da

haklısın canım..çok haklısın..seni yıpratan bu meselelerden durabildiğin kadar uzak kal ( tabii mümkünse) yoksa kendini çok yıpratırsın
yaaa öle bi dünya yok Burcu...

canımmm ben insanlar şunu düşünüyo veya neden böle davranıyo die sorgulamam zaten olduğu gibi kabul etmeye çalışırım ağzımı açmam ama karşındaki sorunlu biriyse ve sürekli saldırıyosa hiçbişey yapamıosun...hayatına sürekli müdahale ediyosa ve seni bişelere zorluyosa napabilirsinki ona???
sen alttan aldıkça daha fazla üzerine geliyo alttan almasan bu sefer de daha fazla saldırgan oluyo yani iki ucu b*klu değnekmi derler ondan işte...
bizimkisi çözülecek bi sorun yada knuşarak çözülecek bişe değill zamana bırakarak hiç düzelmezz offf amannn Bedriye inasnlar birbirlerine dur demeli çizgini aşma diyebilmeli ama diyemiyosaa o kişi zaten senin daha fazla üzerine gelme cesareti bulabiliyo
ayyy umarım açıklayıcı olmuşturrr saçmaladım galiba

günaydın canım , du bakalım daha 9 gün varmış, rahatsız etmeyin bıdığı...
EVET CANIM BAKALIM BEKLİYCEKMİ 29UNDA DA DOĞMASSA KALP ATIŞI FLN NORMALSE RİSKLİ DURUM YOKSA EN FAZLA 1 HAFTA BEKLERİZ DEDİ DR OLMADI SEZERYANA ALIRIZ DEDİ..
kıızz niye gelmedi..doğumdan sonra gelecek bu gidişle..gelemedi bi türlü:))))neyse yalnız kalma sen..kaynanan gelsin yanında kalsın..

canım annem gelcektide hem kalp hem tansiyon hastası ilaçlarını halletcek bugün fln burdan alamaz raporlu heryer vermio uğraştırıyolar..iyim sancım fln yok kötü olursam hemen arıycam gelcek kaynanam şeker hastası cok panik yapıo benide panikletir aprım fln olursa görümcemi çağrıcam ama turp gibiyim şimdi MAŞALLAH :))))

Canım şimdi telefon açtılar ama görüşemedim bakalım ne olucak..

bedişşş bak eşine böyle bir şey sipariş edebilirsin, tatları da çok güzel oluyor
Çiçek Sepeti Seni Seviyorum resimli kek buketi

ya da

Karnaval Kek ve Kurabiye Buketi

ayyyy burcuuu eşimle aynı işyerindeyiz ya biz, ona şirkete göndersemmm ayy aslında kestiremedim sevinir mi diye sevinebilirde aslında güler en azından ayy bilemedimm. hiç aklıma gelmemişti biiyor musun böyle bana sürpriz oldu valla

ama sende keskin çizgilerinin olduğunu belli etmelisin bence Aslı. Hayatda genel olarak zaten baktığında ya alıcı yada verici modelsin. ve inan sürekli verici olan insanlar bi zaman sonra anlaşılamayan ve fedakarlıkları hiçe sayılan insanlar oluyor bazen, o yüzden iyi niyetini korumak istediğince korursun ama sınırların bellidir. eğer çizgilerin ısrarla aşılıyorsa o zaman sende cepheni alırsın alman gerekir. Tıpkı kaçan kovalanır da ki gibi..

ayyyy çok heyecanlı

aslında geliyorum kım ne yapıyo ne edıyo gusel haber varmı dıye bakıp cıkıyporum:)

vay kaçak, gizliden bizi gözetliyon demek ki

Canım şimdi telefon açtılar ama görüşemedim bakalım ne olucak..

peki sen adamlara tüketici hakem heyetine gideceğini söyledin mi

canım o dediğin kişi senin akrabansa bile bir yere kadar, heyyyt deyip gerekirse ortalığı yakıp yıkıp kişiyi hayatından çıkar yada konuş, çünkü en önemli olan senin, hatta tek önemli olan sensin, başka biri yüzünden ben depresyona girip, sinir krizleri geçiriyorsam öyle biri olmasın benim hayatımda gitsin..hem sen anlat bir bakem kaynanan mı? eşin mi? sana bunları yaşatan

tabi canım en doğrusunu siz bilirsiniz..biz bilmeden ötüyoz işte..ben seni biraz panik ediyim dedim ama yok sen gayet vakur bir duruş sergiliyorsun şuan....maşallah tosunuma..vakit saat dolacak..

olur tatlım, hemde sayısı çok olandan alırsın,iş yerinde herkes tadına bakar , öyle değişik bir doğum günü olur, ablam bana yolladığında çok mutlu olmuştum, eşimle ayı gibi hepsini yemiştik

hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik, bu ay ara verdik önümüzdeki ay yine aşılama yapacağız nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…