Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bu çarşama görüşmeye gideceğiz, doktor ne zaman başlayalım derse o zaman başlayacağız, biz bu ay düşünüyorum bakalım Allah ne nasip edecek, bende özelde yaptıracağım, gidince ilaç raporun bende diyeyim bari, toplamda 1000 tl falan tutacak sanırım, zaten öyle birşey düşünmüştüm, ama bilmiyorum tabi benim doktor aşılama için ne kadar isteceyek, peki bu ilaçlar SEDA'nın kullanındığı göbekten vurulan iğneler mi?

ASLI bak bende burcu gibi davranmam gereken bir iki arkadaşım oldu ve hiç vakit kaybetmemeye çalışarak kırıldığım noktaları, tuhafıma giden, çoğu zaman beni kullandığını bildiğimi paylaşıp bi dahada görüşmeyelime getirdiğim oldu konuyu ve nasıl söyliyeceğim diye sıkıntıya girerek gerçekten de, bende antidepresan içtim ama kendimdeki yanlışları farkedebilmem için içtim ve gerçketen de ihtiyacım vardı iyi geldi, tedavi edici olmuştu o zamanlarda.. ama sen diyorsan ki çevremde böyle bir insan var bende ona katlanamıyorum ama mudahalede edemiyorum ve süreç geçicide değil hep böyle devam edicek ilaç sadece seni içtiğin vakitlerde sabrını arttırıp rahatlatıcaktır. sonrasında yine aynı şeylerle yüzyüze kalacaksın belki konunun içinde sen olduğun için konuşması kolay tabi diyebilirsin ama inan ben çizgilerimi belirleyemem diyorsun ya belirlemek zorundasın sağlığın, mutluluğun için yapmak zorundasın. Bu kadar kısa hayatda keşkelerimizi en aza indirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Burcunun dediği gibi " önemli olan sensin, senden daha önemlisi yok bu hayatta" böyle bakmayı öğrenince mutlu da oluruz.

canım hemen git, hiç bekletme ama ben psikiyatra gitmedi tavsiye ederim, devlet olur fakülte olur, belki pasiflore sana hafif gelir

hay ağnızı öpeyim, kafan net olunca , olaylara daha sakin ve daha mantıklı bakıyorsun , ilacın bir iyi yanıda bu veeee ASLI hiç kimse senden değerli değil, gerekirse gemileri yakarsın ...hergün duygusal travma yaşamaktan iyidir... ne olduğunu çok iyi bilirim çünkü..

evet ASLIM bize konuşması kolay, ama bu insanı hayatından uzaklaştırmak için birşeyler yapmalısın, sonuçları daha ağır, daha travmatik olacaktır belki, ama bir hafta ağlarsın geçer, sonra elinde bir çözüm olmuş olabilir..bedriyemde çok doğru yazmış..

Kızlar haklısınız içime atmamalıyım ama içime atmazsam knuşursam daha kötü olur
Sağolun kızlarr keşke bu sölediklerinizi yapsam da herşey yoluna girse ama olmuyacağını biliyorum Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Geçen günde yazdığım gibi artık çocuk planım bile yok inanın isteyip istemediğimden bile emin değilim artık korkuyorum çünkü...
Nese kızlarr kafanızı şişirdim valla Hakkınızı helal edin ama konuş konuş bitmez bu konular kimsenin canını da sıkmak istemem...
İyiki varsınız valla

burcucım cnm benım adet tarihi 20 haziran olarak değişebilirmisin
tamam canım hemen düzelteyim

Kendi adıma cevap vereyim : benim kafam şişmez, sabaha kadar seni dinlerim...Allah çözüm yolu göstersin inşallah

oyyy erim ben seni, aklıma geldi, senin bunları çok seveceğin, tamam o zaman iş yerine iste, eşine gösterme eve gidince verirsin, sonrada ikiniz oturup hepsini yersiniz, hem daha romantik olur

amaannn Aslı o kadar ince düşünme yaa kimsenin kafasını şişirdiğin falan yok rahat ol, seni sıkıntıya sokan kişiyede istediğin zaman ona da tefriciye niyetlende okuyalım hayırlısıyla istersen.. inşAllah iyilik gelir üzerine kişinin, sanada sabır versin mevlam.. psikiyatr işini ihmal etme ama lutfen. konuşmak da senin rhaatttça yön almanı sağlayacaktır. Herşeyin hayırılsını versin Allah, hepimize.

Gunaydin herkese
Ah aslimbah biz ikizis diyorum ya. Bende dun izgara yaptim davetliydik tanidigim biirini bi kizi var 3yasinda ve suan 8haftalik hamileymis. Pek iyi degil onla aramiz yanima oturdu birine anlatiyor kizimla yas farki tam degilmi diyor ona. Ben eve geldim basim catlayana kadar agladim.icim cok yandi mideme agrilar girdi gozlerim sisdi canim cok acidi. Abdest alayim dedim alirken agliyorum namazda agliyom.sonra yasin okuyayim ferahlarim dedim yasini aglayarak okudum.cevsene sarildim uyudum.
Seni cok iyi anliyorum. Kk bile girmemeye karar verdim.acikcasi herseyden herkesten uzaklasmak gitmek istiyorum

kızlar dün öyle bir zor gün geçirdim ki kayınvalidemin mezarına gittik tam dönecekğimiz zaman görümcem eşimden araba sürdürmesini istedi onlarda ben indirdiler mezarlıkta bir tur attırıp gelelim dediler bir durduğum yere baktım ki çocuk mezarlığı ayy allahım ailelerine sabır versin en büyüğü 10 yaşında küçük küçük mezarlar ya bir an içimde ailelerinin çektiği acıyı hissettim sonra gelip aldılar beni hiç arabada konuşmadım sonra eve geldik eşimle birşey bahane ettim kavga ettik böğüre böğüre ağladım resmen eşim diyor başka birsey var sen bana anlatmıyorsun sonra onada birsürü bağırdım beni orda yalnız bıraktın çok kötüydü diye offf offf çok zor bir durum ya daha birgünlük bir tane vardı

tamam canım hemen düzelteyim

Kendi adıma cevap vereyim : benim kafam şişmez, sabaha kadar seni dinlerim...Allah çözüm yolu göstersin inşallah

Canlarım benim sağolun kızlar Allah sizden razı olsun...

ikizimmm hoşgeldin canım benim bak ikiz olduğumuz nasıl da belli oluyo
işte bazen insan çok daralıyo sığamıyo hiçbiyere ben geçtim bu işlerden de Rabbim sizlere tez zaman da hyırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Tez zaman da yüzünüzü güldürsün

canım bunları hepimiz yaşadık, ve lafını bilmeyen dengesizler olduğu sürecede hep yaşamaya devam edeceğiz, bende bilirim ağlama nöbetlerimi, şimdi diyorum ki çok şükür onun gibi evladım yok ama evimde huzurum var, şunum iyi, şu güzel diye hayatımda iyi giden şeyleri görmeye çalışıyorum, bu insanların ağzını kapatamazsın sadece Allah'a havale edersin..

evlat acısı çok zor, ben karnımdaki mercimek tanesi için bile 1 yıl göz yaşı döktüm, kucağına aldıktan sonra kaybetmek... tarifsiz...

Kuzum benim anlamadığım seni nie arabadan indirdilerrkine??yada hadi onlar in dio sen nie indin
sonrada akşam geldin kocana çattın valla ben ağlamaya bahane falan aramam oturur ağlarımm noldu derse de oldu işte bişe derimn ama o vicdan azabı çeker benmi bişe yaptım die amann bu erkekler ben geçen çarşamba hönk hönk ağlıyorum o sırada da kuzey güneyi izliyoz ağlamam da tam kuzeyin cemreye evlenme teklifi ettiği ana geldi kocam dioki ben sana böle evlenme teklif etmedim diemi ağlıyosunnnanammm sonra beni bir gülme tuttu deli yaaa hee dedim çok içerledim

cnm görümcem ilk defa sürüyordu eşimde korktu daha adet olmamıştım belki birşey varsa ani fren falan olursa yine tedbirsizlik yapmıyalım diye indirdi arabadan

Bende aynen oyle yaptim kizlar Allaha havale ettim kasti yapan tum insanlari. Ah ikizim sendemi kuzey evlenme teklifi ederken agladin.bende.
Yasemin herseyin guzel olmasina sevindim
Asilama olan olacak olan arkadaslarim Rabbim guzel sonuclar nasip etsin Insaallah
Hastalara acil sifa diliyorum Rabbimden.
Benim basim agriyor malm cok aglayip zirladim dun aksam bugunde gec kalktim gozlerim sismis.
Hepinizi opuyorum Allaha emanet olun
Ikizim bu gu lerimizde gececek unutma canim Rabbim baska dert vermesin cok sukur saglimizin esimizin ailemizin kiymetini bilelim. Mutlu olmanin yollarini arayalim dimi ya oh be sana soyluyom ama ben isitip rahatliyom

cnm görümcem ilk defa sürüyordu eşimde korktu daha adet olmamıştım belki birşey varsa ani fren falan olursa yine tedbirsizlik yapmıyalım diye indirdi arabadan
hımmm anladım canımmm

heee ikizim bende ağladım ama onlara ağlamadım canım sıkkındı ona ağlıyodum üstüne de o geldi yoksa banane kuzeyden cemreden evlenme teklifinden :) benim kocamda hiç beklemediğim anda evlenme teklif etmişti hem ben takılmam öle şelere:)

canım benim sölemeyi unuttum tatlıyı yaptım cmt misafirler ve kocişim bayıldı tekrar teşekkür ederim canım benim ama bi sorum olucak krem şantiyi ocaktan indirir indirmezmi döküyosun sen ?ben biraz ılımasını bekledim de

canımm eşin neden seni indiriyor ki arabadan görümcen araba kullanacak diye sonuçta öyle kısa sürmez ki tek başına mezarlıkta olur mu ani fren olayı eşin arabadayken de olabilir. Seni orada bırakacağına seni eve bırakıp kullansalardı yani kötü olmuş öyle bir şey görmek insan psikolojisini bozar ya ailesini düşünemiyorum o çocukların yazık.

evet canım göbekten vuruluyor gerçi bazı doktorlar klomenle de geliştiriyor ama genelde iğneyle korkma canım iğnelerin ucu çok ince çok kolay yapılıyor evde kendin yaparsın. Dozunu ayarlayıp göbek deliğinin 2-3 parmak yanı ya da alt tarafı iki parmağının arasıa alıp göbeğini vuruyorsun hangi doz dediyse dr gayet kolay. İlkini hastanede vurdurup görürsün zaten.

canımm insanlar böyle yanındakinin canını nasıl yakacağnıı çok iyi bilirler. Sen sabret, tevekkül et, dua et,Rabbimze sığınacağız ona havale edicez böyle insanları. Bizim için en hayırlısı olacak bak görürsün.

canım bende cevaplıyım. Ben özelde yaptırdım. Dr direkt muayeneden sonra raporu yazdı çıkarttı onaylattık orada görevli var kağıtla eczaneye gittik aldık. Raporlu 2 kutu gonal f 240 tl ye almıştım. Bir de çatlatma iğnesi. Rapor iki kutuyu karşılıyor yani 900 ünite. 450 lik bir kutu. Aşılamadan sonra aşılamayı yaptığı çatalda ki ben doğum odasında olsun orada yatıyorsun ayaklar iki yanda ben 1 saat yattım değişiyor bu saat durumu ama 1 saat yatarsan iyi olur. Ben başka odaya götürülmedim yani. Orda giyinip çıktım evime gittim ama be n bir hata yaptım sonradan farkında olduğum, üzerimi giyinmek için ayağa kalktım ayakta giyindim eşime tutunup zor oldu ağrıdan değilde tek ayak üzerinde duruyorsun falan mümkünse hemşire ya da eşin yanına getirsin kıyafetleri oturduğun yerden giy yavaşça in. İnşallah güzel haberler alırız dediğim gibi benden önce gebe kalırsın öyle isterim ki önce senin haberini almayı valla içimden hep öyle geçti öyle de olur inşallahhh

canım senin tavrına göre karşındakiler davranışlarını belirlerler en başından sana bunları yapabilme cesaretini gördülerse böyle devam eder insan yaradılışı ile bazıları daha katıdır onlara kimse yaklaşamaz laf diyemez gardını alır lafını söyler bazıları da başına vur ekmeğini al gibidirler bende öyleydim çalışma hayatım gezmem tozmam yoktu işe başlayınca sdan çıkmış balık gibi oldum ihtiyacımızda vardı ne deseler sesimi çıkarmaz ezdirirdim her iş benim üzerime kalırdı ağlardım bende ama sonra sonra hakkımı korumaya başladım gardımı aldım biri bir şey mi dedi kıracak direkt sert cevap vermedim gülerek şakayla karışık söyledim bende laflarımı. O bir diyorsa ben beş dedim. Ne kadar saldırgan olursa olsun alttan aldıkça cesaretlenir içnden o an ne söylemek geçiyorsa diyeceksin öyle ya da böyle yoksa çok üzülürsün seni anlıyorum imkansız gibi geliyor başkası yapar ama sen yapamazsın ama yapmak zorundasın çok saldırganlaşırsa cevap bile verme. Keşke sözle olabilse işte. Rahat olmaya çalış gerekirse yardım al ilaç kullan imrenirim bende dünya umrunda olmayan insanlara ama biz öyle olamıyoruz.

canım ne çok iş yapmışsın öyle. Maşallah yani. Bir de parklara gitmişsin. O anne lafını duymak bile nasıl güzeldir inşallah sana da daima gerçekten anne diyecek bir evladın olur olacakta zaten canı gönülden inanıyorum buna sende inan laf olsun diye demiyorum.

benimkini de temizle elin değmişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…