Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kız sürüyorum hiç kaldırmıyorum hatta burdakiler nazan allah aşkına su ayaklarıı surume diyolar hadiii yaa nolur gelsin biri artıkkkkk yanıma yalnız kaldım

herikisiyim çıtık :)))))))) bizim burda böle bişe var ikisini birden istiyorum demek

Eki Görüntüle 717642

kızlar yukardaki gibi tişörtle namaz kılınırmı ben bu şekil almıcaktım ama kardeşim bunlarda almış gelmiş bikaç tane

heee sürü ayağını da ard arda gelsin haberlerrrr
tmm ben en yakın zaman da kayseriye bi kaçamak yapımmm
ayyyyy tişörte bakkk çok şirinnnn ama namaz kılma işini bilemem iyi günlerde giy canım benimmm

deliiiii istemesende sen yine devam etseydin sonraa aaaaa düşünmüyorduk yanlışlıkla oldu derdin
hep böyle derler ya nasıl yanlışlık oluyorsa bu yanlışlık bize hiç olmuyor

deliiiii istemesende sen yine devam etseydin sonraa aaaaa düşünmüyorduk yanlışlıkla oldu derdin
hep böyle derler ya nasıl yanlışlık oluyorsa bu yanlışlık bize hiç olmuyor

o kadar kararlıydım ki şekerim olurmu öyle şeyy hem o yok ilk geceden, yok kaza bende anlamıyorum onları valla
nese hayırlısı bakalımmm

canım yaparsın yavaş yavaş düzenlenir onlar. Ben kişisel fikrimi söyledim çünkü bi ara benim de aklıma takılmıştı bu konu ama sonra mantıklı geldi bu bana önemli olan ismini zikretmemiz zaten bazı yerde "el" bazı yerde "ya" yazıyor ben "ya" şeklinde çekmeyi tercih ediyorum canım. Bence de vesile olabilir neyin vesile olacağını Rabbim bilir ancak sen bunu uygula canım.

canım ne sorun yaşadınız neden tartıştınız bilemicem ama böyle yatak ayırmakla küsmekle olmaz ne sorununuz varsa oturun konuşun mantıklı iki insan olarak çözülmeyecek bir sorun olduğunu sanmam. Yatakta ayırmayın öyle. Konuşmayın ama beraber uyuyun. O esnada farkında olmadan birbirinize sarılır sabahına daha sakin uyanırsınız ben bir iki kere yaptım o işi ama uyuyamadım eşimde uyuyamamış sabahına konuştuk barıştık. Doktoruna git canım aranızdaki çok çok önemli bir sorun değilse erteleme boşuna

evet canım dün konuştum ablamın biriyle kızı yanmıştı hasteneye yatırmışlar ben de aradım,hemen barıştık zaten

ayy iyi sevindim barışmanıza kardeşler küs olur mu hiç canım zaten

KIZLAAARRRR GÜL DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN AYYYY ÇOK FENA SEVİNÇLİYİM

Ayy çok sevindimm netimde açılmıyordu bakamadım yarım saat uğraştım ya öldüm merakımdan aman oğluşş geldi topiğee ilk bebeğimiz dimii Allah'ım nazarlardan saklasınn analı babalı büyütsün

yaa gidecek misin ne güzell bol bol ilet selamlarımızı öp bizim için bebeği de göreceksin. Resmini çek aman unutma. Keşke yakın olsakta hep gitsek birbirimize yaa..

sezeryan olmuş demek ya açılması olmadı herhalde bebekte zora girdiyse. Evett gebe olanlar bir bir doğuruyor ardından yeni gebelerin doğumu yaklaşacak bu arada gebe kalanlar bir sürü kişi olacak bende buna dahil olabilirim belki ama olmasam da sizinle seviniyorum ya o da yetiyor bana. Kendim doğurmuş gibi sevindim yaa.

Eki Görüntüle 717642

kızlar yukardaki gibi tişörtle namaz kılınırmı ben bu şekil almıcaktım ama kardeşim bunlarda almış gelmiş bikaç tane

kılınır herhalde canım ne var ki ama üzerine ince bir hırka falan giyebilirsin ben namaz kılarken kollarımı da açıkta bırakmıyorum uzun kollu birşey giyiyorum. Öyle rahat ediyorum yani ama tişörtte bişi yok canım.

yok üzerine hırka giyerim zatende resimde dolayı acaba kılınmazmı diye süpheye düştüm

yok üzerine hırka giyerim zatende resimde dolayı acaba kılınmazmı diye süpheye düştüm

nazan cıımm tişörtünn çok şeker, banada almışlar benzerinden şansa üzerindeki de kız bebek resmi :)) var, bizim bebekde kısmetse kız ya ondan şşeeeyytiim, namaz konusuna gelince net olmamakla beraber üzerinde insan, kuş figürü olan şeylerle namaz kılınmaz diye biliyorum, ayrıca "ameller niyetlere göredir" senin içine şüphe girmiş gibi. diyanete mail at, hemende ynt veriyorlarmış, hem onlar bilgililerde, doğru bilgi gelmiş olur.

Kızlar seksenlerde bir tane küçük kız çıkıyor bilmiyorum izliyor musunuz. Yanaklar nasıl görseniz sıkasınız geliyor pastaneye geliyor 1,2,3 diye paralarnı sayıyor ay bir pasta yemesi var kocaman açıyor ağzını konuşması falan süper birşey ya eşim böyle kızım olsa koruma tutarım işte çalışamam diyor. Bol bol bakalım da ona benzesin diyor. Hayali bile güzel inşallah gerçek olur. Hiçbir eksiğimiz yok, sorunumuz yok tek eksiğimiz bir çocuk Rabbim onu da nasip edecek inşallah inanıyorum.

aşkolsun aslı kendimden önce size sonra hamile kardeşlerime ensonda kendime ediyorum rabbim herkesin muradını versi iş.

oyy seda evet bayılıyorum o kız bende allah gönlünüze göre versi benim kocamda kızımız olurda güzel olursa bende kafayı yerim buna kimler bakıyo diye diyo inş. güzel ahlaklı olurda yavrularımız bizim korumamıza vede yönlendirmemize ihtiyaç duymazlar

inşallah canım Allah gönlünüze göre ve hayırlısını nasip etsin

aşkolsun aslı kendimden önce size sonra hamile kardeşlerime ensonda kendime ediyorum rabbim herkesin muradını versi iş.

küçük bir hatırlatma
valla bende hamile olanlara ayrı isteyenlere de ayrı ayrı dua ediyorumm Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh

Kızlar bizim apartmanda ge.en sonbahar yalıtım yapıldı yapılırken bizim arka tarafa da hep kuşlar giriyordu pisliyorlardı falan kapatalım dediler hr açık olan yanı kapatıldı ama orada 4 tane kuş kalmış nasıl bakmadılarsa çok snir olmuştum yönetici alt katta onların oraya açılan kapısı var ikisini yakalamışlar çıkarmışlar ama ikisini yakalayamamışlar korkup kaçıyorlarmış biz de o zamandan beri yem veriyoruz su veriyoruz aranın camı oraya bakıyor oaanın önüne koyuyoruz. Kar kış içimiz elvermedi kalmışlar orada. Geçenlerde yöneticiye dedik biz besliyoruz diye bize beslemeyin her taraf pisleniyor camlar falan dedi şikayet ediyorlar dedi siz mi besliyordunuz dedi biz de ama dışarı çıkabilseler beslemeyiz yazım kalmışlar hiçbir yere gidemiyorlar göz göre göre nasıl göz yumalım dedik bir gün yem koymayı unutsak konup aranıyorlar yaa. Veriyoruz yani eşiminde razı olmadı. Eğer onlar birşey yapıp öldüreceklerse günahı onların boynuna dedi eşim ben sebeb olmam. Nasıl çıkarabiliriz ki onları oradan korkuyorlar da. :26:

Bu arada kızlar bende namazıma devam ediyorum 3 ay oldu galiba hatta geçti hele günler uzayınca daha bi iyi oldu ikindi ,akşam, yatsı kesin kılıyorum bide iş yerine etek getirsem öğleni de kaçırmıcam ama bi türlü getiremedim aaa bide sabahh namazları hiçç kalkamıyorum

İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin yengem var çocuğu yok olmadı böyle çocukları sıkarak ısırarak sever valla bağlarım yengeni diye takılıyor bana İnşallah canım iyi huylu güzel ahlaklı olsunlar öncelikle biz de eşimle hep öyle dua ediyoruz hayırlısı olsun diyoruz.

Sağol canım cümlemize hayırlısını nasip etsin Allah'ım.

ALLAH ııımm şükürler olsun ki ben bu topiği bulmuşum da yazmışım da paylaşmışıım....oh beeee Vallahi de Billahi de inanılmaz rahatladım...beni önemseyip bunca yazdın ya ne diim bilemedim Bedriye....ALLAH sana çoook ama çook kolay doğum nasip etsin İNŞALLAH...tabii tüm hamilelerimize içi sıra da sana az önce Radyotom u aradım çok korkuyorum uyutulmak isiyorum dedim...onlarda beni Fındıkzade şubelerine yönlendirdiler...son modelmiymiş neymiş...acısız ağrısız dediler...radyomar ı bende çok istiyorum ama bankanın anlaşması yok. burda yaptırırsam cebimden 5 kuruş çıkmayacak....İNŞALLAH doğru düzgündür de çektiğim acıya yaşadığım korkuya değer....

oyy maşallah arkadaşımaa 3 ayı geçtiysen artık bırakmazsın sabah namazlarıda alarm falan kur inş. allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…