- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.341
yaa hepiniz geçmişimi okuyorsunuz niye konuşmuyorsunuz
ben konuşuyorum canım..konuş bakalım..ne var ne çok ne alemdesin..
Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edinn hakkınızı helal edin muckkkkk
Anaaaammmmmmm çok panikkk oldum ben yaaaa.. Allah kurtarsın inşallah bi avaz da dığurmuş olursun çokk heyecanlı :)))
bedişşş kocan için bir süpriz yaptın mı?
sonunda beni duyan biriiyiym canım ne alemdeyim bende bilmiyorum
bi ara snein şu maillerinin altındaki yüzüklü tabolda canımın içi ile evleneli 49 yıl oldu yazıyodu:))
hadi yaaa hiç dikkat etmedim demekki onunla geçirdiğim 4 yıl 49 yıla bedel olmuş
Özlemm hemencecik hastalanmak istiyorum doktora gitmek istiyorummm
olursun olursun merak etme şimdiden takarsan gecikir gelmez
yaa ben farkettimde yumurtlama dönemlerimde bende bi ağrılar baş gösteriyo şimdi de tarif edemeyeceğim bir noktada bi ağrı var off sinir oluyorum
aman yok geç kalmasın senle aynı anda gelsinnnki aynı saate alalım randevumuzu
ya canım bende o ağrılar hep oluyo şiddetli de oluyo benimde bugün çok batmalarım var:26: bari bugünleri iyi değerlendirin şekerimmm belkide sen hastalanmıcaksınnn
yaa bilmiyorum ki bakalım biraz zamanı kaçırdık sanki ama neyse
yani Özlem neden kaçırıyosunuzki zamanı biraz dikkat edin canımm olmazki
bende bilerek kaçırdım zamanı
size bi haberim vaaarrrr
iş yerinde iki arkadaş ümreye gittiler sağolsunlar benim için hurma poleni getirmişlerinternetten baktım nasıl kullanılacağı yazıyor ama onlar bana daha farklı söyledi duyan bilen varmı bu ay geçtide önümüzdeki ay kullanayım diyorum
anammm ben bu hurma poleninini bilmiyodum bisleydim halamlara sölerdim bak şimdi ya nasıl üzüldümnese hayırlısı
canım çok yararlıymış valla kullanın eşinle birlikte şifa olsunnn bebiş olsun sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?