Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canım göbekten yapılan iğnelerden, dr 1500 İU'lik verdi günlük 62,5 dozluk toplamda 437,5 lik kullandım yani aynı dozda devam edersem 2 kullanımlık daha ilacım var aşılama ve tüp bebek için yeter, 1500 İU'luk yazması daha iyi çünkü devlet 2 rapordan sonra yarısını bile karşılamıyor üçüncü raporda tamamını cebinden ödüyorsun

canım benim ya, zaten hassasız birde böyle şeylerle karşılaşınca iyice duygusallaşıyoruz, öncellikle Rabbim o anne babalara sabırlar versin yavruları cennette karşılarsınlar ne kadar zordur kim bilir Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın.

canım yaa allah ailelerine sabırlar versin orda yalnız bırakılmanda çok saçma olmuş dogrusu

canım yaaa bagzı insanlar çok acımasız oluyor allaha havale et senin için kavrulurda rabbim bilinçli yaptıysa eger onu cezasız bırakırmı hiç rabbim burdaki herkese nasip edicek ben inanaıyorum sen gönlünü ferah tut biz dualarımıza sarılalım

Canim ben ocaktan indirir indirmez karistiriyorum sonra donuyor...Afiyet olsun canim begenmene sevindim....

oh be çok şükür geçmişi okuyup geldim
yasemin herşey yoluna giriyormuş çoookk sevindim
burcu kutlamaların bitmiş,yokluğun çok belliydi valla artık hep gelrsin
aslı neye üzüldün bilmiyorum ama sana akıl veremicem kelin ilacı olsa başına sürermiş

ya ayşe aşılama yaptırmamışmıydı yanlış mı hatırlıyorum acaba

tümay inş makinanı değiştirirler,biz geçen hafta eşime saat aldık kenarları sarı,kaç defa sorduk bozulmaolur mu diye olmaz dediler sonra arabaya bindik bi baktık hep çizik baya yıpranmış falan ne yapalım dedik bide köye geliyorduk yoldaydık geri dönemezdik,sonra adamı aradık adam değiştiririz dedi ama biz eve gidiyoruz dedik o da o zaman gelmeden 1 hafta önce haber verin yenisini getirttirirelim dedi,bakalım artık inş değiştirirler

ya ben çok mutsuzum dünden beri ağlamaktan kafam şişti

durun size anlatayım akıl verin ve objektif bir şekilde değerlendirin

şimdi biz köyde uturuyoruz ya eşim imam ama biz buradan gitmek istiyoruz,batman da bi ablam oturuyor dün onlara haber gelmiş işte batman ın ilçelerine gelmek istiyorsalar yardımcı oluruz falan ama ilçenin köyü de olabilir belli eğil yani,sonra 2 ablam beni aradı neymiş siz oradan çıkamazsınız anca çıkacağını sanırsınız siz batman mrkeze gelemiyorsunuz işt a nasıl gidecekmişsiniz falan ben ilk başta kızdım benimle böyle konuşmayın sinirleniyorum diye,aslında ben de belki gitmeyi düşünüyor gibiydim çünkü burada çok sıkıldım,neyse sonra tekrar aradılar yine aynı şekilde konuşunca çok fena sinirlendin onlara bağırdım ve teli kapattım hep aradılar ama açmadım hiç,moralim çok bozuldu dalga geçer gibi konuştukları için,annem de dün sakın onlara inanma batman ı falan boşver diyordu,bugün aradı aslında güzel bilmem ne falan dedi bide ablam beni şikayet etmiş anneme biz bi daha aramayacağız onu kaç defa aradık açmadı,o aramayıncaya kadar biz de aramayacağız falan demiş,kim bilir anneme nasıl anlatmıştır,neyse sonra anneme de kızdım sonra eşime kızdım hep senin yüzünden diye bütün herkesi sıradan geçirdim yani.

böyle işte benim sinirlendiğim şey bu konuda bu kadar hassas olduğumu bilmelerine rağmen dalga geçer gibi konuşmaları,neymiş hıı sen oraya alıştın galiba dur o zaman orda falan,milletin köyünde duracağıma kendi memleketimde dursaymışım, ben batman lıyım ama doğma büyüme istanbulluym ve batman ı hiiçç sevmiyorum..
off yazdıkça yazasım geliyor başınızı ağrıttım kusura bakmayın ama ne yapabilirim mecbur birine anlatmam gerekiyordu.

bide bi ablamın küçük bir kızı var,her telefonda o kadar çok anlatıyordu ki,bana demiş ki birkaç ay önce resmin yollayayım mı diye ben de kızına meraklı değilim demişim şimdi hayal meyal öyle birşey hatılıyo gibiyim,ama noramlde ben diyorum hep resmini gönder çok özledim falan hatta oraya gidince böyleiçime sokasım geliyor sevmekten bunu gördü yani,neyse ben meraklı değilim dediğim için bunu diğer ablama söylemiş sonra gelip bana söylüyor seni ablama şikayet ettim diye ama hiç unutamadım çok üzüldüm yani ne gerek var böyle herşeyi söylemeye,bide sorsan beni çok seviyor buna da zaten gıcık olmuştum bide üstüne bu olay gelince hiç konuşmak istemiyorum

dünden beri bi türlü susamıyorum konuşacak hiç kimsemyok zaten

canım ya belliki birbirinizi yanlış anlamışsınız senin hassas olduğun bir konuda böyle davranmaları yanlış destek olmak isterken tam tersi gibi olmuş ama sende takma kafana boşver nihayetinde ablanlar, et tırnaktan ayrılmaz unutmaya çalış onlarda anlarlar hatalarını.

canım zaten ablam oldukları için bu kadar takıldım,benim hala neye üzülebileceğimi bilmiyorlar,ben insanların hassas noktalarını az çok anlarım ve en az onlar kadar hassas davranırım.
zaten küs duramayız biz ama önce bu mutsuzluğumun geçmesi lazım

canım haklısın insan yakınından görünce daha çok üzülüyor başkaları anlamaz etmez diyorsun ama en yakının nasıl anlamaz o da işte senin bu kadar sorun edeceğini düşünemedi galiba ne bileyim. Biraz büyüklüğün verdiiği şeyle çat çat konuşurlar öyle he he de geç ama şu kzgınlığın bir geçsin barışırsınız elbet yine size sizden fayda var canım.

sedaaaaa canım inan bu sorulari seda'ya da sorayim diye içimden gecmişti sen hemen cevaplamişsın, süper aydınlatıcı oldu benim için, ben kendime iğneyi vurabilirmiyim bilmiyorum, biraz korkuyorum ama mecbur :) bende yatarken pantalonumu felan giyebilirim, bakalım doktor kac saat yat diyecek, bu ay mi önümüzdeki ay mı olacak görücez, peki iğneleri yaparken sürekli kontrole gidiyor musun yoksa sadece catlatma ignesinden önce mi gidiliyor

canım kardeşin onlar bakma seni üzmeyi istememişlerdir ama bazen insanlar karşısındakine zarar veririmi üzermi üzmezmi düşenemiyolar işte üzme sen kendini hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

ben atlayım buna da :)
ewet canım 2 günde bi çağırıyolar yumurtaları takip ediyolaar işte büyümüşmü ne durumda die canım iğnelerden hiç korkma bende çok korkmuştum hatta ilk iğnemi yaparken kardeşimle ağlaya ağlaya yaptık ama yaptıktan sonra amannn bumuydu yani demiştim de ilk vuruşta biraz korkak olabiliyosun

canım iğnelerden hiç korkma bir kere hastanede ilk yaptır zaten ilkini orada doktorun yardımcısı varsa hemşire o yapar sana bak doz ayalarma falan ilk sen yaparkende kullanım kılavuzunu oku. Zaten doz ayarlama tamam olunca ki belielenen dozu ayarlayıp vuruyorsun doz sıfırlanana kadar o kadar. Ben 450 lik gonal f 4 gün vuruyordum bir kutu 112.5 tu dozum. Sonra da pamukla az bi bastır belki az bir kanam olabilir kasa denk gelebiliyor falan korkma morarma da olabilir. Yok tabii ki sürekli gideceksin kontrole bakacak takip edecek ki ona göre çatlatma iğnesinin zamanını ayarlayacak ilk 4 gün gitmezsin sanırım sonra iki günde bir ya da gün aşırı çağırır artık yumurtalar yeterli büyüklüğe gelince tekrar son kez bakmak için arka arkaya da çağırabilir çatlatmayı da kendim yaptım ben o daha kolay otrivelle verirse hazır arkası çekilmiş oluyor zaten sadece batırıp vuruyorsun bu yani. Ben pişman oldum ikisinde de kalktım giyindim. Neyse artık tecrübe işte. İğneyi de göbek deliğinin 2-3 parmak yanlarından sağ sol farketmez ben bir gün sağ bir sol yapıyorum yine aynı şekilde biraz daha aşağıya kaydırıpta da yapabilirsin. Ama tecbübeyle sabit göbek deliğinin yan tarafları sanki alt taraflara göre daha yumuşak kolay oluyor gibi dener bakarsın sen. Hadi hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

evet evet başta ürküyor insan ama hiç acı vermiyor azcık yani hastanede yptırsan daha çok acır valla yaa..

Bircancım sagolasin, ama ilac dozunu ne kadar yazacagina doktor karar verir herhalde,ben ne kadar yazacagini söyleyebilr miyim ki?
Sedoşumda cevaplamis sorulari,ohh sizin tecrübeleriniz beni aydinlatir valla :)

canim şimdi sen istanbulu cok istiyorsun, eger batman'a giderseniz ordan emekli olur eşin, bide akraba var diye gitmezsiniz bir yere, öncelikle istanbul'un ilçelrinde açık kadro var mı onları bir sonrun, ablanlarla yaptiğin tartışmaya gelince , kalbini kırmışlar belki ama inan bana zorda kalsan koşar gelirler, bir sıkıntın olsa hemen seni dinlerle, işte ablalık yapmak istiyorlar, bide annem şikayet etmiş diyorsun, o şikayet degil, ana kız konuşmüşlar ve senden bahsetmişler, bende annemle sürekli ablamı konuşuruz, uzaktayiz ya birbirimize dert yanarız, aile yaninda olmak her zaman iyidir, tabiki kötü yanlari. Vardir ama birsey olsa koşar gelirler, bak şimdi bulundugunuz yerde bir ablan olsaydi, ne kadar kızsanda her mutsuz oldugunda onun kapisini çalardın, aç konuş beni kırdınız de, ama küslük olmasin zaten orda yalnizsın, canim, her bunaldiginda burda yaz, hepimiz dert dinleriz zzaten biliyorsun

tamam şimdi gaza geldim, iğneleri kendim yapacağım, valla siz böyle anlatınca iyice heyecan yaptım, benim doktor ıspartada biliyorsunuz, artık iş çıkışi saat 3-4 gibi giderim, anladığım kadarıyla ilacın dozu kişıden kişiye farkli oluyor, haydi bismillah, ama donumu kesin çatalda yaterken giyerim

valla canım bana aşılama doktorun odasında yapıldı sonra da doktorun işi vardı oda da beni eşimi bıraktı gittti beni de bi bacağımı bi bacağımın üstüne koydu üstümü de örttü 20 dk falan yattım aslında fazla da yatabilirdim de ayaklarım çok uyuştu yatamadım ama keşke yatsaymışım sonra da giderken üstümü giydim ben aaa bide oda da erkek kardeşim vardıtabi beni görmüyodu

Allahım muhabbete bak yaa..burcu hanımlar aşılama yaptıracakmışta pantolonumu ne zaman giyerim diye düşünüyor..ve soruyor..

burcuuu bacaklarını kaç derece açıyla açacan onuda söyleyelim mi:)))hihihihih

gıcığım ben:))

Var ya şimdi aklımdan ' ya ben malmıyım düşündüğüm tek şey bacağımı nasıl koyacagım, üzerimi nerede giyinecegim' aşılamam oldu bitti sanki ben neyin derdine düştüm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…