Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

7veren Gülüm , valla yazdıklarınız ilaç gibi geldi, çok haklısın 2 dakikalık bir şey psikolojimi ayarlarsam herşey okey ..inşallah ..Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin

canlarım ben bu sefer kesin çıkıyorum hepinizden Allah bin kere razı olsun , Allah'a emanet olun, bugünün en güzel şeyi fenerbahçe tulumu içindeki Fatih Emir oldu

Antalyaya gidip gelmek de zor olacaktı canım, neyse çatala yattığında şunu hatırlaki ikimizinde poposu aynı sandalyeye deydi, artık çok ortak yanımız var

önce ben yattım ama sen benimkinin üstüne yattın sen de bunu unutma kız güldürdün beni bu saatte delü

Burcu ikizim inanamıyorum ya manyak mı bu adam. Ne rezerv azalması hemen nasıl bu kanıya varır ki bunun için testler var bu bir. Bırak 2-3 yumurtayı ben pco teşhisi konduğundan beri sağlı sollu onlarca yumurta üretiyorum her ay her taraf dolu fıkır fıkır yumurta tabi küçükler biri gelişip çatlarsa şanslıyım ama sonuçta o yumurtalar regl ile atılıyor. Öyle olsa bana baştan derlerdi rezervin az diye o öye ultrasonda gözükmez hiçbir dr bana rezervin az demedi bu durumda bile menağoz rezerv azlığını çok başka şeyler.

Kaldı ki 31 yaş çok geç ha gülerim ben buna nesi geç yaa insanlar kaş yaşında doğum yapıyor onu bırak 2 3 çocuk yapanlar 36-37 ye kadar doğuruyor yahu. 35 ten sonra yavaş yavaş ihtimal azalıyor o da yiem tüp bebeklik değil hem sen bir kere normal kalmışsın ne demek kalamazsın bir kere kalan yine kalır. Rahim filmi için korkma bak anestezi almadan kürtaj olmuşsun bu daha kısa ama bence sorununu söyle anestezi versinler bende anesteziden korkmuştum hastane kendisi anestezili çekiyordu ama nasıl uyuyup uyandığını bile anlamıyorsun hatta hala işlem yapılöadı hiç uyumadın zannediyorsun. Gülüm mnce film işini hallet sonra doğru düzgün bir dr git başla tedaviye bu nedir yaa ben nefret ederim olumsuz insanlar tek ulttason görüntüsü ile bu denir mi.

canımm gözün aydıın Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine,ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah biz d burada çok sevindik

Canım sen bu halinle bir de temizlik mi yaptın maşallah valla yaa. Ters dönmüş demek ama dur bakalım yine nornale dönebilir canım hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun tatlık yeter ki sağlıkla gelsin

Ya canım biz doktorlardan medet umuyoruz ağzından çıkaca kelimelere bakıyoruz en hakları var bilip bilmeden bunları yapmaya çöketmeye tek bir iyi sözü yok adamın. Sanki imkansızmış gibi ya daha önce hamile kaldığını söylemişsindir nasıl der sana bunları. Test yapmadan nasıl söyler kesin dille. Bak benim dr değişti ya tüpte 1 hafta da merkezin açılmasını bekledim o bir hafta dr değişşiyor diye mideme ağrılar girdi nasıl stres oldum kimdir nedir diye gittim şeker gibi bir insan anlattı ben anlattım muayene etti pco var ama sorun değil daha çok yumurta olur dedi, sorun çıkarsa dondururuz bir daha ki ay olur onlarda da şans fazla dedi ay bir mutlu çktım ki odasından tamam çok çok olumlu tablo çizdi ama benim de ona ihtiyacım var dr kesin olur demiyor ki zaten ama umut aşılıyor işte bir hafifledim sorma. İşte doktor bu bakımdan önemli bir dahiliyeye falan benzemez ki bizim morale de ihtiyacımız var tamam moral verecek diye yalan şeyler demesin ama bu düpedüz yalan yanii seni tüpe yönlendirmeye çalışmış. Hiç takma direkt başka doktora git bak nasıl güzel şeyler duyacaksın

Ağlamaktan gözlerimin içi çok yanıyor, bir banyo yapayım tekrar geleceğim , yazdıklarınızı gelince okurum ( özellikle özlem hsg anılarını )

Yapma Allah aşkına canım yaa hiç değmez boşverr sen şu adamı senin tüplük bir olayın yok en son aşama o haa olsa bile kötü birşey değil doktorların bunu mantıklıca anlatması lazım güzellikle herşeyin bir aşaması var pat diye tüp olur mu hele ki senin için ben hiç gebe kalamadım bu bir, yumurta takibi, klomenler, iki aşılama bu arada normal denemeler öyle geldim son aşamaya yanii daha çok uzun bir yolun var off dengesiz adam yaa nasıl sinir birşey

Anamm yerim onu ben damadın yakışıklı yani hadi yine iyisin kaptın damadı yani kızın olursa kaçarı yok kızına alırsın sen onu kızın da sever kesinn Ayy nasıl mi gibi kokuyordur kimbilir yumuktur gözleri elleri maşallahhh Allah nazarlardan saklasın ailesine bağışlasın. Demek Gül e pek güzeldi eee oğluşunu güzel karşılayacak tabii hakkıdır. Merak etme o gece falan çıkarır gazını. Yarın çıkarırlar. Daha da yürür akşam alışır ayağa kalkmaya daha kolay olur. İlk birkaç saat en zorudur. Toparlar kendini o birkaç saatte kalkabildiyse ohıoo çabuk iyileşecek demektir. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Çok iyi ettin gitmekle canım. Ne güzel yaa. Benimö burada ıturan arkadaş yok maalesef ama Allah nasip ederse canlı yayın yaparım ben size de herkes dourup gitmemiş olursa

gül geçmiş olsun canım benim yerime de kokla mis gibi kuzuyu...mevlam analı babalı büyütsün..

Günaydın canlarım huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun, Gül'ün şelale gibi sütü olsun inşallah

Sedoşum yazdıklarini okudum, senin dediklerinin bir tanesi bile aklima gelmedi o anda, ahh mal gibi adamı dinledim, ama eşim çıkar çıkmaz bu adam cok negatif, ne demek acele etmeliyiz vaktimiz yok demek bu ticaretten başka bir sey degil, hem sen kaçtane doktora gittin hıçbiri böyle birşey demedi falan diye beni rahatlatrti, senin yadiklarin çok mantıklı tatlım, ıspartada anestezili çeken bir yer bakacağım eğer olmazsa burdur devlette yaptiracagim, gece rüyamda hsg cektirmeye gidiyormuşum, doktor bana aletleri gösteriyor, uzun bir cubuk varmış, içime girince ocaktaki mavi alev varya onun gibi bir alev veriyorlarmış içime o kadar korkuyorum ki sıçrayarak uyandım, kafamın nasil çalıştiğina bir bakar misin :))))

Aylincim poponun sıcakliğını hissedemedim ama haklisin orası iljk önce senin mekanındı :))))))

Günaydın kızlar ben hala doğurmadım artık güne b çu şekilde başlayıp size haber vereceğim )

Kankamızzz doğmuşşşşş yerim onun ben ellerini totosunu Allahım sağlık sıhhat versin ikisinide.. Ne güzel kavuştunuz artık bebişinle ayy çok mutlu oldumm darısı başımaaaaaa :))

Yasooo bende istereeeemmmm bana da gel bananeeeee hatta Tümay da gelsin o da biliyor hastaneyi Bediş sende gellll istanbulda olan başka kim varsa gelsin bende istiyorumm :)))

Burcucum öncelikle o doktorun gidip ağzınını burnunu kırasım dağıtasım geldi desem yeridir.. Tedavi süreçleri nedir nasıl işler ben bilmem ama arkadaşlarım dediklerine göre tecrübeliler yani bu işin böyle olmayacağı aşikar.. Prof olmuş ama insan olmamış bu kötü seneryo kurulur mu canım azcık iyi bişi deseymiş uyuz oldum .. Bak yasoo evrene olumlu msjlar göndere göndere hamiş kaldı sizlerde öyle düşünün Rabbimin Ol demesinden gayri zor değil hiçbişe seni seviyoruzz ve hep yanındayız sen güçlüsün ve eminim yine hamile kalıcaksın ve bebeğini kucağına alıcaksın sıkmalık yanaklım benimmmm :)))

Ayy geçmişi okudum ama kime ne yazcağımı ynuttum yaa.. Nazanın tshirtü aklımda kalmış bende yorum yapayım; bildiğim kadarıyla asla fetva verrmek istemem ama üzerinde silüet olan hiçbişeyle namaz olmaz hatta oda da resim gln bile asılıysa yine olmaz derdi babaannen ne kadar doğru bilmem ama benim içim rahat etmiyo diye o tshirtlerin üzerine eteği çekiorum ben zaten göbişim kaldırıyo )
Sedacım kitli çekmecen fslan yok mu senin? Niye karıştırıyolar ki yaa..
Çok sinir oluyorum o işlere ben çalışırkende hep başıma geliyodu 1 gün hastaneye gidiyim geldiğimde masam darma dağınık bütün kalemlerim alınmış kalelerim zapt edilmiş olurdu :)) kıyameti kopartırdım sonra gene aynı yüzsüzlerr...
Sen haledersin bu mevzuyu bırakmassın kimsrnin yanına

Valla başka kime yazcağım aklıma gelmiyo..
Aslı yaptın mı tuvalrtini anacım rahatladın mı ))

Neyse ben çıkıyorum gece hiç uyumadım dün evi temiz tutma çabalaromdan dolayı yine temizlilk yaptım çok yoruldum bscaklarımı hissetmiyorum nereye koysam ağrıyo bedriye acınııı paylaşıyorum şekerimm :))
Şimdi ağrı kesici içtim azcık uyumaya çalışayım sonra kalkıp kuran okumam lazım hala yasinlerimi bitiremedim annem her gün soruyo bıgün bitirmem lazım artık.. Öpüyorum hepinizi gelirim uyanınca bi bakarım ..

Nasıl imrendim anlatamam yaa ne güzel birşey yaptın seen Keşke benim yakınlarımda da kk.dan birileri olsaydı
Artık yasemini İstanbulda doğum yapan herkesin yanında görmek istiyoruz Sıradaki kiiim?
evettt sıradaki lütfennnn
Burcu ayyyy canım yaa o nasıl rüya öyle hakkaten bilinç altın çok fenaymış oyyyy, sende melisa çayına başla bence kuşum, hem rahatlarsın hem stresin azalır inşallah. ve eğer hsg çektirmeye kesin kararlıysan hiç uzatma en yakın zamanda ve ilk randevuyu al, kafana taktıkça zaman geçtikçe kafanda büyüteceksin belliki kuşum
bebeğim sen hangi hastanede nerde doğuracaktın , yakınsan sanada geleyim anam bu gidişle bende her ay birine hayırlı olsuna giderken sonuncu ayımda kimin yanındaysam onun yanında yatıp doğururum heralde

ayy rüyamda bütün gece damadımı gördüm gülü gördüm hep onları gördüm yaaaa
benimde kızım olmuş yandaki yataktada kızım yatıyormuş filan.
sonra gece 2 de sözde bana telefon açıyorlar, diyorlarki gül gazını çıkarttı, tuvalete filan çıktı rahatladı, yarın taburcu olacak diyorlar, ohh diyorum dualarım kabul oldu
inşallah öyle güzel haberler alırız bugün gül'den.

AYY sen dışarda giyebiliyor musun bu tişörtlerden.. ben çok utanıyorum, evde falan giyerim
kendimi bu tişörtün içiNde dikkat içeride bebek var yazan arabalara çok benzetiyorum..
daha giymedim canım ama bende utanırım gibi geliyo ama kızlar durmamış almışlar neyse bakalım
aptalya bu insanlar koskaca ünv. gelmişler lakayıt hareketler cık cık cık işin var valla seda
ayy aptal adam bogasım geldi inan allahtan başka kim bilebilirki prof olmuş ama adam olamamış o adam rabbim sanada asip edicek ben inanaıyorum ins. bu ay olurda gider çarpasın aptalın yüzüne

canımmm allah analı babalı buyutsun inş.

canım yaa ne kadar yormussun kendini neyse bakalım ellerine saglık

Ağlamaktan gözlerimin içi çok yanıyor, bir banyo yapayım tekrar geleceğim , yazdıklarınızı gelince okurum ( özellikle özlem hsg anılarını )
canımyaa aglama hsgye gelincede muayeeden korkan ben yaptırdıysam se hayli hayli yaptırırsın korkuda 6 ay erteledim e so tamam yapcam dedim inana bitti agladım bunun içinmi ertelemişim diye keşke buraya gelsen benim doktorumun eli çok hafif çektiririz
bugün gittiğim yer özeldi, anestezi yapmıyorlarmış, zaten ben kesin anesteziden de korkarım..inşallah canım dualarla alışacağım...
benden 1 000 tl istemişti acı badem 400 film 600 narkoz için

günaydın hanımlaar bugün çook güzel bi rüya gördüm benim ikizlerim olmuş ikiside erkek ama biri sinirli bakıyo biride hep gülüyo eşime diyorumki sinirli senin olsun öbürü benim daha isimlerini koymamışız, ben nasıl besleyeceğimi ne kadar sıklıkla emzireceğimi hiç bilmiyorum, bebekler çok uslu hiç ağlamıyorlardı, ikisini birden emziriyorum birini bi göğsüme birini diğer göğsüme alıyorum, yanımda kimsecikler yok öyle tek başıma bakmaya çalışıyorum,acaba acıktılarmı ben nasıl anlayacağım falan diye düşünüyorum,evimiz çok karanlık annem geliyor perdeleri açsana niye bu kadar karanlık diyor ev bende amaaan anne kim uğraşacak perdeleri aç kapa çalışan insanlarız biz diyorum

yaa gerçi yanlış bilmiyorsam rüyada bebek görmek yada erkek bebek görmek haber anlamına geliyor, iki tane cenazemiz var belki onların haberi için görmüşümdür kimbilir

ayy hayırdır inşallah canım yaa, ama çok alemsin sinirliyi eşine vermiş al senin olsun demiş yaa
ayrıca perde açma konusunda senin rüyandaki halin ile aynıyım, işe giderken hiçbieyerin perdesini açmazdım nasıl olsa akşam eve geldiğimde karanlık oluyor elli kere uğraşmiyim diye

perde konusunda zaten normaldede ben hep öyle derim ne gerek var akşam geliyoruz karanlık ben evde yokken eve güneş girse ne olacak rüyama bile girmiş işte

kızlar gül'ün hepinize selamı var, bütün gece hiç uyumamış, sütü az geliyormuş, damadım da pek doymadığı için ağlayıp duruyomuş oyy kıyamam ben ona inek yollarım hastaneye, yeterki doysun
müsait olur olmaz topiğe gelicem diyor

sütünün gelmesi için yinede bol bol emzirmesi lazım canım Allah yardımcısı olsun inşallah sütü bollaşır kuzucuğu doyar

Mesude ve Ayşe tespihleriniz cektim canlarım

Mesudecim inşallah hayirlisiyla kolaylikla ve korkusuzca kızını doğurursun hakkinda en hayirli ve en saglıklı olan dogum şeklini nasip etsin Allah, inşallah bol bol sütün olur bebeğin cok sağlıklı büyür ve eşin sana her işte yardım eder ve destek verir

Ayşecim inşallah bir dahaki aşılaman hayirlisiyla olur ve bebeğin sağlıkla tutunur, bu yolda harcadığin sabır, para, yorgunluk hepsinin karşilığını fazlasiyla görürsün inşallah, Rabbim kuvvet versin tevekkülü nasıp etsin

Burcuuuu .... yazacak hiçbişey bulamıyorum bilmem okudun mu dün de ben yazdım doktor maceramı...ALLAH ıım çok heyecanlıyım...sanki benden 1 tane de Burdur da yaşıyor...canım benim ben de çok ağladım ben de çok yıprandım ve aynen bende senin gibi -buradaki güzel insanların da yardımıyla- rahatladım ve ALLAH ıma sığındım...tek fark ben doktorumu sevdim...ve cumartesi rahim filmini çektiriyorum...YA BİSMİLLAH dedim anlıcan....keşke sen de İstanbul da olsaydın yemin ediyorum seni zorla benim doktoruma götürürdüm...hatta evinden alır doktora götürür evine bırakırdım o derece....

sezaryen doğum olduğu için olabilir böyle şeyler..söyle ona panik ypmasın..normal doğumdaki rahim kasılmaları memelerdeki sütlerinde kanala gelmesini sağlıyomuş..sezaryende böyle olmuyo tabi..ona dut hoşafı yedirsinler gelir hemensütü:))
sen resim koyacam diyodun??

ayy burcu cidden bazı doktorlar çok iyi oluyorlar ama hangi aşamada gördüğüne bağlı gebeyken takipte iseeeenn ayrıı, gebe olmak için desteğe gittiyseeenn ayrıı, ben senin dün hastaneye gittiğini bile bilmiyordum kimseyede sormadım senin ptesi tatil yaptığınız için dün bi şekilde okula gittiğini sandım , kuzuuuu ben şu an 32 deyim 31imde dış gebeliği geçirdiğimde üniversite hastanesinde 2 prof,1 tane de doç gördü tedavi boyunca ve bana dedikleri sen 6 ay sonra gel gebe kalmazsan dedi yani hemmen tedaviye başla,yaşın geç falan diye kimse bişey demedi, aksine korkulacak yaşta değilsin paniklemeye gerek yok dedi görüştüğüm her doktor, ve şu da var geçenlerde gittiğim doktor artık 40 ından sonra insanlar endişeleniyorlar sana ne oluyor dedi (karnımdaki sıpaya bişey olursa ne yaparım modundayken) sonraaa ben 2,3 yıl önce ilk doktor muayenemde klomen kullandım ve tek yumurtam oldu ki doktor çok sevinerek gösterdi ben hatta dedim ki bi sürrüüüü yumurta oluyor sanıyordum yok dedi genelde her kadının sağda ve solda aylık 1 er tane yumurtası olur, zaten doğduğumuzda milyonlarca yumurtamız var biz böölee tüketiyormuşuz onları, yani o doktor halt yemiş,ve bu arada benim fshımda yüksek çıktı, referans değeri hastanenin 10 du benim 11 çıktı bi de, ama hiç kimse bu doktorun sana söylediklerini söylemedi.. çok saçma geldii tüümmm konuştukları.. ama sana da kızdım ne yalan söyliyimm sen doktora gidiyorsun neden dua okuyalım diye haber vermiyorsun.. yada verdin de görmedim mi? Bak bi daha lutfen haber ver Burcu dualarla gönderelim, kuş gibi hafiflemiş çık doktorn odasından korkmaaa da herşey güzel olucak, Allah sanada hayırlısıyla bööle çıtı pıtı bi kız evlat vericek tıpkı sana benzeyen o kadar çok eminim ki bundan Allah utandırmasın inşAllah çok eminim ama..
Rahim filminide dünde söyledim gerçide sen daha önceden çektirmiştin zaten di mi tekrar nie istedi ki? kürtajdan sonra mı Burcu sen çektirdin önce mi? işte dünde dedim burda Burcumm Rahim filmi çekildikten sonraki 3 ay içinde gebelik elde edilen çok kişi olmuş ki aslında bende o istatistiğe giriyorum kasımda çektirdim ki ocaktada gebe kaldım.. ama başka bi doktor daha istesin rahim filmini eğer ki düşükten önce çektirdinse.. Herşey güzel olucak.. inan ki bak.. hiiiçç bişeyi de boşverme. "Zahmette rahmet vardır".. çokca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…