Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

senin de az kalmış canım yaaa...ne güzel kucağınıza almaya çok az vaktiniz kaldı...

Allahım sonunda Gül canım kolayca sağ salim kavuşur inşallah bebişine... Mesudenin duasını okurken sabah hadi diğer doğumu yakın arkadaşlara da okuyayım demiştim Çidoya Güle Küçük Güle de okumuştum denk gelmiş

ay çok heyecanlı inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alır Rabbim yardımcısı olsun inşallah... ben de bol bol okurum inşallah.

kız buket valla gözlerim doldu okurken ben olsam ben de korkardım merak ederdim, görmemişlikten de değil aslında hiç sahip olamama düşüncesinden. ya hiç olmazsa diyip diyip ama içindeki ümidi asla yitirmeyip bir gün o mutlu haberi aldıktan sonra hergün korkman cok cok normal. Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere bu duyguyu yaşamayı inşallah

günaydıınn kızlaarr,
Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşAllah. Allah yardım etsin.. Dualarımız seninle gül.. Sağlıkla al evladını inşAllah kucağına.

Çiğdemmm mesajını açmadan dedimki ahanda doğuruyo bide başına yazmışsın koşşşşşşş
ayyy çok heyecanlııı yawww Gülcüm dualarımız seninle canım benimmm

aslıı günaydın kuşum geçmişteki yazılarını okudum cicişim Allahım seni feraha çıkartsın inşallah.
melisa çayının faydasını gördünmü az veya çok?? günde 2 tane sallama iç, birini sabahtan, diğerini eve gitmeden yada eve gidince

Günaydın canım benimmmm ve amiinnn inşallahh canım
ya ben bi tane içiyodum dur 2 tane içiyim barii ne bilim faydası oluyomu anlayamadım daha ama iyi olmaya çalışıyorum kuzum bunalmıştım iyice şimdi toparlamaya çalışıyorum bakalımm

kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edinn hakkınızı helal edin muckkkkk

ayy panik oldum sanki ben doğuracam..belide doğmuşturççay sağlıkla inşallah.hadi allah bir avazda kurtarsın..

buukeet senin randevun cumartesi günümü? Doktoru değiştirecektin ne yaptın

evet adamı zor ikna ettim cumartesi gidecez..benimde temizlik işlerim var..(malum, lazer yaptırıyodum yarım kaldı:))vajinal bakmıyo ama olsun..gidecem inşallah cumartesi..

Seda ve bircan bu arada teşekkür ederim yazdıklarınız için(alıntı yapamadım)

aslı görümcen için 50 tane tefriciye sözüm vardı yerine getirdim.allah şifa versin inşallah..

buketttt anam özledim kız seni, hadi sen dua et yine sabah mide bulantın varmış ben hayalen kalp atışı filan hissediyorum göbeğimde öyle avunuyorum tabi onların hepsi benim hayal gücüm olabilir

buketttt anam özledim kız seni, hadi sen dua et yine sabah mide bulantın varmış ben hayalen kalp atışı filan hissediyorum göbeğimde öyle avunuyorum tabi onların hepsi benim hayal gücüm olabilir

baloncuktuk onlar baloncuk ya ben ilk hamileliğimde öyle şeyler hissetmiştim böyle pıt pıt ediyodu bişey hatta kaç dakika arayla oluyo diye oturup onu saymıştım

baloncuktuk onlar baloncuk ya ben ilk hamileliğimde öyle şeyler hissetmiştim böyle pıt pıt ediyodu bişey hatta kaç dakika arayla oluyo diye oturup onu saymıştım

benimde kasıklarım batıyo bazen,, onları tekme kabul ediyorum:))

aslında bende onları gaz atışları olarak yorumlamıyor değilim
benimde kasıklarım batıyo bazen,, onları tekme kabul ediyorum:))

hayal dünyasında son nokta olmaya devam ediyorsun buketim helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…