Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sabahtan beri giriyorum giriyorum çıkıyorum...Çok fazla anlatmak, yazmak istediklrim var ama...bi bakıyorum çok önemli şeyler olmuş aman diyorum insanlar ne önemli şeylerle uğraşıyor Meral bi de sen maydonoz olma .... Ama yok paylaşmam lazım şiştim...ben bu ay tam 5 gün geciktim...baya panik olmaya başladım neyse Pazar günü regl oldum...zaten hiç umudumuz yoktu üzülmedik...Eşim dedi ki hazırlan Salı günü doktora gidiyoruz...pat diye...ne bedensel ne psikolojik hiçbir şekilde hazır değildim...baya bi atrtıştık..dedim tamam lan battı balık yan gider...neyse dün gittik...iğrenç muayenemi oldum...daha önce yaptırdığım tüm testlere baktı...hiçbir sorun yok sadece ve sadece sanki yumurtalıkların yaşına göre zayıf gibi ama yanlış da görmüş olabilirim dedi...gen taraması yapmak ve yumurtalıklarımdaki duruma bakmak için 2 tüp kan aldı...cumartesi de rahim filmi için randevu aldım...Doktor dedi ki eğer 28 yaşında falan olsaydın "hadi kızım git evine rahatla haftada 2 kere düzenli çalış olmazsa 6 ay sonra gel" derdim ama sen 34 yaşındasın...üzgünüm ama bu lüksümüz yok...test sonuçlarına göre ya aşılama ya da tüp e başlıcaz dedi...o kadar çok ağladım ki anlatamam....göz kapaklarım kaşlarıma değiyor...öyle bir makyaj yaptım ki anlaşılmasın diye simsiyah rockerlar gibi oldum:))) içim bomboş...ne istediğimi ya da ne istemediğimi hiiiç bilmiyorum...bildiğim tek şey hiçbir şey beni mutlu etmiyor...hamile olma ihtimali bile...

canım benim adım atmak biryerlerden başlamak her zaman iyidir şimdi sen daralmışsın sıkılmışsın ondan mutlu etmiyor diyorsun ama bi hamile kalsan inan şuanki duygularından eser bile kalmaz emin ol, hem bebeğin geldikten sonra nasıl geldiğinin ne önemi var ister aşılama olsun ister tüp yeterki gelsin inşallah hayırlısı olur canım, hem maydanoz olmakta ne demek burda hepimizin hüznünü sevincini paylaşıyoruz ve senin yazdıklarında gayet önemli gelişmeler.

bende hiç bilmiyordum canım yaa sağolsun onlar düşünüp getirmişler sanırım 7 gün eşimle birlikte kullanmam lazım o arada ilişki olmayacakmış acaba adet bitince mi başlamak lazımdır?
bilmemki nasıl kullanılır internetten araştırsana bi canımm ona göre başlayın

Meralcim canım benim sıkma kendini bak tedavi sürecine başlıyosunuz buda bişey bu da güzel Allah ım herşeyin hayırlısını versin canım sıkma kendini bu kadar işte insan bazen çok doluyo yada birikiyo birikiyo sonrada patlıyosun ve çok mutsuz oluyosun malesef...
Bu yolda sabırlı olmalıyız napalım bizimkiler öle hemencecik ilk geceden falan olmuyo kazayla olmuyo buda bizlerin sınavları sabredicez canım sabredicez hep daha kötüsünü düşünüp şükredeceğiz...

seda bacım sen temizlik için doğmuşsun bu nedir yaaa seni okudukça kendimden utanıyordum ne kadar pasaklı olduğumu biri yüzüme vuruyor sanki

kız ben daha bu işleri yapmadım yapıcam inşallah tembelliğim son bulursa yapılması gerekenleri yazdım yani ama sorma bende çok kötüyüm yaa yani iyiyim de uykuya çok düştüm eşimi hafta sonu sabah kursuna gönderiyorum yatıyorum geç kalkıyorum kahvaltı falan derken eşim geliyor o evdeylen pek bir şey yaptırtmıyor silip süpürme yapıyorum bu hafta erken kalkmak lazım işleri bitirmek için. Sen de hiç pasaklı değilsindir eminim evin benden temizdir

"Ya" diye çekilmesi gerekir çünkü bunlar Allah'ın isimlerinden "Ya Rab" diyoruz ya da "Ya Allah" diyoruz diğer isimlerinin de "Ya" diye çekilmesi lazım bana göre.

Canım stres yapma bir yumurtalığın diğerine göre az üretmesi normal dengeleyecekler onu şimdi sana 2. verdiği yumurta baskılayıcı olabilir çünkü yumurtaların bazıları erken gelişiyor ve önden gidiyor bazıları ise geç gelişiyor küçükler henüz bunu vererek büyük olanları baskılayacak dah fazla büyümesini engelleyecek yavaşlatacak bu arada arkadan gelenler büyüyecek o şekilde yapılıyor canım sen hiç kafanı takma önce Rabbime sonra doktora emanetsin inşallah güzel haberler alacaksın. mutlaka bildir günlerini dua edelim canımm

Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz dua edinn hakkınızı helal edin muckkkkk

Ay Gül vakit geldi demek inşallah bir avazda doğurursun hatta doğurmuşsundur diyeyim sağlıkla gelmiştir bebeğin inşallah bitmiş gitmiştir. off çok heyecanlı ya topiğin ilk bebesi geldii

canım senin de az kaldı mis kokuluna kavuşmana sabret. Şimdi Gül yazınca isteğin arttı tabii. Sağlıkla gelsin önemli olan o.

hamileyken lazer yaptırılmıyor dimi. Ya bende bayadır jilete dadandım off böyle ağdayı gözüm yemiyor ama başlamam lazım tüp bebek tedavisinde sürekli kontrole gidicem araları az oluyor aldığım zaman bir daha ki kontrolde kısacık oluyor daha alınmıyor o haliyle yumurta toplamayla transfer arası da az ağda yaparım temiz temiz işte hafta sonu yapayım da bari sonra haziran ortasına kadar gider yine yaparım sonra tedavi zamanı da çıkanları ağdayla alırım çok iyi olur ben kuaföre de gidemiyorum.

canımm ağva olabilir sapanca da olabilir

canım methini duydum bunun gerçekten şifalıymış fakat nasıl kullanıldığını bilmiyorum ilk ağızdan duymadım hiç. Kullan bence de canım zararı olmaz yararı olur

bilmemki nasıl kullanılır internetten araştırsana bi canımm ona göre başlayın

yaa bakındım ama doğru düzgün bi yorum bulamadım pek bilen kullanan yok sanırım,sadece nasıl kullanılacağı falan yazıyo bende bu ay boşa gitmesin dedim dolaba koydum çabuk bozuluyormuş

Canımsın....ALLAH razı olsun....haklısın önemi yok ama YARADANIM beni affetsin kendimi çocuk sahibi olmak için çok yaşlı hissediyorum ve sanırım bu duyguyla başedemiyorum....İnan kocama olan sevgim nedeniye gittim doktora....yoksa o kadar temizlemiştim ki beynimi anlatamam...kilo veriyorum akşam yürüyüşleri yaıyorum vs vs...o muhteşem rahat hayatıma dönmüştüm ne güzel...kendimi çok özgür hissediyordum...ama malesef yine başladık...

özlemm hemencecik hastalanmak istiyorum doktora gitmek istiyorummm
nooldu hani bebek mebek planınyoktu:))nooldu nooldu..gıcığım ben gıcığım:))

o zaman bende sana bi hikaye anlatayım.bende bankacıyım biliyosun..bizde bir bölüm müdürü vardı. 41 yaşında evlendi..evlendi bi kaç ay bişey olmadı, doktora gidecem felan yeni işe başladım dur bi halledeyim derkeeeeen hooopp şuan 5 aylık hamile..allah ol der ve olur..sen 34 yaşındasında tüp demişler..ben çok daha erken yaşta kaybetmiştim ümidimi..ben daha evlendiğim gün doktora gittim(kızken) doktor ultrasonu koydu vee ooo endometriozis dedi..ne olacka dedim tedavi dedi..

Sakın ağlama üzülme..yolu vaar yordamı var..üstelik hiçte bi sorunun yokmuş..tek cephede savaşacaksın..sen yeterki iste..allah verir..ama bankacı olarak yeterince stresimiz var zaten önce sen şu steresi at bi üstünden..ben sinir krizleri geçirdimde kendimi topladım..ilaçlar yatıştırdı beni..ama uyuşturmadı..kendimiz halledemiyosak izin verelim ilaçlar bunu yapsın..önce stresi yok et..sonra domktora düzenli git..hiç bi problmein yokmuş ya bu müthiş bişey:)
sabret..olacak..sabır çok güzel bi nimet..

ah kurban olurum ne şahanesiniz siz yaaa...çok haklısın bu bizim sınavımız...dün öylesine bir kriz geçirdim ki ellerim falan kilitlendi...ve malesef annem şahit oldu buna en çok ona üzülüyorum...ve ve ve en korktuğum ama en korktuğum şey bu sınav sürecinde YARADAN ıma yanlış dualar etmek...yanlış cümller kurup kaderimi yanlış yönlendirmek....ki malesef o kriz anlarında ağzımdan çkanı kulağm duymuyor...sonra da sabaha kadar tövbe ediyorum....

Canım bak sen son günlerde çok dolmuşsun, biriktirmişsin kendin mutsuz olma eğiliminde olmuşsun. Ama bak aşılama ya da tüp kötü şeyler değil ki neden ağlıyorsun tam tersine sana bebeğini getirecek güzel gelişmeler seni anlıyorum çünkü bunu bende yaşadım hep mutsuz huzursuz sinirli hallerim vardı tedavi daha rahatlatıyor insanı çünkü her ay tuttu mu tutmadı mı yumrutlama günü hesaplama olayların olmuyor aşılamada şans düşük bunu bilerek başla ama olmayacak diye bir şey yok bir sorunun yok çünkü ama tüple şansın eğey fazla 2 haftacık tedavi ardından bebeklerin konacak rahmine bende 2 aşılama yaptırdım tüpe geçtik artık iki ay sonra yaptırıcam ama üzülmüyorum böyle olması lazımmış diyorum bebeğimiz gelsin de ne şekilde olduğunun ne önemi var hadi toparla kendini eşin san destekse başkaca sorunun yoksa bugünlerini en iyi şekilde geçir ki bebeğin hemen gelsin moral çok önemli bunu yaşayan da sadece biz değiliz. Ama önce senin kendini toparlaman silkinmen lazım canımm.. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin içine huzur versin.

yaniii genel olarak bakınca derli toplu fena sayılmaz ama camlarım falan kirli, mesela mutfak duvarlarımın ve dolaplarımın temizlenmesi lazım gardrop'un düzenlenmesi lazım , vestiyerin temizlenip düzenlenmesi lazım

internette falan bakınca "el" yazan yerlerde var emin olamadım, teşekkür ederim cevapladığın için

kullanıcam canım inşallah Allah nasip ederse , birde ben şöyle düşünüyorum belki Allah bunu bir vesile kılmıştır çünkü hiç istemedim ben onlar düşünüp almışlar ben sadece içimden geçirmiştim acve hurmasından bahsediyordu gül ondan istiyim dedim ama istememiştim

bedriyeee ağva ya gidin methini duyduk ama gitmedim bilmiyorum

bazen ne istediğimizin farkında değilmişiz gibi oluyoruz di mi aralarda, bak canım benimm eşin durduk yere vesile olmuş, sende pat diye gitmişsin,ve güven veren bi doktorsa bırakma peşini yaa takip et belki de ihtiyacınız olan buydu niye üzüyorsun kendini Allah a şükür tedavi şansın yok demiyor bişey demiyor Kader kısmet bu işler sen hayırlısıyla elinden geleni yapıp Allah a bırakacaksın.. hiç üzme kendini aksine sevin ki yeni bir yola çıktın hayırlısıyla sen inşAllah gülecek yüzün. fsh ına baktı mı? Genetik testlerini herşeyimi ben çapada yaptırmıştım ilk profa orada ondan sonrada peşpeşe testlerimi yaptırdım. benim yaşım da 32 bu arada.. her ne kadar akıl yaşımın bu yaşla uzaktan yakından alakası olmasada , üzülmeee sakınn.. ha bide rahim filmini nerde çektiriceksin bak ben raydomarda çektirdim ve inan çeken kadınla giderken sımsıkısarıldık birbirimize o kadar sabırlı iyi niyetliydiler ki kaldı ki benim tek tüpüm kapalıymış hiç canım yanmadı orayıda değerlendir istersen..

nooldu hani bebek mebek planınyoktu:))nooldu nooldu..gıcığım ben gıcığım:))
kızımmmmm ben çocuk için hastalanmak istemiyorumkine 6 aydır doktora gitmiyorumya içimde ne olup bitiyo onun merakından kendi sağlığım açısından bebişimm yoksa çocuk hayallerimi rafa kaldırdım bu ay yumurtlama günlerimi bile değerlindirmeye izin vermedim okadar yani
ewet gıcıksın sen gıcıksın gıcıksınnn
Bukettt hani biz buluşacaktık yalancı ayarlada bi görüşelim Özlemde ayarlasınn

canım inan herkes seni çok iyi anlıyooo hepimiz yaşadık hepimiz çok bunaldık küstük herşeye ama hep diyorum hayırlısını isteyelimm en önemlisi de bu ewet bazen çok ağır basıyo altından kalkamıcamışız gibi geliyoo bu sıralarda bol bol dua et ,Allah'a sığın o içini ferahlatır Rabbime sığınmaktan dua etmekten başka çaremiz yokk ondan isticez...

inşallah hemncecik atlatırsın sıkıntılı günlerinii Allah yardımcın olsun canımm

bak e guzel doktoruna gitmişsin muayeneni olmuşsun bu topik ne için var derdimi kederimizi sevincimizi paylaşmak için deilmi tabiki herkes gibi sende anlatıcaksın fikir alıcaksın moral isticeksin böle düşünmene çok üzüldüm rabbim inş. rahim filminden normal yoolarla evlanı verir göz yaşların diner

Buketiiimmm canım benim...(bu arada Buketiiim yazıcam tel çaldı Fatih Şube müdürüme söyle Buketim dedim:)) rezalet..)...inan söylenenlerin hepsinin farkındayım ama noldu biliyor musun? nasıl ifade edeceğimi de bilmiyorum ama... şimdi ilk hamileliğimde çok heyecanladım...hüsraan...2. hamileliğimde nefes alamayacak kadar heyecanlandım...hüsraaann...dene dene dene hüsraaann...ama tüm bunlara rağmen yine de çok istiyordum...çocuk görünce ağlıyor hamilelere bakamıyordum...fakat yaklaşık 2 ay önce bişey oldu....bak yine aynı şeyi yapıcam yanlış cümleler kurucam ama ne hissettiğimi anlatmak için yazmaya mecburum...ben çocuk istemiyorum....kesinlikle çocuk fikrine tahammülsüzleştim...biliyorum hiç inandırıcı gelmiyor ama....öfke var içimde...hem de öyle böyle bir öfke değil...kendime zarar vermek isteyecek kadar...boşanıp gidip tek başıma yaşayıp çocuk fikrinden o baskıdan tamamen kurtulmak isteyecek kadar....vs vs vs....

ya buraya taşınalı 2 ay oldu..hamilelik felan derken her ay bişey çıkıyo...zaten bi haftasonu var..ondada dediğim gibi işte..ama aklımdasınız..bakalım..ayarlarız..

meral kesinlikle yardım al..seni anlıyorum..ya hamile görünce sinir oluyodum..gıcık oluyodum..inadına mı karşıma çıkıyolar bunlar diyodum..yolumu değişiriyodum..yanlarından geçmek bile istemiyodum(yanlarından geçerken birine bi omuz atasım vardı o derece yani..sinir etmek için mi yanımdan geçiyosunuz dercesine) bak bunlar sağlıklı düşünceler değil..bende yaşadım..yardım al...sözümü dinle yardım al:) psikolog psikiyatr ne olursa..ama muhakkak psikiyatr..
şimid bunları söylüyorumya utanıyorum kendimden..helebi biri bana omuz atsında bak ki neyapıyorum ben..:))

Amiiinnn Sedacım Amiiinn...ALLAH gönlü sizin gibi olanlara en kısa zamanda nasip etsin İNŞALLAH...lmadı en son psikolojik destek alacağım...çünkü gerçekten iyi görünmüyorum ya da ne para verecem yaaa burda tam bir psikolojk destek halkası var...zaten dün bi dünya para bayıldık...:)))

ağvaya bakıyorum.. bi orası var bide bu kırklareli tarafındaa kıyıköy, yalıköy varmış oralara bakıyorum.. umarım bi yer ayarlayabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…