Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım sinüzit ile ilgili bir bilgim yok malesef.
taşınma konusuna gelince buna çok sevindim, inşallah hayırlısı ile taşınırsınız, biliyorsun minik mucizeler bu taşınma esnasında gelmeyi çok seviyorlar

KIZLAAARRRR GÜL DOĞUM YAPMIŞŞŞŞ
ALLAHIMIZA ŞÜKÜRLER OLSUN AYYYY ÇOK FENA SEVİNÇLİYİM

maşallah subhanallah

bugün kendi derdimden topiğe giremedim, Allah yardımcın olsun Gül'cüm ..Evladın ve sen Allah'a emanet olun, çok fena ağlamak istiyorum şuan, Rabbin bir ömür yüzünüzü güldürsün inşallah

ayyy gerizekalı adam ya gitme ona başka araştır insan güzel konuşur ki karşıda ki umudunu kesmesin cnm sen allaha inanan bir insansın ve allahın mucizesi okadar çok ki eminim ki sen de bu mucizeyi yaşıyacaksın benım kuran kursundan arkadaşım 5 yıllık evli çocuğu olmuyordu oda yumurta takibine gidiyordu geçen ay gittiğinde doktor demiş hiç yumurtan oluşmadı aşılama falan yapamam direkt tüp bebek yapalım bir daha ki aya kız evde adet olmayı beklerken hamile haberini aldı

bende sevmedim doktorunu ne uyuz bi doktor ya 7-8sene sonra bilmem ne olacakmis nerden biliyon be geri zekaliiiiii. sinir oldum bende zaten doluyum oh patliyorum suan
rahat ol canim sen kafana takma yani srese girme. duamnurun arkadaasi gibi kiz artik umidini kesti herhalde rahat oldu kafasindan atti nasil olsa tüp olcak diye kendiliginden hamile kaldi. cok duyuyoruz bu sekil biliyorsun. Rabbime sigin duani et bol bol. sendeki bu pozitif enerji varken ooooo bak gör ne mucizeler olur Allahin izniyle. olsun asilamayala veya tüple olsun ozaman dimi. banada direk asilama sonra tüp yapcaklar ama esimede dedimki eger tüp yaptirirsam ya ikiz yada 3 isterim dedim ok dedi

Hayirlisi artik Rabbim neylerse güzel eyler Insaallah sabir versin Rabbim cünkü bazen bunaliyorum isyan etmekten cok korkuyorum.

Burcu takma canim sen doktoru biliyorsun banada bidaha hamile kalma yine duser dediler senin cocugun olmaz dediler bak bu doktor oyle bisey demedi hersey allahtan dedi biz elimizden geleni yapicaz dedi....Baska bir doktora git skma canini...

bende hiç sevmedim nedense kuzu doktorunu...Rabbim ol dedikten sonra önüne geçebilecek birşey var mı? nerden biliyomuş senin 7-8 sene sonra neler yaşayabileceğini...hiç kafana takma yavru...stres bizi en çok etkileyen şey bunu unutma...Rabbim herkese verecek sırayla...neler okuduk..benim kendi topiğimde bir arkadaş yazmıştı kaç kere aşılama yaptırıyo kaç kere tüp hiç birinde tutmuyo...sonra gırgırına silkeletiyorlar belki stres olmadığı için ilk ay hamiş kalıyo...yani anlayacağın rabbim ol dedikten sonra önüne hiç bişi geçemez sen tatlı canını üzme...

Kızlar doğum yaptık çok şükür sabah suyum geldi hemen hastaneye geldik 1cm açılma vardı ntsye. Bağladılar bebeğin kalp atışı yavaşladı normali bekleyemedim sezeryan olduk çok şükür iyiZ ikimizde darısı başınıza inşallah :) hepinizden Allah razı olsun

cok sevindim canim cok duygulandim Rabbim hayirli evlat olmayi nasip etsin Insaallah bahti güzel kaderi güzel olsun. Saglikli gene büyüt Insaallah

Canim gozun aydin onemli olan senin ve bebeginin sagligi normal sezeryan farketmez siz iyi olduktan sonra..

Gecmis olsun canim Allah anali babali buyuutsun gozunuz aydin onru uzun mutlu basari saglik dolu olsun

Burcum canim hic uzulme tip herseyi cozmus degil ve tek dr un lafiyla kendini yipratma tabiki derdimizun caresini aricaz ama vercek olan rabbim kimlere veriyor ol deyince esin hakli rabbime siginin cunki O nun icin gucluk yoktur

selam kızlar biz geldik önce kendimizden bilgi verelim
pazar günü akşam 10 a kadar temizlik yaptım bütün perdelerimi yıkadım ütüledim astım camları sildim banyoda su patladı suda paslıydı banyom battı onu da temizladim tabi nene gibi oldum belimi kaldıramadım ağrıdan oturup kalkamadım bu gece doğurmazsam daha da doğurmam dedim ben neyse ertesü güne de rendevumuz vardı pazartesi hastaneye gittim biraz bekledikten sonra nts ye girdim sonra doktorumuz ultrasyondan bi baktı ki ne görsün bizim kız yine ters dönmüş hafif sancı çıktı bu haftalarda hiç beklemediğimiz birşey dedi 2 haftaya rendevu verdi eğer dönmezse sezeryana gün verecek artık bu arada kızım büyümüş boyu 47cm kilosu 2600 olmuş
neyse dünde kalktım mutfağımı saat 5 e kadar temizledim ohh mis gibi oldu heryer akşamada gezmeye gittik o yorgunluğun üzerine anlayacağınız 3 gündür ayaktayım bugün sabah kalktım ki şişmişim ayaklarımın üzerine basamıyorum ellerimi yumruk yapamıyorum şişlikten neyse çarşıya gittim komşum doğum yaptı benden 2 hafta önceydi kızına hediye aldım ve görmeye gittim Allahım nasıl birşeydir o çok kıskandım kızlar ve böylece bugünü de bitirdik

gül cnm çok sevindim hiç beklemiyordum normal doğum yaparsın diye umuyordum neyse kucağına almışsın Rabbim sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inşallah darısı çiğdemin ve gülün başına sonra da benim tabi

burcu cnm benim kıyamam ben sana üzülme sakın Rabbim senin o güzel ve temiz yüreğini biliyor ona göre veriri hiç bir olumsuz şey seni üzmesin umudunu soldurmasın Rabbim neyler neylerse güzel eyler

ayşem temizlik yaptım ondan yoktum daha doğum yapmadım yapınca haberiniz olur mutlaka sen nasılsın

*burcuuu bu adam seni kaç aydır takip ediyor nerden biliyor her ay senin 2-3 tane yumurtladığını belki sadece bu ay öyle olmuştur
*ayrıca her ay sadece 1 tanemi yumurtlamak lazımmış hiç bilmiyordum,klomen kullanınca bir sürü yumurta oluyor o zaman onlarda bizim rezervden gidiyordur yanlışmı düşünüyorum
*sen daha önce hamile kalmışsın nerden hamile kalamayacağın kanısına vardı?
*rahim filminden korkma bence o en kolayı
*bence başka doktorlara git o adamın söylediklerini başkalarıda söyleyecekmi bakalım,tavrı hiç hoşuma gitmedi ama
*ayrıca 31 yaş onun abarttığı kadar geç değil millet kaç yaşında doğum yapıyor
*bence doktora gitmekten vazgeçme hatta inada daha fazla git, birsürü doktora git hepsinin yorumunu dinle çünkü hepsinin bakış açısı farklıdır hangisi içine siner aklına yatarsa onunla devam edersin.

güül gözün aydın canım,çok şükür sen kavuştun kokladın meleğini darısı bizlerin başına olsun inşallah

mesudeee sen niye o kadar yoruyorsun kendini bak sen o kadar iş yapmışsın o yüzden dönmüş bebek,kaşınıyormusun kızım az rahat dursana bırak pis olsun evin olmadı otursun kocan yapsın evin işini sein karnın burnunda niye o kadar kendini harap ediyorsun ya erken doğum olsaydı bi problem olsaydı çok kızdım vallahi cık cık cık

Burcu takma canim sen doktoru biliyorsun banada bidaha hamile kalma yine duser dediler senin cocugun olmaz dediler bak bu doktor oyle bisey demedi hersey allahtan dedi biz elimizden geleni yapicaz dedi....Baska bir doktora git skma canini...

Burcum canim hic uzulme tip herseyi cozmus degil ve tek dr un lafiyla kendini yipratma tabiki derdimizun caresini aricaz ama vercek olan rabbim kimlere veriyor ol deyince esin hakli rabbime siginin cunki O nun icin gucluk yoktur

canlarım Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun, bu meşakatli yolda Allah inancımız olmasa zaten ne yaparız bilmiyorum, karşıma çıkacak herşeyden o kadar çok korkuyorum ki, sonra diyorum ki ; Allah inancın varsa niye korkuyorsun Burcu Rabbim mutlaka güzel kapılar açacaktır sana..verdiği herşeyin bir hayrı vardır...kabul edip beklemek lazım..beklerkende olası çareler aramak lazım..ama kızlar inanın bugün gerçekten çok kötü oldum..hiç birşeye cesaretim kalmadı.Allah'a sığınıp dua ettikçe herşey daha güzel olacak biliyorum..doktora dedimki ben anestezi almadan kürtaj oldum duygusal bir travma geçirdim benim için hsg çektirmek çok zor diye..adam umursamadı bile..ha adam prof, zaten yoğun, beni kucağına alıp sevgi gösterisinde bulunamaz belki ama işte biz kadınlar korkularımız yüzünden önce şimartılıp sonra güler yüz görelim istiyoruz..inşallah bir daha bu adama gitmek zorunda kalmam..ama başlayacağımız bu yol bana o kadar korkutucu geliyorki..hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız Allah razı olsun sizin desteğinizle, dualarla ve Rabbimin yardımıyla inşallah herşeyin üstesinden geleceğim

cnm eşim hayatta yapmaz biliyorum ne yapayım doğum yapınca misafir gelince ne yapayım ben utanırım hem teemizlikten önce döndü kızım cuma günü döndü hatta yazmıştım buraya kızım çok hareketli karnımı yırttı hareketlei ile işte o zaman dönmüş zıpır haklısın ama ne yapayım yardım edecek kimse yok varda yok şimdi içim rahat temiz temiz bekleyebilirim doğumu kız kız ama dövme beni

çok haklısın Özlemim, bu ay 2 yumurtam vardı adam ultrasonda gösterdi, geçen ayda 3 tane vardı diye ben söyledim, adam "bak işte bu benim tezimi doğruluyor, normalde 1 tane yumurtan olmalı, sen her ay 2-3 yumurtluyorsun dedi,o anda klomeni falan sormak aklıma bile gelmedi ama senin dediğin çok mantıklı, hatta normal yollarla ikiz hamile kalanlarda 2 yumurtayla hamile kalıyorlar (tek yumurta ikizleri hariç) başka doktora gideceğim, şuan yani bugün hiç cesaretim yok ama inşallah gideceğim, hsg'den çok korkuyorum özlem, sende çektirmiştin dimi?

Son düzenleme:

senden de olsun ve umudunu hiçbirzaman kaybettirmesin tabi ya bu günleri de beraber atlatacaz sen iyi ol yeter ki herşey olur Rabbim hiçbir kulunu darda bırakmaz caresiz dermansız bırakmaz cnm sen morelini yüksek tut tatlım

sen yinede dikkat et yorma kendini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az sabır

Demek ki en hayırlısı sezeryanmış, çok çok geçmiş olsun canım, tekrardan tebrikler, bol bol sütün olsun, dikişlerin hemen iyileşsin, hiç ağrın sızın olmasın inşallah, oğlunda çok sağlıklı olsun nazar değmesin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…