- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.441
kız sürüyorum hiç kaldırmıyorum hatta burdakiler nazan allah aşkına su ayaklarıı surume diyolar hadiii yaa nolur gelsin biri artıkkkkk yanıma yalnız kaldım
herikisiyim çıtık :)))))))) bizim burda böle bişe var ikisini birden istiyorum demek
Eki Görüntüle 717642
kızlar yukardaki gibi tişörtle namaz kılınırmı ben bu şekil almıcaktım ama kardeşim bunlarda almış gelmiş bikaç tane
benim adet Yaseminle de aynıydı ama bak o hamile kalıverdii
Aaaaaa şuna bakk o zamn bu ay bitmeden haberini alalım canım senimi beklicezzzelinizi biraz çabuk tutunn
Ayyyy Özlem çocuk istemiyom diyip duruyodum da böle güzel bi haber alınca da insanın içi bi tuhaf oluyo vazgeçtim ben çocuk istiyorummmamaaaa bu ayı da kaçırdık tühhhhhhh
deliiiii istemesende sen yine devam etseydin sonraa aaaaa düşünmüyorduk yanlışlıkla oldu derdin
hep böyle derler ya nasıl yanlışlık oluyorsa bu yanlışlık bize hiç olmuyor
yaniii genel olarak bakınca derli toplu fena sayılmaz ama camlarım falan kirli, mesela mutfak duvarlarımın ve dolaplarımın temizlenmesi lazım gardrop'un düzenlenmesi lazım , vestiyerin temizlenip düzenlenmesi lazım
internette falan bakınca "el" yazan yerlerde var emin olamadım, teşekkür ederim cevapladığın için
kullanıcam canım inşallah Allah nasip ederse , birde ben şöyle düşünüyorum belki Allah bunu bir vesile kılmıştır çünkü hiç istemedim ben onlar düşünüp almışlar ben sadece içimden geçirmiştim acve hurmasından bahsediyordu gül ondan istiyim dedim ama istememiştim
günaydın kızlar nasılsınız ya ben hiç ii değilim bu aralar sürekli eşimle sorunlar yaşıyorum evimizin üstünde karabulutlar var ama anlamıyorum niye dün yatakları bile ayırdık sabah ii konuştuk ama artık sorunlarımızı çözemiyoruz ne yapacam karar veremiyorum bugün doktora gitmem lazım ama annem diyor siz düzelmeden sakın gitme eşimde baskı yapıyor gitmek istiyorsun onun için çocuk fikrini erteliyorsun diye birde onun için tartıştık offf offf çok karışığım
evet canım dün konuştum ablamın biriyle kızı yanmıştı hasteneye yatırmışlar ben de aradım,hemen barıştık zaten
KIZLAAARRRR GÜL DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN AYYYY ÇOK FENA SEVİNÇLİYİM
AYYY çok sevinçliyim yaaaa damadım doğudu yaaa, gerçi ben kızmı erkekmi doğurucam belli değil ama olsun o benim fahri damadım
akşam eşim işten gelince ziyaretine gidicem Allah nasibederse, çok fena heyecanla bekliyorum, koklıycam onu hepiniz için, gül müsade ederse resmini çekerim sizlerle paylaşırım
ayyy sevincimden oturamıyorum, tımarhane delileri gibi bi o yanba yürüyorum, bi bu yana
kızlar akşama Allah nasibederse gidince hepinizin duygularını sevinçlerini selamlarını paylaşacağım.
bu arada sezeryan olmuş, bilginiz olsun.
oyy sırtımdan terler döküldü bu nasıl bir sevinçtir Allahım yaa, rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın inşallah kızlar.
demin aslıya söyledim bence şuanda doğum furyası var topiğimizde.
bakın ilk önce bi hamilelik furyası başladı, ben,buket,nazan olmak üzere..
sonra doğum furyası başladı gül ile birlikte, onun ardından çiğdem, mesude diğer gül doğuracak inşallah.
ardından gene hamilelik furyası başlayacak Allahın izni ile, çalışmaları sıklaştırın o furyayı kaçırmayın canlarım benim
Eki Görüntüle 717642
kızlar yukardaki gibi tişörtle namaz kılınırmı ben bu şekil almıcaktım ama kardeşim bunlarda almış gelmiş bikaç tane
kılınır herhalde canım ne var ki ama üzerine ince bir hırka falan giyebilirsin ben namaz kılarken kollarımı da açıkta bırakmıyorum uzun kollu birşey giyiyorum. Öyle rahat ediyorum yani ama tişörtte bişi yok canım.
yok üzerine hırka giyerim zatende resimde dolayı acaba kılınmazmı diye süpheye düştüm
yok üzerine hırka giyerim zatende resimde dolayı acaba kılınmazmı diye süpheye düştüm
yok canım hırka giyeceksen zaten önünü de kapatırsın tamam işte Rabbim kabul etsin..
eğerki şüpheye düştüysen üzerine bol bişey giyip önünü kapatırsın öle kılarsın namazını şekerimmmAllah kabul etsin duaların da bizi de unutma ayy ne dilenciyim yaa herkesten dua dileniyorumm
Kızlar seksenlerde bir tane küçük kız çıkıyor bilmiyorum izliyor musunuz. Yanaklar nasıl görseniz sıkasınız geliyor pastaneye geliyor 1,2,3 diye paralarnı sayıyor ay bir pasta yemesi var kocaman açıyor ağzını konuşması falan süper birşey ya eşim böyle kızım olsa koruma tutarım işte çalışamam diyor. Bol bol bakalım da ona benzesin diyor. Hayali bile güzel inşallah gerçek olur. Hiçbir eksiğimiz yok, sorunumuz yok tek eksiğimiz bir çocuk Rabbim onu da nasip edecek inşallah inanıyorum.
inşallah canım Allah gönlünüze göre ve hayırlısını nasip etsinKızlar seksenlerde bir tane küçük kız çıkıyor bilmiyorum izliyor musunuz. Yanaklar nasıl görseniz sıkasınız geliyor pastaneye geliyor 1,2,3 diye paralarnı sayıyor ay bir pasta yemesi var kocaman açıyor ağzını konuşması falan süper birşey ya eşim böyle kızım olsa koruma tutarım işte çalışamam diyor. Bol bol bakalım da ona benzesin diyor. Hayali bile güzel inşallah gerçek olur. Hiçbir eksiğimiz yok, sorunumuz yok tek eksiğimiz bir çocuk Rabbim onu da nasip edecek inşallah inanıyorum.
aşkolsun aslı kendimden önce size sonra hamile kardeşlerime ensonda kendime ediyorum rabbim herkesin muradını versi iş.
evet nazan önünü kapatıcaksan hırkayla görünmez zaten o de mi
oyy seda evet bayılıyorum o kız bende allah gönlünüze göre versi benim kocamda kızımız olurda güzel olursa bende kafayı yerim buna kimler bakıyo diye diyo inş. güzel ahlaklı olurda yavrularımız bizim korumamıza vede yönlendirmemize ihtiyaç duymazlar
inşallah canım Allah gönlünüze göre ve hayırlısını nasip etsin
küçük bir hatırlatma
valla bende hamile olanlara ayrı isteyenlere de ayrı ayrı dua ediyorumm Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh
bak inan bana benim kadar acı eşiği düşük, korkak biri daha yoktur bu topikteehatta şöyle bir durumum var çapada dosyam var üzerinde kocaman doktor hasta vajinal muayenede sıkıntı yaşıyor ve zorluk çıkarıyor tarzı bişeyler yazmış ve rahim filmi için 6-7 ay gece gündüz uykuları kaçmış ve ertelemiş bir tipim ben doktor seni istediği yere yönlendirsin boşver sen lutfen radyomara git korktuğunu bildir.. hiç aceleleri yok, beni önce yanına oturttu radyalog korkma neler yapıcaklarını anlattı konuşarak hallediceğiz. ve inan bana ben normal muayene olamayan bedriye bu kadar bitti dedi şimdi aletleri çıkarıcaz dedi.. sevinçten ağladım giderken zaten kaç aydır uykularım kaçmıştı kurtuldum dedimm sarıldık kadınla ve düşün benim tüpüm tıkanıkmış canı acıyanlar genelde tıkanıklık yaşayanlarmış.. netden araştır ben çok araştırdım herkes radyomar demiş fiyatıda 370 tl gibiydi.. bişeyy daha vaar, herşey kader kısmet ama rahim filmi çekildikten sonra normalde kimi doktor 2,3 ay kendiliğinden deneme yaptırıyor ben farklı durumlar yaşamıştım doktor tavsiyesi üzerine olmadı ama tedavi başlamadı filmden 3 ay sonra gebe kaldım ve filmden sonraki dönemde gebelik elde eden de çokmuş haberin de ola. sakın ola da ümitsiz olmaa.. yaşımızda yakın evet, bende dışlar, düşükler yaşadım bak Allah a binlerce şükürler olsun gebeyim.. Hemde zor anlarımda geldi bebeğim senin içinde herşey güzel olucak hayırlısıyla bu arada bana taaa 2,3 yıl öncesi yumurtalıklarımın zayıf olabileceğini söylemişlerdi doktor aynen sana dedikleri gibi hemmen aşılama demişti.. rahat oll senn..
Bu arada kızlar bende namazıma devam ediyorum 3 ay oldu galiba hatta geçti hele günler uzayınca daha bi iyi oldu ikindi ,akşam, yatsı kesin kılıyorum bide iş yerine etek getirsem öğleni de kaçırmıcam ama bi türlü getiremedimaaa bide sabahh namazları hiçç kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?