- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.421
nisbetmi yapıyosunuz kızz gelirsem yanınıza
Yaşasın yaşı bana yakın biriii:))) doktor beni bakırköy de radyotom diye bi yere yönlendirdi...Yüce Tarla da benim evin karşısı sayılır...galiba oraya gidicem...çok can yakıyormuş diye okudum ya her yerde ödüm kopuyor....şimdiden kaskatıyım....nolur bana dürüstçe söyle Bedriye çok canın yandı mı?
ayyy sevincimden oturamıyorum, tımarhane delileri gibi bi o yanba yürüyorum, bi bu yana
kızlar akşama Allah nasibederse gidince hepinizin duygularını sevinçlerini selamlarını paylaşacağım.
bu arada sezeryan olmuş, bilginiz olsun.
oyy sırtımdan terler döküldü bu nasıl bir sevinçtir Allahım yaa, rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın inşallah kızlar.
demin aslıya söyledim bence şuanda doğum furyası var topiğimizde.
bakın ilk önce bi hamilelik furyası başladı, ben,buket,nazan olmak üzere..
sonra doğum furyası başladı gül ile birlikte, onun ardından çiğdem, mesude diğer gül doğuracak inşallah.
ardından gene hamilelik furyası başlayacak Allahın izni ile, çalışmaları sıklaştırın o furyayı kaçırmayın canlarım benim
yok nazanım sana nispet olurmu "yasemin'e" yapıyoruz
başımla beraber buyrun gelin anacımm hem bana yemek yapmasınıda ögretirsincanımmm nisbet falan yapmıyoruz aşkolsun çokta uzakta değilsin atlar sana da gelirizzz
yok nazanım sana nispet olurmu "yasemin'e" yapıyoruz
ayyy sevincimden oturamıyorum, tımarhane delileri gibi bi o yanba yürüyorum, bi bu yana
kızlar akşama Allah nasibederse gidince hepinizin duygularını sevinçlerini selamlarını paylaşacağım.
oyy sırtımdan terler döküldü bu nasıl bir sevinçtir Allahım yaa, rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın inşallah kızlar.
sonra doğum furyası başladı gül ile birlikte, onun ardından çiğdem, mesude diğer gül doğuracak inşallah.
ardından gene hamilelik furyası başlayacak Allahın izni ile, çalışmaları sıklaştırın o furyayı kaçırmayın canlarım benim
aaaaaaaaaaaaa olmaz böyle şey, madem siz bana gelmiyorsunuz, bende sizin çocuklarınıza beşi biyerde takmam banane hıh
Yasoooo doğum furyası tüm hızıyla devam edecek Çiğdem,Gül ve Mesude ard arda maşşalh
Hamilelerin haberi de böle ard arda gelir inşallah
En son Nazo hamile kaldı demi yaaa kızzzzz Nazan biraz ayağını sürü lütfennn böle olmazki anacımmm
Bedriyeee nacaım bende senin gibiyidim rahim filmi için 7 ay bekledim çok tırsıyorum herşeyden aşılamaya ble titreye titreye girdim valla canım bu rahim filminde benim bildiğim tüpler tıkalı değilse acı oluyo senin o yüzden acımamış yada ağrımamış olabilir çünkü benim saniyelik bi ağrım olmuştu buda herşey yolunda olduğundan demişlerdibak inan bana benim kadar acı eşiği düşük, korkak biri daha yoktur bu topikteehatta şöyle bir durumum var çapada dosyam var üzerinde kocaman doktor hasta vajinal muayenede sıkıntı yaşıyor ve zorluk çıkarıyor tarzı bişeyler yazmış ve rahim filmi için 6-7 ay gece gündüz uykuları kaçmış ve ertelemiş bir tipim ben doktor seni istediği yere yönlendirsin boşver sen lutfen radyomara git korktuğunu bildir.. hiç aceleleri yok, beni önce yanına oturttu radyalog korkma neler yapıcaklarını anlattı konuşarak hallediceğiz. ve inan bana ben normal muayene olamayan bedriye bu kadar bitti dedi şimdi aletleri çıkarıcaz dedi.. sevinçten ağladım giderken zaten kaç aydır uykularım kaçmıştı kurtuldum dedimm sarıldık kadınla ve düşün benim tüpüm tıkanıkmış canı acıyanlar genelde tıkanıklık yaşayanlarmış.. netden araştır ben çok araştırdım herkes radyomar demiş fiyatıda 370 tl gibiydi.. bişeyy daha vaar, herşey kader kısmet ama rahim filmi çekildikten sonra normalde kimi doktor 2,3 ay kendiliğinden deneme yaptırıyor ben farklı durumlar yaşamıştım doktor tavsiyesi üzerine olmadı ama tedavi başlamadı filmden 3 ay sonra gebe kaldım ve filmden sonraki dönemde gebelik elde eden de çokmuş haberin de ola. sakın ola da ümitsiz olmaa.. yaşımızda yakın evet, bende dışlar, düşükler yaşadım bak Allah a binlerce şükürler olsun gebeyim.. Hemde zor anlarımda geldi bebeğim senin içinde herşey güzel olucak hayırlısıyla bu arada bana taaa 2,3 yıl öncesi yumurtalıklarımın zayıf olabileceğini söylemişlerdi doktor aynen sana dedikleri gibi hemmen aşılama demişti.. rahat oll senn..
başımla beraber buyrun gelin anacımm hem bana yemek yapmasınıda ögretirsin
yaaa evet niye uzun zamandır hamile yok, beni bekliyordunuz demi çok beklersiniz
Yasoooo doğum furyası tüm hızıyla devam edecek Çiğdem,Gül ve Mesude ard arda maşşalh
Hamilelerin haberi de böle ard arda gelir inşallah
En son Nazo hamile kaldı demi yaaa kızzzzz Nazan biraz ayağını sürü lütfennn böle olmazki anacımmm
kız sürüyorum hiç kaldırmıyorum hatta burdakiler nazan allah aşkına su ayaklarıı surume diyolar hadiii yaa nolur gelsin biri artıkkkkk yanıma yalnız kaldım
Bedriyeee nacaım bende senin gibiyidim rahim filmi için 7 ay bekledim çok tırsıyorum herşeyden aşılamaya ble titreye titreye girdim valla canım bu rahim filminde benim bildiğim tüpler tıkalı değilse acı oluyo senin o yüzden acımamış yada ağrımamış olabilir çünkü benim saniyelik bi ağrım olmuştu buda herşey yolunda olduğundan demişlerdi
ahhh Bedriye ahhhh sen bide bana sor doktora gidecem de nasıl muayene koltuğuna oturacam gelde bana sorrr:18::18::18:
canım benimmmm kız bi hafta sonu çıkar gelirim bakkk hiç üşenmem bennn ama doğumunda da gelebilirim sen tercih et?
Kocam sorarsa da kayseride küçük bi işim var derimmm
KIZLAAARRRR GÜL DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN AYYYY ÇOK FENA SEVİNÇLİYİM
aslııı bizim adetler seninle aynı tarih ya birlikte hamile kalırız biz
çok fazla falan çalışamam canım sıranızı bekleyin benden önce hamile kalanı yakarım
nazaaan sırf sen yanlız kalma diye canla başla çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?