- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.461
oyy maşallah arkadaşımaa 3 ayı geçtiysen artık bırakmazsın sabah namazlarıda alarm falan kur inş. allah yardım etsin
evet şimdi görünmez ilerde kapatamıcam zaman düşüneyim ozaman
Kızlar bizim apartmanda ge.en sonbahar yalıtım yapıldı yapılırken bizim arka tarafa da hep kuşlar giriyordu pisliyorlardı falan kapatalım dediler hr açık olan yanı kapatıldı ama orada 4 tane kuş kalmış nasıl bakmadılarsa çok snir olmuştum yönetici alt katta onların oraya açılan kapısı var ikisini yakalamışlar çıkarmışlar ama ikisini yakalayamamışlar korkup kaçıyorlarmış biz de o zamandan beri yem veriyoruz su veriyoruz aranın camı oraya bakıyor oaanın önüne koyuyoruz. Kar kış içimiz elvermedi kalmışlar orada. Geçenlerde yöneticiye dedik biz besliyoruz diye bize beslemeyin her taraf pisleniyor camlar falan dedi şikayet ediyorlar dedi siz mi besliyordunuz dedi biz de ama dışarı çıkabilseler beslemeyiz yazım kalmışlar hiçbir yere gidemiyorlar göz göre göre nasıl göz yumalım dedik bir gün yem koymayı unutsak konup aranıyorlar yaa. Veriyoruz yani eşiminde razı olmadı. Eğer onlar birşey yapıp öldüreceklerse günahı onların boynuna dedi eşim ben sebeb olmam. Nasıl çıkarabiliriz ki onları oradan korkuyorlar da. :26:
KIZLAAARRRR GÜL DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN AYYYY ÇOK FENA SEVİNÇLİYİM
AYYY çok sevinçliyim yaaaa damadım doğudu yaaa, gerçi ben kızmı erkekmi doğurucam belli değil ama olsun o benim fahri damadım
akşam eşim işten gelince ziyaretine gidicem Allah nasibederse, çok fena heyecanla bekliyorum, koklıycam onu hepiniz için, gül müsade ederse resmini çekerim sizlerle paylaşırım
Ya kızlar öğlenden beri iş yerinse sular yok daha da gelmedi fena durumdayım altıma edecem artık((
Ah be Burcu kardeş...nasıl üzüldüm anlatamam..ben de çok sorunlar yaşadım eşimle...birkaç kez ben kalkıp salonda uyudum...daha doğrusu uyumadım :)...ama sonra baktım ki ben bu adamı seviyorum...Nolur çözüm odaklı olsam...ne kaybederim...bıraksam gitsem ne kazanırım...yanlış görmediysem henüz 1 yıllık evlisiniz...nolur kendine de eşine de süre ver...o kadar zaman isteyen bişey ki bu evlilik...zamanla herşey nasıl düzelecek göreceksin....bi de bi de bna kızacaksınız belki ama bu cumartesi ay tutulması var ve dolunay da var...ay tutulmasnın etkileri başladı..17 Haziran a kadar kavgalar dövüşler ister istemez olacak...sakin olup, dönüşü olmayan yollara girmemek lazım....
bizim burda da yok..bende sıkıştım şuan:))
sağol cnm valla ne diyeyim belkide dediğin gibi ayy tutulmasının etkisi çünkü kaç gündür böyle geçer bu dönemde
kızlar doktora gittim kistim kaybolmuş kistin yerine yeni bir yumoş olmuş doktor dedi büyük ihtimal sen adetten hemen sonra yumurtluyorsun dedi hemen yarın akşam başla çalışmalara boşa geçirme klomen ve şeker hapı verdi yine cumartesi gel dedi birşey soracam bunların yanında bal tarçın çörek otunu kullanayımmı fazla mı gelir
merhabalar,ben yenı uye oldum kadınlar kulubune ismim LÜTFİYE... ALLAH mutlulugunuzu daim etsin...Bebeğinizide bir an önce kucagınıza alirsınız inşallah...Benım de ALLAH bagıslarsa 5 yasında bır oglum var hamıleliğim harika geçti 37.haftama kadar çalıştım zaten.3 hafta da evde dınlendım 40.haftada yavrumu dunyaya getırdım çok mutluyum RABBIM onu bıze layık gordugu için...
sen adet olmuyormusun nasıl hemen başlayacaksın çalışmaya:44:
kızlar doktora gittim kistim kaybolmuş kistin yerine yeni bir yumoş olmuş doktor dedi büyük ihtimal sen adetten hemen sonra yumurtluyorsun dedi hemen yarın akşam başla çalışmalara boşa geçirme klomen ve şeker hapı verdi yine cumartesi gel dedi birşey soracam bunların yanında bal tarçın çörek otunu kullanayımmı fazla mı gelir
tatlım sen yap, şifa allahtan, içinden geldiği gibi davran.
1 tane yumurta olması bir bakıma daha iyi çünkü benim dr um demişti 1 tane olsun kaliteli olsun demişti.
inşallah seninkide öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?