Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet şimdi görünmez ilerde kapatamıcam zaman düşüneyim ozaman

AYY sen dışarda giyebiliyor musun bu tişörtlerden.. ben çok utanıyorum, evde falan giyerim
kendimi bu tişörtün içiNde dikkat içeride bebek var yazan arabalara çok benzetiyorum..

ayy seda senden de eşinden de Allah razı olsun, ne demek zavallı kuşları açlıktan öldürmek demek.. Allah kesenize bereket versin inşAllah. seksenleri izlemiyorum ama kızı merak ettim çok kızın adı neydi dizideki ismi bakayım netten

Ya kızlar şu an sinirden ellerim titriyor yaa. Akşam buraya bir çocuk bakıyor saygılı terbiyeli biri gibi geliyordu bana. Ama ne kadar görüyorum ki o geliyor ben gidiyorum 8 e kadar 3 saat o kalıyor öğrenci işçi. Neyse sabah geldim su şişem vardı hiç açılmamış açtım içicem tam uhu kokusu vardı baktım kenarlarına uhu sürülmüş şişenin ağzının içmedim kantinden sandım götürdüm onlarda öğrenciler değişim yapalım diye yapıştırmışlardır dediler aldılar geri bana başka su verdiler neysee. Çekmecem de kuruyemişim vardı kutunun içinde bir de siyah üzüm. Baktım içinde not kardel ben burada çalışıyorum fındıkları görünce dayanamadım yedim hakkını helal et diye. O çocuk değil belli onu tanıyorum ben burada çalışıyorum diye yazmaz yani sonuçta. Sonra çekmecelere baktık eksik bir şey var mı diye bir gözlük vardı taa ne zaman önce bir kız öğrenci unutmuş üst çekmeceydi ve onun camlarına da uhu sürülmüş bildiğiniz. Yani benim çerezleri yiyen, gözlüğe uhu yapıştıran ve su şişemin ağzını da uhu yapan aynı kişi ay çıldırıcam bu çocuk kime bırakıyor gidiyor burayı ya da kimler geliyor yanına neden engel olmuyor yazıyı okuduğum gibi bıraktım kutuyu kimbilir kim daldırdı elini ayy bayılıcam yaa önce çocuk gelsin onunla konuşucam ya ismini versin ya da amire çıkıcam ay inanamıyorum yaa..

Son düzenleme:
KIZLAAARRRR GÜL DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN AYYYY ÇOK FENA SEVİNÇLİYİM

Çok şükür sağlıcakla almış yavrusunu kucağına, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah... Çok sevindim
Darısı hayırlısıyla biz bekleyenlere olsun, nasıl heyecan yaptım şimdi okuyunca yaa, bende bugün bütün hazırlıklarımı bitirip çantalarımızı hazırlamıştım Allahım bizde hayırlısıyla bir doğursaydıkkk

ALLAH analı babal büyütsün İNŞALLAH....Çok merak ettim hangi hastanede doğum yapmış Gül...

sağol cnm valla ne diyeyim belkide dediğin gibi ayy tutulmasının etkisi çünkü kaç gündür böyle geçer bu dönemde

kızlar doktora gittim kistim kaybolmuş kistin yerine yeni bir yumoş olmuş doktor dedi büyük ihtimal sen adetten hemen sonra yumurtluyorsun dedi hemen yarın akşam başla çalışmalara boşa geçirme klomen ve şeker hapı verdi yine cumartesi gel dedi birşey soracam bunların yanında bal tarçın çörek otunu kullanayımmı fazla mı gelir

sen adet olmuyormusun nasıl hemen başlayacaksın çalışmaya:44:

çok memnun oldum hanımlar....Begendığınız ıcın de ayrıca teşekkürler...

tatlım sen yap, şifa allahtan, içinden geldiği gibi davran.
1 tane yumurta olması bir bakıma daha iyi çünkü benim dr um demişti 1 tane olsun kaliteli olsun demişti.
inşallah seninkide öyledir

tatlım sen yap, şifa allahtan, içinden geldiği gibi davran.
1 tane yumurta olması bir bakıma daha iyi çünkü benim dr um demişti 1 tane olsun kaliteli olsun demişti.
inşallah seninkide öyledir

ayyy inşallah cnm geçen ay zaten kalitesizdi inşallah bu ay güzel olur çünkü 25 haziran evlilik yıldönümümüz 26 haziranda doğum günüm o zaman güzel bir süpriz olur

duamnur Insaallah kalitelidir cat cat cta diye catlasin

Güüüüüüüüüüüüüüüüüllllllllllllllllll Allah anali babali büyütmeni nasip etsin Insaallah canim kolay bir dogum olmustur.

yasemin bizden selam söyle güle

bu sinuzit nasil gecer yaaaa hala hastayim basim agriyor. haziranda asilamam var ve antibiotik kullanimi zararlimidirki aceppp:26::26::26:

mesudeyi göremedim erken dogum yapmis olmasin merak ettim simdi

Masaallahim var takvimime baktimda bu yil her ay 1hafta hasta olmusum ise gitmemisim. yakinda isten atarlarmi beni.
sanirim bizde tasinacagiz henüz belli degil ama esim bi yere basvuru yapti bize 2saat mesafe oraya alinirsa hemen tasinmayiz ama uzaga cikarsa bu yil sonuna kadar tasinabiliriz.

canlarım eve yeni geldim hemen doktor maceramı özetliyorum

Şİmdi sabah hastaneye gittik, özele, adam profesör ( bizim Aylin'in de doktoru) neyse içeri girdik , muayene etti, veeeeee
ben her ay 2-3 tane yumurta yumurtluyorum, bu yüzden yumurta rezervlerimin azaldığını ve 7-8 yıl içerisinde de menepoza gireceğimi söyledi ( ben bunu duyunca şoklandım tabiki) fsh ve lh hormanları normal dedim, ama 2-3 yumurtlaman bunun bir sinyali dedi,sonra kesinlikle rahim filmi çekmeliyiz dedi, bide sperm analizi istedi, yaşın 31 geç kalınmış hemen başlamalıyız dedi,sonra doktor dediki eğer rahim filminde sperm analizinde bir sorun çıkmazsa aşılama yaparız yoksa mutlaka tüp bebek dedi, hamile kalman çok zor ama yinede haftasonunu değerlendirin dedi ( ama bunu resmen kıçıyla söyledi adam) ben şoklar içerisinde odasından çıktım (eşimde yanımda) gelelim bizim fikrimize, doktoru hiiç sevmedik, soğuk negatif, suratsız bir adam, yarın gel rahim filmi çekelim dedi, ben zaten ölümüne korkuyorum rahim filminden önümüzdeki adete erteleyelim dedim, doktor tamam dedi, ama ben adamdan hiç hoşlanmadığım için rahim filmini ona çektirmeyeceğim, sperm analizinide başka bir doktorda yaptıracağız. Neyse arabaya bindik ben duyduklarım karşısında şok geçirdim böğüre böğüre ağladım , bir daha o doktora gitmemeye karar verdik (inşallah Allah mecbur bırakmaz) Antalya'da başka bir doktor daha var ona gidelim dedik, rahim filminide eğer Burdur dev.hast. de yapıyorlarsa orada yaptıracağız çünkü orda ki kadın çok tatlı, ama devlette hsg çekiliyormu bilmiyorum

özetle inanılmaz üzüldük, sonra bir yere gittik konuştuk eşimle, Allah'a sığınalım dedik, ben dedim ki bırakalım peşini bizimde olmazsa olmasın dedim, eşim umudunu kesme mutlaka Allah'a sığınarak bu yolları denemeliyiz dedi, sonra gittik alış veriş yaptık ben biraz rahatladım ama inanın kızlar hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim

şimdi komşunun kızı gelecek ingilizce çalıştıracağım hiç modum yok, akşam mutlaka tekrar geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…