Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım biliyorum çocuk olayı bizi strese sokuyor herşeyi ona bağlıyor erteliyoruz hayatımızı ama bi yerde mecburen eğer istiyorsak katlanıcaz bunlara stresle baş etmeye çalışıcaz, her ay beklenti içinde olmak sonra hüsrana uğramak her adımda acaba hamileysem işey olurmu demek çok zor bunları hepimiz biliyoruz, dua ederken yanlış şeyler söylemekten korkuyorum demişsin ama Allah bizim içimizi biliyordur bence dilimizden dökülenlerin çok öenmi yoktur diye düşünüyorum,senin hamilelere sinir olman senin içindeki eksiklikten kavuşamamaktan içindeki o heyecanın hevesin yarım kalmasından.

ZUHAL'İN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI VE ACİL ŞİFA BULMASI İÇİN TEFRİCİYYE
24,05,2013 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor
Aslı 1,550
Burcu 300 okudu
Bedriye 100
Tümay 400
Yasemin 200
Aylin 300 okudu
Nazan 44
Büşra 100 okudu
7verengül 50
Çiğdem 100 okudu
Gül 50 okudu
Tuba 1,000
Özlem 50 okudu
Buket 50 okudu
Mesude 100 okudu
Zeynep 50
TOPLAM 4,444
Kızlar hepinizden Allah bir değil bin kere razı olsunnnn Okuyan okuyamıyan herkestennn
Allah ta sizlerin muradını versin inşallahhh
KIZLAR ATLADIĞIM YADA YANLIŞ YAZDIĞIM OLABİLİR BENİ UYARIRSINIZ
OKUDUKÇA DA HABER VERİRSİNİZ Kİ NOT ALIYIMM

aslı ben tefriciyeleri bitirdim zuhal hayırlısıyla sağlığına kavuşşsun Rabbim yavrusuna bağışlasın...
Gül nasıl acaba inşallah çok kolay bir doğum olmuştur yada olur...

günaydın kızlar nasılsınız ya ben hiç ii değilim bu aralar sürekli eşimle sorunlar yaşıyorum evimizin üstünde karabulutlar var ama anlamıyorum niye dün yatakları bile ayırdık sabah ii konuştuk ama artık sorunlarımızı çözemiyoruz ne yapacam karar veremiyorum bugün doktora gitmem lazım ama annem diyor siz düzelmeden sakın gitme eşimde baskı yapıyor gitmek istiyorsun onun için çocuk fikrini erteliyorsun diye birde onun için tartıştık offf offf çok karışığım

Canım benim çok az kaldı bitirince haber veririm

aslı ben tefriciyeleri bitirdim zuhal hayırlısıyla sağlığına kavuşşsun Rabbim yavrusuna bağışlasın...
Gül nasıl acaba inşallah çok kolay bir doğum olmuştur yada olur...
Sağol tatlım not alıyorum

Burcu canım nie böle oldunuz siz ya ???yatakları nie ayırdınız?

Sağol tatlım not alıyorum

Burcu canım nie böle oldunuz siz ya ???yatakları nie ayırdınız?

cnm valla akşam tartıştık o yatmaya gitti ben oturdum biraz sonra ben oturma yatdım o yatak odasında yattı gece yanına gitseydim tartışacaktık onun için hiç gitmedim

canım ya bazı sorunlar konuşulmadan halledilmiyor,güzel güzel kavga etmeden konuşmaya çalışın,probleminiz neyse çözün,bide adet döneminde kaınlar biraz huysuz olabiliyor,özellikle bzim gibi adeti beklemeyenler,sen eşinle güzel bir dille konuş derdini anlat,seni anlar o.
ya tam hatırlayamıyorum ama bir ayet vardı karı koca arasını düzeltmek için,ama okunuyor muydu yazılıyor muydu orasını hatırlamıyorum.meryem suresinin 96.ayeti 11 kere istersen yaz yastığınızın altınakoy istersen oku

valla cnm araştırayım bakayım olmazsa deneyeyim bir dermanın nerden geleceği belli olmaz

çok geçmiş olsun canım
bak ne güzel barışmışsınız küslük olmaz ama işte bazen birbirimize karşı kırıcı olabiliyoruz

çok sağol canım,evet biz zaten çok nadir küseriz sonra hemen barışırız

ya o kadar çok işim var ki büyük temizliğe başlamam gerekiyor ama boya yapmadan başlayamıyorum,işim var ama yok gibi de böyle arafta kaldım.
gül den ne zaman haber alabiliriz acaba çok merak ediyorum.ayyy ne güzel ya bebeğine kavuşacak Allah nazarlardan saklasın

amanınn boya işi çok fena Tuba Allah kolaylık versin canım
Ya ewet Gülden bi haber gelse bende çok meraklanıyorum valla hayırlısıyla yavrusuna kavuşacakk
Allah isteyen herkese bu mucizeyi yaşatır inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…