- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.501
senden de olsun ve umudunu hiçbirzaman kaybettirmesin tabi ya bu günleri de beraber atlatacaz sen iyi ol yeter ki herşey olur Rabbim hiçbir kulunu darda bırakmaz caresiz dermansız bırakmaz cnm sen morelini yüksek tut tatlım
çok haklısın Özlemim, bu ay 2 yumurtam vardı adam ultrasonda gösterdi, geçen ayda 3 tane vardı diye ben söyledim, adam "bak işte bu benim tezimi doğruluyor, normalde 1 tane yumurtan olmalı, sen her ay 2-3 yumurtluyorsun dedi,o anda klomeni falan sormak aklıma bile gelmedi ama senin dediğin çok mantıklı, hatta normal yollarla ikiz hamile kalanlarda 2 yumurtayla hamile kalıyorlar (tek yumurta ikizleri hariç) başka doktora gideceğim, şuan yani bugün hiç cesaretim yok ama inşallah gideceğim, hsg'den çok korkuyorum özlem, sende çektirmiştin dimi?
Ağlamaktan gözlerimin içi çok yanıyor, bir banyo yapayım tekrar geleceğim , yazdıklarınızı gelince okurum ( özellikle özlem hsg anılarını )
tmm cnm bitti zaten bundan sonra yatışşşş sonra da doğum inşallahsen yinede dikkat et yorma kendini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az sabır
Amin canım Allah'a sığınmak tek çaremiz..Rabbim hepimize kolaylık versin..sana da çok kolay bir doğum nasip etsin
evet canım bende çekirdim ama ben kızların (bedriyenin,yaseminin) korkularını bildiğim için hiç araştırmadım, ve devlet hastanesinde çektirdim yani kimse beni pohpohlayamazdı el mahkum, çekilecek dediler gittim, sıramı beklerken 5 dakikada bir tuvalete gittim heyecandan eşim bişey sorsa strese girdim kızdım ona beni strese sokuyorsun konuşma dedimbenden önce giren kızı iki büklüm çıkarken gördüm korktum bende böyle çıkıcam dedim ama hiç öyle bişey olmadı girdiğim gibi çıktım acı tabiki oluyor ama inan 15-20 saniye kadar anca işlem hemen bitiyor içeri girip çıkman 5 dk almıyor bile ve ben gıkımı bile çıkarmadım, ki sen kürtaj'a dayanmışsın onamı dayanamayacaksın ne olur kendini korkutma korkutursan zor olur inan çok basit hiç bişeyi yok ilacı verdiklerinde azıcık ufacık sancı oluyor sonra bitiyor
Ağzını yerim canım, ne güzel yazmışsın, benim korkum acı değil, psikolojik derin bir korku, bacaklarım titriyor kalbim hızla çarpıyor ve tek düşündüğün o anda orayı terketmek ( belkide acıdan korktuğum içindir bunları hissetmem), ben bu korkumla baş edip Allah'ın izniyle o masaya oturursam herşey kolay olur inşallah, ama senin yazdığınıda okuyunca rahatlamadım değil yani :)) Bedriye'de hiç acı çekmediğini yazmıştı
ayyyy burcu yaa benim hsg tam bi rezillikti, resmen yol geçen hanıydı üstüm açık yatmışım o dümdüz semsert masayafilmi çeken bayandı ama bi adam vardı ortalıkta dolanan, kapı açık diğer tarafta adamlar var ne rezilliktir yaa zaten o durumumu düşünmekten işleme yoğunlaşamadım herhalde, sende çekilirken aklına ben geleyim düşünür düşünür gülersin artık
sonunda o ortalarda dolanan adam helal olsun hiç sesin çıkmadı bugünkü en iyi hasta sensin demişti, aferinide aldım yaaaa
sen şimdiden rahim filmi çekileceğine alıştır kendini, bence yavaş yavaş o korkuyuda yenersin acı için zaten işlemden önce ağrı kesici içiyorsun haa özelde çekilirsende sende seda gibi anestezi alırsın olur biter
tmm cnm bitti zaten bundan sonra yatışşşş sonra da doğum inşallah
amin cümlemize tatlım ayy teşekkür ederim dualarınıza ihtiyacım var
İnşallah canım her duamda varsınız zaten ( bende sizi bırakıp bir banyoya gidemedim)
bende yıldızlı aferin alıp, sınıfta seni geçeceğim :))
bende kısmet olursa devlette çektireceğim, ordaki doktor kadın, genç uzman ama olsun çok sıcak biri belki onun o hali beni rahatlatır, düşündükçe bayılacak gibi oluyorum ama gitmeden önce okuyabildiğim kadar dua okuyacağım, fetih, yasin, duhan surelerini falan, onlar Allah'ın izniyle beni çok rahatlatacaktır
benim filmi çeken kişida gençti hiç muhabbetimiz olmadı yat dedi biraz bana doğru gel dedi ellerini karnının üzerine koyma nereye koyarsan koy dedi başkada bişey demedi bende masanın yanından tutmuştum sonra o adam geldi aşağıda merdiven vardı eskabo diyolar ya hani onu almak için bana elini çek dedi düşün ben orda sıkıntılanmışım herif gelmiş merdiven alma derdindeöyle bitti gitti biraz sıktım dişimi oldu bitti
bugün gittiğim yer özeldi, anestezi yapmıyorlarmış, zaten ben kesin anesteziden de korkarım..inşallah canım dualarla alışacağım...
Özlem yemin ederim güldürdün benio sahneyi gözümde canlandırdım, bende de inşaat ameleleri gelip sıva falan yapsa aklım onlara gider kendimi unuturum
Canim gecmis olsun ve gozun aydin...Kızlar doğum yaptık çok şükür sabah suyum geldi hemen hastaneye geldik 1cm açılma vardı ntsye. Bağladılar bebeğin kalp atışı yavaşladı normali bekleyemedim sezeryan olduk çok şükür iyiZ ikimizde darısı başınıza inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
aaaa aslııı sen akşamları gelirmiydin
kızııım bu ne korku yarın öbürgün nasıl doğum yapıcan senben çıkaramam orda kalsın iyi böylemi diyeceksin, anestezide bişey yok öyleee kendiliğinden için geçiyo sonra bi bakmışsın olan olmuuuş biten bitmiiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?