- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.261
valla Bedişin kızının çekeceği varrr
canım evli evli olmasına da işte durumlar çok iyi değil zaten doktorun muayenesine biz götürdük yaptık bi iyilik sonrasın da yok şu yapılması lazım 100 lira yok bu lazım 200 lira habire anası arayıp istiyomuş kocamdan bende sinir oluyorum yaaa tmm elimizden geleni yaparız ama bizim de paraya ihtiyacımız var tüm çalıştığımızı da onlara veremeyizanlıcan canım bizi çok fena günler bekliyo Allah yardımcımız olsun haaa bu arada bizi düşünen yok tabi bu zamana kadar olmadıki bundan sonra olsun...
anaaammm adamın coolluğundan eser kalmamış
amin canım Allah razı olsun senin de 4 tane beben olsun inş..
aslında biz zaten ist a veya çevre illere gitmek istiyoruz ama bir türlü olmuyor yoksa ben kesinlikle uzaklaşmak istemem,annemlere de sık sık geliyorum gerçekten,ama bi ara öyle bi konuşmuştuk batman a mı gitsek falan diye orda ablam var diye ama sonra hemen vazgeçtim.aslında ablalarımı aramam ama 2 gün önce ablamın kızı yanmıştı şimdi onu merak ediyorum zaten en son o zaman konuştuk
onun için aramak istiyorum.neyse ben de bütün cidiliğimle arar kızını sorar kapatırıminş beni güldürmez
Allah yardımcınız olsun canım benim o eniştenin bunları düşünmesi lazım ama nerde işte.. Eee tabi senin kocada kızkardeş diye bişi diyemiyo off off sen çalışıyosun ama kime neye işte Rabbim kat kat fazlasını versin size inş.
Sende başla bir an evvel tedaviye nolur en azından eşin belki biraz kısar da size faydası olur..
Ayyy tuğba güldürdün beniii :))))
Ne zor dimi en yakınlarına küs kalmak yada kalmaya çalışmak)
Allah yardımcınız olsun canım benim o eniştenin bunları düşünmesi lazım ama nerde işte.. Eee tabi senin kocada kızkardeş diye bişi diyemiyo off off sen çalışıyosun ama kime neye işte Rabbim kat kat fazlasını versin size inş.
Sende başla bir an evvel tedaviye nolur en azından eşin belki biraz kısar da size faydası olur..
bişey diyemiyo da böle de olmazki canımm bizim etimiz ne budumuz ne hem biz okadar hastaneye gittik ne zaman para istedik onlardan amannn Çiğdem çekeceğim var benim
yok canım ne tedavisi tedavi falan yokk normalde bu ay aşılamaya başlıcaktım ama görümcemin hastalığı çıktı sonra da vazzgeçtim zaten çocuk falan yapmıcam ben kariyer yapıcamikisini bi arada yapamıcamı anladımmm
Duruyor canim aramadi manyaklarCanlarımmmm
çido hoşgeldin canım, iyi hazoranın 2 sine çok az kaldi, Allah sabır versin
Buket akşam gittiniz mi acile, cinsiyet için?
Sedoşum senin bu hamaratliğının yarısı bende olsa, evim pırıl pırıl olur
Aslım canım hem stres hem bahara ikiside bir araya gelince sersem gibi olursun, erkenden yat, tosur tosur uyiu, bu arada 300 tane tefriciyeyi bitirdim Allah kabul etsin inşallah, anne diyen bebelerin olsun inşallah
Tümay makinan ne oldu canim?
Canim bizim kayinvalidede aynisini yapardi kaynim calismiyordu hastalandi suna para buna para hep esimle biz tartisiyorduk sonra ben bosverdim esimede karismadim bakti yetisemiyor anne benimde sorumluluklarim var dedi simdi kayinvalide kendi calisiiyor bu yastan sonra kaynimda evde yatiyorvalla Bedişin kızının çekeceği varrr
canım evli evli olmasına da işte durumlar çok iyi değil zaten doktorun muayenesine biz götürdük yaptık bi iyilik sonrasın da yok şu yapılması lazım 100 lira yok bu lazım 200 lira habire anası arayıp istiyomuş kocamdan bende sinir oluyorum yaaa tmm elimizden geleni yaparız ama bizim de paraya ihtiyacımız var tüm çalıştığımızı da onlara veremeyizanlıcan canım bizi çok fena günler bekliyo Allah yardımcımız olsun haaa bu arada bizi düşünen yok tabi bu zamana kadar olmadıki bundan sonra olsun...
Çido canım inşallah tombiş ayaklarının ödemleri bir an önce gecerde sende rahat edersin, gerci doğumdan sonra gider, ama olsun cok şükür kaşıntın bitmiş, uykunda düzene girmiş :)))) doğuma kadar sık sık gel
Aslı canım verdiginiz paraların 10 katını Rabbim size tekrar versin
Tubi, senin annenlerde batman'da mı yaşiyor? Yoksa sadece ablanlar mi orda, bide eşindemi batmanli?
olsun kıyamam uyandırmayım ben
canım çok değişik bişe yokkk
Gamze Ankaraya geldi tedaviye başladı
Yaso ikili testi yaptırdı sonuçlarını alıcak
Buketin kocası çocuğun cinsiyetini öğrenemedi adam çatlayacak
Tümay bi makina aldı kapağı çizik çıktı adamlarla uğraşıyo
Tuba ablalarıyla tartışmış morali bozuk
Ayşenin de morali bozuk birileri laf çarptırmış
Burcunun sonun da 19mayısı bitti aramıza döndü
Nazan tembelliğe devam ediyo hafta sonu evini kuzeni ve kardeşi pırıl pırıl yapmış
Bedriyenin bacak ağrıları devam ediyo
Mesudeyle en son cumartesi yazıştık
Seda hafta sonu olsa da ne temizlik yapsam die düşünmeye başladı bile
Özlem bi kaç gündür iş yerinde yoğun galiba aramız çok katılamıyo
Gülcüm heyecanla doğumu bekliyo diğer Gülcümde öleee
öle işte aklımda kalanlar unuttuklarım olabilir bana gelinceeeeeeeeeee psikolojik deliliğe doğru hızla gidiyorum yani oynatmaya az kaldı
ay adamı zor tuttum inanki..bu günde aramış..benim kursum var..hafta sonuda sürecek(yalan dek dubara:))açta randevuyu öne laldır dedi..inanmadım minanmadım..neyse allem etti arattırdı.. randevu da yok zaten:))yemin etti hafta sonu var diye tabi inandımda, izin alamam demedi:) adam dayanamıyo yaa..bi cinsiyetini öğrense belki rahatlar..ollçumda olluçum..başka bi şarkımız yok şu aralar.bak diyorum kız olacak üzülecen..üzülmem bnen diyo..onuda olluçum diye sevecem:))yaa bence cinsiyetini ğrendikten sonrada bu adam dayanamayacak..bu günde hastanede 5 ten sonra doktor olmadığını öğrendim..olsun akşam acile gideriz diyo..yaf acil doktoru ne anlar bu kız mı oğlan mı??iyi mi??allam allam.Canlarımmmm
çido hoşgeldin canım, iyi hazoranın 2 sine çok az kaldi, Allah sabır versin
Buket akşam gittiniz mi acile, cinsiyet için?
Sedoşum senin bu hamaratliğının yarısı bende olsa, evim pırıl pırıl olur
Aslım canım hem stres hem bahara ikiside bir araya gelince sersem gibi olursun, erkenden yat, tosur tosur uyiu, bu arada 300 tane tefriciyeyi bitirdim Allah kabul etsin inşallah, anne diyen bebelerin olsun inşallah
Tümay makinan ne oldu canim?
anaaammm adamın coolluğundan eser kalmamış
amin canım Allah razı olsun senin de 4 tane beben olsun inş..
aslında biz zaten ist a veya çevre illere gitmek istiyoruz ama bir türlü olmuyor yoksa ben kesinlikle uzaklaşmak istemem,annemlere de sık sık geliyorum gerçekten,ama bi ara öyle bi konuşmuştuk batman a mı gitsek falan diye orda ablam var diye ama sonra hemen vazgeçtim.aslında ablalarımı aramam ama 2 gün önce ablamın kızı yanmıştı şimdi onu merak ediyorum zaten en son o zaman konuştuk
onun için aramak istiyorum.neyse ben de bütün cidiliğimle arar kızını sorar kapatırıminş beni güldürmez
aminnnnnAslı canım verdiginiz paraların 10 katını Rabbim size tekrar versin
yok canım tedaviye falan başlayamam ya ben ciddiyim kızlar artık çocuk planı falan yapmıyorum benn düşünmüyorum bilecanım bence hemen tedaviye başla sonuçta buda mecburi,çocuk olmayınca laf sokmayı bilirler ama,tamam hastalığa bişey diyemem Rabb imşşifa versin acısını göstermesin kimseye ama bizim derdimiz de bize yetiyor yani
canımm bizimki arıyo her haltta yazık kocam da arayıp bana şikayet ediyo bu kadar da olmaz die nie beni arıyolar die garibim olan ona ve tabiki benim psikolojiye oluyoDuruyor canim aramadi manyaklar
Canim bizim kayinvalidede aynisini yapardi kaynim calismiyordu hastalandi suna para buna para hep esimle biz tartisiyorduk sonra ben bosverdim esimede karismadim bakti yetisemiyor anne benimde sorumluluklarim var dedi simdi kayinvalide kendi calisiiyor bu yastan sonra kaynimda evde yatiyor
herkes senin gibi deliolsa keşke..bu nasıl bir özetti..birezilya dizilerinin geniş özeti gibi..
evet ya çok zor,sen nasıl 2 aydır konuşmuyorsun özlemişsindir şimdi,ama bebeğin olunca barışırsınız,yeğenler çoookkk tatlı oluyor
bişey diyemiyo da böle de olmazki canımm bizim etimiz ne budumuz ne hem biz okadar hastaneye gittik ne zaman para istedik onlardan amannn Çiğdem çekeceğim var benim
yok canım ne tedavisi tedavi falan yokk normalde bu ay aşılamaya başlıcaktım ama görümcemin hastalığı çıktı sonra da vazzgeçtim zaten çocuk falan yapmıcam ben kariyer yapıcamikisini bi arada yapamıcamı anladımmm
Çido canım inşallah tombiş ayaklarının ödemleri bir an önce gecerde sende rahat edersin, gerci doğumdan sonra gider, ama olsun cok şükür kaşıntın bitmiş, uykunda düzene girmiş :)))) doğuma kadar sık sık gel
Aslı canım verdiginiz paraların 10 katını Rabbim size tekrar versin
Tubi, senin annenlerde batman'da mı yaşiyor? Yoksa sadece ablanlar mi orda, bide eşindemi batmanli?
aminnnnn
yok canım tedaviye falan başlayamam ya ben ciddiyim kızlar artık çocuk planı falan yapmıyorum benn düşünmüyorum bile
canımm bizimki arıyo her haltta yazık kocam da arayıp bana şikayet ediyo bu kadar da olmaz die nie beni arıyolar die garibim olan ona ve tabiki benim psikolojiye oluyosinirleniyorum iyice gidip öldüresim gelio
güzel anlatmışmıyımmmdeliyim ben deliii
Anladıpım kadarıyla sen herşeyden sıkılmışsın hayattan bi bekletin kalmamış bunalıma ha girdin ha girecen bence bi antidepresan falan kullan ve dediğin gibi bebeği bir kenara bırak ılursa yine olur ztn sen düşününce de kendine zarar kafan orda olmadı mı daha iyi geliuo bu veletler ama önce senin sağlığın önemli...
Kocan da rahatsız bu durumdan iyi bari farkında herşeyin o da bişi..
Sonuçta eşi var yani onun yapması düşünmesi lazım neyse üzmeyelim daha fazla seni kuzum konuşmayalım istersen Allah sana mükafatını verecektir inşallah..
Tubicim inşallah istanbulun güzel bir ilcesi olur, eşinde batmanliysa belki oda gitmek istermi diye sordum
Tümay artik hakem hayetine gitme vakti geldi
Aslııııııı tüylerim diken diken oldu ağlarım valla okuma kızım böyle şeyler insanı daha çok bunalıma sokar .. Biz senden bıkmayız her daim yaz anlat biz hep yanındayız kuzum ve senii çokk seviyoruzzz...
Yarin sabah ilk isim o zaten kazanamasamda yanlarina birakmiycam terbiyesizler 2008 den beri bunlarin hakkinda cok sikayet varmis ben biilsem hayatta almazdim
Çatlak kızlar böyle güldüm inanın..
asllııııı para konusunda hiiiçç sesini çıkarmaa herkesin yüzünde gözü var bi yerde artık abarttıklarını farkediceklerdir heralde. çok daha abarttıklarında eşine ne yapmak istediğini sorarsın. Bence daha en başında bi dur hemde bu siz hacettepeye gitmiceksmiisiniz yok mu sskları ücretsiz karşılamıyor mu hastane testleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?