Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah yardımcınız olsun canım benim o eniştenin bunları düşünmesi lazım ama nerde işte.. Eee tabi senin kocada kızkardeş diye bişi diyemiyo off off sen çalışıyosun ama kime neye işte Rabbim kat kat fazlasını versin size inş.
Sende başla bir an evvel tedaviye nolur en azından eşin belki biraz kısar da size faydası olur..

Ayyy tuğba güldürdün beniii :))))
Ne zor dimi en yakınlarına küs kalmak yada kalmaya çalışmak )

evet ya çok zor,sen nasıl 2 aydır konuşmuyorsun özlemişsindir şimdi,ama bebeğin olunca barışırsınız,yeğenler çoookkk tatlı oluyor

bişey diyemiyo da böle de olmazki canımm bizim etimiz ne budumuz ne hem biz okadar hastaneye gittik ne zaman para istedik onlardan amannn Çiğdem çekeceğim var benim
yok canım ne tedavisi tedavi falan yokk normalde bu ay aşılamaya başlıcaktım ama görümcemin hastalığı çıktı sonra da vazzgeçtim zaten çocuk falan yapmıcam ben kariyer yapıcam ikisini bi arada yapamıcamı anladımmm

Çido canım inşallah tombiş ayaklarının ödemleri bir an önce gecerde sende rahat edersin, gerci doğumdan sonra gider, ama olsun cok şükür kaşıntın bitmiş, uykunda düzene girmiş :)))) doğuma kadar sık sık gel

Aslı canım verdiginiz paraların 10 katını Rabbim size tekrar versin

Tubi, senin annenlerde batman'da mı yaşiyor? Yoksa sadece ablanlar mi orda, bide eşindemi batmanli?

canım bence hemen tedaviye başla sonuçta buda mecburi,çocuk olmayınca laf sokmayı bilirler ama,tamam hastalığa bişey diyemem Rabb imşşifa versin acısını göstermesin kimseye ama bizim derdimiz de bize yetiyor yani

Duruyor canim aramadi manyaklar

Canim bizim kayinvalidede aynisini yapardi kaynim calismiyordu hastalandi suna para buna para hep esimle biz tartisiyorduk sonra ben bosverdim esimede karismadim bakti yetisemiyor anne benimde sorumluluklarim var dedi simdi kayinvalide kendi calisiiyor bu yastan sonra kaynimda evde yatiyor

yok canım sadece 1 ablam batman da oraya evlendi,evet eşim de batmanlı ama biz ist da tanıştık

Tubicim inşallah istanbulun güzel bir ilcesi olur, eşinde batmanliysa belki oda gitmek istermi diye sordum

Tümay artik hakem hayetine gitme vakti geldi

herkes senin gibi deliolsa keşke..bu nasıl bir özetti..birezilya dizilerinin geniş özeti gibi..

ay adamı zor tuttum inanki..bu günde aramış..benim kursum var..hafta sonuda sürecek(yalan dek dubara:))açta randevuyu öne laldır dedi..inanmadım minanmadım..neyse allem etti arattırdı.. randevu da yok zaten:))yemin etti hafta sonu var diye tabi inandımda, izin alamam demedi:) adam dayanamıyo yaa..bi cinsiyetini öğrense belki rahatlar..ollçumda olluçum..başka bi şarkımız yok şu aralar.bak diyorum kız olacak üzülecen..üzülmem bnen diyo..onuda olluçum diye sevecem:))yaa bence cinsiyetini ğrendikten sonrada bu adam dayanamayacak..bu günde hastanede 5 ten sonra doktor olmadığını öğrendim..olsun akşam acile gideriz diyo..yaf acil doktoru ne anlar bu kız mı oğlan mı??iyi mi??allam allam.

yaa nerde oo çubuktaki çift çizgiyi görünce ya bi dur yarın gideriz diyen adam:)) müştak müştak..müştak bile heyecanlanmıştıda o cool coll takılıyodu..(ben üzülmiyim diye)

Aslı canım verdiginiz paraların 10 katını Rabbim size tekrar versin
aminnnnn

yok canım tedaviye falan başlayamam ya ben ciddiyim kızlar artık çocuk planı falan yapmıyorum benn düşünmüyorum bile

canımm bizimki arıyo her haltta yazık kocam da arayıp bana şikayet ediyo bu kadar da olmaz die nie beni arıyolar die garibim olan ona ve tabiki benim psikolojiye oluyo sinirleniyorum iyice gidip öldüresim gelio

herkes senin gibi deliolsa keşke..bu nasıl bir özetti..birezilya dizilerinin geniş özeti gibi..

güzel anlatmışmıyımmm deliyim ben deliii

Son düzenleme:
evet ya çok zor,sen nasıl 2 aydır konuşmuyorsun özlemişsindir şimdi,ama bebeğin olunca barışırsınız,yeğenler çoookkk tatlı oluyor

Özledim valla ama yok ben aramam o arasın hatasını anlasın diye bekliyorum o da yiğeni bekliyo heralde ama eniştesi de kızgın sevdirmicem çocuğumu diyo aman neyse bılver canım..

Anladıpım kadarıyla sen herşeyden sıkılmışsın hayattan bi bekletin kalmamış bunalıma ha girdin ha girecen bence bi antidepresan falan kullan ve dediğin gibi bebeği bir kenara bırak ılursa yine olur ztn sen düşününce de kendine zarar kafan orda olmadı mı daha iyi geliuo bu veletler ama önce senin sağlığın önemli...

Evet burcucum heryerim şiş şiş dudaklarım bile şişmiş kocacım bu halimi çok sevdi ama hep hamile kalsan negüzelsin diyo )
Kaşıntım geçti çok şükür sirkeyle tedavi sonucu.. Şimdi halsizlik çok var uyumassam bol bol helirim canım ama doğuma giderken kesin haber vericem meraklanmayın ysnii )

Kocan da rahatsız bu durumdan iyi bari farkında herşeyin o da bişi..
Sonuçta eşi var yani onun yapması düşünmesi lazım neyse üzmeyelim daha fazla seni kuzum konuşmayalım istersen Allah sana mükafatını verecektir inşallah..

aynen öle canım valla herşeyden sıkıldım,herşeyden bunaldımm bunalıma ha girdim ha girecem değil içindeyim zatennn
Şükürler olsun eşim herşeyin farkında da bazen öle bi noktaya getiriyolarki istesen de parayı vermemezlik edemiyosun bunlar tek bi kişinin başının altındaan çıkıyoda nese...düşüncesizler işte bizde çok para var sanıyolar bencil insanlarr
Yasonun Melisa çayına başladım canım bide kızlar başka bi ilaç sölediler pasifloremi öle bişe hafta sonu arkadaşım getirecek ona da başlıcam o zamana kadar beni çekiceksiniz yapacak bişe yokkk
Kısa bir süre verdiğim ve vermeye devam edeceğim rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dilerim ama burda da anlatmazsam çatlarım ben artık ortadan ikiye ama istemiyosanız giderimmmm

İyi’ demek adettendir ya !
‘İyiyim’ dedim…
Değilim.
Anlatılması zor bir duygu içimde ki.
Her harf
Her kelime
Ve her cümle, olduğundan ya çok basit ya da daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi.
Birgün konuşmayı unutmak, sadece susmak istiyorum
Birgün susmayı unutmak, olur olmaz konuşmak istiyorum.
‘Kime, neye konuşursan konuş’ diyorum…
Yeter ki susma!
Hiçbir söz yetmiyor, beni ‘bana’ anlatmama…
Dinleyemiyorum kendimi, acımadan içim…
Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu…
Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça…
Bir anlık değil, boğulduğum bilinmezlik.
Acısı çıkıyor sustuklarımın.
Oysa ben iyiyim görünürde !
Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum…
Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı…
Şimdi iyi olan ne varsa, üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını.
Ve ben,
İyi olmanın eşiğinde, korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde…
Sebebim yok.
Belki de çok…
Biliyorum;
Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek, hayalden de öte .
Ben kendimi,
Görmüyorum
Duymuyorum
Ve bilmiyorum…
Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu…
Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça…

Tubicim inşallah istanbulun güzel bir ilcesi olur, eşinde batmanliysa belki oda gitmek istermi diye sordum

Tümay artik hakem hayetine gitme vakti geldi

Yarin sabah ilk isim o zaten kazanamasamda yanlarina birakmiycam terbiyesizler 2008 den beri bunlarin hakkinda cok sikayet varmis ben biilsem hayatta almazdim

Aslııııııı tüylerim diken diken oldu ağlarım valla okuma kızım böyle şeyler insanı daha çok bunalıma sokar .. Biz senden bıkmayız her daim yaz anlat biz hep yanındayız kuzum ve senii çokk seviyoruzzz...

canım benim bende sizleri seviyorum
yok canım nie böle şeleri okuyum face de gördüm ölesine okudum aynı benn sizle paylaşıyım dedimm kendimi iyice delirtemem

Çatlak kızlar böyle güldüm inanın..

Çiğdem her ne kadar gönlümde heep senden yana belki doğumdadır diye geçsede erkek çocuklarının gerçekten acelesi yok maşaAllah. mesudeeciimm sen giremicem dedin bi kaç gün ama en azından günlük girip bilgi ver kendinle ilgili.. durumum budur diye.. prenses anası
Çiğdemim ya Allah razı olsun, bizide dualarında eksik etmemişsin Allah Razı olsun.. çok sağol çiğdemimm yaa. bacağımdaki ağrı için ağrı kesici verdi doktor günde 3 tane ben 1 tane içtimm ama bana mısın demedi hiiiç duymadı bacağım ve doktoruda tebrik ettim içimden adama bacağımdaki acıyı nasıl güzel anlattımsa 3 ilacın beni anca kesiceğini anladı sanırım ama ben o kadar ilacı içemem ki, sabrediyorum, yürüyemiyorum bariz ya durumum bu benim..görünürde hiç bişey yok ama el süremiyorum bacağıma sanarsınız ki mosmor.. neysee..

leeennn kızçeme yandı demişsiinizzz, bide kızma demişsiniz, ne kızıyımm doğru söze ne denir.. doğru denir. eşimde diyor sen onu çok sıkarsın sen üzerine düşersin diyor, evet diyorum heeepsini yaparımm.. paniğim ben.. .. ayyy zor yaa inşAllah bende alışırım, sakinleşirim, hayırlısı ne diyeyim hatunlarr..Bu arada benimm tam zıttımda eşimdir, sakin, sabırlı, vesvesesiz.. o kollar benden evet

asllııııı para konusunda hiiiçç sesini çıkarmaa herkesin yüzünde gözü var bi yerde artık abarttıklarını farkediceklerdir heralde. çok daha abarttıklarında eşine ne yapmak istediğini sorarsın. Bence daha en başında bi dur hemde bu siz hacettepeye gitmiceksmiisiniz yok mu sskları ücretsiz karşılamıyor mu hastane testleri..

tümayy inan şu makinayı aldığınız adamları parçalayasım var lutfen sakince ara ve haber ver bak ben aynısını yaptım yetkiliyi iste bugun gelmediklerinden dolayı sizi yarın itibariyle mahkemeye veriyorum ve kesinlikle para iadesi için de bilginiz olsun. Sizin şubenizide veremediğiniz hizmet için ayrıca onun içinde mahkemeye vericeğim yani size 2 ihtarname gelicek hizmetle ilgili ettiğim şikayeti şube sahibiniz konudan haberdar değilse edin lutfen çok farklı kararlar alınabiliyormuş bilgisi olsun de.. (gözleri korksun biraz. hizmetle ilgilide harbidende şikayet edebiliyorsun ha, bide bi eleman dalga mı geçmişti senle hatrlıyorum o yüzden öyle deki korksunlar)

canım hoca hacettepe de ama çoğu testi özelde istedi bide öncesinde de başka doktora gittiler ya amannn doktor ateş ölçer alın demiş şu kulaktan olanlardan kocamı arıyolar beni de korkutuyo bu işler daha başında böle yaparlarsa sonrası nolur bilemem Bedriye hem nie sesimi çıkartmıcakmışımki ben onlar içinmi çalışıyorum onlar sabahları yataklarında uyurken ben kalkıp işe geliyorum onlarda çalışsın ağrıma gidiyo verdiğimiz bir kuruş bile haa özele götürdük tmm ama yeter daaa gitsin devlette yaptırsın testlerini
benim onlarla para konusu çokkkk eskiye dayandığı için biliyorum huylarını da o yüzden de para konusuna hiç girmek istemiyorum da onlar yüzsüz ben napim

ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
buketdemet / buket 29.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
bdroner / bedriye 30.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum

kızlar dualarınızı okudum Rabbim istediğinizi versin i,nş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…