- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.821
:)))))) asla gitmez ama garanti benimkide diplerde bi yerlerde :))))))) neyse kızlar yemege ineyim taze fasülye pilav varmışş :S
BUKETCİM BUGÜN BİZİM BİR UYANMA GÜNÜMÜZ OLSUN, ŞUANDA TELEFONUMA ALARM KURDUM, tam eve gideceğim saat çalıp bana hatırlatacak. o an itibariyle oturup yazacağım, eşim yok bugün nasılsa, gün bugündür yani, ertelemek istemiyorum artık, bak 29 yaşındayım hep düşünmekten kaçtığım için erteledim herşeyi, düşünmeye üşendiğim için hayatımı belkide birçok yönden boş geçirdim, ama bugün belkide bir dönüm noktası olacak benim için, ve bunda seninde payın var bu konuyu açtığın için. sende annenler var galiba, ama odana yatmak için gittiğinde yapabilirsin, en azından sadece ne istediklerini yaz bugün, yarın da ne yaşadıklarını yazarsın, diğer gün ne yapman gerektiğini ve böylece tamamlamış olursun , kuşum ihmal etme yapalım bunu
kız ALlah senin iyiliğini versin, sen beni güldürdün, Allahta seni güldürsün tez zamanda inşallahbenimde kocam öyle bülbül gibi değildir, bazen tek taraflı konuşuyor gibi oluyorum ama o anda bi cırlıyorum hemen bana konsantre oluyor, napim dikkat çekmek için cadılaşıyorum ara ara
Allah razı olsun annelerimiz ve kaynanalarımızdan, çok şükür onlar varda bizde böyle rahat bırakabiliyoruz bebişlerimiz, yani bende bırakacağım olunca
onlar olmasa yada bakmıyorum dese herşey daha zor olurdu, gözün arkada kalmasın tatlım, belki bizden bile iyi bakar onlar ben eminim. Allahım borçlarınızıda en kısa zamanda bitirip ferahlamanızı nasibetsin inşallah. ayy ismide nekadar güzelmiş yaa "sahil" mi koydun harika çok hoşuma gitti. inşallah sahile birsürü altınlar takılırda borçlarınız hafifler
bi manyak benim sanıyodumtatlım regl öncesi duygu dalgalanmaları olabilirmi, ben adet öncesi aynı senin anlattığın gibi manyaklaşıyorum çünkü
BUKETCİM BUGÜN BİZİM BİR UYANMA GÜNÜMÜZ OLSUN, ŞUANDA TELEFONUMA ALARM KURDUM, tam eve gideceğim saat çalıp bana hatırlatacak. o an itibariyle oturup yazacağım, eşim yok bugün nasılsa, gün bugündür yani, ertelemek istemiyorum artık, bak 29 yaşındayım hep düşünmekten kaçtığım için erteledim herşeyi, düşünmeye üşendiğim için hayatımı belkide birçok yönden boş geçirdim, ama bugün belkide bir dönüm noktası olacak benim için, ve bunda seninde payın var bu konuyu açtığın için. sende annenler var galiba, ama odana yatmak için gittiğinde yapabilirsin, en azından sadece ne istediklerini yaz bugün, yarın da ne yaşadıklarını yazarsın, diğer gün ne yapman gerektiğini ve böylece tamamlamış olursun , kuşum ihmal etme yapalım bunu
kız ALlah senin iyiliğini versin, sen beni güldürdün, Allahta seni güldürsün tez zamanda inşallahbenimde kocam öyle bülbül gibi değildir, bazen tek taraflı konuşuyor gibi oluyorum ama o anda bi cırlıyorum hemen bana konsantre oluyor, napim dikkat çekmek için cadılaşıyorum ara ara
Allah razı olsun annelerimiz ve kaynanalarımızdan, çok şükür onlar varda bizde böyle rahat bırakabiliyoruz bebişlerimiz, yani bende bırakacağım olunca
onlar olmasa yada bakmıyorum dese herşey daha zor olurdu, gözün arkada kalmasın tatlım, belki bizden bile iyi bakar onlar ben eminim. Allahım borçlarınızıda en kısa zamanda bitirip ferahlamanızı nasibetsin inşallah. ayy ismide nekadar güzelmiş yaa "sahil" mi koydun harika çok hoşuma gitti. inşallah sahile birsürü altınlar takılırda borçlarınız hafifler
kızlaaaar merhabaaa
biz geldiiik,bugün bebişle randevumuz vardı yine kalp atışını dinledik bu sefer daha yüksek sesli ve ritmikdi,haftasıyla uyumluymuş herşey yolunda ve normal, haftaya tekrar çağırdı doktor
slm kızlar.ben dünde gelmiştim kanamam olmuyor leke şeklinde diye.cmrtsi doktora gidecektim ama bugün gittim.şiddetli karın ağrısından gece hiç uyuyamadım adet oluyo gibi karnım parçalandı ama sadece damla leke var.
pko dan olabilir dedi.her ihtimale karşı kan tahlili verdim gebelik için.1saat sonra gidip alıcaam
bilinç altının yaptıgı bişey diyorum yada içine attıklarının artık bi şekilde dışa vurması bu bence bende bazen çok güldügümde herkes sana acıyo sen gülüyosun der hüngür hüngür aglarım ama bizimde buruk deil içten gülecegimiz günler gelecek allahın izni ile
ÖZLEM kim yaa, o ben miyim, bizim özlem e söylemediğine göre benim heraldebi manyak benim sanıyodum
kız özlem yapacam valla...bak ben bi küçük defter almıştım..çantamda gezdiriyodum..onu güya tüp bebek günlüğü yapacaktım önce.Allah dediki kendine bakmıyo tüp bebek istiyo..belkide anlamamı bekledi bunca zaman..o yüzden vermedi..benim gibi manyak bi annne olabilirmi..çocuklarına verecek neyin var??yeme içirme altını temizle..iyi kötü herkes yapar bunu..önce ne istediklerini yaz..güzel fikir..
canım hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruz sonucu bizde sabırsızlıkla.slm kızlar.ben dünde gelmiştim kanamam olmuyor leke şeklinde diye.cmrtsi doktora gidecektim ama bugün gittim.şiddetli karın ağrısından gece hiç uyuyamadım adet oluyo gibi karnım parçalandı ama sadece damla leke var.
pko dan olabilir dedi.her ihtimale karşı kan tahlili verdim gebelik için.1saat sonra gidip alıcaam
oyy maşallah çok şükür canım nekadar sevindim yaa, ALlahım hep böyle herşeyin yolunda gitsin inşallah sonuna kadarkızlaaaar merhabaaa
biz geldiiik,bugün bebişle randevumuz vardı yine kalp atışını dinledik bu sefer daha yüksek sesli ve ritmikdi,haftasıyla uyumluymuş herşey yolunda ve normal, haftaya tekrar çağırdı doktor
keşke melek ya inan artık herşeyden bir umut arar oldum.. oysaki umut zaten alıp verdiğimiz nefes in kendisi.. çok şükür rabbime.. senin açındn gönlüm çok ferahladı bu arada benim.. ne kadar maşaAllah cesaretsin sen gidip maşaAllah halletmişsin bir anda işlerini daha önce hiç muayane oldun mu melek sen farketmediler mi acaba.. rahim filminde demek ki o ilacı veriyorlarmış ya belkide sızmayaptı ilaç geçince rahime dikkat etmediler.. benim rahim filmi çektirmem lazım da eşim bekleyelim dedi oyalanıyorum ekim kasımda kısmetse gidip çektiririm artık hayırlısyla diyorum.. Allah inşAllah yüzümüzü güldürür.. ben bugun içinde güzel içaçıcı haberler diliyorum Rabbimden.. . Rabbim inşAllah bu sınavı bize verdirttirmiştir. Hayırlısıyla mevlamdan el açıp yakaran herkes için dualarını kabul etmesini diliyorum. bİZLEREde güzel sağlıklı hayırlı evlatlar inşAllah mevlam nasip eder bizlerede hayırlı tez vakitlerde
ohh maşallah haftaya neden çagırdı ikili test içinmi acaba
of dün aktarcı adam birsürü macun ot bilmem ne verdi ama benim midem çok hassas hemen çıkartıyorum
tubacım benimde midem çok hassas, hatta arkadaşlar bana derdi ki "senin kusman meşhur" diye alay ederlerdi.
ben böyle şeyler içerken mutlaka burnumu tıkıyorum, sonrada burnumu açmadan evvel ağzımın burnumun tadını değiştirecek bir şey atıyorum ağzıma, onuda çiğneyip yutuyorum ve burnumu ozaman açıyorum , sadece son yediğim şeyin kokusu kalıyor ağzımda mis gibi. örnek; fındık, badem, çikolata, meyve gibi şeyler atabilirsin ağzına.
önemli olan nokta şu; ağzına başka şey atıp onu çiğneyip yuttuktan sonra aç burnunu, yoksa o içtiğin bitkinin kokusu burnnundan genzinden geliyor yine iğrenç oluyor.
ben de öyle yapayım bari inş faydasını görürüm bu otların böceklerin bide hayıt suyu almıştım ama eve gelince tarihinin geçmiş olduğunu farkettim değiştirme imkanım yok yeniden alma imkanım da yok şuanda çünkü köyde oturuyorum ben ama hayıt tohumu da vermişti adam aynı işi görür mü acaba
hayıt tohumu da aynı işi görüyor tatlım, onu çay gibi yapıyorsun kaynar suda filan. hayıt suyu daha kolay hazır su diye tercih ediliyor, asıl özü o tohum zaten
çok sağool
sende sağol tubacım, sen onları düzenli şekilde kullan, aynı ilaç gibi saatli, aksatmadan ozaman %100 faydasını görürsün.
Özlem kız sen kilo aldınmı nasıl bir durumdasın göbek filan çıktımı?
canım ben zaten göbekliyim ben pek farketmiyorum ama iş yerinde bir arkadaş karnımın belli olduğunu söylüyor, benim sanırım iç karnım çok fazla geniş değil hemen yuvarlaklaşıyorum geçen bi komşu geldi annemlere o da hemen anlamış,kiloya gelince hastanede 2 hafta önce tarttıklarında 65 çıktım ama elbise ve ayakkabılarla(ben evde tartıldığımda 64,3 falan çıkmıştım) bugün sabah evde tartıldım 65 çıktım bu bana fazla geldi, doktorda 66,8 çıktım hemşireye dedim ne kadar çabuk kilo aldım diye , o da dedi bu kadınlar niyeböyle özlem sen hamile kalmak için o kadar uğraştın şimdi bunumu takacaksın kafaya
ohh hakkaten al al tontişler kraliçesi olgüzel beslensin minişimiz nur topu gibi doğsun inşallah.
ayyy darısı başımıza yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?