- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.521
canlarım eve yeni geldim hemen doktor maceramı özetliyorum
Şİmdi sabah hastaneye gittik, özele, adam profesör ( bizim Aylin'in de doktoru) neyse içeri girdik , muayene etti, veeeeee
ben her ay 2-3 tane yumurta yumurtluyorum, bu yüzden yumurta rezervlerimin azaldığını ve 7-8 yıl içerisinde de menepoza gireceğimi söyledi ( ben bunu duyunca şoklandım tabiki) fsh ve lh hormanları normal dedim, ama 2-3 yumurtlaman bunun bir sinyali dedi,sonra kesinlikle rahim filmi çekmeliyiz dedi, bide sperm analizi istedi, yaşın 31 geç kalınmış hemen başlamalıyız dedi,sonra doktor dediki eğer rahim filminde sperm analizinde bir sorun çıkmazsa aşılama yaparız yoksa mutlaka tüp bebek dedi, hamile kalman çok zor ama yinede haftasonunu değerlendirin dedi ( ama bunu resmen kıçıyla söyledi adam) ben şoklar içerisinde odasından çıktım (eşimde yanımda) gelelim bizim fikrimize, doktoru hiiç sevmedik, soğuk negatif, suratsız bir adam, yarın gel rahim filmi çekelim dedi, ben zaten ölümüne korkuyorum rahim filminden önümüzdeki adete erteleyelim dedim, doktor tamam dedi, ama ben adamdan hiç hoşlanmadığım için rahim filmini ona çektirmeyeceğim, sperm analizinide başka bir doktorda yaptıracağız. Neyse arabaya bindik ben duyduklarım karşısında şok geçirdim böğüre böğüre ağladım , bir daha o doktora gitmemeye karar verdik (inşallah Allah mecbur bırakmaz) Antalya'da başka bir doktor daha var ona gidelim dedik, rahim filminide eğer Burdur dev.hast. de yapıyorlarsa orada yaptıracağız çünkü orda ki kadın çok tatlı, ama devlette hsg çekiliyormu bilmiyorum
özetle inanılmaz üzüldük, sonra bir yere gittik konuştuk eşimle, Allah'a sığınalım dedik, ben dedim ki bırakalım peşini bizimde olmazsa olmasın dedim, eşim umudunu kesme mutlaka Allah'a sığınarak bu yolları denemeliyiz dedi, sonra gittik alış veriş yaptık ben biraz rahatladım ama inanın kızlar hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim
şimdi komşunun kızı gelecek ingilizce çalıştıracağım hiç modum yok, akşam mutlaka tekrar geleceğim
Gul almissin bebekini kucağına gözümüz aydin.
Burcu doktorun söyledikleri cok itici.doktor mü yok.değiştir.ayrıca korkma niye korkuyosun.hiç korkacak birine de benzemiyosun oysaki:)))))anestezi senden korksun.:)))baska bı doktor bul bı tedavi yöntemi belirleyin ve uygulayın.içindeki inanç kadar cesaretin var senin biliyorum bı başla devamı gelecek:)
Kızlar doğum yaptık çok şükür sabah suyum geldi hemen hastaneye geldik 1cm açılma vardı ntsye. Bağladılar bebeğin kalp atışı yavaşladı normali bekleyemedim sezeryan olduk çok şükür iyiZ ikimizde darısı başınıza inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
ben eskiden böyle değildim, hemn gider çatala yatar ayırırdım bacağımı, adam aşağıda kurcalarken, akşam ne pişirsem ki diye düşünürdüm, kürtajdan sonra böyle oldum ( gerçi senin yaşadıkların yanın benimki foss) ama inan ki aklıma geleceksin
b.k yesin o pis Hakan tatlım boşver sen onu dangoz herif çok gıcık oldum... aman canım git antalyaya farklı görüşler al... benim elim mahkum doğumu burda yapmak zorunda olduğum için seçeneksizlik canım dangoz olmayan doktor bulmak çok zor küçük yerlerde elimiz mahkum biliyorlar ya...
kızlaaar şimdi geldim hastaneden oyyyyy ben damadımı yerim yaaaaaaaaaaaaaa
41 kere maşallah, bir saçları varki riki martin gibiöyle hoşuma gittiki milyonlarca kere maşallah demişimdir
oyyy birde fenerbahçeli tulum giydirmişler, bende damadıma fenerbahçeli saat alıp gittim, kol saati olmasada masa saati aldım, sonunda beşik kertmesi için bişey takmam gerekirdi
Gül'ün durumu maşallah iyi görünüyordu, inşallah bu akşam şu vucudundaki narkozu atar, tuvalet ihtiyacını giderir de rahatlar, hemde yarın hastaneden çıkabilir ozaman. ben ordayken hemşire geldi birkaç adım yürüttü oyy kıyamam heryeri acıyordu tabiki sezeryan dikişleri çok taze.
ayy birde görseydiniz giymiş kırmızı geceliğini hani bize resmini koymuştu ya, başına kırmızı kurdeleli tacını takmış, tam bir prens annesi olmuş maşşallah
birde hatıra resmi çekindik iiki arkadaş albüme koyarım. ama bebeğinin resmini kendisi paylaşacağı için ben koymuyorum, o şeref kendisine ait tabiki
aaa birde annesi kayınvalidesi yengesi vardı, hepsi ile kanka olduk bi hoşsohbet ettik ayrılasım gelmedi hepsini öptüm sarıldım 40 yıllık dost gibi çok güzeldi yaaa, ben doyamadım
Ayyyyyy ne guzellll damadini gormeye de gittin :)kızlaaar şimdi geldim hastaneden oyyyyy ben damadımı yerim yaaaaaaaaaaaaaa
41 kere maşallah, bir saçları varki riki martin gibiöyle hoşuma gittiki milyonlarca kere maşallah demişimdir
oyyy birde fenerbahçeli tulum giydirmişler, bende damadıma fenerbahçeli saat alıp gittim, kol saati olmasada masa saati aldım, sonunda beşik kertmesi için bişey takmam gerekirdi
Gül'ün durumu maşallah iyi görünüyordu, inşallah bu akşam şu vucudundaki narkozu atar, tuvalet ihtiyacını giderir de rahatlar, hemde yarın hastaneden çıkabilir ozaman. ben ordayken hemşire geldi birkaç adım yürüttü oyy kıyamam heryeri acıyordu tabiki sezeryan dikişleri çok taze.
ayy birde görseydiniz giymiş kırmızı geceliğini hani bize resmini koymuştu ya, başına kırmızı kurdeleli tacını takmış, tam bir prens annesi olmuş maşşallah
birde hatıra resmi çekindik iiki arkadaş albüme koyarım. ama bebeğinin resmini kendisi paylaşacağı için ben koymuyorum, o şeref kendisine ait tabiki
aaa birde annesi kayınvalidesi yengesi vardı, hepsi ile kanka olduk bi hoşsohbet ettik ayrılasım gelmedi hepsini öptüm sarıldım 40 yıllık dost gibi çok güzeldi yaaa, ben doyamadım
hoş geldin cnm gülün iyi olmasına sevindim daha da iyi olur inşallah ama ben çok kıskandım yaa benim doğumuma da gel bana ne bana ne ya
Ayyyyyy ne guzellll damadini gormeye de gittin :)
Cabucak toplar insallahhh
Bak yaso merakimdan burdayim:)
Aylinim canım ..bunları yazarkende biraz cekindim senden, dedim ki aylin'in doktoruna bu kadar laf ediyorum diye, sabah inan kapısında beklerken hep sen aklımdaydın..koca ısparta'da bu adamdan başka kimse yok sen mecbur gideceksin ..bende mecbur gittim..bizi tüp bebeğe yönlerdirmek istedi..eşim dedi ki bu ne ya tüccar gibi..aman neyse sana iyi olsun da, inşallah bir daha ki sefere sadece senin doğumuna gelirim o hastaneye
ayyy canım yaaa yerim ben seni, sen nerde doğurucan, bana yakın biyerse sanada geleyim, ayy ben bayılıyorum yeni bebek görmeye.
damadım çok tipli yaa bi görsen kesin kızın için almayı düşünürsün onun için görme sakın sen hee
helal olsun sana valla sözünü tuttun
süpersin kuşum, ayyy damadımı ben şimdi rüyamda bile görürüm yaa, kırmızı yanak, çeri domatesi gibi insanın yiyesi geliyor minik kuş yaaa
:):):) gelirim ben :) yaso yaa ne iyi ettin gittin nasil mutlu olmustur gull
Darisi diger hamislerimize insallah
Tabi biz isteyenler ayri insallah isteyen herkese nasip olur
Kızlar doğum yaptık çok şükür sabah suyum geldi hemen hastaneye geldik 1cm açılma vardı ntsye. Bağladılar bebeğin kalp atışı yavaşladı normali bekleyemedim sezeryan olduk çok şükür iyiZ ikimizde darısı başınıza inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
selam kızlar biz geldik önce kendimizden bilgi verelim
pazar günü akşam 10 a kadar temizlik yaptım bütün perdelerimi yıkadım ütüledim astım camları sildim banyoda su patladı suda paslıydı banyom battı onu da temizladim tabi nene gibi oldum belimi kaldıramadım ağrıdan oturup kalkamadım bu gece doğurmazsam daha da doğurmam dedim ben neyse ertesü güne de rendevumuz vardı pazartesi hastaneye gittim biraz bekledikten sonra nts ye girdim sonra doktorumuz ultrasyondan bi baktı ki ne görsün bizim kız yine ters dönmüş hafif sancı çıktı bu haftalarda hiç beklemediğimiz birşey dedi 2 haftaya rendevu verdi eğer dönmezse sezeryana gün verecek artık bu arada kızım büyümüş boyu 47cm kilosu 2600 olmuş
neyse dünde kalktım mutfağımı saat 5 e kadar temizledim ohh mis gibi oldu heryer akşamada gezmeye gittik o yorgunluğun üzerine anlayacağınız 3 gündür ayaktayım bugün sabah kalktım ki şişmişim ayaklarımın üzerine basamıyorum ellerimi yumruk yapamıyorum şişlikten neyse çarşıya gittim komşum doğum yaptı benden 2 hafta önceydi kızına hediye aldım ve görmeye gittim Allahım nasıl birşeydir o çok kıskandım kızlar ve böylece bugünü de bitirdik
gül cnm çok sevindim hiç beklemiyordum normal doğum yaparsın diye umuyordum neyse kucağına almışsın Rabbim sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inşallah darısı çiğdemin ve gülün başına sonra da benim tabi
burcu cnm benim kıyamam ben sana üzülme sakın Rabbim senin o güzel ve temiz yüreğini biliyor ona göre veriri hiç bir olumsuz şey seni üzmesin umudunu soldurmasın Rabbim neyler neylerse güzel eyler
ayşem temizlik yaptım ondan yoktum daha doğum yapmadım yapınca haberiniz olur mutlaka sen nasılsın
yok canım inan ben aslında kürtaj olurken çok rahatmışım seni düşününce o nasıl bi insanmış anestezi yapmadan kürtaj yapmış ben yatıyordum işlem bitiyordu kalkıyordum dolayısıyla hç bişey anlamıyorsun işleme dair o yüzden senin yaşadığın hiç azımsanamaz ama neden korkarsak başımıza geliyor ben onu anladım ben ilk düşüğe kadar hayatta alttan muayene olmamıştım hatta hamile olunca kadın doğum doktoruna gittim daha önce gitmemiştim hiç ben alttan muayene olamam dedim hep korkarım utanırım dedim ooo şimdi ar damarı çatlamış gibiyim yaşadıkları insanı güçlü yapıyor bence sen şimdi korkuyorsun ama kendi kendini korkutuyorsun aslında, bi gitsen bak nasılda korkmadan çektirip geleceksin aaa bişey yokmuş çok basitmiş diye gelip anlatacaksın eminim
Canim gecmis olsun ve gozun aydin...
Oglusumuz da hosgelmis ailesine hayirli evlat olsun insallah allah hayirli omurler versin
Ewetttt kocisten tlfnunu aldim merak ettim napiosunuz die :)
Birizim burcum canim ne zor bigun gecirmissin...
Güçlü ol canim hemen yeni doktor arastir insallah bulacagin doktor hayirli olur sana guzel olumlu seler soler
Rahim filmine gelince takma kafana ve sakin internetten arastirma ben cok korkagimdir o yuzden zor gecti benimki ama hwrkesin ayniolacak die bise yok hem katlanacaz napalim mutlu son icin gecmemiz gereken zorluklar var bu yolda bol bol sabir...
canım benim ne demek seni üzen babam olsa farketmez ki o adam kim oluyor... insan olsunlar önce... biz de düşündük antalyayı başta canım da orda sezeryan olmak zorundaydım normal şansım yoktu mesafeden kaynaklı onu da istemedim açıkcası...
İnşallah canım Allah'ın verdiği güçle gözümü karartacağım artıkburcu canım benim, nerden de denk gelmişsin o adama yaa, durduk yere nasıl moral bozmuş.
o bikere seni yumurtlama takibi mi yaptı, ne biliyor her ay birkaç yumurta olduğunu, sen nezamandır dr a gitmiyorsun benim bildiğim.
hatırlıyormusun mavera49 diye merve isimli arkadaşımız vardı, dr kesinlikle menopozdasın senin daha çocuğun olmaz demişlerdi kız daha 20 li yaşlardaydı, ama sonra nasıl kendiliğinden adet olmaya başladı, dr lar nasıl mors olmuştu.hiç kafana takma sakın bebeğim.
ayrıca rahim filminden hiç korkma. hiçkimseninki benimki kadar ağrılı geçmiş olmasın yani, ama iyiki yaptırmışım, sonuçta 6-7 dk süren bişey, insan ne olsa katlanır ki, nitekim kadınların çok büyük çoğunluğunda hiç ağrı sancı olmuyormuş, bende olmuştu şansıma. ama öyle olduğu halde bak ne diyorum, 6-7 dk insan ne olsa katlanır, gözünü karart gir bitsin işin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?