Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aslı mısın nesin..niye böyle yapıyosun sen yaa.. deli misin??

evet delisin:))deli aslı deli aslı deli aslı:))

baktın bunaldın bi psikiyatra git..hep diyorum demeye devam edeceğim..üzüntü hayatın bi gerçeği..elbet üzüleceğiz..ama bunu bir yaşam biçimi haline getiren beynimize bir dur dememiz gerekir..

ewet deliyim ben deliyim deliyim deliyimmmm
ne psikiyatristi yawww ben onlara gidince bişe anlatamıyorum anlamıyolarmış gibi geliyooo bde hemen ilaç karşıyım ben ilaç kullanmaya
Buketttt benim yaşam biçimim üzülerek yaşamak olmuş anacımmm

bende karşıydım..yanlış biliyosun:))

Kızz doğurmadın mı sen daha bakıyımm. Normal bunlar canım ağırlaştın artık uyku isteği falan. Uyu bol bol bebiş gelince uyutmayacak seni.. bana özelden numaranı versene canım sen ararız.

Seda hafta sonu olsa da ne temizlik yapsam die düşünmeye başladı bile

Yahu benim temizliğimde dilinize pelezenk oldu yani valla her hafta şunları yapıcam diyorum eşimi kursa gönderiyorum bir yatıyorum 10.30 kalkıyorum kahvaltı falan derken eşim geliyor bazen eşimi bekliyorum beraber yiyoruz sonra da eşim pek bir şey yaptırmıyor sil süpür toz al lavabo ov çamaşır yıka o yani..

Ayy seda temizlik yapınca bende gaza geliyom nolur yazsana napcan haftasonu bende yapayım azcık sayende :))

kız sen nerene yapıcan temizliği otur oturduğun yerde bende abartılacak bişi yapmıyorum ki iki haftadır tembelliğim üzerimde sil süpür işte başka bir şey yok ancak bu hafta azmedicem bitiricem dip bucak. Camları silmiştim 1 mayıs tatilinde kirlendiler yağmur yağdı tekrar silicem balkonun camları hiç ellememiştim o zaman onlar silinecek, mutfağı haftaiçi akşam halletmeyi düşünüyorum. Bazanın içi düzenlenecek bazanın altı silinecek, ayakkabılık silinecek düzenlenecek, banyo baştan aşağı yıkanacak, havlular indirilip yıkanacak, iki yorgan bir battaniye yıkamaya verilecek, sandıktaki eşyalar yıkanacak ütülenecek kaldırılacak, salondaki tabaklar, bardaklar indirilecek makinede yıkanacak. Kapılar duvarlar silinecek, mutfak fayans araları fırçalanacak, halılar yıkmaya verilecek. oldu muuu

Sedoşum senin bu hamaratliğının yarısı bende olsa, evim pırıl pırıl olur

Yok canım görünüşte temiz bir şey yok ama detayda çok iş var çok sorma günlük işleri yapıp çekiliyorum kenara artık haftasonu halledicem ama yukarıda saydıklarımı :18:

canım bunun kocası var yani yetişemeyecekse neden evlenmiş. Tamam sıkışırlar isterler kardeşi sonuçta ama her zamanda olmaz ki insan biraz sıkılır isterken sizin de ona göre bütçeniz var sıkışırsanız onlar çıkarıp verecek mi neyle verecekler. Yine de Allah bilsin sen eşine bir şey deme o da bunalır zaten bu durumdan çeker kendini biraz. Kocası koca olsun yani.

valla bu senin adam cinsiyeti öğrenmeden rahat etmeyecek belli yani allem kallem edecek öğrenecek. olluçum diyor haa. Benim eşim nasıl olacak acaba şimdilik sakin tedavi başlayınca bekleme aşamasında nasıl olur bilmem hele tutarsa sevip durur karnımı ne yapsın. Cinsiyeti hiç düşünmüyorum yeter ki olsun diyor sen sevin üzüldüğünü görmek istemiyorum artık diyor garibim olmasa da hayatına devam eder sen önemlisin benim için diyor ama istiyor da tabii. Annemle ikisi bir olup yatırıp dururlar beni sonucu beklerken yandım ki ne yandım bende vallahi. Benim eşim pimpirikli tez canlıdır doğumda onu düşünemiyorum :18:

canım benimm ben eşinin durumlara bakış açısını bilmediğimden daha ilk turda eşine karşı sabırsız davranma diye dedim.. ama eşinde zaten olan saçmalığın farkındaymış, sen eşini bi tek şu konuda lutfen ıkna et universite hast.gitsinler sana dua ederler oradaki doktorlar da işinin ehli insanlar, yoksa sen elbetde haklısın hemde çok ve eşin durumların böyle farkında olması senni en büyük avantajın ezdirme kendini.. eleştir eşine sesli olarak ateş ölçme dediğin netden sipariş edildiğinde 25 tl gibi bir rakamda satılanları var 2 yıl garantili konu davranış,niyet ortaya çıkıyor böyle para bile bazen 2.planda kalabiliyor de.. sen ne gıcık olupda kendini yiyip bitireceksin zuhal duymadan kayınvalidenlerin başının etini ye..

valla bu senin adam cinsiyeti öğrenmeden rahat etmeyecek belli yani allem kallem edecek öğrenecek. olluçum diyor haa. Benim eşim nasıl olacak acaba şimdilik sakin tedavi başlayınca bekleme aşamasında nasıl olur bilmem hele tutarsa sevip durur karnımı ne yapsın. Cinsiyeti hiç düşünmüyorum yeter ki olsun diyor sen sevin üzüldüğünü görmek istemiyorum artık diyor garibim olmasa da hayatına devam eder sen önemlisin benim için diyor ama istiyor da tabii. Annemle ikisi bir olup yatırıp dururlar beni sonucu beklerken yandım ki ne yandım bende vallahi. Benim eşim pimpirikli tez canlıdır doğumda onu düşünemiyorum :18:[/QUOTE]

ayy sedaa
inşAllah sende eşinle bu mutluluğu ttadacaksın.. böölleee heyecandan titreyerek beklesinn seni eşin doğumhanenin önünde.. vee hemşire 2 bebişle çıksın, koklasın, etsin bebişlerini.. sevinçten ağlayın inşAllah.. ayyy çokduygulandımm inşAllah herşey çok güzel olucak

yaa seda bazen öyle korkuyorum ki..böyle sevindiğimiz zaman korkuyorum..kaybetmekten korkuyorum..keşke hareket etsede her an ölçsem diyorum..durmadan usg ye grme isteği bu aslında:))yaşıyo diye sürekli merak ediyorum..midemin bulandığına çok seviniyorum:)) hala bulanıyo sabahları..korkuyorum..görmemişin oğlu olmuş hesabı ama hakkaten görmemişiz seda yani normal olmadı sende biliyosun..eşim sabahtan akşama kadar bebek vidyosu izliyo resimleri benimle paylaşıyo felan..korkuyorum ...okadar:)

Ewet düşünüm taşındım geldim
haklısınız kızlar her konuda ama bende sinirlerime hakim olamıyorum napim daha vurdumduymaz davranacam artıkk kendimi parçalamak faln yokk
eşimden Allah razı olsun en azından o da farkında herşeyin bide bu sıralar konuşmucam hiçç zamanı değilll çünkü
toparladım biraz kendimi eve gidip uyuyum daha iyi olacam inşallah
deliyim ben deliyimmmm

tamamdır asslı sen olmuşsun..az kaldı sabır

canımbenimm insan elbetde korkuyor, mesela bu kadar evhamlıyım kabul ama ilk dış gebeliğimde hiç korkarak gitmedim ben biliyor musunuz? Aldım randevuyu ne zaman şu zaman gel hoop gittim doktor baktı dedi ki kese yok, ben keseden bi haberim sanıyorum ki biz bebeği görmeğe gidiyoruz. sonradan açıkladı doktor.. başka bir gebeliğimde doktorun sağlıklı gebelik başlamış dediği hamileliğimde sona erdii, daha başkasında sağlıksız dediğide sona erdi, ee ne oldu psikoloji gitmiş işte böyle böyle.. midem bulanmadı üzüldüm, eşime sürekli kaptırmayalım kendimizi diyorum, daha ne kadar kaptıracaksak.. eşim gece uyurken bana sarılmıyor göbeğime sarılıyor uykusunda yokluyor karnımı yüzükoyunmuyum diye.. eğeerr yüzükoyunsam hemen çekiştiriyor beni.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. inşAllah hepimiz tadalım güzell duyguları.. Allah korktuklarımıza uğratmasın bizleri, korusun inşAllah.

acaba sen nerelerdesin işler çokmu yoğun şekerim?
Özlem sen şimdi kaçında hasta olacaksın?

şekerim işlerin yoğunluğundan ziyade ortam müsait olmuyor, pek yazamıyorum bazen giriyorum okuyorum uzun süre bakmayınca kendiliğinden atıyor sistem bende bi daha şifre falan girmiyorum, bazen yazacak bişey bulamıyorum,çok fazla takılırsam okumaya çalışırsamda işlerim kalıyor pek adapte olamıyorum sizi okumaktan, ama yarın daha fazla gelebiliriminşalla.

şimi sen sorunca saydım bat 02 haziran (tabi şaşmazsa)

bu arada çiğdem için geçtiğin özete bayıldım herkesi yazmışsın maşallah

Yok anam daha pırtlatamadım anca uyuyorum şimdi yine uykudan kalktım kocam gelmek üzere yemek yicez diye ) bi an da düşündüm uykuduyken doğursam ne güzel olur hihiiii :)))
Sedacım bu anlatkarının hepsini yaptım şekerim doğum temizliği adına bi tek mutfağın fayansını fırçalamamıştım sen deyince şöle bi bakıverdim azcık kararlamalar bende fırçalasam mı kız ? Dur hele yarın yaparım belkim halim olursa :))
Ama sen bunların hepsini 1günde yapma ben 1 ayda yaptım valla.. Gne kirlendi cam ve yerler bu hafta sonu dip köşe silip mis olmuş halılarımı servem oğluşum temiz eve gelsin :))
Yazarım canım birazdan nhmaramı da.. Seviyorum temizlik aşkını bak gaza geldim gene :))

Buket benim dediğime alınmadın dimi canım?? Görmemişn oğlu oldu diye..
Şakasına takıldım ben.. Dediğin gibi evet görmemişiz valla..

Bedriyecim hepimiz bunları yaşıyoruz gerçekten, eşlerimizde bizimle birlikte telaşlı heyecanlı tek taşıyoruz gibi görünse de aslında onlar bizden daha heyecanlı ve stresli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…