- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.541
Antalyaya gidip gelmek de zor olacaktı canım, neyse çatala yattığında şunu hatırlaki ikimizinde poposu aynı sandalyeye deydi, artık çok ortak yanımız var
canlarım eve yeni geldim hemen doktor maceramı özetliyorum
Şİmdi sabah hastaneye gittik, özele, adam profesör ( bizim Aylin'in de doktoru) neyse içeri girdik , muayene etti, veeeeee
ben her ay 2-3 tane yumurta yumurtluyorum, bu yüzden yumurta rezervlerimin azaldığını ve 7-8 yıl içerisinde de menepoza gireceğimi söyledi ( ben bunu duyunca şoklandım tabiki) fsh ve lh hormanları normal dedim, ama 2-3 yumurtlaman bunun bir sinyali dedi,sonra kesinlikle rahim filmi çekmeliyiz dedi, bide sperm analizi istedi, yaşın 31 geç kalınmış hemen başlamalıyız dedi,sonra doktor dediki eğer rahim filminde sperm analizinde bir sorun çıkmazsa aşılama yaparız yoksa mutlaka tüp bebek dedi, hamile kalman çok zor ama yinede haftasonunu değerlendirin dedi ( ama bunu resmen kıçıyla söyledi adam) ben şoklar içerisinde odasından çıktım (eşimde yanımda) gelelim bizim fikrimize, doktoru hiiç sevmedik, soğuk negatif, suratsız bir adam, yarın gel rahim filmi çekelim dedi, ben zaten ölümüne korkuyorum rahim filminden önümüzdeki adete erteleyelim dedim, doktor tamam dedi, ama ben adamdan hiç hoşlanmadığım için rahim filmini ona çektirmeyeceğim, sperm analizinide başka bir doktorda yaptıracağız. Neyse arabaya bindik ben duyduklarım karşısında şok geçirdim böğüre böğüre ağladım , bir daha o doktora gitmemeye karar verdik (inşallah Allah mecbur bırakmaz) Antalya'da başka bir doktor daha var ona gidelim dedik, rahim filminide eğer Burdur dev.hast. de yapıyorlarsa orada yaptıracağız çünkü orda ki kadın çok tatlı, ama devlette hsg çekiliyormu bilmiyorum
özetle inanılmaz üzüldük, sonra bir yere gittik konuştuk eşimle, Allah'a sığınalım dedik, ben dedim ki bırakalım peşini bizimde olmazsa olmasın dedim, eşim umudunu kesme mutlaka Allah'a sığınarak bu yolları denemeliyiz dedi, sonra gittik alış veriş yaptık ben biraz rahatladım ama inanın kızlar hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim
şimdi komşunun kızı gelecek ingilizce çalıştıracağım hiç modum yok, akşam mutlaka tekrar geleceğim
Kızlar doğum yaptık çok şükür sabah suyum geldi hemen hastaneye geldik 1cm açılma vardı ntsye. Bağladılar bebeğin kalp atışı yavaşladı normali bekleyemedim sezeryan olduk çok şükür iyiZ ikimizde darısı başınıza inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
selam kızlar biz geldik önce kendimizden bilgi verelim
pazar günü akşam 10 a kadar temizlik yaptım bütün perdelerimi yıkadım ütüledim astım camları sildim banyoda su patladı suda paslıydı banyom battı onu da temizladim tabi nene gibi oldum belimi kaldıramadım ağrıdan oturup kalkamadım bu gece doğurmazsam daha da doğurmam dedim ben neyse ertesü güne de rendevumuz vardı pazartesi hastaneye gittim biraz bekledikten sonra nts ye girdim sonra doktorumuz ultrasyondan bi baktı ki ne görsün bizim kız yine ters dönmüş hafif sancı çıktı bu haftalarda hiç beklemediğimiz birşey dedi 2 haftaya rendevu verdi eğer dönmezse sezeryana gün verecek artık bu arada kızım büyümüş boyu 47cm kilosu 2600 olmuş
neyse dünde kalktım mutfağımı saat 5 e kadar temizledim ohh mis gibi oldu heryer akşamada gezmeye gittik o yorgunluğun üzerine anlayacağınız 3 gündür ayaktayım bugün sabah kalktım ki şişmişim ayaklarımın üzerine basamıyorum ellerimi yumruk yapamıyorum şişlikten neyse çarşıya gittim komşum doğum yaptı benden 2 hafta önceydi kızına hediye aldım ve görmeye gittim Allahım nasıl birşeydir o çok kıskandım kızlar ve böylece bugünü de bitirdik
gül cnm çok sevindim hiç beklemiyordum normal doğum yaparsın diye umuyordum neyse kucağına almışsın Rabbim sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inşallah darısı çiğdemin ve gülün başına sonra da benim tabi
burcu cnm benim kıyamam ben sana üzülme sakın Rabbim senin o güzel ve temiz yüreğini biliyor ona göre veriri hiç bir olumsuz şey seni üzmesin umudunu soldurmasın Rabbim neyler neylerse güzel eyler
ayşem temizlik yaptım ondan yoktum daha doğum yapmadım yapınca haberiniz olur mutlaka sen nasılsın
canlarım Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun, bu meşakatli yolda Allah inancımız olmasa zaten ne yaparız bilmiyorum, karşıma çıkacak herşeyden o kadar çok korkuyorum ki, sonra diyorum ki ; Allah inancın varsa niye korkuyorsun Burcu Rabbim mutlaka güzel kapılar açacaktır sana..verdiği herşeyin bir hayrı vardır...kabul edip beklemek lazım..beklerkende olası çareler aramak lazım..ama kızlar inanın bugün gerçekten çok kötü oldum..hiç birşeye cesaretim kalmadı.Allah'a sığınıp dua ettikçe herşey daha güzel olacak biliyorum..doktora dedimki ben anestezi almadan kürtaj oldum duygusal bir travma geçirdim benim için hsg çektirmek çok zor diye..adam umursamadı bile..ha adam prof, zaten yoğun, beni kucağına alıp sevgi gösterisinde bulunamaz belki ama işte biz kadınlar korkularımız yüzünden önce şimartılıp sonra güler yüz görelim istiyoruz..inşallah bir daha bu adama gitmek zorunda kalmam..ama başlayacağımız bu yol bana o kadar korkutucu geliyorki..hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız Allah razı olsun sizin desteğinizle, dualarla ve Rabbimin yardımıyla inşallah herşeyin üstesinden geleceğim
Ağlamaktan gözlerimin içi çok yanıyor, bir banyo yapayım tekrar geleceğim , yazdıklarınızı gelince okurum ( özellikle özlem hsg anılarını )
kızlaaar şimdi geldim hastaneden oyyyyy ben damadımı yerim yaaaaaaaaaaaaaa
41 kere maşallah, bir saçları varki riki martin gibiöyle hoşuma gittiki milyonlarca kere maşallah demişimdir
oyyy birde fenerbahçeli tulum giydirmişler, bende damadıma fenerbahçeli saat alıp gittim, kol saati olmasada masa saati aldım, sonunda beşik kertmesi için bişey takmam gerekirdi
Gül'ün durumu maşallah iyi görünüyordu, inşallah bu akşam şu vucudundaki narkozu atar, tuvalet ihtiyacını giderir de rahatlar, hemde yarın hastaneden çıkabilir ozaman. ben ordayken hemşire geldi birkaç adım yürüttü oyy kıyamam heryeri acıyordu tabiki sezeryan dikişleri çok taze.
ayy birde görseydiniz giymiş kırmızı geceliğini hani bize resmini koymuştu ya, başına kırmızı kurdeleli tacını takmış, tam bir prens annesi olmuş maşşallah
birde hatıra resmi çekindik iiki arkadaş albüme koyarım. ama bebeğinin resmini kendisi paylaşacağı için ben koymuyorum, o şeref kendisine ait tabiki
aaa birde annesi kayınvalidesi yengesi vardı, hepsi ile kanka olduk bi hoşsohbet ettik ayrılasım gelmedi hepsini öptüm sarıldım 40 yıllık dost gibi çok güzeldi yaaa, ben doyamadım
Kızlar doğum yaptık çok şükür sabah suyum geldi hemen hastaneye geldik 1cm açılma vardı ntsye. Bağladılar bebeğin kalp atışı yavaşladı normali bekleyemedim sezeryan olduk çok şükür iyiZ ikimizde darısı başınıza inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
evettt sıradaki lütfennnnNasıl imrendim anlatamam yaa ne güzel birşey yaptın seenKeşke benim yakınlarımda da kk.dan birileri olsaydı
Artık yasemini İstanbulda doğum yapan herkesin yanında görmek istiyoruzSıradaki kiiim?
Burcu ayyyy canım yaa o nasıl rüya öyle hakkaten bilinç altın çok fenaymış oyyyy, sende melisa çayına başla bence kuşum, hem rahatlarsın hem stresin azalır inşallah. ve eğer hsg çektirmeye kesin kararlıysan hiç uzatma en yakın zamanda ve ilk randevuyu al, kafana taktıkça zaman geçtikçe kafanda büyüteceksin belliki kuşumGünaydın canlarım huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun, Gül'ün şelale gibi sütü olsun inşallah
Sedoşum yazdıklarini okudum, senin dediklerinin bir tanesi bile aklima gelmedi o anda, ahh mal gibi adamı dinledim, ama eşim çıkar çıkmaz bu adam cok negatif, ne demek acele etmeliyiz vaktimiz yok demek bu ticaretten başka bir sey degil, hem sen kaçtane doktora gittin hıçbiri böyle birşey demedi falan diye beni rahatlatrti, senin yadiklarin çok mantıklı tatlım, ıspartada anestezili çeken bir yer bakacağım eğer olmazsa burdur devlette yaptiracagim, gece rüyamda hsg cektirmeye gidiyormuşum, doktor bana aletleri gösteriyor, uzun bir cubuk varmış, içime girince ocaktaki mavi alev varya onun gibi bir alev veriyorlarmış içime o kadar korkuyorum ki sıçrayarak uyandım, kafamın nasil çalıştiğina bir bakar misin :))))
Aylincim poponun sıcakliğını hissedemedim ama haklisin orası iljk önce senin mekanındı :))))))
bebeğim sen hangi hastanede nerde doğuracaktın , yakınsan sanada geleyimGünaydın kızlar ben hala doğurmadım artık güne b çu şekilde başlayıp size haber vereceğim)
Kankamızzz doğmuşşşşş yerim onun ben ellerini totosunu Allahım sağlık sıhhat versin ikisinide.. Ne güzel kavuştunuz artık bebişinle ayy çok mutlu oldumm darısı başımaaaaaa :))
Yasooo bende istereeeemmmm bana da gel bananeeeee hatta Tümay da gelsin o da biliyor hastaneyi Bediş sende gellll istanbulda olan başka kim varsa gelsin bende istiyorumm :)))
daha giymedim canım ama bende utanırım gibi geliyo ama kızlar durmamış almışlar neyse bakalımAYY sen dışarda giyebiliyor musun bu tişörtlerden.. ben çok utanıyorum,evde falan giyerim
kendimi bu tişörtün içiNde dikkat içeride bebek var yazan arabalara çok benzetiyorum..
aptalya bu insanlar koskaca ünv. gelmişler lakayıt hareketler cık cık cık işin var valla sedaYa kızlar şu an sinirden ellerim titriyor yaa. Akşam buraya bir çocuk bakıyor saygılı terbiyeli biri gibi geliyordu bana. Ama ne kadar görüyorum ki o geliyor ben gidiyorum 8 e kadar 3 saat o kalıyor öğrenci işçi. Neyse sabah geldim su şişem vardı hiç açılmamış açtım içicem tam uhu kokusu vardı baktım kenarlarına uhu sürülmüş şişenin ağzının içmedim kantinden sandım götürdüm onlarda öğrenciler değişim yapalım diye yapıştırmışlardır dediler aldılar geri bana başka su verdiler neysee. Çekmecem de kuruyemişim vardı kutunun içinde bir de siyah üzüm. Baktım içinde not kardel ben burada çalışıyorum fındıkları görünce dayanamadım yedim hakkını helal et diye. O çocuk değil belli onu tanıyorum ben burada çalışıyorum diye yazmaz yani sonuçta. Sonra çekmecelere baktık eksik bir şey var mı diye bir gözlük vardı taa ne zaman önce bir kız öğrenci unutmuş üst çekmeceydi ve onun camlarına da uhu sürülmüş bildiğiniz. Yani benim çerezleri yiyen, gözlüğe uhu yapıştıran ve su şişemin ağzını da uhu yapan aynı kişi ay çıldırıcam bu çocuk kime bırakıyor gidiyor burayı ya da kimler geliyor yanına neden engel olmuyor yazıyı okuduğum gibi bıraktım kutuyu kimbilir kim daldırdı elini ayy bayılıcam yaa önce çocuk gelsin onunla konuşucam ya ismini versin ya da amire çıkıcam ay inanamıyorum yaa..
ayy aptal adam bogasım geldi inan allahtan başka kim bilebilirki prof olmuş ama adam olamamış o adam rabbim sanada asip edicek ben inanaıyorum ins. bu ay olurda gider çarpasın aptalın yüzünecanlarım eve yeni geldim hemen doktor maceramı özetliyorum
Şİmdi sabah hastaneye gittik, özele, adam profesör ( bizim Aylin'in de doktoru) neyse içeri girdik , muayene etti, veeeeee
ben her ay 2-3 tane yumurta yumurtluyorum, bu yüzden yumurta rezervlerimin azaldığını ve 7-8 yıl içerisinde de menepoza gireceğimi söyledi ( ben bunu duyunca şoklandım tabiki) fsh ve lh hormanları normal dedim, ama 2-3 yumurtlaman bunun bir sinyali dedi,sonra kesinlikle rahim filmi çekmeliyiz dedi, bide sperm analizi istedi, yaşın 31 geç kalınmış hemen başlamalıyız dedi,sonra doktor dediki eğer rahim filminde sperm analizinde bir sorun çıkmazsa aşılama yaparız yoksa mutlaka tüp bebek dedi, hamile kalman çok zor ama yinede haftasonunu değerlendirin dedi ( ama bunu resmen kıçıyla söyledi adam) ben şoklar içerisinde odasından çıktım (eşimde yanımda) gelelim bizim fikrimize, doktoru hiiç sevmedik, soğuk negatif, suratsız bir adam, yarın gel rahim filmi çekelim dedi, ben zaten ölümüne korkuyorum rahim filminden önümüzdeki adete erteleyelim dedim, doktor tamam dedi, ama ben adamdan hiç hoşlanmadığım için rahim filmini ona çektirmeyeceğim, sperm analizinide başka bir doktorda yaptıracağız. Neyse arabaya bindik ben duyduklarım karşısında şok geçirdim böğüre böğüre ağladım , bir daha o doktora gitmemeye karar verdik (inşallah Allah mecbur bırakmaz) Antalya'da başka bir doktor daha var ona gidelim dedik, rahim filminide eğer Burdur dev.hast. de yapıyorlarsa orada yaptıracağız çünkü orda ki kadın çok tatlı, ama devlette hsg çekiliyormu bilmiyorum
özetle inanılmaz üzüldük, sonra bir yere gittik konuştuk eşimle, Allah'a sığınalım dedik, ben dedim ki bırakalım peşini bizimde olmazsa olmasın dedim, eşim umudunu kesme mutlaka Allah'a sığınarak bu yolları denemeliyiz dedi, sonra gittik alış veriş yaptık ben biraz rahatladım ama inanın kızlar hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim
şimdi komşunun kızı gelecek ingilizce çalıştıracağım hiç modum yok, akşam mutlaka tekrar geleceğim
canımmm allah analı babalı buyutsun inş.Kızlar doğum yaptık çok şükür sabah suyum geldi hemen hastaneye geldik 1cm açılma vardı ntsye. Bağladılar bebeğin kalp atışı yavaşladı normali bekleyemedim sezeryan olduk çok şükür iyiZ ikimizde darısı başınıza inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
canım yaa ne kadar yormussun kendini neyse bakalım ellerine saglıkselam kızlar biz geldik önce kendimizden bilgi verelim
pazar günü akşam 10 a kadar temizlik yaptım bütün perdelerimi yıkadım ütüledim astım camları sildim banyoda su patladı suda paslıydı banyom battı onu da temizladim tabi nene gibi oldum belimi kaldıramadım ağrıdan oturup kalkamadım bu gece doğurmazsam daha da doğurmam dedim ben neyse ertesü güne de rendevumuz vardı pazartesi hastaneye gittim biraz bekledikten sonra nts ye girdim sonra doktorumuz ultrasyondan bi baktı ki ne görsün bizim kız yine ters dönmüş hafif sancı çıktı bu haftalarda hiç beklemediğimiz birşey dedi 2 haftaya rendevu verdi eğer dönmezse sezeryana gün verecek artık bu arada kızım büyümüş boyu 47cm kilosu 2600 olmuş
neyse dünde kalktım mutfağımı saat 5 e kadar temizledim ohh mis gibi oldu heryer akşamada gezmeye gittik o yorgunluğun üzerine anlayacağınız 3 gündür ayaktayım bugün sabah kalktım ki şişmişim ayaklarımın üzerine basamıyorum ellerimi yumruk yapamıyorum şişlikten neyse çarşıya gittim komşum doğum yaptı benden 2 hafta önceydi kızına hediye aldım ve görmeye gittim Allahım nasıl birşeydir o çok kıskandım kızlar ve böylece bugünü de bitirdik
gül cnm çok sevindim hiç beklemiyordum normal doğum yaparsın diye umuyordum neyse kucağına almışsın Rabbim sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inşallah darısı çiğdemin ve gülün başına sonra da benim tabi
burcu cnm benim kıyamam ben sana üzülme sakın Rabbim senin o güzel ve temiz yüreğini biliyor ona göre veriri hiç bir olumsuz şey seni üzmesin umudunu soldurmasın Rabbim neyler neylerse güzel eyler
ayşem temizlik yaptım ondan yoktum daha doğum yapmadım yapınca haberiniz olur mutlaka sen nasılsın
canımyaa aglama hsgye gelincede muayeeden korkan ben yaptırdıysam se hayli hayli yaptırırsın korkuda 6 ay erteledim e so tamam yapcam dedim inana bitti agladım bunun içinmi ertelemişim diye keşke buraya gelsen benim doktorumun eli çok hafif çektiririzAğlamaktan gözlerimin içi çok yanıyor, bir banyo yapayım tekrar geleceğim , yazdıklarınızı gelince okurum ( özellikle özlem hsg anılarını )
benden 1 000 tl istemişti acı badem 400 film 600 narkoz içinbugün gittiğim yer özeldi, anestezi yapmıyorlarmış, zaten ben kesin anesteziden de korkarım..inşallah canım dualarla alışacağım...
günaydın hanımlaar bugün çook güzel bi rüya gördüm benim ikizlerim olmuş ikiside erkek ama biri sinirli bakıyo biride hep gülüyo eşime diyorumki sinirli senin olsun öbürü benimdaha isimlerini koymamışız, ben nasıl besleyeceğimi ne kadar sıklıkla emzireceğimi hiç bilmiyorum, bebekler çok uslu hiç ağlamıyorlardı, ikisini birden emziriyorum birini bi göğsüme birini diğer göğsüme alıyorum, yanımda kimsecikler yok öyle tek başıma bakmaya çalışıyorum,acaba acıktılarmı ben nasıl anlayacağım falan diye düşünüyorum,evimiz çok karanlık annem geliyor perdeleri açsana niye bu kadar karanlık diyor ev bende amaaan anne kim uğraşacak perdeleri aç kapa çalışan insanlarız biz diyorum
yaa gerçi yanlış bilmiyorsam rüyada bebek görmek yada erkek bebek görmek haber anlamına geliyor, iki tane cenazemiz var belki onların haberi için görmüşümdür kimbilir
ayy hayırdır inşallah canım yaa, ama çok alemsin sinirliyi eşine vermiş al senin olsun demiş yaa
ayrıca perde açma konusunda senin rüyandaki halin ile aynıyım, işe giderken hiçbieyerin perdesini açmazdım nasıl olsa akşam eve geldiğimde karanlık oluyor elli kere uğraşmiyim diye
kızlar gül'ün hepinize selamı var, bütün gece hiç uyumamış, sütü az geliyormuş, damadım da pek doymadığı için ağlayıp duruyomuş oyy kıyamam ben ona inek yollarım hastaneye, yeterki doysun
müsait olur olmaz topiğe gelicem diyor
canlarım eve yeni geldim hemen doktor maceramı özetliyorum
kızlar gül'ün hepinize selamı var, bütün gece hiç uyumamış, sütü az geliyormuş, damadım da pek doymadığı için ağlayıp duruyomuş oyy kıyamam ben ona inek yollarım hastaneye, yeterki doysun
müsait olur olmaz topiğe gelicem diyor
Günaydın canlarım huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun, Gül'ün şelale gibi sütü olsun inşallah
Sedoşum yazdıklarini okudum, senin dediklerinin bir tanesi bile aklima gelmedi o anda, ahh mal gibi adamı dinledim, ama eşim çıkar çıkmaz bu adam cok negatif, ne demek acele etmeliyiz vaktimiz yok demek bu ticaretten başka bir sey degil, hem sen kaçtane doktora gittin hıçbiri böyle birşey demedi falan diye beni rahatlatrti, senin yadiklarin çok mantıklı tatlım, ıspartada anestezili çeken bir yer bakacağım eğer olmazsa burdur devlette yaptiracagim, gece rüyamda hsg cektirmeye gidiyormuşum, doktor bana aletleri gösteriyor, uzun bir cubuk varmış, içime girince ocaktaki mavi alev varya onun gibi bir alev veriyorlarmış içime o kadar korkuyorum ki sıçrayarak uyandım, kafamın nasil çalıştiğina bir bakar misin :))))
Aylincim poponun sıcakliğını hissedemedim ama haklisin orası iljk önce senin mekanındı :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?