- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.281
aynen öle canım valla herşeyden sıkıldım,herşeyden bunaldımm bunalıma ha girdim ha girecem değil içindeyim zatennn
Şükürler olsun eşim herşeyin farkında da bazen öle bi noktaya getiriyolarki istesen de parayı vermemezlik edemiyosun bunlar tek bi kişinin başının altındaan çıkıyoda nese...düşüncesizler işte bizde çok para var sanıyolar bencil insanlarr
Yasonun Melisa çayına başladım canım bide kızlar başka bi ilaç sölediler pasifloremi öle bişe hafta sonu arkadaşım getirecek ona da başlıcam o zamana kadar beni çekiceksiniz yapacak bişe yokkk
Kısa bir süre verdiğim ve vermeye devam edeceğim rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dilerim ama burda da anlatmazsam çatlarım ben artık ortadan ikiye ama istemiyosanız giderimmmm
İyi’ demek adettendir ya !
‘İyiyim’ dedim…
Değilim.
Anlatılması zor bir duygu içimde ki.
Her harf
Her kelime
Ve her cümle, olduğundan ya çok basit ya da daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi.
Birgün konuşmayı unutmak, sadece susmak istiyorum
Birgün susmayı unutmak, olur olmaz konuşmak istiyorum.
‘Kime, neye konuşursan konuş’ diyorum…
Yeter ki susma!
Hiçbir söz yetmiyor, beni ‘bana’ anlatmama…
Dinleyemiyorum kendimi, acımadan içim…
Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu…
Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça…
Bir anlık değil, boğulduğum bilinmezlik.
Acısı çıkıyor sustuklarımın.
Oysa ben iyiyim görünürde !
Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum…
Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı…
Şimdi iyi olan ne varsa, üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını.
Ve ben,
İyi olmanın eşiğinde, korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde…
Sebebim yok.
Belki de çok…
Biliyorum;
Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek, hayalden de öte .
Ben kendimi,
Görmüyorum
Duymuyorum
Ve bilmiyorum…
Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu…
Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça…
aslı mısın nesin..niye böyle yapıyosun sen yaa.. deli misin??
evet delisin:))deli aslı deli aslı deli aslı:))
baktın bunaldın bi psikiyatra git..hep diyorum demeye devam edeceğim..üzüntü hayatın bi gerçeği..elbet üzüleceğiz..ama bunu bir yaşam biçimi haline getiren beynimize bir dur dememiz gerekir..
ewet deliyim ben deliyim deliyim deliyimmmm
ne psikiyatristi yawww ben onlara gidince bişe anlatamıyorum anlamıyolarmış gibi geliyooo bde hemen ilaç karşıyım ben ilaç kullanmaya
Buketttt benim yaşam biçimim üzülerek yaşamak olmuş anacımmm
bende karşıydım..yanlış biliyosun:))
Anaaammm merak da edilirmişim hakkınız helal edin kızlar valla gelemedim bir türlü hiç halim yok gündüz bütün gün uyuyorum desem yeridir kalkıp yemek yiyip geri yatıyorum akşamları 1 saat yürüyüp tekrar yatıyorum başka da hiç bişi yapmıyorum kaşıntılarım geçti uykusuz günlerin acısını çıkarıyorum :))
Hala doğuramadım yani kısacası bu cumartesi kontrolüm var, öyle çok da ağrım sızım yok.. Çok şiştim ayaklarımın üstne basınca acıyo fln bende yatıyorum paso işte)
Sizin dualarınızı almadan doğuma girmem canlarım benim eşime tembih ettim ben yazamazsam sen yaz diye :))
Aslıcım senin telefona uyanmadım bebeğim merak etme öpüyoruz seni tembel oğlumla..
Seda hafta sonu olsa da ne temizlik yapsam die düşünmeye başladı bile
Ayy seda temizlik yapınca bende gaza geliyom nolur yazsana napcan haftasonu bende yapayım azcık sayende :))
Sedoşum senin bu hamaratliğının yarısı bende olsa, evim pırıl pırıl olur
valla Bedişin kızının çekeceği varrr
canım evli evli olmasına da işte durumlar çok iyi değil zaten doktorun muayenesine biz götürdük yaptık bi iyilik sonrasın da yok şu yapılması lazım 100 lira yok bu lazım 200 lira habire anası arayıp istiyomuş kocamdan bende sinir oluyorum yaaa tmm elimizden geleni yaparız ama bizim de paraya ihtiyacımız var tüm çalıştığımızı da onlara veremeyizanlıcan canım bizi çok fena günler bekliyo Allah yardımcımız olsun haaa bu arada bizi düşünen yok tabi bu zamana kadar olmadıki bundan sonra olsun...
herkes senin gibi deliolsa keşke..bu nasıl bir özetti..birezilya dizilerinin geniş özeti gibi..
ay adamı zor tuttum inanki..bu günde aramış..benim kursum var..hafta sonuda sürecek(yalan dek dubara:))açta randevuyu öne laldır dedi..inanmadım minanmadım..neyse allem etti arattırdı.. randevu da yok zaten:))yemin etti hafta sonu var diye tabi inandımda, izin alamam demedi:) adam dayanamıyo yaa..bi cinsiyetini öğrense belki rahatlar..ollçumda olluçum..başka bi şarkımız yok şu aralar.bak diyorum kız olacak üzülecen..üzülmem bnen diyo..onuda olluçum diye sevecem:))yaa bence cinsiyetini ğrendikten sonrada bu adam dayanamayacak..bu günde hastanede 5 ten sonra doktor olmadığını öğrendim..olsun akşam acile gideriz diyo..yaf acil doktoru ne anlar bu kız mı oğlan mı??iyi mi??allam allam.
yaa nerde oo çubuktaki çift çizgiyi görünce ya bi dur yarın gideriz diyen adam:))müştak müştak..müştak bile heyecanlanmıştıda o cool coll takılıyodu..(ben üzülmiyim diye)
canım hoca hacettepe de ama çoğu testi özelde istedi bide öncesinde de başka doktora gittiler ya amannn doktor ateş ölçer alın demiş şu kulaktan olanlardan kocamı arıyolar beni de korkutuyo bu işler daha başında böle yaparlarsa sonrası nolur bilemem Bedriye hem nie sesimi çıkartmıcakmışımki ben onlar içinmi çalışıyorum onlar sabahları yataklarında uyurken ben kalkıp işe geliyorum onlarda çalışsın ağrıma gidiyo verdiğimiz bir kuruş bile haa özele götürdük tmm ama yeter daaa gitsin devlette yaptırsın testlerini
benim onlarla para konusu çokkkk eskiye dayandığı için biliyorum huylarını da o yüzden de para konusuna hiç girmek istemiyorum da onlar yüzsüz ben napim
Kızz doğurmadın mı sen daha bakıyımm. Normal bunlar canım ağırlaştın artık uyku isteği falan. Uyu bol bol bebiş gelince uyutmayacak seni.. bana özelden numaranı versene canım sen ararız.
Yahu benim temizliğimde dilinize pelezenk oldu yani valla her hafta şunları yapıcam diyorum eşimi kursa gönderiyorum bir yatıyorum 10.30 kalkıyorum kahvaltı falan derken eşim geliyor bazen eşimi bekliyorum beraber yiyoruz sonra da eşim pek bir şey yaptırmıyor sil süpür toz al lavabo ov çamaşır yıka o yani..
kız sen nerene yapıcan temizliği otur oturduğun yerde bende abartılacak bişi yapmıyorum ki iki haftadır tembelliğim üzerimde sil süpür işte başka bir şey yok ancak bu hafta azmedicem bitiricem dip bucak. Camları silmiştim 1 mayıs tatilinde kirlendiler yağmur yağdı tekrar silicem balkonun camları hiç ellememiştim o zaman onlar silinecek, mutfağı haftaiçi akşam halletmeyi düşünüyorum. Bazanın içi düzenlenecek bazanın altı silinecek, ayakkabılık silinecek düzenlenecek, banyo baştan aşağı yıkanacak, havlular indirilip yıkanacak, iki yorgan bir battaniye yıkamaya verilecek, sandıktaki eşyalar yıkanacak ütülenecek kaldırılacak, salondaki tabaklar, bardaklar indirilecek makinede yıkanacak. Kapılar duvarlar silinecek, mutfak fayans araları fırçalanacak, halılar yıkmaya verilecek.oldu muuu
Yok canım görünüşte temiz bir şey yok ama detayda çok iş var çok sorma günlük işleri yapıp çekiliyorum kenara artık haftasonu halledicem ama yukarıda saydıklarımı :18:
canım bunun kocası var yani yetişemeyecekse neden evlenmiş. Tamam sıkışırlar isterler kardeşi sonuçta ama her zamanda olmaz ki insan biraz sıkılır isterken sizin de ona göre bütçeniz var sıkışırsanız onlar çıkarıp verecek mi neyle verecekler. Yine de Allah bilsin sen eşine bir şey deme o da bunalır zaten bu durumdan çeker kendini biraz. Kocası koca olsun yani.
valla bu senin adam cinsiyeti öğrenmeden rahat etmeyecek belli yani allem kallem edecek öğrenecek. olluçum diyor haa. Benim eşim nasıl olacak acaba şimdilik sakin tedavi başlayınca bekleme aşamasında nasıl olur bilmem hele tutarsa sevip durur karnımı ne yapsın. Cinsiyeti hiç düşünmüyorum yeter ki olsun diyor sen sevin üzüldüğünü görmek istemiyorum artık diyor garibim olmasa da hayatına devam eder sen önemlisin benim için diyor ama istiyor da tabii. Annemle ikisi bir olup yatırıp dururlar beni sonucu beklerken yandım ki ne yandım bende vallahi. Benim eşim pimpirikli tez canlıdır doğumda onu düşünemiyorum :18:
Ewet düşünüm taşındım geldim
haklısınız kızlar her konuda ama bende sinirlerime hakim olamıyorum napim daha vurdumduymaz davranacam artıkk kendimi parçalamak faln yokk
eşimden Allah razı olsun en azından o da farkında herşeyin bide bu sıralar konuşmucam hiçç zamanı değilll çünkü
toparladım biraz kendimi eve gidip uyuyum daha iyi olacam inşallah
deliyim ben deliyimmmm
tamamdır asslı sen olmuşsun..az kaldı sabır
ewetttt ben ben olma yolunda hızla ilerliyorummm kendi kendimi tedavi ediyorummm
sen çıkta evine git izin verdim ben sana..ne arıyosun bu saatte sen:))(diyene bak:))
canımsın hemen çıkıyorum patron sorarsa da Buket izin verdi sanane diorummm
Kızımmm benim son 8 dakikamm az kaldı bi çıksaydım da gitseydim de yatsaydım da uyusaydımmm
yaa seda bazen öyle korkuyorum ki..böyle sevindiğimiz zaman korkuyorum..kaybetmekten korkuyorum..keşke hareket etsede her an ölçsem diyorum..durmadan usg ye grme isteği bu aslında:))yaşıyo diye sürekli merak ediyorum..midemin bulandığına çok seviniyorum:)) hala bulanıyo sabahları..korkuyorum..görmemişin oğlu olmuş hesabı ama hakkaten görmemişiz seda yani normal olmadı sende biliyosun..eşim sabahtan akşama kadar bebek vidyosu izliyo resimleri benimle paylaşıyo felan..korkuyorum ...okadar:)
acaba sen nerelerdesinişler çokmu yoğun şekerim?
Özlem sen şimdi kaçında hasta olacaksın?
Kızz doğurmadın mı sen daha bakıyımm. Normal bunlar canım ağırlaştın artık uyku isteği falan. Uyu bol bol bebiş gelince uyutmayacak seni.. bana özelden numaranı versene canım sen ararız.
Yahu benim temizliğimde dilinize pelezenk oldu yani valla her hafta şunları yapıcam diyorum eşimi kursa gönderiyorum bir yatıyorum 10.30 kalkıyorum kahvaltı falan derken eşim geliyor bazen eşimi bekliyorum beraber yiyoruz sonra da eşim pek bir şey yaptırmıyor sil süpür toz al lavabo ov çamaşır yıka o yani..
kız sen nerene yapıcan temizliği otur oturduğun yerde bende abartılacak bişi yapmıyorum ki iki haftadır tembelliğim üzerimde sil süpür işte başka bir şey yok ancak bu hafta azmedicem bitiricem dip bucak. Camları silmiştim 1 mayıs tatilinde kirlendiler yağmur yağdı tekrar silicem balkonun camları hiç ellememiştim o zaman onlar silinecek, mutfağı haftaiçi akşam halletmeyi düşünüyorum. Bazanın içi düzenlenecek bazanın altı silinecek, ayakkabılık silinecek düzenlenecek, banyo baştan aşağı yıkanacak, havlular indirilip yıkanacak, iki yorgan bir battaniye yıkamaya verilecek, sandıktaki eşyalar yıkanacak ütülenecek kaldırılacak, salondaki tabaklar, bardaklar indirilecek makinede yıkanacak. Kapılar duvarlar silinecek, mutfak fayans araları fırçalanacak, halılar yıkmaya verilecek.oldu muuu
Yok canım görünüşte temiz bir şey yok ama detayda çok iş var çok sorma günlük işleri yapıp çekiliyorum kenara artık haftasonu halledicem ama yukarıda saydıklarımı :18:
canım bunun kocası var yani yetişemeyecekse neden evlenmiş. Tamam sıkışırlar isterler kardeşi sonuçta ama her zamanda olmaz ki insan biraz sıkılır isterken sizin de ona göre bütçeniz var sıkışırsanız onlar çıkarıp verecek mi neyle verecekler. Yine de Allah bilsin sen eşine bir şey deme o da bunalır zaten bu durumdan çeker kendini biraz. Kocası koca olsun yani.
valla bu senin adam cinsiyeti öğrenmeden rahat etmeyecek belli yani allem kallem edecek öğrenecek. olluçum diyor haa. Benim eşim nasıl olacak acaba şimdilik sakin tedavi başlayınca bekleme aşamasında nasıl olur bilmem hele tutarsa sevip durur karnımı ne yapsın. Cinsiyeti hiç düşünmüyorum yeter ki olsun diyor sen sevin üzüldüğünü görmek istemiyorum artık diyor garibim olmasa da hayatına devam eder sen önemlisin benim için diyor ama istiyor da tabii. Annemle ikisi bir olup yatırıp dururlar beni sonucu beklerken yandım ki ne yandım bende vallahi. Benim eşim pimpirikli tez canlıdır doğumda onu düşünemiyorum :18:
yaa seda bazen öyle korkuyorum ki..böyle sevindiğimiz zaman korkuyorum..kaybetmekten korkuyorum..keşke hareket etsede her an ölçsem diyorum..durmadan usg ye grme isteği bu aslında:))yaşıyo diye sürekli merak ediyorum..midemin bulandığına çok seviniyorum:)) hala bulanıyo sabahları..korkuyorum..görmemişin oğlu olmuş hesabı ama hakkaten görmemişiz seda yani normal olmadı sende biliyosun..eşim sabahtan akşama kadar bebek vidyosu izliyo resimleri benimle paylaşıyo felan..korkuyorum ...okadar:)
canımbenimm insan elbetde korkuyor, mesela bu kadar evhamlıyım kabul ama ilk dış gebeliğimde hiç korkarak gitmedim ben biliyor musunuz? Aldım randevuyu ne zaman şu zaman gel hoop gittim doktor baktı dedi ki kese yok, ben keseden bi haberim sanıyorum ki biz bebeği görmeğe gidiyoruz. sonradan açıkladı doktor.. başka bir gebeliğimde doktorun sağlıklı gebelik başlamış dediği hamileliğimde sona erdii, daha başkasında sağlıksız dediğide sona erdi, ee ne oldu psikoloji gitmiş işte böyle böyle.. midem bulanmadı üzüldüm, eşime sürekli kaptırmayalım kendimizi diyorum, daha ne kadar kaptıracaksak.. eşim gece uyurken bana sarılmıyor göbeğime sarılıyor uykusunda yokluyor karnımı yüzükoyunmuyum diye.. eğeerr yüzükoyunsam hemen çekiştiriyor beni.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. inşAllah hepimiz tadalım güzell duyguları.. Allah korktuklarımıza uğratmasın bizleri, korusun inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?