- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.841
ÖZLEM kim yaa, o ben miyim, bizim özlem e söylemediğine göre benim heralde
yeni ismim topiğe hayırlı olsun kızlar, özlem bak sana adaş oldum
canım hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruz sonucu bizde sabırsızlıkla.
oyy maşallah çok şükür canım nekadar sevindim yaa, ALlahım hep böyle herşeyin yolunda gitsin inşallah sonuna kadar
aminn canım aminn, sen dibe vurmuşsun bugün resmen kuşum yaa, ALlah içine ferahlıklar versin inşallah.
öööfuf dalga geçme yaaaa..seni özlemle karıştırıyorum işte..öff...
aminn canım güzel dualarına ben daha önce defalarca doktora gittim hatta doktor dediki nasıl doktorlara gittin anlamadımki dedi ama çok afedersin onlar elleriyle muayene etmediler bu adam spekulumla baktı sonrasında elle muayene etti vajinal muayenede bu kadar sıkıntılanmıyodum ben beterin beteri derlerya bu öyle oldu rahim filmindede hiç sıkıntı çekmemiştim ben ama sn:doktorum epey canımı yaktı inş. bu sebep olurda rabbim melegimi verir inş. hepimizin sınav sonu gelmiştir daha fazla beklemeyizkeşke melek ya inan artık herşeyden bir umut arar oldum.. oysaki umut zaten alıp verdiğimiz nefes in kendisi.. çok şükür rabbime.. senin açındn gönlüm çok ferahladı bu arada benim.. ne kadar maşaAllah cesaretsin sen gidip maşaAllah halletmişsin bir anda işlerini daha önce hiç muayane oldun mu melek sen farketmediler mi acaba.. rahim filminde demek ki o ilacı veriyorlarmış ya belkide sızmayaptı ilaç geçince rahime dikkat etmediler.. benim rahim filmi çektirmem lazım da eşim bekleyelim dedi oyalanıyorum ekim kasımda kısmetse gidip çektiririm artık hayırlısyla diyorum.. Allah inşAllah yüzümüzü güldürür.. ben bugun içinde güzel içaçıcı haberler diliyorum Rabbimden.. . Rabbim inşAllah bu sınavı bize verdirttirmiştir. Hayırlısıyla mevlamdan el açıp yakaran herkes için dualarını kabul etmesini diliyorum. bİZLEREde güzel sağlıklı hayırlı evlatlar inşAllah mevlam nasip eder bizlerede hayırlı tez vakitlerde
yaseminciğim buket bizi çok seviyor o yüzden karıştırıyor öyle değilmi buket
yok canım ikili tarama 12-14 haftalarda yapılıyor doktor bunu şöyle anlattı; "takip edelim herhangi bişey olmadığını görelim, bide ben biraz pinpirikliyim bu konularda o yüzden çağırıyorum dedi"
melekcim geçmiş olsun canım, inşallah problemlerin çözülmüştür hayırlısı ile sende bir an önce hamile kalırsın inşallah
hatlar karışıyor desene sık sıktabi öyleee.....valla bazende özleme yasemin yazıyorum siliyorum sonra..
yaa kızlar ben tuvalete çıkamıyorum gene kanamam olcak diye((((((((
hatlar karışıyor desene sık sık
ah canım benim yaa, eğer kabızlığın varsa incir ye üstüne su iç, cırt cırt rahatça çıkarsın büyük abdestine afedersin
yaa kızlar ben tuvalete çıkamıyorum gene kanamam olcak diye((((((((
allah razı olsun inş. kalırım hep birlikte kalırız inş. sende yavrunu sağ salim alırsın kucagına
Bircan kuşum sen mi geldin, dua listesi hakkındaki fikirlerin nedir bebişim işaretliyimmi senide??
tabiki canım, benide işaretle. Dualarla kendimi daha iyi hissediyorum. Rabbimden hep bir ağızdan istiyoruz, Bu çok güzel bir şey.Hayırlı zamanda hepimize verir inşallah.
2 senelik evliyim
bebek dusunmuyoruz daha zamani var gibi...
gectigimiz ay bikackere korunmadik bu ayda reglim 4-5 gun kadar gecikti normalde duzenlidir
dolayisiyla acaba bebis varmi? diye dusunmeden edemedim bebekle ilgili topikleri gezdim durdum bu arada ne kadar heveslendigimi farketmemisim
biraz once kirmizilar geldi cok kotu hissettim nlatamam
halbuki hic aklimda yoktu boyle bisey on ragmen cok kotu hissdiyorum
simdi cok daha iyi anliyorum bebis telasindaki arkadaslarimi
Allah herkeze Hayirli vakitte, hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin cok bekletmeden insallah
cok garip bi duygu her ay bu heycani yasayip beklemek cok daha zor olsa gerek Rabbim isteyeneleri bekletmsin insallah
Ol De Rabbimm.... Hayirlisiyla... Insallahh...
sağol tatlım RABBİM dualarını kabul etsin İNŞALLAH..delyam / dilber
dejavu_one / seda
mavera49/ merve
gul1982 / gül
dualarınızı okudum ama yazamadım. allah kabul etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?