Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tabi canım en doğrusunu siz bilirsiniz..biz bilmeden ötüyoz işte..ben seni biraz panik ediyim dedim ama yok sen gayet vakur bir duruş sergiliyorsun şuan....maşallah tosunuma..vakit saat dolacak..

bukeet artık bebeğin baş parmağını hareket ettirebiliyormuş

benim çizgim falan olamaz... sadece onun çizgileri var sadece o haklı, ben cephe falan da alamam buna izin yok yani ben çekicem yani ben katlanıcam,ben alttan alıcam,ben susacam,ben fedakarlık yapıcam ben ben ben...fazlası olmuyo benim düşünceler yok yani...

selamün aleyküm kızlar...
geçmişi okuyayım dedim ama başa çıkamam gibi geldi, inşallah herkes iyidir ve her şey yolundadır.

valla çiğerimden yaralıyorsun Aslım beni....

dur san abişey anlatayım, eşim askerdeyken, benim yanında sürekli kalan bir arkadaşım vardı, çok çok samimiydik, ama sonra bana çok zarar verdiğini farkettim (ruhsal olarak) ama öyle böyle değil gece uykularım kaçıyor, süekli mutsuzum ve sürekli evimde hatta gece yatıyor, hiç birşey diyemiyor, ama sinir krizleri geçiriyorum, sonunda kendimi topladım ( hayatımda ilk defa birinin yüzüne gerçekleri söyledim) seninle bir daha görüşmek istemiyorum artık evimede gelme dedim, dedim ama bacaklarım titreye titreye söyledim ( mevzu çok derindi şimdi ayrıntıya girmiyorum) sonuçta kız hayatımdan çıktı, böyle konuştum diye çok vicdan azabı çektim ama artık beni kullanmasını da engellemiş oldum

tabi canım en doğrusunu siz bilirsiniz..biz bilmeden ötüyoz işte..ben seni biraz panik ediyim dedim ama yok sen gayet vakur bir duruş sergiliyorsun şuan....maşallah tosunuma..vakit saat dolacak..

:)))) AYNEN CANIM NABIZ YÜKSEKLİĞİMDEN DOLAYI DRLAR PANİK ATAK OLABİLİR DEMİŞLERDİ AMA HALT ETMİŞLER SANIRMM :)))
sanırım oda vaktini saatini beklio canım bakalım hayırlısı ama doğuma giderken girmeye calışcam nolur nolmaz helaleşmek için duanızı almak için..:)

Canım faturası garantisi herşey var

tamam tümayım, onlarda yeter , adamlar seni caydırmak için servis fişi falan diyor, gerçi servis fişi elinde yoksa onların suç, çünkü sana vermeleri lazımdı, sen faturayla bile dilekçeni verirsin, sonuçta ürün senin elinde, böyle şeyler adamın canını sıkar, ama zaman kaybetmeden hakkını ara canım

bukeet artık bebeğin baş parmağını hareket ettirebiliyormuş

aa öyle mişmiş:))

aaa delimi ne(((((((((

selamün aleyküm kızlar...
geçmişi okuyayım dedim ama başa çıkamam gibi geldi, inşallah herkes iyidir ve her şey yolundadır.

bircan nassın bebeğem

1. iş yoğunluğun gitti mi?
2. aşılamayı özeldemi yaptırdın?
3. ilaç için raporu sen mi istedin, her doktor ilaç raporu veriyor mu?
4. aşılamadan sonra kaç saat yattın ve nerde yattın çatalda mı sedyede mi yatakta mı?

sınav başladı

canım valla ben de doldum doldum da inşallah zamansız patlamam ve sonuçları kötü olmaz inşallah...
kendime engel olmaya çalışıyorumm ama daha ne kadar durabilirim onu da bilmiorummm kolay kolay sinirlenmezdim ben hala da öleyim ama artık sinirlenince fena oluyorum bütün ellerin kollarım bacaklarım uyuşuyo kitleniyo :: o yüzden ilaç şarttt! heleki arkanda sana destek olacak kimse yoksa ilaç kesinlikle şart...

çok strese girdim şuan :18:

BEN ço tatlıya düşkün oldumm ve ne düşündüm biliyor musun burcu, işyerindekiler görmese eşim görsün sevinsin sonra bana versin eve götürüp kimseyle paylaşmadan ayı gibi hepsini yiyim.

canım ağzını yerim , keşke yanında olsam
ilacı ısrarla tavsiye ediyorum , hatta vaktin varsa bir psikatriye git, reçeteli bir ilaç yazar..inan ki ben ilaç kullandığım zaman şunu demiştim "Allahım şükürler olsun huzur bu " ve konuyu tam bilmiyorum ama sen üzüleceğine o üzülsün, o yıpransın..inceldiği yerden kopsun , sana bu kadar sıkıntı yaşatan biri , bunların bedelini ödesin.

BEN ço tatlıya düşkün oldumm ve ne düşündüm biliyor musun burcu, işyerindekiler görmese eşim görsün sevinsin sonra bana versin eve götürüp kimseyle paylaşmadan ayı gibi hepsini yiyim.

oyyy erim ben seni, aklıma geldi, senin bunları çok seveceğin, tamam o zaman iş yerine iste, eşine gösterme eve gidince verirsin, sonrada ikiniz oturup hepsini yersiniz, hem daha romantik olur

ah balım yok bitmedi şuan hem kendi yerime bakıyorum hemde doğum iznine giden arkadasın yerine bakıyorum birde onun işinde yeni oldugum için alışana kadar yoğun olucam sanırım.şimdi sorularına geldi:)
evet özelde yaptırdım aşılama ücreti 620 tl idi. ilaçlarda 430 tuttu raporu dr verdi ama çok yüksek olduğundan sanada verir vermese hatırlat çünkü ilaçlar 900 civarında tutuyor yarısını devlet karşılıyor 430 veriyorsun, aşılamadan sonra yarım saat dinlendim aşılamayı çatalda yaptı çataldada dinlendim senin nezaman bu ay mı?

keşke Burcu keşke beni anlayabilecek yanımda olabilecek biri olsaydı...
canım ilacı kesin alıcam başlamam lazım bana da yazık biraz bencil olmalıyım artıkk tabi olabilirsem...zaten böle giderse de kötü günler yakın...

Canım sorun ne seni üzen kim bilmiyorum ama ben içime atmanın bedelini çok ağır ödedim en ufacık şeyde kriz geçiriyordum psikolojik destek aldım o zaman zarfında kimin bana nasıl yaklaştığını kime nasıl davranmam gerektiğini anladım daha mantıklı hareket etmeye başladım...Hiç kimse hiçbişey senden daha önemli olamaz bazen bencil olmak gerek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…