- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.161
ah balım yok bitmedi şuan hem kendi yerime bakıyorum hemde doğum iznine giden arkadasın yerine bakıyorum birde onun işinde yeni oldugum için alışana kadar yoğun olucam sanırım.şimdi sorularına geldi:)
evet özelde yaptırdım aşılama ücreti 620 tl idi. ilaçlarda 430 tuttu raporu dr verdi ama çok yüksek olduğundan sanada verir vermese hatırlat çünkü ilaçlar 900 civarında tutuyor yarısını devlet karşılıyor 430 veriyorsun, aşılamadan sonra yarım saat dinlendim aşılamayı çatalda yaptı çataldada dinlendim senin nezaman bu ay mı?
canım valla ben de doldum doldum da inşallah zamansız patlamam ve sonuçları kötü olmaz inşallah...
kendime engel olmaya çalışıyorumm ama daha ne kadar durabilirim onu da bilmiorummm kolay kolay sinirlenmezdim ben hala da öleyim ama artık sinirlenince fena oluyorum bütün ellerin kollarım bacaklarım uyuşuyo kitleniyo ::o yüzden ilaç şarttt! heleki arkanda sana destek olacak kimse yoksa ilaç kesinlikle şart...
keşke Burcu keşke beni anlayabilecek yanımda olabilecek biri olsaydı...
canım ilacı kesin alıcam başlamam lazım bana da yazık biraz bencil olmalıyım artıkk tabi olabilirsem...zaten böle giderse de kötü günler yakın...
Canım sorun ne seni üzen kim bilmiyorum ama ben içime atmanın bedelini çok ağır ödedim en ufacık şeyde kriz geçiriyordum psikolojik destek aldım o zaman zarfında kimin bana nasıl yaklaştığını kime nasıl davranmam gerektiğini anladım daha mantıklı hareket etmeye başladım...Hiç kimse hiçbişey senden daha önemli olamaz bazen bencil olmak gerek ...
ASLI bak bende burcu gibi davranmam gereken bir iki arkadaşım oldu ve hiç vakit kaybetmemeye çalışarak kırıldığım noktaları, tuhafıma giden, çoğu zaman beni kullandığını bildiğimi paylaşıp bi dahada görüşmeyelime getirdiğim oldu konuyu ve nasıl söyliyeceğim diye sıkıntıya girerek gerçekten de, bende antidepresan içtim ama kendimdeki yanlışları farkedebilmem için içtim ve gerçketen de ihtiyacım vardı iyi geldi, tedavi edici olmuştu o zamanlarda.. ama sen diyorsan ki çevremde böyle bir insan var bende ona katlanamıyorum ama mudahalede edemiyorum ve süreç geçicide değil hep böyle devam edicek ilaç sadece seni içtiğin vakitlerde sabrını arttırıp rahatlatıcaktır. sonrasında yine aynı şeylerle yüzyüze kalacaksın belki konunun içinde sen olduğun için konuşması kolay tabi diyebilirsin ama inan ben çizgilerimi belirleyemem diyorsun ya belirlemek zorundasın sağlığın, mutluluğun için yapmak zorundasın. Bu kadar kısa hayatda keşkelerimizi en aza indirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Burcunun dediği gibi " önemli olan sensin, senden daha önemlisi yok bu hayatta" böyle bakmayı öğrenince mutlu da oluruz.
Canım sorun ne seni üzen kim bilmiyorum ama ben içime atmanın bedelini çok ağır ödedim en ufacık şeyde kriz geçiriyordum psikolojik destek aldım o zaman zarfında kimin bana nasıl yaklaştığını kime nasıl davranmam gerektiğini anladım daha mantıklı hareket etmeye başladım...Hiç kimse hiçbişey senden daha önemli olamaz bazen bencil olmak gerek ...
ASLI bak bende burcu gibi davranmam gereken bir iki arkadaşım oldu ve hiç vakit kaybetmemeye çalışarak kırıldığım noktaları, tuhafıma giden, çoğu zaman beni kullandığını bildiğimi paylaşıp bi dahada görüşmeyelime getirdiğim oldu konuyu ve nasıl söyliyeceğim diye sıkıntıya girerek gerçekten de, bende antidepresan içtim ama kendimdeki yanlışları farkedebilmem için içtim ve gerçketen de ihtiyacım vardı iyi geldi, tedavi edici olmuştu o zamanlarda.. ama sen diyorsan ki çevremde böyle bir insan var bende ona katlanamıyorum ama mudahalede edemiyorum ve süreç geçicide değil hep böyle devam edicek ilaç sadece seni içtiğin vakitlerde sabrını arttırıp rahatlatıcaktır. sonrasında yine aynı şeylerle yüzyüze kalacaksın belki konunun içinde sen olduğun için konuşması kolay tabi diyebilirsin ama inan ben çizgilerimi belirleyemem diyorsun ya belirlemek zorundasın sağlığın, mutluluğun için yapmak zorundasın. Bu kadar kısa hayatda keşkelerimizi en aza indirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Burcunun dediği gibi " önemli olan sensin, senden daha önemlisi yok bu hayatta" böyle bakmayı öğrenince mutlu da oluruz.
tamam canım hemen düzelteyimburcucım cnm benım adet tarihi 20 haziran olarak değişebilirmisin
Kızlar haklısınız içime atmamalıyım ama içime atmazsam knuşursam daha kötü olur
Sağolun kızlarr keşke bu sölediklerinizi yapsam da herşey yoluna girse ama olmuyacağını biliyorum Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Geçen günde yazdığım gibi artık çocuk planım bile yok inanın isteyip istemediğimden bile emin değilim artık korkuyorum çünkü...
Nese kızlarr kafanızı şişirdim valla Hakkınızı helal edin ama konuş konuş bitmez bu konular kimsenin canını da sıkmak istemem...
İyiki varsınız valla
canım valla ben de doldum doldum da inşallah zamansız patlamam ve sonuçları kötü olmaz inşallah...
kendime engel olmaya çalışıyorumm ama daha ne kadar durabilirim onu da bilmiorummm kolay kolay sinirlenmezdim ben hala da öleyim ama artık sinirlenince fena oluyorum bütün ellerin kollarım bacaklarım uyuşuyo kitleniyo ::o yüzden ilaç şarttt! heleki arkanda sana destek olacak kimse yoksa ilaç kesinlikle şart...
oyyy erim ben seni, aklıma geldi, senin bunları çok seveceğin, tamam o zaman iş yerine iste, eşine gösterme eve gidince verirsin, sonrada ikiniz oturup hepsini yersiniz, hem daha romantik olur
Kızlar haklısınız içime atmamalıyım ama içime atmazsam knuşursam daha kötü olur
Sağolun kızlarr keşke bu sölediklerinizi yapsam da herşey yoluna girse ama olmuyacağını biliyorum Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Geçen günde yazdığım gibi artık çocuk planım bile yok inanın isteyip istemediğimden bile emin değilim artık korkuyorum çünkü...
Nese kızlarr kafanızı şişirdim valla Hakkınızı helal edin ama konuş konuş bitmez bu konular kimsenin canını da sıkmak istemem...
İyiki varsınız valla
tamam canım hemen düzelteyim
Kendi adıma cevap vereyim : benim kafam şişmez, sabaha kadar seni dinlerim...Allah çözüm yolu göstersin inşallah
Canlarım benim sağolun kızlar Allah sizden razı olsun...amaannn Aslı o kadar ince düşünme yaa kimsenin kafasını şişirdiğin falan yok rahat ol, seni sıkıntıya sokan kişiyede istediğin zaman ona da tefriciye niyetlende okuyalım hayırlısıyla istersen.. inşAllah iyilik gelir üzerine kişinin, sanada sabır versin mevlam.. psikiyatr işini ihmal etme ama lutfen. konuşmak da senin rhaatttça yön almanı sağlayacaktır. Herşeyin hayırılsını versin Allah, hepimize.
Gunaydin herkese
Ah aslimbah biz ikizis diyorum ya. Bende dun izgara yaptim davetliydik tanidigim biirini bi kizi var 3yasinda ve suan 8haftalik hamileymis. Pek iyi degil onla aramiz yanima oturdu birine anlatiyor kizimla yas farki tam degilmi diyor ona. Ben eve geldim basim catlayana kadar agladim.icim cok yandi mideme agrilar girdi gozlerim sisdi canim cok acidi. Abdest alayim dedim alirken agliyorum namazda agliyom.sonra yasin okuyayim ferahlarim dedim yasini aglayarak okudum.cevsene sarildim uyudum.
Seni cok iyi anliyorum. Kk bile girmemeye karar verdim.acikcasi herseyden herkesten uzaklasmak gitmek istiyorum
Gunaydin herkese
Ah aslimbah biz ikizis diyorum ya. Bende dun izgara yaptim davetliydik tanidigim biirini bi kizi var 3yasinda ve suan 8haftalik hamileymis. Pek iyi degil onla aramiz yanima oturdu birine anlatiyor kizimla yas farki tam degilmi diyor ona. Ben eve geldim basim catlayana kadar agladim.icim cok yandi mideme agrilar girdi gozlerim sisdi canim cok acidi. Abdest alayim dedim alirken agliyorum namazda agliyom.sonra yasin okuyayim ferahlarim dedim yasini aglayarak okudum.cevsene sarildim uyudum.
Seni cok iyi anliyorum. Kk bile girmemeye karar verdim.acikcasi herseyden herkesten uzaklasmak gitmek istiyorum
kızlar dün öyle bir zor gün geçirdim ki kayınvalidemin mezarına gittik tam dönecekğimiz zaman görümcem eşimden araba sürdürmesini istedi onlarda ben indirdiler mezarlıkta bir tur attırıp gelelim dediler bir durduğum yere baktım ki çocuk mezarlığı ayy allahım ailelerine sabır versin en büyüğü 10 yaşında küçük küçük mezarlar ya bir an içimde ailelerinin çektiği acıyı hissettim sonra gelip aldılar beni hiç arabada konuşmadım sonra eve geldik eşimle birşey bahane ettim kavga ettik böğüre böğüre ağladım resmen eşim diyor başka birsey var sen bana anlatmıyorsun sonra onada birsürü bağırdım beni orda yalnız bıraktın çok kötüydü diye offf offf çok zor bir durum ya daha birgünlük bir tane vardı
kızlar dün öyle bir zor gün geçirdim ki kayınvalidemin mezarına gittik tam dönecekğimiz zaman görümcem eşimden araba sürdürmesini istedi onlarda ben indirdiler mezarlıkta bir tur attırıp gelelim dediler bir durduğum yere baktım ki çocuk mezarlığı ayy allahım ailelerine sabır versin en büyüğü 10 yaşında küçük küçük mezarlar ya bir an içimde ailelerinin çektiği acıyı hissettim sonra gelip aldılar beni hiç arabada konuşmadım sonra eve geldik eşimle birşey bahane ettim kavga ettik böğüre böğüre ağladım resmen eşim diyor başka birsey var sen bana anlatmıyorsun sonra onada birsürü bağırdım beni orda yalnız bıraktın çok kötüydü diye offf offf çok zor bir durum ya daha birgünlük bir tane vardı
Kuzum benim anlamadığım seni nie arabadan indirdilerrkine??yada hadi onlar in dio sen nie indin
sonrada akşam geldin kocana çattın valla ben ağlamaya bahane falan aramam oturur ağlarımm noldu derse de oldu işte bişe derimn ama o vicdan azabı çeker benmi bişe yaptım die amann bu erkekler ben geçen çarşamba hönk hönk ağlıyorum o sırada da kuzey güneyi izliyoz ağlamam da tam kuzeyin cemreye evlenme teklifi ettiği ana geldi kocam dioki ben sana böle evlenme teklif etmedim diemi ağlıyosunnnanammm sonra beni bir gülme tuttu deli yaaa hee dedim çok içerledim
hımmm anladım canımmmcnm görümcem ilk defa sürüyordu eşimde korktu daha adet olmamıştım belki birşey varsa ani fren falan olursa yine tedbirsizlik yapmıyalım diye indirdi arabadan
Bende aynen oyle yaptim kizlar Allaha havale ettim kasti yapan tum insanlari. Ah ikizim sendemi kuzey evlenme teklifi ederken agladin.bende.
Yasemin herseyin guzel olmasina sevindim
Asilama olan olacak olan arkadaslarim Rabbim guzel sonuclar nasip etsin Insaallah
Hastalara acil sifa diliyorum Rabbimden.
Benim basim agriyor malm cok aglayip zirladim dun aksam bugunde gec kalktim gozlerim sismis.
Hepinizi opuyorum Allaha emanet olun
Ikizim bu gu lerimizde gececek unutma canim Rabbim baska dert vermesin cok sukur saglimizin esimizin ailemizin kiymetini bilelim. Mutlu olmanin yollarini arayalim dimi ya oh be sana soyluyom ama ben isitip rahatliyom
bu çarşama görüşmeye gideceğiz, doktor ne zaman başlayalım derse o zaman başlayacağız, biz bu ay düşünüyorum bakalım Allah ne nasip edecek, bende özelde yaptıracağım, gidince ilaç raporun bende diyeyim bari, toplamda 1000 tl falan tutacak sanırım, zaten öyle birşey düşünmüştüm, ama bilmiyorum tabi benim doktor aşılama için ne kadar isteceyek, peki bu ilaçlar SEDA'nın kullanındığı göbekten vurulan iğneler mi?
Gunaydin herkese
bircan nassın bebeğem
1. iş yoğunluğun gitti mi?
2. aşılamayı özeldemi yaptırdın?
3. ilaç için raporu sen mi istedin, her doktor ilaç raporu veriyor mu?
4. aşılamadan sonra kaç saat yattın ve nerde yattın çatalda mı sedyede mi yatakta mı?
sınav başladı
inşallah...canım Yaso Melisa çayı demişti ya sonunda onu aldım ama bu dediğiniz ilacıda arkadaşım söledi cmt misafirliğe gelen ecza deposunda çalışıyo bende uzun süre kullandım kullan faydasını görürsün dedi onu da alıcam en yakın zaman da
yaaa öle bi dünya yok Burcu...
canımmm ben insanlar şunu düşünüyo veya neden böle davranıyo die sorgulamam zaten olduğu gibi kabul etmeye çalışırım ağzımı açmam ama karşındaki sorunlu biriyse ve sürekli saldırıyosa hiçbişey yapamıosun...hayatına sürekli müdahale ediyosa ve seni bişelere zorluyosa napabilirsinki ona???
sen alttan aldıkça daha fazla üzerine geliyo alttan almasan bu sefer de daha fazla saldırgan oluyo yani iki ucu b*klu değnekmi derler ondan işte...
bizimkisi çözülecek bi sorun yada knuşarak çözülecek bişe değill zamana bırakarak hiç düzelmezz offf amannn Bedriye inasnlar birbirlerine dur demeli çizgini aşma diyebilmeli ama diyemiyosaa o kişi zaten senin daha fazla üzerine gelme cesareti bulabiliyo
ayyy umarım açıklayıcı olmuşturrr saçmaladım galiba
Kızlarrrrr Günaydınnnnn İyi Haftalarrrrr
Yasooo canım herşey yolundaymışşş çok sevinid sonuçlar da iyi çıkacak Allahın izniyle yakın zaman da sende amanın doğuruyomuyum acaba demeye başlarsın
Nazooo ne güzel canımmm valla ne iyi olmuş senin için Allah razı olsun onlardanohhh mis mis otur hemen kitrletmeyin
Bedriye canımm seninde herşey yolundaymış çok sevindim de şu bacak ağrıların da hayırlısıyla bi geçseydi:26:
Burcuuu örtmenim 19 Mayısı da atlattın şükürler olsun
Özlemm cmt gözlerim seni aradı kuzumtarifi de not aldım en kısa zamanda yani bir sonraki misafirimde denicem
Bana gelince adım atacak halim yok valla nasıl yorgunum nasıl yorgunum anlatamam cmt herşeyi yetiştirdim ama bana bi işler çıktı anlatamam... elektrikli ızgaralar varya onunla misafirlere ızgara yaptım ahhhh keşke tavada yapsaydım mutfağımın balkn kısmı kapalı orda yaptım ama her yerim battı ve pazar günü tül yıkadım halıyı yıkadım duvarları sildim mutfağın tümmm dolaplarını sildimiğrenç koktu yaww sinir oldum
ama yine de pazar günüm güzel geçti kuzenimin 4 yaşında kızı var onu parka götürdüm gezmelere götürdüm süperdi ama çok yorucu çocuk yaww akşama pertim çıktıbide şaşırıp şaşırıp bana anne demese daha iyi olacaktı ama o anne dedi ben ağladım
evet nazanım, ben şuan senin evi temizlerim, buket'in evini temizlerim, ne biliyim mesude, güller, bediş'in evi...yani evi pok götüren kim varsa gelir temizlerim..düşün bide kardeşin ablanın evi güle oynaya temizlenir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?