- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.201
Tümayyyyyyyyy tespihini çektim
Inşallah hayırlısiyla sağlıklı 3 tane beben olur
Inşallah makinanı değiştirilar
Inşallah hayırli bir iş bulursun
Inşallah kardeşin hayırlısiyla polis olur :)))))))
Iyiyim gülhancım, ev okul, yemek,ütü, tabiki topik..uğraşıp duruyorum sen nasilsin, bulantıların ne durumda, sen çalışıyor musun?
İnsallah canim insallah....
Seninde bebisin bekletmeden cabucacik gelir insallah belki asilamadan once supriz yapar sana
Yok canım ben çalışmıyorum iş arıyodum vazgeçtim çalışmaktan evde yemek bulaşık temizlik ve ders ile uğraşıyorum tatlım :)
Bulantılarım hala aynı birşey yememeye devam ediyorum
burcuuuu kurtar beniii........adam tutturdu kalk gidelim acilde radyolog a görünelim...cinsiiyetini öğrenelim:)))adam dayanamıyo:))
12. Haftadan sonra hepsi biter canim inşallah, bak burda mide bulantisi yaşayan arkadaşlarimiz oldu, 12. 13. Haftadan sonra rahatladilar, ne dersi celisiyorsun?
Günaydın canlarım, bugün karşınıza merhametli insanlar çıksın ve çok mutlu bir gün olsun, öptüm hepinizi :))))
Bircancım sagolasin, ama ilac dozunu ne kadar yazacagina doktor karar verir herhalde,ben ne kadar yazacagini söyleyebilr miyim ki?
Sedoşumda cevaplamis sorulari,ohh sizin tecrübeleriniz beni aydinlatir valla :)
günaydıııın, dün mesajlarınızı okudum ama hiç bişey yazamadım alıntı falan yapmıştım onlarıda cevaplayamadım, bedriye yolda birini görüp bana benzetmişsin canım ayy keşke ben olsaydım ne güzel görüşürdük,insanlar çift yaratılır derler demekki benim çiftimde oralardaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?