Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edinn hakkınızı helal edin muckkkkk

Hayırlısıyla ben doğumdan çıktımm, bebişim kucağımda de bizee. haber ver.. ayy canım benimm.. dualara devamm tmm :))

Anaaaammmmmmm çok panikkk oldum ben yaaaa.. Allah kurtarsın inşallah bi avaz da dığurmuş olursun çokk heyecanlı :)))

bak senide hayırlısıyla yakın zamanda göndericez doğuma arkandan tembihleyemedim diye üzülme bu öğrettiğin duayı okuruz bol bol ama sende doğumdan çıkar çıkmaz haberdar et bizi haa..

bedişşş kocan için bir süpriz yaptın mı?

ahh burcu ah o kadar marifetsizim ki aynı günde program yapmadı min.3 gün dedi teslim zamanına dolayısıyla o yattı, akşamda kayınvalidelere gittik onlarda yazlığa gidicekler kısmetse bugun akşamdan ilaç hastane işlerini tamamlamaları gerekiyordu, eşim akşam onlarla uğraştı 10,30 gibi falan oturdu heralde o sırada da benim çok uykum geldi, oda yorgundu pasta da sevmiyor (dondurmalı bişeyler almıştık) sonra keseriz çok yorgunum dedi, benimde gözümden uyku akıyordu koltukta uyumuşm zaten gittik yattık.. şimdi de yanına gittim ki hafta sonu bari biyerlere götüreyim diye bakalım şimdi rezervasyon yapabileceğim yakın ama istanbul dışı yerlere bakınıcam.. belki sürpriz yapmayı başarabilirim gecikmeli..

yaa ben farkettimde yumurtlama dönemlerimde bende bi ağrılar baş gösteriyo şimdi de tarif edemeyeceğim bir noktada bi ağrı var off sinir oluyorum

olursun olursun merak etme şimdiden takarsan gecikir gelmez

yaa ben farkettimde yumurtlama dönemlerimde bende bi ağrılar baş gösteriyo şimdi de tarif edemeyeceğim bir noktada bi ağrı var off sinir oluyorum

aman yok geç kalmasın senle aynı anda gelsinnn ki aynı saate alalım randevumuzu
ya canım bende o ağrılar hep oluyo şiddetli de oluyo benimde bugün çok batmalarım var:26: bari bugünleri iyi değerlendirin şekerimmm belkide sen hastalanmıcaksınnn

yaa bilmiyorum ki bakalım biraz zamanı kaçırdık sanki ama neyse

size bi haberim vaaarrrr
iş yerinde iki arkadaş ümreye gittiler sağolsunlar benim için hurma poleni getirmişler internetten baktım nasıl kullanılacağı yazıyor ama onlar bana daha farklı söyledi duyan bilen varmı bu ay geçtide önümüzdeki ay kullanayım diyorum

yani Özlem neden kaçırıyosunuzki zamanı biraz dikkat edin canımm olmazki
bende bilerek kaçırdım zamanı

kızııım kocamla buluşamıyoruz zaten iş yerindeki arkadaşları dalga geçiyor artık kocamla yaşladın hala çocuk yok sen her pazar burdasın nasıl çocuk yapacan falan diyorlar, yaa aslında tam yumurtlama günü oldu çalışma bakalım hayırlısı

anammm ben bu hurma poleninini bilmiyodum bisleydim halamlara sölerdim bak şimdi ya nasıl üzüldüm nese hayırlısı
canım çok yararlıymış valla kullanın eşinle birlikte şifa olsunnn bebiş olsun sizeee

bende hiç bilmiyordum canım yaa sağolsun onlar düşünüp getirmişler sanırım 7 gün eşimle birlikte kullanmam lazım o arada ilişki olmayacakmış acaba adet bitince mi başlamak lazımdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…