Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tümayyyyyyyyy tespihini çektim
Inşallah hayırlısiyla sağlıklı 3 tane beben olur
Inşallah makinanı değiştirilar
Inşallah hayırli bir iş bulursun
Inşallah kardeşin hayırlısiyla polis olur :)))))))

İnsallah canim insallah....
Seninde bebisin bekletmeden cabucacik gelir insallah belki asilamadan once supriz yapar sana

Iyiyim gülhancım, ev okul, yemek,ütü, tabiki topik..uğraşıp duruyorum sen nasilsin, bulantıların ne durumda, sen çalışıyor musun?

Yok canım ben çalışmıyorum iş arıyodum vazgeçtim çalışmaktan evde yemek bulaşık temizlik ve ders ile uğraşıyorum tatlım :)

Bulantılarım hala aynı birşey yememeye devam ediyorum

Yok canım ben çalışmıyorum iş arıyodum vazgeçtim çalışmaktan evde yemek bulaşık temizlik ve ders ile uğraşıyorum tatlım :)

Bulantılarım hala aynı birşey yememeye devam ediyorum

12. Haftadan sonra hepsi biter canim inşallah, bak burda mide bulantisi yaşayan arkadaşlarimiz oldu, 12. 13. Haftadan sonra rahatladilar, ne dersi celisiyorsun?

Aslı canım zuhal için 300 tane tefriciyeyi bitirdim, Rabbim kabul etsin inşallah, Allahım onu evladına bağışlasın bir an önce şifasına kavuşsun, kan sonuçları çok iyi çıksın, tedaviye olumlu cevap versin inşallah

burcuuuu kurtar beniii........adam tutturdu kalk gidelim acilde radyolog a görünelim...cinsiiyetini öğrenelim:)))adam dayanamıyo:))

12. Haftadan sonra hepsi biter canim inşallah, bak burda mide bulantisi yaşayan arkadaşlarimiz oldu, 12. 13. Haftadan sonra rahatladilar, ne dersi celisiyorsun?

2014 KPSS ye çalışıyorum tatlım malum çocuk yıl sonuna doğru geliyor benim yıl sonuna kadar en azından konuları bitirmem gerekiyor ki çocuk doğduğunda ondan fırsat kalırsa sadece soru çözmek kalsın bana

İnşallah bi an önce geçer su 2-3 haftada rahat rahat yemek yemeyi özledim

Son düzenleme:
Günaydın canlarım, bugün karşınıza merhametli insanlar çıksın ve çok mutlu bir gün olsun, öptüm hepinizi :))))

TUBA canım tespihini cektim Rabbim kabul etsin, inşallah sizin için çok hayırlı olan bir yere tayininiz çıkar, ailenle aran düzelir, evinizde huzur olur veeeee 3 tane hayırlı beben olurr, inşallah :)

günaydın tontoşlarımmm
dün afacanlar bastı beni fıstıklar ben de amaaan deyip kocişe yıkıp işleri kaçtım bürodan kuaföre gittim alışveriş yaptım ohhh miss rahatladım vee bugün enerjik bi şekilde işe başladım
Tubacım duanı okudum canım...

Günaydın canlarım, bugün karşınıza merhametli insanlar çıksın ve çok mutlu bir gün olsun, öptüm hepinizi :))))

Günaydınnn herkeseeee,
Ve amin Burcum tümm bu büzel dileklere.

Tuğbaaaaaaaaaaaa canım benim sıkıntını paylaşmışsın benim direk aklıma şöyle geldi senin yerinde ben olsam asla batmana gitmezdim çünkü istanbul a uzaklığı malum, ama sen şu an maşaAllah sık geliyorsun annenlere çünkü yakın mesafe bursa. he illa ki tayin isteme durumunuz varsaa o zaman bence istanbul çevresi olsun yada bursanın merkezi olsun. Hatta aslında Yalova ya,çınarcığa falan gelsen ne güzel olurdu.. ablanlarıda takma yaa, aramam derler ararlar, dedikodu da yaparlar ama dedikodu değildir kulak çınlatmadır anneler zaten hep bi çocuklarıyla diğerinin konusunu yaparlar ki merak ettiklerini öğrensinler, bilmedikleri var mı görsünler diye.. (yine kabahati nasıl anneye yukluyorum garip:26:) birazz sessiz kalda meraklansınlar kapris yap yani.. bikaçgünden telaşlanırlar.. çok kötüyüm galiba ben yaa

Günaydınnnnnnnn herkeseeee bugn inşallah hemncecik biter
Tümaycım ce Tubacım dualarınızı okudum...Allah gönlünüzde ne muradınız varsa versinn, çok bekletmeden hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
Bennn çk yorgunum yatmak uyumak istiyorum ve bugün hemen bitsin istiyorummm

Bircancım sagolasin, ama ilac dozunu ne kadar yazacagina doktor karar verir herhalde,ben ne kadar yazacagini söyleyebilr miyim ki?
Sedoşumda cevaplamis sorulari,ohh sizin tecrübeleriniz beni aydinlatir valla :)

Evet kuşum doktor dozunu ayarlıcak sen hiç merak etme seni bildiği için nekadar kafi gelicek onu ayarlar zaten fazlası zarar dozunda olması lazım. aşılamadan sonra 15 dk dinlendiriyorlar ama ben yarımsaat dinlendim sende yatabildiğin kadar yat 15 dk yeterli ama insanın içi rahat etmiyor işte ay burcum ya inşallah hayırlı haberler verirsin bize..

buarada tubacım dahil duaları okudum aksama oldu hakkınızı helal edin.

günaydıııın, dün mesajlarınızı okudum ama hiç bişey yazamadım alıntı falan yapmıştım onlarıda cevaplayamadım, bedriye yolda birini görüp bana benzetmişsin canım ayy keşke ben olsaydım ne güzel görüşürdük,insanlar çift yaratılır derler demekki benim çiftimde oralardaymış

acaba sen nerelerdesin işler çokmu yoğun şekerim?
Özlem sen şimdi kaçında hasta olacaksın?

iyi günler nasılsınız kızlar...
Çiğdem yok gözükmüyor merak etttim...
Tubacım duanı okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…