Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar gülün telefonu kimsede yokmu bi arasanız haber alsak.

yaaa ben az önce bahçede otururken gözüme bişey kaçtı canım çok acıdı yıkadım falan ama çıkmadı gözüm kıpkırmızı oldu resmen kan oturdu sonra uğraşırken falan birden çıktı şimdi gözüm yanıyor resmen yüzüm ateş gibi

Yaşasın yaşı bana yakın biriii:))) doktor beni bakırköy de radyotom diye bi yere yönlendirdi...Yüce Tarla da benim evin karşısı sayılır...galiba oraya gidicem...çok can yakıyormuş diye okudum ya her yerde ödüm kopuyor....şimdiden kaskatıyım....nolur bana dürüstçe söyle Bedriye çok canın yandı mı?

Amiiin canım beniiim...Yüz kere bin kere AMİİİNN....

hayıııırrr dinleme sen onları öyle çok can yakmıyor canın birazcık ufacık acıyor zaten çoook kısa sürüyor kalkınca hiç bişeyin kalmıyor öyle kendini korkutup gitme

üst göz kapagını elinle kaldır ve aşağı kirpiklerinin üzerine bırak aç çıkar ozaman canım

Ah be Burcu kardeş...nasıl üzüldüm anlatamam..ben de çok sorunlar yaşadım eşimle...birkaç kez ben kalkıp salonda uyudum...daha doğrusu uyumadım :)...ama sonra baktım ki ben bu adamı seviyorum...Nolur çözüm odaklı olsam...ne kaybederim...bıraksam gitsem ne kazanırım...yanlış görmediysem henüz 1 yıllık evlisiniz...nolur kendine de eşine de süre ver...o kadar zaman isteyen bişey ki bu evlilik...zamanla herşey nasıl düzelecek göreceksin....bi de bi de bna kızacaksınız belki ama bu cumartesi ay tutulması var ve dolunay da var...ay tutulmasnın etkileri başladı..17 Haziran a kadar kavgalar dövüşler ister istemez olacak...sakin olup, dönüşü olmayan yollara girmemek lazım....

AYYY çok sevinçliyim yaaaa damadım doğudu yaaa, gerçi ben kızmı erkekmi doğurucam belli değil ama olsun o benim fahri damadım
akşam eşim işten gelince ziyaretine gidicem Allah nasibederse, çok fena heyecanla bekliyorum, koklıycam onu hepiniz için, gül müsade ederse resmini çekerim sizlerle paylaşırım

KIZLAAARRRR GÜL DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN AYYYY ÇOK FENA SEVİNÇLİYİM

maşallah Allah sağlıkla sıhhatle büyütmesini nasip etsin nasıl kolay olmuşmu doğumu? artık damadını görmeye gidersin

üst göz kapagını elinle kaldır ve aşağı kirpiklerinin üzerine bırak aç çıkar ozaman canım

evet canım yaptım onu pek fayda etmedi ama geçti sonra şimdi sanki hafif hafif batıyor gibi oluyor

ayyyy ne güzel demi Yaso yawww bende iş çıkışı uçağa atlayım da geleyim bariii
bizden de çooookkkkkk selam söleeeee

çok çok sevindim yasemin ya, Maşallah Allahım esirgesin oğluşumuzu
bizden de çok selam söyle,Rabbim analı babalı büyütsün inşallahhh

ayyy sevincimden oturamıyorum, tımarhane delileri gibi bi o yanba yürüyorum, bi bu yana
kızlar akşama Allah nasibederse gidince hepinizin duygularını sevinçlerini selamlarını paylaşacağım.
bu arada sezeryan olmuş, bilginiz olsun.
oyy sırtımdan terler döküldü bu nasıl bir sevinçtir Allahım yaa, rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın inşallah kızlar.
demin aslıya söyledim bence şuanda doğum furyası var topiğimizde.
bakın ilk önce bi hamilelik furyası başladı, ben,buket,nazan olmak üzere..
sonra doğum furyası başladı gül ile birlikte, onun ardından çiğdem, mesude diğer gül doğuracak inşallah.
ardından gene hamilelik furyası başlayacak Allahın izni ile, çalışmaları sıklaştırın o furyayı kaçırmayın canlarım benim

ayyyy nerdeee inşallah canım inşallah Bukete gideriz inşallah sana da gelirim de kendim için bişe diyemiyorum valla:26:

Yasoyla konuştuk dedimki damadına şimdiden saatini al takk ilk adımı at

vaaay iyi fikir ddeğilmi geleceğe yatırım yapsın tabi
aslıcım hiç kendim için bişey diyemiyorum deme eninde sonunda olacak kızım

nisbetmi yapıyosunuz kızz gelirsem yanınıza
canımmm nisbet falan yapmıyoruz aşkolsun çokta uzakta değilsin atlar sana da gelirizzz
vaaay iyi fikir ddeğilmi geleceğe yatırım yapsın tabi
aslıcım hiç kendim için bişey diyemiyorum deme eninde sonunda olacak kızım

bilemiyorummmm çok uzak bi hayalll gibi ama nese hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…