- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.221
iyi günler nasılsınız kızlar...
Çiğdem yok gözükmüyor merak etttim...
Tubacım duanı okudum..
iyim tatlımm hoşbuldumm...çok şükür aynı gece bel ağrım vardı ama güzel uyumuşum yinede şimdide hafiften sızlıyo başka bişeyimiz yok 9 ay 10 günlük sürenin bugün 9 ay 2. günü bakalım bekliyoruz halaa sen nasılsınnn..Demi Tümay kaç gündür yok Çiğdemkız acaba doğurdumukine? saat 11 12 gibi ararım belki yatıyosa rahatsız etmeyeyim
Gülllll canım hoşgeldin nasılsınnn??
günaydın kızlarrrrrrr...BUKET ne güzel kocan heyecanlı yerinde duramıyo bizimki hiç belli etmio sevincini heyecanını beni deli ediooo :))))
iyim tatlımm hoşbuldumm...çok şükür aynı gece bel ağrım vardı ama güzel uyumuşum yinede şimdide hafiften sızlıyo başka bişeyimiz yok 9 ay 10 günlük sürenin bugün 9 ay 2. günü bakalım bekliyoruz halaa sen nasılsınnn..
Az kaldı yavruna kavuşmanaRabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
ben çok yorgunum canım yaaa eve gitmek yatmak ve uyumak istiyorummbi akşam olsa hiç yemek bile yapmıcam hemen yatacam
evet canım AMİN İNŞALLAH..son zamanlar gecmio bide etraftan daha doğmadımı ne zaman doğcak bu bebek senesinşmi beklio gibi abuk sabuk konuşanlar olunca iice sinirleniyorum...sezeryan olsa olurdu zaten normal bekliyoruz diorum
sanki onlar hamile her sıkıntısını onlar çekio...
anlıyorum canım kolay gelsin sanada olsun çalışmak güzel bazen iş olsada bende calışsam diorum..bebek belli bi yaşa gelsin bulup başlıcam bende kısmetse...
boşver sen onları canım benim herkes bekliyoya ondandır son zamanlar hiç geçmez heralde vakti zamanı vardır bekliyo yavrucunda
canım çalışmaktan yana değil şikayetim nedense çok yorgunum hiç halim yok...sen önce bi doğurda çalışmayı sonra düşünürsün
kızlar ben adet olamıyorum ya dün 2-3 damla geldi sonra daha da gelmedi stres oldum şimdi ben doktora hangi gün gidecem
bekliyolarda laf sokar gibi söyleyip duruyolar sinirleniyorum işte..havalardandır canım bunaltıcı bence vitamin takviyesi al ben işte halsiz hissettiğimde alıyodum..hem kafanı toplar hem vücudunu..
evet canım AMİN İNŞALLAH..son zamanlar gecmio bide etraftan daha doğmadımı ne zaman doğcak bu bebek senesinşmi beklio gibi abuk sabuk konuşanlar olunca iice sinirleniyorum...sezeryan olsa olurdu zaten normal bekliyoruz diorum
anlıyorum canım kolay gelsin sanada olsun çalışmak güzel bazen iş olsada bende calışsam diorum..bebek belli bi yaşa gelsin bulup başlıcam bende kısmetse...
boşver sen sıkma canını canım
ya canım bu öyle halsizlik değil canım her yerim ağrıyo dinlenmem gerekiyo
burcuuuu kurtar beniii........adam tutturdu kalk gidelim acilde radyolog a görünelim...cinsiiyetini öğrenelim:)))adam dayanamıyo:))
Günaydın canlarım, bugün karşınıza merhametli insanlar çıksın ve çok mutlu bir gün olsun, öptüm hepinizi :))))
günaydın tontoşlarımmm
dün afacanlar bastı beni fıstıklar ben de amaaan deyip kocişe yıkıp işleri kaçtım bürodan kuaföre gittim alışveriş yaptım ohhh miss rahatladım vee bugün enerjik bi şekilde işe başladım
Tubacım duanı okudum canım...
Az kaldı yavruna kavuşmanaRabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
ben çok yorgunum canım yaaa eve gitmek yatmak ve uyumak istiyorummbi akşam olsa hiç yemek bile yapmıcam hemen yatacam
Demi Tümay kaç gündür yok Çiğdemkız acaba doğurdumukine? saat 11 12 gibi ararım belki yatıyosa rahatsız etmeyeyim ?
boşver sen sıkma canını canım
ya canım bu öyle halsizlik değil canım her yerim ağrıyo dinlenmem gerekiyo
gıcık insanlar canım ya boşver benim arkadaşım 41. haftanın sonunda doğum yaptı ilk doğumlarda bi de erkekse sarkabiliyormuş biliyorsundur zaten... arkadaşımı da çevresindekiler çok ağlattı ya kızı o zaman da deliriyordum sen ne bakıyorsun onlara diye kızcağız zaten sabırsızlanıyor bi de bu dangozlar moralini bozuyorlardı... neyse şimdi tatlı mı tatlı cukcuk annesini emen çoookkkk sıpa bi oğlu var şükür
ay delirmişş merak ediyor adam e yapsın gidin bakılsın kızz madem çok heves etti
Aminnn canımm
kız afacanlar mı bastııafakanlar olacak sankim o ama ohh süperr iyi etmişsin valla ben kaçamıyorum da canım el mahkum buradayım.
Valla aynen bende eve gidip vurup kafamı uyumak istiyorum yaa gece çok geç yatmadım aslında ama bir süre döndüm durdum sonra sabaha kadar deliksiz uyudum sabah çok zor kalktım ama. Ben bu akşam kaynanamlara gidicem 1 saat otururuz, az yemeğm var yarına yemek yapmam lazım bezelye var onu yaparım falan yine dur durak yok napalım sağlık olsun ama şu an gözlerim kapanıyor öğle tatili geldi kahve içer açılırım.
Millette ne sever konuşmayı yorum yapmayı sezeryan olsan ayy neden ameliyat oldun vah vah derler normali beklesen daha doğmadı mı derler bitmez yani bitmezz doğunca da hazırlıklı olur ay zayıfmı ne yok üşür yok sıcaklar, ağlayınca yok sütün yetmiyor mu der de derler o yüzden gardını al valla canım çata çat cevabını ver yani off daral getirir insana bunlar.sen sağlıkla al kucağına gerisi teferruat
Aslı numarası varsa ne iyi olur çok merak ettim son zamanlar çok sıkıntı çekiyordu kaşıntıdan yana ...Topiğimzdeki bütün hamişler çok iyi olsunlar hiç hasta olmasınlar hemencecik kolayca doğuruversinler...
aynı sedacım valla dökülüyorummmValla aynen bende eve gidip vurup kafamı uyumak istiyorum yaa gece çok geç yatmadım aslında ama bir süre döndüm durdum sonra sabaha kadar deliksiz uyudum sabah çok zor kalktım ama. Ben bu akşam kaynanamlara gidicem 1 saat otururuz, az yemeğm var yarına yemek yapmam lazım bezelye var onu yaparım falan yine dur durak yok napalım sağlık olsun ama şu an gözlerim kapanıyor öğle tatili geldi kahve içer açılırım.
canım uyuyo olabilir die aramadım 1 saate falan ararım bide internetide bitmiş olabilir kocamın da bitti onların aynı anda bitiyo bu gün doluyo belki bugün gelir ama ben yine de arıcamAslı numarası varsa ne iyi olur çok merak ettim son zamanlar çok sıkıntı çekiyordu kaşıntıdan yana ...Topiğimzdeki bütün hamişler çok iyi olsunlar hiç hasta olmasınlar hemencecik kolayca doğuruversinler...
canım sen bahar ve iş yorgunluğunu birlikte almışsın demek ki anlıyorum seni ben de öyleyim işte sen de bi kaçamak yapsan şöyle bi günü kendine ayırsan enerjin yerine gelir...
aynen canım benim dr gününü gecince en fzla 1 hafta bekleriz dedi riske atmamak için doğmassa alırız dedi.. bakalım canım hayırlısı..yok ağlaamda ağzımdan kötü bişi cıkcakdie zor tutuyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?