- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.321
Bende çok heyecanlandım yasooo ya, yarın sabah ta ben gitsem ya doğuma :))) off allahım yatanıyorum kalktım dolanıyorum evin içinde çokk merak ettim..
"Sümme sebile yessera" çekin kızlar açılması olsun diye ..
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edinn hakkınızı helal edin muckkkkk
Sevgili Arkadaşlarım
Gül arkadaşımızın bu sabah 07:00 itibari ile suyu gelmiş ve hemen hastaneye gitmiştir.
Kendisinin rahat bir doğum ve kolay açılması olması için Çiğdem'in bir dua önerisi oldu, bol bol okuyalım.
"Sümme sebile yessera"
Sevgili Arkadaşlarım
Gül arkadaşımızın bu sabah 07:00 itibari ile suyu gelmiş ve hemen hastaneye gitmiştir.
Kendisinin rahat bir doğum ve kolay açılması olması için Çiğdem'in bir dua önerisi oldu, bol bol okuyalım.
"Sümme sebile yessera"
yaa seda bazen öyle korkuyorum ki..böyle sevindiğimiz zaman korkuyorum..kaybetmekten korkuyorum..keşke hareket etsede her an ölçsem diyorum..durmadan usg ye grme isteği bu aslında:))yaşıyo diye sürekli merak ediyorum..midemin bulandığına çok seviniyorum:)) hala bulanıyo sabahları..korkuyorum..görmemişin oğlu olmuş hesabı ama hakkaten görmemişiz seda yani normal olmadı sende biliyosun..eşim sabahtan akşama kadar bebek vidyosu izliyo resimleri benimle paylaşıyo felan..korkuyorum ...okadar:)
Sevgili Arkadaşlarım
"Sümme sebile yessera"
aslıı günaydın kuşum geçmişteki yazılarını okudum cicişim Allahım seni feraha çıkartsın inşallah.
melisa çayının faydasını gördünmü az veya çok?? günde 2 tane sallama iç, birini sabahtan, diğerini eve gitmeden yada eve gidince
kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edinn hakkınızı helal edin muckkkkk
buukeet senin randevun cumartesi günümü? Doktoru değiştirecektin ne yaptın
buketttt anam özledim kız seni, hadi sen dua et yine sabah mide bulantın varmış ben hayalen kalp atışı filan hissediyorum göbeğimde öyle avunuyorumtabi onların hepsi benim hayal gücüm olabilir
buketttt anam özledim kız seni, hadi sen dua et yine sabah mide bulantın varmış ben hayalen kalp atışı filan hissediyorum göbeğimde öyle avunuyorumtabi onların hepsi benim hayal gücüm olabilir
baloncuktuk onlar baloncukya ben ilk hamileliğimde öyle şeyler hissetmiştim böyle pıt pıt ediyodu bişey hatta kaç dakika arayla oluyo diye oturup onu saymıştım
baloncuktuk onlar baloncukya ben ilk hamileliğimde öyle şeyler hissetmiştim böyle pıt pıt ediyodu bişey hatta kaç dakika arayla oluyo diye oturup onu saymıştım
benimde kasıklarım batıyo bazen,, onları tekme kabul ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?