- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.301
merve, burcu nasılsınız kızlar ne yapıyorsunuz
Yok anam daha pırtlatamadım anca uyuyorum şimdi yine uykudan kalktım kocam gelmek üzere yemek yicez diye) bi an da düşündüm uykuduyken doğursam ne güzel olur hihiiii :)))
Sedacım bu anlatkarının hepsini yaptım şekerim doğum temizliği adına bi tek mutfağın fayansını fırçalamamıştım sen deyince şöle bi bakıverdim azcık kararlamalar bende fırçalasam mı kız ? Dur hele yarın yaparım belkim halim olursa :))
Ama sen bunların hepsini 1günde yapma ben 1 ayda yaptım valla.. Gne kirlendi cam ve yerler bu hafta sonu dip köşe silip mis olmuş halılarımı servem oğluşum temiz eve gelsin :))
Yazarım canım birazdan nhmaramı da.. Seviyorum temizlik aşkını bak gaza geldim gene :))
.
anam sizin bu saydığınız temiliği ben yazın yapıyorum hergün koltuk çekme, banyo fırçala,yerdeki fayans arasını sil..kışın ise sadece sil süpür toz al, arasıra böyyük temzilik oluyor, kışın hep bir bahanem ve yorgunluğum oluyor
Burcu örtmenim benim sana bir sorum olucaktı...
Ben yarın hakem heyetine başvurucam ya dilekçeyi kendimmi yzıcam hazır dilekçeler oluyor onlardan mı doldurucam ?
Birde başvurudan sonra neler oluyor ?
vaşşş özlemim survivor izliyorum ve gönüllüleri tutuyorum, bide nezle oldum burnum bir tıkalı bir akıyor, şizofrene bağladı
benimkide öle valla..ayaklarımı düzeltiyo karnımı seviyo felan..Allah kavuşturusn bizi..bizi ve isteyen herkesicanımbenimm insan elbetde korkuyor, mesela bu kadar evhamlıyım kabul ama ilk dış gebeliğimde hiç korkarak gitmedim ben biliyor musunuz? Aldım randevuyu ne zaman şu zaman gel hoop gittim doktor baktı dedi ki kese yok, ben keseden bi haberim sanıyorum ki biz bebeği görmeğe gidiyoruz. sonradan açıkladı doktor.. başka bir gebeliğimde doktorun sağlıklı gebelik başlamış dediği hamileliğimde sona erdii, daha başkasında sağlıksız dediğide sona erdi, ee ne oldu psikoloji gitmiş işte böyle böyle.. midem bulanmadı üzüldüm, eşime sürekli kaptırmayalım kendimizi diyorum, daha ne kadar kaptıracaksak.. eşim gece uyurken bana sarılmıyor göbeğime sarılıyor uykusunda yokluyor karnımı yüzükoyunmuyum diye.. eğeerr yüzükoyunsam hemen çekiştiriyor beni.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. inşAllah hepimiz tadalım güzell duyguları.. Allah korktuklarımıza uğratmasın bizleri, korusun inşAllah.
Yok anam daha pırtlatamadım anca uyuyorum şimdi yine uykudan kalktım kocam gelmek üzere yemek yicez diye) bi an da düşündüm uykuduyken doğursam ne güzel olur hihiiii :)))
Sedacım bu anlatkarının hepsini yaptım şekerim doğum temizliği adına bi tek mutfağın fayansını fırçalamamıştım sen deyince şöle bi bakıverdim azcık kararlamalar bende fırçalasam mı kız ? Dur hele yarın yaparım belkim halim olursa :))
Ama sen bunların hepsini 1günde yapma ben 1 ayda yaptım valla.. Gne kirlendi cam ve yerler bu hafta sonu dip köşe silip mis olmuş halılarımı servem oğluşum temiz eve gelsin :))
Yazarım canım birazdan nhmaramı da.. Seviyorum temizlik aşkını bak gaza geldim gene :))
Buket benim dediğime alınmadın dimi canım?? Görmemişn oğlu oldu diye..
Şakasına takıldım ben.. Dediğin gibi evet görmemişiz valla..
Bedriyecim hepimiz bunları yaşıyoruz gerçekten, eşlerimizde bizimle birlikte telaşlı heyecanlı tek taşıyoruz gibi görünse de aslında onlar bizden daha heyecanlı ve stresli..
canım dilekçeyi biz kendimiz yazmıştık, ondan sonra sen hiçbir şeye karışmıyorsun onlar yapıyor herşeyi, dilekçetyi ayrıntılı yaz hangi gün hangi mağazadan kaça aldın belirt, faturaların fotokopilerini koy, bide zaten oraya gidince seni yönlendiriyorlar, senin dilekçe yazıp vermekten başka bir işin olmuyor
ayy sedaa
inşAllah sende eşinle bu mutluluğu ttadacaksın.. böölleee heyecandan titreyerek beklesinn seni eşin doğumhanenin önünde..vee hemşire 2 bebişle çıksın, koklasın, etsin bebişlerini.. sevinçten ağlayın inşAllah.. ayyy çokduygulandımm inşAllah herşey çok güzel olucak
yaa seda bazen öyle korkuyorum ki..böyle sevindiğimiz zaman korkuyorum..kaybetmekten korkuyorum..keşke hareket etsede her an ölçsem diyorum..durmadan usg ye grme isteği bu aslında:))yaşıyo diye sürekli merak ediyorum..midemin bulandığına çok seviniyorum:)) hala bulanıyo sabahları..korkuyorum..görmemişin oğlu olmuş hesabı ama hakkaten görmemişiz seda yani normal olmadı sende biliyosun..eşim sabahtan akşama kadar bebek vidyosu izliyo resimleri benimle paylaşıyo felan..korkuyorum ...okadar:)
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edinn hakkınızı helal edin muckkkkk
ayyyy sabah sabah varya içimden topiğe girmek nasıl geldi anlatamam, sabah 7 den beri uyudum uyandım en sonunda dayanamadım geldim Allahım yaaa bugün bütün dualarım seninle kuşum benim, akşam eşim gelsin ben damadımı görmeye gelicem hastaneye yaaaa, beşik kertmesi yapıcam yaşasın. ayyyyy dua ediyorum dua ediyorum Allahım bu ne heyecan
Bende çok heyecanlandım yasooo ya, yarın sabah ta ben gitsem ya doğuma :))) off allahım yatanıyorum kalktım dolanıyorum evin içinde çokk merak ettim..
"Sümme sebile yessera" çekin kızlar açılması olsun diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?