Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anam sizin bu saydığınız temiliği ben yazın yapıyorum hergün koltuk çekme, banyo fırçala,yerdeki fayans arasını sil..kışın ise sadece sil süpür toz al, arasıra böyyük temzilik oluyor, kışın hep bir bahanem ve yorgunluğum oluyor

Burcu örtmenim benim sana bir sorum olucaktı...
Ben yarın hakem heyetine başvurucam ya dilekçeyi kendimmi yzıcam hazır dilekçeler oluyor onlardan mı doldurucam ?
Birde başvurudan sonra neler oluyor ?

Burcu örtmenim benim sana bir sorum olucaktı...
Ben yarın hakem heyetine başvurucam ya dilekçeyi kendimmi yzıcam hazır dilekçeler oluyor onlardan mı doldurucam ?
Birde başvurudan sonra neler oluyor ?

canım dilekçeyi biz kendimiz yazmıştık, ondan sonra sen hiçbir şeye karışmıyorsun onlar yapıyor herşeyi, dilekçetyi ayrıntılı yaz hangi gün hangi mağazadan kaça aldın belirt, faturaların fotokopilerini koy, bide zaten oraya gidince seni yönlendiriyorlar, senin dilekçe yazıp vermekten başka bir işin olmuyor

vaşşş özlemim survivor izliyorum ve gönüllüleri tutuyorum, bide nezle oldum burnum bir tıkalı bir akıyor, şizofrene bağladı

geçmiş olsun canım, sevmiyorum surviver'i baydılar artık ben dizi izliyorum öyle bir geçer zamanki bunlarda saçmaladı ama neyse

Son düzenleme:
benimkide öle valla..ayaklarımı düzeltiyo karnımı seviyo felan..Allah kavuşturusn bizi..bizi ve isteyen herkesi

yok annem ne alınacam..biz biliriz birbirimizi...:))görmemişiz..

Sağ ol canım ya hiç böyle şeylerle işim olmadı bugüne kadar pek bir bilgim yok oyüzden bu ilk ve son olur inşallah çok can sıkıcı bir durum...

tümay ve tuba kızlar duanızı okudum rabbim hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ayy canımm çok duygulandırdın beni yaa ağlatcan mı kız sen benii. O sahne geldi gözümün önüne ah ne güzel olurdu inşallah yaşarız. Allah söyletmiştir belki de ikiz olur belli mi olur.

korkma canımm bak gayet sağlıkla ilerliyor Allah nazarlardan saklasın inşallah. Eski zamanları düşün ne ultrason var ne taramalar insanlar dayanıyormuş. Bebeğin orada yakında hareketlerini hissedince bu korkuların bitecek hissedemediğin için böyle şimdi kolay mı Buket ya onca şeyin ardından normal gebe kaldın yaa. Eşin içinde süpriz adam ne yapsa yeridir az bile yapıyor kızım inşallah sağlıkla da kucağına alacaksın

aferin sana canım maşallah eh bu durumda bir ayda yapman normal tabii canım ben birkaç gün de bitiririm bu işleri neyse ki evimde küçük. Boşver fayans arasını da temizlemeyiver yap bir çamaşır sulu güzel bir su bir de şu aspirin var marketlerde satılıyor yağ çözicü gibi şişesi adı aspirin süper yapıyor fayansları valla cillit banglar falan halt etmiş ben onu fısfıs şişesine koyuyorum sıkıyorum fırçalıyorum ama sen öyle yapma suya kat öyle sil o da yeter uğraşma tek tek ne başının zoru Allah aşkına yaa.

seda bacım sen temizlik için doğmuşsun bu nedir yaaa seni okudukça kendimden utanıyordum ne kadar pasaklı olduğumu biri yüzüme vuruyor sanki

kıslaaar k.gamzenin interneti bozulmuş gelemiyormuş bişey olursa beni haberdar edin dedi numarasını bıraktı birde unutmadan sorayım onunlada konuştuk sormamı istedi biz tesbih çekiyoruz ya Ya Mübdi ve Ya Mücib olarak onların başına "el" mi gelmesi gerekiyor yoksa "ya" doğrumu bi fark varmı doğrusu hangisidir???

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

arkadaşlar dualarını okudum ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH umarım şu mübarek günlerde birbirimize yaptıgımız şu duaları RABBİM KABUL EDER HAYIRLISIYLA BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ...

Beni soracak olursanız hala daha ankaradayım o yüzden pek fazla internete giremiyrum.. günde tek bir iğne kullanoyordum pazartesiden itibaren 2 tane kullanmaya başladım.. sol yumurtalığım sağ yumurtalığıma göre daha az gelişiyormş.. çok üzülüdm. inşallah vediği 2. iğne ile gelişir..

dualarınızı ne olursunuz eksik etmeyin.. gurbet elde olmak çok zormuş... sağolsun amcamlar çok iyi ağırlıyor ama insan yinede memleketini özlüyor..

kusura bakmayın sizleri pek takip edemiyorum.. fazla internete giremediğim için... yumurta toplamı işlemi günü ve transfer gününü yazıcam sizlere bol bol dua edin arık bana.

şimdilik hoşçakalın..

Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edinn hakkınızı helal edin muckkkkk

ayyyy sabah sabah varya içimden topiğe girmek nasıl geldi anlatamam, sabah 7 den beri uyudum uyandım en sonunda dayanamadım geldim Allahım yaaa bugün bütün dualarım seninle kuşum benim, akşam eşim gelsin ben damadımı görmeye gelicem hastaneye yaaaa, beşik kertmesi yapıcam yaşasın. ayyyyy dua ediyorum dua ediyorum Allahım bu ne heyecan

Bende çok heyecanlandım yasooo ya, yarın sabah ta ben gitsem ya doğuma :))) off allahım yatanıyorum kalktım dolanıyorum evin içinde çokk merak ettim..
"Sümme sebile yessera" çekin kızlar açılması olsun diye ..

ayyy canım benim hayırlısıyla inşallah gülün doğum haberini alalım, hemen ardından seni hastaneye yollayalım inşallah kuşum
dur ben bu duayı hemen yaygara yapayım büyük kalın renkli harflerle, her gelen okusun süpersin

Sevgili Arkadaşlarım
Gül arkadaşımızın bu sabah 07:00 itibari ile suyu gelmiş ve hemen hastaneye gitmiştir.
Kendisinin rahat bir doğum ve kolay açılması olması için Çiğdem'in bir dua önerisi oldu, bol bol okuyalım.

"Sümme sebile yessera"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…