- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.401
bazen ne istediğimizin farkında değilmişiz gibi oluyoruz di mi aralarda, bak canım benimm eşin durduk yere vesile olmuş, sende pat diye gitmişsin,ve güven veren bi doktorsa bırakma peşini yaa takip et belki de ihtiyacınız olan buydu niye üzüyorsun kendini Allah a şükür tedavi şansın yok demiyor bişey demiyor Kader kısmet bu işler sen hayırlısıyla elinden geleni yapıp Allah a bırakacaksın.. hiç üzme kendini aksine sevin ki yeni bir yola çıktın hayırlısıyla sen inşAllah gülecek yüzün. fsh ına baktı mı? Genetik testlerini herşeyimi ben çapada yaptırmıştım ilk profa orada ondan sonrada peşpeşe testlerimi yaptırdım. benim yaşım da 32 bu arada.. her ne kadar akıl yaşımın bu yaşla uzaktan yakından alakası olmasada, üzülmeee sakınn.. ha bide rahim filmini nerde çektiriceksin bak ben raydomarda çektirdim ve inan çeken kadınla giderken sımsıkısarıldık birbirimize o kadar sabırlı iyi niyetliydiler ki kaldı ki benim tek tüpüm kapalıymış hiç canım yanmadı orayıda değerlendir istersen..
bak e guzel doktoruna gitmişsin muayeneni olmuşsun bu topik ne için var derdimi kederimizi sevincimizi paylaşmak için deilmi tabiki herkes gibi sende anlatıcaksın fikir alıcaksın moral isticeksin böle düşünmene çok üzüldüm rabbim inş. rahim filminden normal yoolarla evlanı verir göz yaşların diner
Yaşasın yaşı bana yakın biriii:))) doktor beni bakırköy de radyotom diye bi yere yönlendirdi...Yüce Tarla da benim evin karşısı sayılır...galiba oraya gidicem...çok can yakıyormuş diye okudum ya her yerde ödüm kopuyor....şimdiden kaskatıyım....nolur bana dürüstçe söyle Bedriye çok canın yandı mı?
üst göz kapagını elinle kaldır ve aşağı kirpiklerinin üzerine bırak aç çıkar ozaman canımkızlar gülün telefonu kimsede yokmu bi arasanız haber alsak.
yaaa ben az önce bahçede otururken gözüme bişey kaçtı canım çok acıdı yıkadım falan ama çıkmadı gözüm kıpkırmızı oldu resmen kan oturdu sonra uğraşırken falan birden çıktı şimdi gözüm yanıyor resmen yüzüm ateş gibi
günaydın kızlar nasılsınız ya ben hiç ii değilim bu aralar sürekli eşimle sorunlar yaşıyorum evimizin üstünde karabulutlar var ama anlamıyorum niye dün yatakları bile ayırdık sabah ii konuştuk ama artık sorunlarımızı çözemiyoruz ne yapacam karar veremiyorum bugün doktora gitmem lazım ama annem diyor siz düzelmeden sakın gitme eşimde baskı yapıyor gitmek istiyorsun onun için çocuk fikrini erteliyorsun diye birde onun için tartıştık offf offf çok karışığım
KIZLAAARRRR GÜL DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN AYYYY ÇOK FENA SEVİNÇLİYİM
üst göz kapagını elinle kaldır ve aşağı kirpiklerinin üzerine bırak aç çıkar ozaman canım
AYYY çok sevinçliyim yaaaa damadım doğudu yaaa, gerçi ben kızmı erkekmi doğurucam belli değil ama olsun o benim fahri damadım
akşam eşim işten gelince ziyaretine gidicem Allah nasibederse, çok fena heyecanla bekliyorum, koklıycam onu hepiniz için, gül müsade ederse resmini çekerim sizlerle paylaşırım
ayyyy ne güzel demi Yaso yawww bende iş çıkışı uçağa atlayım da geleyim bariii
bizden de çooookkkkkk selam söleeeee
çok çok sevindim yasemin ya, Maşallah Allahım esirgesin oğluşumuzuAYYY çok sevinçliyim yaaaa damadım doğudu yaaa, gerçi ben kızmı erkekmi doğurucam belli değil ama olsun o benim fahri damadım
akşam eşim işten gelince ziyaretine gidicem Allah nasibederse, çok fena heyecanla bekliyorum, koklıycam onu hepiniz için, gül müsade ederse resmini çekerim sizlerle paylaşırım
aslııı sen benim doğuma gelirsin bende seninkine ikimiz birlikte de buket'e gideriz
aslııı sen benim doğuma gelirsin bende seninkine ikimiz birlikte de buket'e gideriz
ayyyy nerdeee inşallah canım inşallah Bukete gideriz inşallah sana da gelirim de kendim için bişe diyemiyorum valla:26:
Yasoyla konuştuk dedimki damadına şimdiden saatini al takk ilk adımı at
canımmm nisbet falan yapmıyoruz aşkolsun çokta uzakta değilsin atlar sana da gelirizzznisbetmi yapıyosunuz kızz gelirsem yanınıza
vaaay iyi fikir ddeğilmi geleceğe yatırım yapsın tabi
aslıcım hiç kendim için bişey diyemiyorum deme eninde sonunda olacak kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?