Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

melekcim geçmiş olsun canım, inşallah problemlerin çözülmüştür hayırlısı ile sende bir an önce hamile kalırsın inşallah

öööfuf dalga geçme yaaaa..seni özlemle karıştırıyorum işte..öff...

aminn canım güzel dualarına ben daha önce defalarca doktora gittim hatta doktor dediki nasıl doktorlara gittin anlamadımki dedi ama çok afedersin onlar elleriyle muayene etmediler bu adam spekulumla baktı sonrasında elle muayene etti vajinal muayenede bu kadar sıkıntılanmıyodum ben beterin beteri derlerya bu öyle oldu rahim filmindede hiç sıkıntı çekmemiştim ben ama sn:doktorum epey canımı yaktı inş. bu sebep olurda rabbim melegimi verir inş. hepimizin sınav sonu gelmiştir daha fazla beklemeyiz

tabiki canım, benide işaretle. Dualarla kendimi daha iyi hissediyorum. Rabbimden hep bir ağızdan istiyoruz, Bu çok güzel bir şey.Hayırlı zamanda hepimize verir inşallah.

Herşey ALlahtan bu bilinci taşıyoruz. o yüzden herşey dualar ile olacak inşallah
yazdım listeye canım +++

ben çıkıyorum dışarda işlerim var kuşlarım hepinizi öpüyorum.

2 senelik evliyim
bebek dusunmuyoruz daha zamani var gibi...
gectigimiz ay bikackere korunmadik bu ayda reglim 4-5 gun kadar gecikti normalde duzenlidir
dolayisiyla acaba bebis varmi? diye dusunmeden edemedim bebekle ilgili topikleri gezdim durdum bu arada ne kadar heveslendigimi farketmemisim
biraz once kirmizilar geldi cok kotu hissettim nlatamam
halbuki hic aklimda yoktu boyle bisey on ragmen cok kotu hissdiyorum
simdi cok daha iyi anliyorum bebis telasindaki arkadaslarimi
Allah herkeze Hayirli vakitte, hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin cok bekletmeden insallah
cok garip bi duygu her ay bu heycani yasayip beklemek cok daha zor olsa gerek Rabbim isteyeneleri bekletmsin insallah
Ol De Rabbimm.... Hayirlisiyla... Insallahh...

delyam / dilber
dejavu_one / seda
mavera49/ merve
gul1982 / gül

dualarınızı okudum ama yazamadım. allah kabul etsin inşallah...

evet hepimiz aslında başta bebek istemediğimizi düşünüyoruz ama korunmayı bırakıp adeti beklediğimiz o ay herşey değişiyor,belkide allah içimize annelik duygusunu işliyor o yüzden birden bire bu kadar ister oluyoruz,allah inşallah sanada fazla bekletmeden nasip eder hayırlı bir evlat,Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…