Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canım cok şükür hamileliğim rahat gecti doğumda böyle gecer İNŞALLAH...seninde güzel gecsin..

canım benim yaa aman dikkat et yemeğini düzgün ye (gördüm seni zayıfsın ya o aklıma geldi ilk ) bol sıvı al kafana ottan kakadan şeyleri takma Çiğdemi aradığında haber verirsin canım artık inşallah güzel haberi senden alırız
evet canım cok şükür hamileliğim rahat gecti doğumda böyle gecer İNŞALLAH...seninde güzel gecsin..

AMİNN tatlım iyi dinlenmeler sana

Aslı stresten olabilir kendine çok yükleniyorsun dikkat et kendine .Çiğdemin interneti bitmiş olabilir haklısın ..

ewet canım haklısın ottan kakadan şeler takmamaya çalışırım onları
Çido geldi zaten güzel haberi sonra bi ara veririm sizlere
Aslı stresten olabilir kendine çok yükleniyorsun dikkat et kendine .Çiğdemin interneti bitmiş olabilir haklısın ..

Bellki de Tümaycım stresle alakalı da olabilir
kesin interneti bitti Çidonun o kadar da diorum başka yerlere girip bitirme die ama sözüm dinlenmiyoki

hee anladımm.. Valla bilmiyorum belki yapabilirim öyle bir şey bir ara. Yaa öyle olunca iyi tabi benim nazım kime geçsin burada amire diyim kafa dağıtmak istiyorum ben izin ver diye o da tabii canımm hemen yeter ki sen iste der bana kesinn

bende yapmasam eşim yap demez ne olsa yer zorlamaz ama yemeksiz de olmuyor işte işten gidince evde yemek olması iyi oluyor. Hem bugün yemeğimi yapayım da yarın mutfağı silerim dolapları falan diyorum haftasonu silemedim o çıksın aradan. Haftasonu camalr yine kirlendi onları silicem balkonun camlarını silicem falan iş kalmasın diyorum da halim olacak mı yarına bakalım. Çok kötü olursan al valla olmadı rapor al el nahkum izin verecek yani.

Anaaammm merak da edilirmişim hakkınız helal edin kızlar valla gelemedim bir türlü hiç halim yok gündüz bütün gün uyuyorum desem yeridir kalkıp yemek yiyip geri yatıyorum akşamları 1 saat yürüyüp tekrar yatıyorum başka da hiç bişi yapmıyorum kaşıntılarım geçti uykusuz günlerin acısını çıkarıyorum :))
Hala doğuramadım yani kısacası bu cumartesi kontrolüm var, öyle çok da ağrım sızım yok.. Çok şiştim ayaklarımın üstne basınca acıyo fln bende yatıyorum paso işte )
Sizin dualarınızı almadan doğuma girmem canlarım benim eşime tembih ettim ben yazamazsam sen yaz diye :))
Aslıcım senin telefona uyanmadım bebeğim merak etme öpüyoruz seni tembel oğlumla..

canım hoşgeldin merak ettik biz seniii
uyuyosundur die sadece çağrı attım sana
nasılsın?

kızz çiğdem yoksa doğurdun mu...irmiş çıkmışsın belliki:=)))

Ayyy hoşbuldum yok bee buket nerdeee keşkem doğursam artıkkk rüyamda doğuruyom hergün de şimdilik tık yok :))
Kayınvalidem rüya görmüş haziranın 2 sinde doğurcaksın diyo 1 indr günüm doluyo ztn bakalım inş..

Son düzenleme:
canım öle bizim iş yerinde rapor falan geçmez nerdeeee
valla bende iş çıkışı annemde yer hemen eve geçeriz die düşünüyorum ama akşam ola hayrola

valla kuzucum tedirgin oldum seni uyandırırım die çünkü ben genelde insanları münasebetsiz zamanlar da ararımörnek Bukett onu da uyandırmıştımmm
aman canım iyi olda ewet ewet kesin kocan haber versin olmadı söle bana mesaj çeksinnn
bende sizi öpüyorumm

Yok bebeğim ya uyandır sanki nolcak
Ben geri uyurum kii :))
Siz nasılsınız ne var ne yok? Ben çok geri kalmışım okumaya başlarsam yine uyurum :)) özet geçiver be hayrına kuzum..

Yok bebeğim ya uyandır sanki nolcak
Ben geri uyurum kii :))
Siz nasılsınız ne var ne yok? Ben çok geri kalmışım okumaya başlarsam yine uyurum :)) özet geçiver be hayrına kuzum..

olsun kıyamam uyandırmayım ben
canım çok değişik bişe yokkk
Gamze Ankaraya geldi tedaviye başladı
Yaso ikili testi yaptırdı sonuçlarını alıcak
Buketin kocası çocuğun cinsiyetini öğrenemedi adam çatlayacak
Tümay bi makina aldı kapağı çizik çıktı adamlarla uğraşıyo
Tuba ablalarıyla tartışmış morali bozuk
Ayşenin de morali bozuk birileri laf çarptırmış
Burcunun sonun da 19mayısı bitti aramıza döndü
Nazan tembelliğe devam ediyo hafta sonu evini kuzeni ve kardeşi pırıl pırıl yapmış
Bedriyenin bacak ağrıları devam ediyo
Mesudeyle en son cumartesi yazıştık
Seda hafta sonu olsa da ne temizlik yapsam die düşünmeye başladı bile
Özlem bi kaç gündür iş yerinde yoğun galiba aramız çok katılamıyo
Gülcüm heyecanla doğumu bekliyo diğer Gülcümde öleee
öle işte aklımda kalanlar unuttuklarım olabilir bana gelinceeeeeeeeeee psikolojik deliliğe doğru hızla gidiyorum yani oynatmaya az kaldı

Son düzenleme:

Gamzecim tedavin hayırlı sonuç verir inşallah..
Yasocumm ikili testin müthiş çıkar inş. bebişin cinsiyetini öğrenmediniz mi daha ?
Hahahh bukettt görmemişin oğlu olmuş misali olacak bu gidişle senin kocanın hali bence erkek seninki içime öle doğuyo )
Eee tümay geri iade edemiyomusun diye sırcam kimbilir bu konu hakkında neler konuşulmuştur bunu diyen vardır kesin inş. Haledersin yeni üründe böle oldumu illet oluyorum ben..
Tubacım bizde 2 aydır kızlardeşimle konuşmuyoruz seni üzdülerse bırak arama onlar arasın bukonuda dertliyim bana dokunan bin ah işitir söyliyimm..
Ayşecim milletin ağzı torba değil ki büzesin boşver allah aşkına neye nasıl sahip olduklarını bilmeyen kendini bilmezler Allah görüyo onları da kimbilir neyle imtihan eder..
Ben bu sene 19 mayısdan bişi anlamadım hersene stada gider izlerdik bu sene gitmeyince boşluk oldu sanırım yaşlandık artık bizim bayramımız değil :)))
Tam da nazanın konusundan muzdaripim işte şanslısın valla nazan böyle kardeş böyle kuzen kalmadı kıymetlerini bil..
Bedriye bacak ağrın olduğunu doğru hatırlamışım demek geçen dua ederken onun için dua ettim sana rabbim kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş..he bide şey dedim dua da bedriyenin evhamlarını al içi rahat etsin dedim :)))
Mesude de iyidiri inş. Onunki kız 'dı daha erken gelebilir oyüzden yakında doğum haberini alırız inş. Sağsalim..
Ayy seda temizlik yapınca bende gaza geliyom nolur yazsana napcan haftasonu bende yapayım azcık sayende :))
Özlemcim allah sana da kolaylık versin..
Gülcümm artıkk doğsalarda sevsek dimi yaaa :)) bizim oğlanlar pek bi tembel çıktı illa günlerini doldurcaklar galiba öyle gözüküyor..
Evettt gelelim sana Aslıcımm en son görümcen kötüydü onunla uğraşmaktan mı psikolojin bozuldu? Anası babası yok mu onlar ilgilensin sen el kızı ne atlıyon herşeye kendi sağlığını düşün biraz.. Seni tanıdığıö kadarıyla çok fedakar birisin kendinden çok başkalarını düşğnürsün ama azcık bencil olmal lazım sana sağlam bi kafa sağlam vücut lazım kiiiii minnağına sağlıklı bir anne olasın dikkat et kendine kuzumm..
Söylemeyi unuttum sen kendin doktora gitmek için kırk takla attın bir türlü gidemedin kesin görümcem için izin alıp gitmişsindir ama dimii seni seniiiii......... Hemen kendin içinde doktora gidiyosun artık yeter artık ama aaaaaaa.......

Son düzenleme:
Canlarımmmm

çido hoşgeldin canım, iyi hazoranın 2 sine çok az kaldi, Allah sabır versin

Buket akşam gittiniz mi acile, cinsiyet için?

Sedoşum senin bu hamaratliğının yarısı bende olsa, evim pırıl pırıl olur

Aslım canım hem stres hem bahara ikiside bir araya gelince sersem gibi olursun, erkenden yat, tosur tosur uyiu, bu arada 300 tane tefriciyeyi bitirdim Allah kabul etsin inşallah, anne diyen bebelerin olsun inşallah

Tümay makinan ne oldu canim?

Hoşbuldum canım benim tatlı dilli sıkmalık yanaklı burcucum anaamm sevesim geldi çok piss :)))

aaaaa unutmuşum bedriyeye doktor kızın olucak demiş büyük ihtimalle hayırlısı
aferim kız hepsine tek tek cvp vermişsin seni tebrik ediyorum
Çiğdem yaaa ben uzak kalamamki yardımcı olmalıyım nolursa olsun ama sağolsunlar onlarda b*kunu çıkartıyolar uyuz oluyorum da hadi hayırlısı iş maddiyata döndü arayıp arayıp bizden istiyolarrr çıldırcam yaaaa amannn naparsan yap şekerim el kızısın işteeeben yapyımda onlar görsede görmese de Allah görüyo ya yeter...
yok valla kuzum onun için izin alıp gitmedim zaten akşam 7 de gidilcekti o yüzden gittim yanii ayrıca izin falan almadımmm

Son düzenleme:

Ayyyy bedriye kız mı doğurcak offf yazık o kıza valla böle evhamlı anası olunca kaçacak delik arayacak :))) babası kollasa bariiii )) ( bedişim kızma bana heee takılıyorum senin gibi kendi güzel kalbi güzel bi kızın olur inş )

Eh iyi bari kendin için izin almadın onun içinde almamışsın tebrikler canım.. İyide görümcen evli değil mi kocası yok mu siz ne alaka ki bebeğim?? Tamam allah şifa versin hepimiz çok üzüldük ama kendinizi kullandırtmayın sana da lazım olcak tedavilerinde..

valla Bedişin kızının çekeceği varrr
canım evli evli olmasına da işte durumlar çok iyi değil zaten doktorun muayenesine biz götürdük yaptık bi iyilik sonrasın da yok şu yapılması lazım 100 lira yok bu lazım 200 lira habire anası arayıp istiyomuş kocamdan bende sinir oluyorum yaaa tmm elimizden geleni yaparız ama bizim de paraya ihtiyacımız var tüm çalıştığımızı da onlara veremeyiz anlıcan canım bizi çok fena günler bekliyo Allah yardımcımız olsun haaa bu arada bizi düşünen yok tabi bu zamana kadar olmadıki bundan sonra olsun...

burcuuuu kurtar beniii........adam tutturdu kalk gidelim acilde radyolog a görünelim...cinsiiyetini öğrenelim:)))adam dayanamıyo:))

anaaammm adamın coolluğundan eser kalmamış

TUBA canım tespihini cektim Rabbim kabul etsin, inşallah sizin için çok hayırlı olan bir yere tayininiz çıkar, ailenle aran düzelir, evinizde huzur olur veeeee 3 tane hayırlı beben olurr, inşallah :)

amin canım Allah razı olsun senin de 4 tane beben olsun inş..

aslında biz zaten ist a veya çevre illere gitmek istiyoruz ama bir türlü olmuyor yoksa ben kesinlikle uzaklaşmak istemem,annemlere de sık sık geliyorum gerçekten,ama bi ara öyle bi konuşmuştuk batman a mı gitsek falan diye orda ablam var diye ama sonra hemen vazgeçtim.aslında ablalarımı aramam ama 2 gün önce ablamın kızı yanmıştı şimdi onu merak ediyorum zaten en son o zaman konuştuk
onun için aramak istiyorum.neyse ben de bütün cidiliğimle arar kızını sorar kapatırıminş beni güldürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…