Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bak inan bana benim kadar acı eşiği düşük, korkak biri daha yoktur bu topiktee hatta şöyle bir durumum var çapada dosyam var üzerinde kocaman doktor hasta vajinal muayenede sıkıntı yaşıyor ve zorluk çıkarıyor tarzı bişeyler yazmış ve rahim filmi için 6-7 ay gece gündüz uykuları kaçmış ve ertelemiş bir tipim ben doktor seni istediği yere yönlendirsin boşver sen lutfen radyomara git korktuğunu bildir.. hiç aceleleri yok, beni önce yanına oturttu radyalog korkma neler yapıcaklarını anlattı konuşarak hallediceğiz. ve inan bana ben normal muayene olamayan bedriye bu kadar bitti dedi şimdi aletleri çıkarıcaz dedi.. sevinçten ağladım giderken zaten kaç aydır uykularım kaçmıştı kurtuldum dedimm sarıldık kadınla ve düşün benim tüpüm tıkanıkmış canı acıyanlar genelde tıkanıklık yaşayanlarmış.. netden araştır ben çok araştırdım herkes radyomar demiş fiyatıda 370 tl gibiydi.. bişeyy daha vaar, herşey kader kısmet ama rahim filmi çekildikten sonra normalde kimi doktor 2,3 ay kendiliğinden deneme yaptırıyor ben farklı durumlar yaşamıştım doktor tavsiyesi üzerine olmadı ama tedavi başlamadı filmden 3 ay sonra gebe kaldım ve filmden sonraki dönemde gebelik elde eden de çokmuş haberin de ola. sakın ola da ümitsiz olmaa.. yaşımızda yakın evet, bende dışlar, düşükler yaşadım bak Allah a binlerce şükürler olsun gebeyim.. Hemde zor anlarımda geldi bebeğim senin içinde herşey güzel olucak hayırlısıyla bu arada bana taaa 2,3 yıl öncesi yumurtalıklarımın zayıf olabileceğini söylemişlerdi doktor aynen sana dedikleri gibi hemmen aşılama demişti.. rahat oll senn..

aaaa normaldi herşey neden sezeryan olmuş ki:44:

Yasemin bu cok guzel bi haber bebisi saglikli olsunda sezeryan olsun darisi bekleyen diger hamislerimizin basina...Yasemin bizden cok selam soyle...

Yasoooo doğum furyası tüm hızıyla devam edecek Çiğdem,Gül ve Mesude ard arda maşşalh
Hamilelerin haberi de böle ard arda gelir inşallah
En son Nazo hamile kaldı demi yaaa kızzzzz Nazan biraz ayağını sürü lütfennn böle olmazki anacımmm

yaaa evet niye uzun zamandır hamile yok, beni bekliyordunuz demi çok beklersiniz

Bedriyeee nacaım bende senin gibiyidim rahim filmi için 7 ay bekledim çok tırsıyorum herşeyden aşılamaya ble titreye titreye girdim valla canım bu rahim filminde benim bildiğim tüpler tıkalı değilse acı oluyo senin o yüzden acımamış yada ağrımamış olabilir çünkü benim saniyelik bi ağrım olmuştu buda herşey yolunda olduğundan demişlerdi
ahhh Bedriye ahhhh sen bide bana sor doktora gidecem de nasıl muayene koltuğuna oturacam gelde bana sorrr:18::18::18:

başımla beraber buyrun gelin anacımm hem bana yemek yapmasınıda ögretirsin

canım benimmmm kız bi hafta sonu çıkar gelirim bakkk hiç üşenmem bennn ama doğumunda da gelebilirim sen tercih et?
Kocam sorarsa da kayseride küçük bi işim var derimmm

çok sevindim Allah anali babalı büyütsün inş.yasemin bizden de selam soyle arkasında koca topik var onunla gurur duyuyoruz.ben ist da olsaydım ben de gelirdim.hangi hastanede doğum yapmış

aslııı bizim adetler seninle aynı tarih ya birlikte hamile kalırız biz
çok fazla falan çalışamam canım sıranızı bekleyin benden önce hamile kalanı yakarım

kız sürüyorum hiç kaldırmıyorum hatta burdakiler nazan allah aşkına su ayaklarıı surume diyolar hadiii yaa nolur gelsin biri artıkkkkk yanıma yalnız kaldım

herikisiyim çıtık :)))))))) bizim burda böle bişe var ikisini birden istiyorum demek

KIZLAAARRRR GÜL DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN AYYYY ÇOK FENA SEVİNÇLİYİM

AYY yaseminn yaaa demek bu akşam gülün yanına gitceksinn, yeni anne gül ün yanınaa, ayy bende çok isterdim ama biz kv gittiklerinden bu akşam yine onlara gidececeğiz evde olmayacağız.. çookk çokk selam söyle, sezeryan oldu haa, acaba gül korktu o yüzden miii?, açılma mı olmadı? :26: hayırlısıyla bi evine gelsin bebeği evine alışsın gül girip anlatır.. çok kokla bebeği, bizim yerimizede.. canım benimm yaa inşAllah gidersiniz akşama.. sende çok dolaşma bu arada doktor ne dedi yavaş hareketler yavaş hareketler..

aslııı bizim adetler seninle aynı tarih ya birlikte hamile kalırız biz
çok fazla falan çalışamam canım sıranızı bekleyin benden önce hamile kalanı yakarım

benim adet Yaseminle de aynıydı ama bak o hamile kalıverdii
Aaaaaa şuna bakk o zamn bu ay bitmeden haberini alalım canım senimi beklicezzz elinizi biraz çabuk tutunn
Ayyyy Özlem çocuk istemiyom diyip duruyodum da böle güzel bi haber alınca da insanın içi bi tuhaf oluyo vazgeçtim ben çocuk istiyorummm amaaaa bu ayı da kaçırdık tühhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…