- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.121
haklısın canım herşey üst üste geldi ewet onun da etkisi var ama beni çileden çıkaran başka olaylar var ve onlar hiç geçmicek hep kalacak ve benim sinirler de hiç normal olamıyacak bu gidişle yakında delirecem de
insanların düşünceleri insanların davranışları değişmedikçe hiç bişe düzelmez Burcu...
Aaayy bende ağladım senin yazdığını okurken ama çaktırmıyım dedim sulugöz demeyin diye.:inan aslı yüreğimden çok net geçiyor Allah ın izniyle buradaki heeerrrkkeeeess hamile olucak hayırlısıyla o bebekleri kucaklarımıza alıcaz kısmetse.. Edilen dualar hürmetine inşAllah. sen sormuştun bi ara ne içsem iyi gelir sinirlerinin yatışması için diye, pasiflora dedik bir ama aldın mı? Eczaneden. bitkisel, sakinleştirici bir şurup..
herkese günaydın..yoğunum bugün biraz..tümayın dua günüymüş..öğlen arası okumaya çalışacam..aslının tefriciyelerini de evde bitiririm artık..hadi bye..
CANIM MAŞALLAH herşey yoluna girmiş cok şükür çok sevindim..Günaydınnnnn hayırlı haftalar sevgili arkadaşlarım
doğum günümü kutlayan tüm cicişlerime kucak dolusu sevgiler gönderiyorum Allah razı olsun güzel temennileriniz dualarınız için
c.tesi ikili test denilen ultrasona girdim, kan verdim, sonuçlar haftaya çıkacak inşallah hayırlısıyla. Cinsiyet hakkında hiçbişey soramadım adam serttt bişeydi, beni zaten ünv. sınavına girmiş çaylaklar gibi sorulara boğdu, yok ikili test ne biliyormusun, yok down sendromu nedir, yok nasıl belirtiler verir vs vs sanki dr benim, ben ona anlattım
sonra kendi doktoruma çıktım, çok şükür maşallah bebeğim iyi görünüyordu, eller kollar sallanıyor filan uzayda gezen astronot gibi
artık 3 ayı doldurduğum için folic asiti kesti, onun yerine "decavit" diye bir vitamin verdi, elinde olan progestanı bitir daha içme dedi. bide zaten demir ilacı günde 1 kere içiyorum.
çok küçük ve yavaş hareketlerle azar azar kalkabilirsin, oturabilirsin, çok az yürüyebilirsin dedi Allahıma binlerce şükür
15 gün sonra gidicem kontrole.
işte benden haberler böyle.
herkese günaydın...........nasılsınız kızlar biz iyizzz :) annem gelmedi henüz perşembe gelcek kısmetse..tabi ozamana kadar doğurmassamduygu arkadaşımız eklenmiş listeye duasını okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
CANIM MAŞALLAH herşey yoluna girmiş cok şükür çok sevindim..
herkese günaydın...........nasılsınız kızlar biz iyizzz :) annem gelmedi henüz perşembe gelcek kısmetse..tabi ozamana kadar doğurmassamduygu arkadaşımız eklenmiş listeye duasını okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
CANIM MAŞALLAH herşey yoluna girmiş cok şükür çok sevindim..
inşallah...canım Yaso Melisa çayı demişti ya sonunda onu aldım ama bu dediğiniz ilacıda arkadaşım söledi cmt misafirliğe gelen ecza deposunda çalışıyo bende uzun süre kullandım kullan faydasını görürsün dedi onu da alıcam en yakın zaman daAaayy bende ağladım senin yazdığını okurken ama çaktırmıyım dedim sulugöz demeyin diye.:inan aslı yüreğimden çok net geçiyor Allah ın izniyle buradaki heeerrrkkeeeess hamile olucak hayırlısıyla o bebekleri kucaklarımıza alıcaz kısmetse.. Edilen dualar hürmetine inşAllah. sen sormuştun bi ara ne içsem iyi gelir sinirlerinin yatışması için diye, pasiflora dedik bir ama aldın mı? Eczaneden. bitkisel, sakinleştirici bir şurup..
yaaa öle bi dünya yok Burcu...haklısın canım..çok haklısın..seni yıpratan bu meselelerden durabildiğin kadar uzak kal ( tabii mümkünse) yoksa kendini çok yıpratırsın
Bende bu cümlelerinin üzerine bişey eklemek istedim.Aslı.. İnsanların düşünceleri, davranışları değişmeyebilir ama aynı evin insanı değilse bu kişi yoğun şekilde seni üzmesine müsaade etmemeli, kendi haline bırakmalı.. Aynı evin insanıysa bu davranışlarıyla üzen bence biraz oluruna bırakıp değişme sürecini uzuuunn bir zamana yaymalı ve düşüncesini bildiğimiz konularda tartışmaya konuları açmamaya belkide özen gösterip böylelikle tatlı canımızı sıkmamalı..
EVET CANIM BAKALIM BEKLİYCEKMİ 29UNDA DA DOĞMASSA KALP ATIŞI FLN NORMALSE RİSKLİ DURUM YOKSA EN FAZLA 1 HAFTA BEKLERİZ DEDİ DR OLMADI SEZERYANA ALIRIZ DEDİ..günaydın canım , du bakalım daha 9 gün varmış, rahatsız etmeyin bıdığı...
kıızz niye gelmedi..doğumdan sonra gelecek bu gidişle..gelemedi bi türlü:))))neyse yalnız kalma sen..kaynanan gelsin yanında kalsın..
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım, ohh madem ev işlerin bitti daha sık gel
aslında geliyorum kım ne yapıyo ne edıyo gusel haber varmı dıye bakıp cıkıyporum:)
hemen git canım, mağazaya birşey deme, hatta hakem heyetine dilekçeni ver, ondan sonra mağazaya git, de ben sizi şikayet ettim, şimdi makinayı değiştirirseniz dilekçemi geri çekerim, değiştirmezseniz devam ederim de, zaten dilekçenin bir örneği sende olacak, adamlar inanmazsa onuda göster...Allah bildiği gibi yapsın piss herifler
bedişşş bak eşine böyle bir şey sipariş edebilirsin, tatları da çok güzel oluyor
Çiçek Sepeti Seni Seviyorum resimli kek buketi
ya da
Karnaval Kek ve Kurabiye Buketi
inşallah...canım Yaso Melisa çayı demişti ya sonunda onu aldım ama bu dediğiniz ilacıda arkadaşım söledi cmt misafirliğe gelen ecza deposunda çalışıyo bende uzun süre kullandım kullan faydasını görürsün dedi onu da alıcam en yakın zaman da
yaaa öle bi dünya yok Burcu...
canımmm ben insanlar şunu düşünüyo veya neden böle davranıyo die sorgulamam zaten olduğu gibi kabul etmeye çalışırım ağzımı açmam ama karşındaki sorunlu biriyse ve sürekli saldırıyosa hiçbişey yapamıosun...hayatına sürekli müdahale ediyosa ve seni bişelere zorluyosa napabilirsinki ona???
sen alttan aldıkça daha fazla üzerine geliyo alttan almasan bu sefer de daha fazla saldırgan oluyo yani iki ucu b*klu değnekmi derler ondan işte...
bizimkisi çözülecek bi sorun yada knuşarak çözülecek bişe değill zamana bırakarak hiç düzelmezz offf amannn Bedriye inasnlar birbirlerine dur demeli çizgini aşma diyebilmeli ama diyemiyosaa o kişi zaten senin daha fazla üzerine gelme cesareti bulabiliyo
ayyy umarım açıklayıcı olmuşturrr saçmaladım galiba
EVET CANIM BAKALIM BEKLİYCEKMİ 29UNDA DA DOĞMASSA KALP ATIŞI FLN NORMALSE RİSKLİ DURUM YOKSA EN FAZLA 1 HAFTA BEKLERİZ DEDİ DR OLMADI SEZERYANA ALIRIZ DEDİ..
canım annem gelcektide hem kalp hem tansiyon hastası ilaçlarını halletcek bugün fln burdan alamaz raporlu heryer vermio uğraştırıyolar..iyim sancım fln yok kötü olursam hemen arıycam gelcek kaynanam şeker hastası cok panik yapıo benide panikletir aprım fln olursa görümcemi çağrıcam ama turp gibiyim şimdi MAŞALLAH :))))
aslında geliyorum kım ne yapıyo ne edıyo gusel haber varmı dıye bakıp cıkıyporum:)
Canım şimdi telefon açtılar ama görüşemedim bakalım ne olucak..
ayyyy çok heyecanlı
vay kaçak, gizliden bizi gözetliyon demek ki
peki sen adamlara tüketici hakem heyetine gideceğini söyledin mi
inşallah...canım Yaso Melisa çayı demişti ya sonunda onu aldım ama bu dediğiniz ilacıda arkadaşım söledi cmt misafirliğe gelen ecza deposunda çalışıyo bende uzun süre kullandım kullan faydasını görürsün dedi onu da alıcam en yakın zaman da
yaaa öle bi dünya yok Burcu...
canımmm ben insanlar şunu düşünüyo veya neden böle davranıyo die sorgulamam zaten olduğu gibi kabul etmeye çalışırım ağzımı açmam ama karşındaki sorunlu biriyse ve sürekli saldırıyosa hiçbişey yapamıosun...hayatına sürekli müdahale ediyosa ve seni bişelere zorluyosa napabilirsinki ona???
sen alttan aldıkça daha fazla üzerine geliyo alttan almasan bu sefer de daha fazla saldırgan oluyo yani iki ucu b*klu değnekmi derler ondan işte...
bizimkisi çözülecek bi sorun yada knuşarak çözülecek bişe değill zamana bırakarak hiç düzelmezz offf amannn Bedriye inasnlar birbirlerine dur demeli çizgini aşma diyebilmeli ama diyemiyosaa o kişi zaten senin daha fazla üzerine gelme cesareti bulabiliyo
ayyy umarım açıklayıcı olmuşturrr saçmaladım galiba
Söyledim canım servis fişi almam gerekiyordu...
EVET CANIM BAKALIM BEKLİYCEKMİ 29UNDA DA DOĞMASSA KALP ATIŞI FLN NORMALSE RİSKLİ DURUM YOKSA EN FAZLA 1 HAFTA BEKLERİZ DEDİ DR OLMADI SEZERYANA ALIRIZ DEDİ..
canım annem gelcektide hem kalp hem tansiyon hastası ilaçlarını halletcek bugün fln burdan alamaz raporlu heryer vermio uğraştırıyolar..iyim sancım fln yok kötü olursam hemen arıycam gelcek kaynanam şeker hastası cok panik yapıo benide panikletir aprım fln olursa görümcemi çağrıcam ama turp gibiyim şimdi MAŞALLAH :))))
ayyyy burcuuu eşimle aynı işyerindeyiz ya biz, ona şirkete göndersemmm ayy aslında kestiremedim sevinir mi diye sevinebilirde aslında güler en azındanayy bilemedimm. hiç aklıma gelmemişti biiyor musun böyle bana sürpriz oldu valla
i..
benimki baştan popoya 4.5 cm di, senle aramızda 3 gün var, yani dr bacak ölçüsünü kafadan attı tahminen söyledi, aşşağı yukarı aynıdır senle heralde
sen dur şimdi bak yarın benm teyzem gelecek bize, telefonda dediki sana bir test yapıcam, cinsiyetini öğrenicez dedi. hemde 1000 de 1 yanılma payı var dedi. şimdiye kadar yaptığım hiçkimsede yanılmadım dedi. anammmm öğrenimde bende size yapıcamteyzem 60 yaşında kadın yani ciddi birşey demekki.
bu arada ben taş devrindeki ultrasonumdan hiç kalp sesi duyamamıştım, hayırlısıyla duyarım ilk defa inşallah.
senin ense kalınlığı kaç çıkktı, dr ne dedi?
bircan hoşgeldin canım benim, sanada hayırlı kandiller. nasılsın son durum nedir anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?