- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.561
Günaydın kızlar ben hala doğurmadım artık güne b çu şekilde başlayıp size haber vereceğim)
Kankamızzz doğmuşşşşş yerim onun ben ellerini totosunu Allahım sağlık sıhhat versin ikisinide.. Ne güzel kavuştunuz artık bebişinle ayy çok mutlu oldumm darısı başımaaaaaa :))
Yasooo bende istereeeemmmm bana da gel bananeeeee hatta Tümay da gelsin o da biliyor hastaneyi Bediş sende gellll istanbulda olan başka kim varsa gelsin bende istiyorumm :)))
Burcucum öncelikle o doktorun gidip ağzınını burnunu kırasım dağıtasım geldi desem yeridir.. Tedavi süreçleri nedir nasıl işler ben bilmem ama arkadaşlarım dediklerine göre tecrübeliler yani bu işin böyle olmayacağı aşikar.. Prof olmuş ama insan olmamış bu kötü seneryo kurulur mu canım azcık iyi bişi deseymiş uyuz oldum .. Bak yasoo evrene olumlu msjlar göndere göndere hamiş kaldı sizlerde öyle düşünün Rabbimin Ol demesinden gayri zor değil hiçbişe seni seviyoruzz ve hep yanındayız sen güçlüsün ve eminim yine hamile kalıcaksın ve bebeğini kucağına alıcaksın sıkmalık yanaklım benimmmm :)))
Ayy geçmişi okudum ama kime ne yazcağımı ynuttum yaa.. Nazanın tshirtü aklımda kalmış bende yorum yapayım; bildiğim kadarıyla asla fetva verrmek istemem ama üzerinde silüet olan hiçbişeyle namaz olmaz hatta oda da resim gln bile asılıysa yine olmaz derdi babaannen ne kadar doğru bilmem ama benim içim rahat etmiyo diye o tshirtlerin üzerine eteği çekiorum ben zaten göbişim kaldırıyo)
Sedacım kitli çekmecen fslan yok mu senin? Niye karıştırıyolar ki yaa..
Çok sinir oluyorum o işlere ben çalışırkende hep başıma geliyodu 1 gün hastaneye gidiyim geldiğimde masam darma dağınık bütün kalemlerim alınmış kalelerim zapt edilmiş olurdu :)) kıyameti kopartırdım sonra gene aynı yüzsüzlerr...
Sen haledersin bu mevzuyu bırakmassın kimsrnin yanına
Valla başka kime yazcağım aklıma gelmiyo..
Aslı yaptın mı tuvalrtini anacım rahatladın mı))
Neyse ben çıkıyorum gece hiç uyumadım dün evi temiz tutma çabalaromdan dolayı yine temizlilk yaptım çok yoruldum bscaklarımı hissetmiyorum nereye koysam ağrıyo bedriye acınııı paylaşıyorum şekerimm :))
Şimdi ağrı kesici içtim azcık uyumaya çalışayım sonra kalkıp kuran okumam lazım hala yasinlerimi bitiremedim annem her gün soruyo bıgün bitirmem lazım artık.. Öpüyorum hepinizi gelirim uyanınca bi bakarım ..
yaaa evet niye uzun zamandır hamile yok, beni bekliyordunuz demi çok beklersiniz
özlemcim listenin başında sen varsın başı sen çekiyorsun içime öyle doğuyor...nazaaan sırf sen yanlız kalma diye canla başla çalışırım
canım seda da demiş ama ben de diyeyim hırkanın önünü kapattığın sürece bir şey olmaz bence, allah kabul etsin.Eki Görüntüle 717642
kızlar yukardaki gibi tişörtle namaz kılınırmı ben bu şekil almıcaktım ama kardeşim bunlarda almış gelmiş bikaç tane
o kızı bende biliyorum çok ama çok tatlı zaten bende kız cocuk merakı var erkek çocuguda severim ama kızlar bir başka oluyor, canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.Kızlar seksenlerde bir tane küçük kız çıkıyor bilmiyorum izliyor musunuz. Yanaklar nasıl görseniz sıkasınız geliyor pastaneye geliyor 1,2,3 diye paralarnı sayıyor ay bir pasta yemesi var kocaman açıyor ağzını konuşması falan süper birşey ya eşim böyle kızım olsa koruma tutarım işte çalışamam diyor. Bol bol bakalım da ona benzesin diyor. Hayali bile güzel inşallah gerçek olur. Hiçbir eksiğimiz yok, sorunumuz yok tek eksiğimiz bir çocuk Rabbim onu da nasip edecek inşallah inanıyorum.
aslıcım öncelikle Allah kabul etsin sabah namazı için alarm kur hatta ben imsak vaktine kuruyorum böylece namazdan sonra daha çok uyuyabiliyorum vakit girmiş oldugundan imsakta kılınabiliyor.Bu arada kızlar bende namazıma devam ediyorum 3 ay oldu galiba hatta geçti hele günler uzayınca daha bi iyi oldu ikindi ,akşam, yatsı kesin kılıyorum bide iş yerine etek getirsem öğleni de kaçırmıcam ama bi türlü getiremedimaaa bide sabahh namazları hiçç kalkamıyorum
canım sanırım rahim filmi çektirecesin hiç korkma o spekulumu takmaları jinekolojik muayene gibi bir şey ilacı verdiği zamanda biraz sancı oluyor ama çok kısa sürüyor bende anestezi istemiştim ama doktorum yapmadı hakikatende gerek yok boş yere narkoz almaya.ALLAH ııımm şükürler olsun ki ben bu topiği bulmuşum da yazmışım da paylaşmışıım....oh beeee Vallahi de Billahi de inanılmaz rahatladım...beni önemseyip bunca yazdın ya ne diim bilemedim Bedriye....ALLAH sana çoook ama çook kolay doğum nasip etsin İNŞALLAH...tabii tüm hamilelerimize içi sıra da sanaaz önce Radyotom u aradım çok korkuyorum uyutulmak isiyorum dedim...onlarda beni Fındıkzade şubelerine yönlendirdiler...son modelmiymiş neymiş...acısız ağrısız dediler...radyomar ı bende çok istiyorum ama bankanın anlaşması yok. burda yaptırırsam cebimden 5 kuruş çıkmayacak....İNŞALLAH doğru düzgündür de çektiğim acıya yaşadığım korkuya değer....
hadi bakalım canım inşallah çalışmaların mutlu sonuçlanır yurmurtan çatlıyorsa bence bal tarcını yapma çünkü kkda okumuştum bazılarına kist yapabiliyormuş ama nekadar doğrudur bilememkızlar doktora gittim kistim kaybolmuş kistin yerine yeni bir yumoş olmuş doktor dedi büyük ihtimal sen adetten hemen sonra yumurtluyorsun dedi hemen yarın akşam başla çalışmalara boşa geçirme klomen ve şeker hapı verdi yine cumartesi gel dedi birşey soracam bunların yanında bal tarçın çörek otunu kullanayımmı fazla mı gelir
günaydın hanımlaar bugün çook güzel bi rüya gördüm benim ikizlerim olmuş ikiside erkek ama biri sinirli bakıyo biride hep gülüyo eşime diyorumki sinirli senin olsun öbürü benimdaha isimlerini koymamışız, ben nasıl besleyeceğimi ne kadar sıklıkla emzireceğimi hiç bilmiyorum, bebekler çok uslu hiç ağlamıyorlardı, ikisini birden emziriyorum birini bi göğsüme birini diğer göğsüme alıyorum, yanımda kimsecikler yok öyle tek başıma bakmaya çalışıyorum,acaba acıktılarmı ben nasıl anlayacağım falan diye düşünüyorum,evimiz çok karanlık annem geliyor perdeleri açsana niye bu kadar karanlık diyor ev bende amaaan anne kim uğraşacak perdeleri aç kapa çalışan insanlarız biz diyorum
yaa gerçi yanlış bilmiyorsam rüyada bebek görmek yada erkek bebek görmek haber anlamına geliyor, iki tane cenazemiz var belki onların haberi için görmüşümdür kimbilir
kızlar gül'ün hepinize selamı var, bütün gece hiç uyumamış, sütü az geliyormuş, damadım da pek doymadığı için ağlayıp duruyomuş oyy kıyamam ben ona inek yollarım hastaneye, yeterki doysun
müsait olur olmaz topiğe gelicem diyor
kuzum ya vallahi çok sinirlendim doktoruna öyle bile olsa ( ki sanmıyorum sonucta fsh normal ) bu bu şekilde söylenirmi amacı seni tedavi etmek degil sitrese sokmak bence birdaha gitme o doktora bende pco var genc kızlıgımdan beri ve sayısız yumurtluyorum her adetimde, şimdiye coktan menopoza girmem lazımdı ama benimde fsh normal cıkıyor yani sen boş yere üzülme sıkma canınıcanlarım eve yeni geldim hemen doktor maceramı özetliyorum
Şİmdi sabah hastaneye gittik, özele, adam profesör ( bizim Aylin'in de doktoru) neyse içeri girdik , muayene etti, veeeeee
ben her ay 2-3 tane yumurta yumurtluyorum, bu yüzden yumurta rezervlerimin azaldığını ve 7-8 yıl içerisinde de menepoza gireceğimi söyledi ( ben bunu duyunca şoklandım tabiki) fsh ve lh hormanları normal dedim, ama 2-3 yumurtlaman bunun bir sinyali dedi,sonra kesinlikle rahim filmi çekmeliyiz dedi, bide sperm analizi istedi, yaşın 31 geç kalınmış hemen başlamalıyız dedi,sonra doktor dediki eğer rahim filminde sperm analizinde bir sorun çıkmazsa aşılama yaparız yoksa mutlaka tüp bebek dedi, hamile kalman çok zor ama yinede haftasonunu değerlendirin dedi ( ama bunu resmen kıçıyla söyledi adam) ben şoklar içerisinde odasından çıktım (eşimde yanımda) gelelim bizim fikrimize, doktoru hiiç sevmedik, soğuk negatif, suratsız bir adam, yarın gel rahim filmi çekelim dedi, ben zaten ölümüne korkuyorum rahim filminden önümüzdeki adete erteleyelim dedim, doktor tamam dedi, ama ben adamdan hiç hoşlanmadığım için rahim filmini ona çektirmeyeceğim, sperm analizinide başka bir doktorda yaptıracağız. Neyse arabaya bindik ben duyduklarım karşısında şok geçirdim böğüre böğüre ağladım , bir daha o doktora gitmemeye karar verdik (inşallah Allah mecbur bırakmaz) Antalya'da başka bir doktor daha var ona gidelim dedik, rahim filminide eğer Burdur dev.hast. de yapıyorlarsa orada yaptıracağız çünkü orda ki kadın çok tatlı, ama devlette hsg çekiliyormu bilmiyorum
özetle inanılmaz üzüldük, sonra bir yere gittik konuştuk eşimle, Allah'a sığınalım dedik, ben dedim ki bırakalım peşini bizimde olmazsa olmasın dedim, eşim umudunu kesme mutlaka Allah'a sığınarak bu yolları denemeliyiz dedi, sonra gittik alış veriş yaptık ben biraz rahatladım ama inanın kızlar hiç böyle bir şeyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim
şimdi komşunun kızı gelecek ingilizce çalıştıracağım hiç modum yok, akşam mutlaka tekrar geleceğim
ayy burcu cidden bazı doktorlar çok iyi oluyorlar ama hangi aşamada gördüğüne bağlı gebeyken takipte iseeeenn ayrıı, gebe olmak için desteğe gittiyseeenn ayrıı, ben senin dün hastaneye gittiğini bile bilmiyordum kimseyede sormadım senin ptesi tatil yaptığınız için dün bi şekilde okula gittiğini sandım, kuzuuuu ben şu an 32 deyim 31imde dış gebeliği geçirdiğimde üniversite hastanesinde 2 prof,1 tane de doç gördü tedavi boyunca ve bana dedikleri sen 6 ay sonra gel gebe kalmazsan dedi yani hemmen tedaviye başla,yaşın geç falan diye kimse bişey demedi, aksine korkulacak yaşta değilsin paniklemeye gerek yok dedi görüştüğüm her doktor, ve şu da var geçenlerde gittiğim doktor artık 40 ından sonra insanlar endişeleniyorlar sana ne oluyor dedi (karnımdaki sıpaya bişey olursa ne yaparım modundayken) sonraaa ben 2,3 yıl önce ilk doktor muayenemde klomen kullandım ve tek yumurtam oldu ki doktor çok sevinerek gösterdi ben hatta dedim ki bi sürrüüüü yumurta oluyor sanıyordum yok dedi genelde her kadının sağda ve solda aylık 1 er tane yumurtası olur, zaten doğduğumuzda milyonlarca yumurtamız var biz böölee tüketiyormuşuz onları, yani o doktor halt yemiş,ve bu arada benim fshımda yüksek çıktı, referans değeri hastanenin 10 du benim 11 çıktı bi de, ama hiç kimse bu doktorun sana söylediklerini söylemedi.. çok saçma geldii tüümmm konuştukları.. ama sana da kızdım ne yalan söyliyimm sen doktora gidiyorsun neden dua okuyalım diye haber vermiyorsun.. yada verdin de görmedim mi? Bak bi daha lutfen haber ver Burcu dualarla gönderelim, kuş gibi hafiflemiş çık doktorn odasından korkmaaa da herşey güzel olucak, Allah sanada hayırlısıyla bööle çıtı pıtı bi kız evlat vericek tıpkı sana benzeyen o kadar çok eminim ki bundan Allah utandırmasın inşAllah çok eminim ama..
Rahim filminide dünde söyledim gerçide sen daha önceden çektirmiştin zaten di mi tekrar nie istedi ki? kürtajdan sonra mı Burcu sen çektirdin önce mi? işte dünde dedim burda Burcumm Rahim filmi çekildikten sonraki 3 ay içinde gebelik elde edilen çok kişi olmuş ki aslında bende o istatistiğe giriyorum kasımda çektirdim ki ocaktada gebe kaldım.. ama başka bi doktor daha istesin rahim filmini eğer ki düşükten önce çektirdinse.. Herşey güzel olucak.. inan ki bak.. hiiiçç bişeyi de boşverme. "Zahmette rahmet vardır".. çokca
MARALIMMMM kuzummm yazdıklarını görmemişimm şimdi bircanın alıntısında gördüm tmm işte fındıkzadeden bahsediyorum bende yaşasınn oraya gitt işte dünden beri anlata anlata bitiremediğim yer orası orası uyutmayacakda ama sen anlamayacaksında çünkü onların cihazları şu an evet son modelmiş dolayısıyla sen anlamıyorsunn bööyle izliyorsun ayy çok sevindimm oraya yönlendirmelerine ohh beee..
evettt sıradaki lütfennnn
Burcu ayyyy canım yaa o nasıl rüya öyle hakkaten bilinç altın çok fenaymış oyyyy, sende melisa çayına başla bence kuşum, hem rahatlarsın hem stresin azalır inşallah. ve eğer hsg çektirmeye kesin kararlıysan hiç uzatma en yakın zamanda ve ilk randevuyu al, kafana taktıkça zaman geçtikçe kafanda büyüteceksin belliki kuşum
bebeğim sen hangi hastanede nerde doğuracaktın , yakınsan sanada geleyimanam bu gidişle bende her ay birine hayırlı olsuna giderken sonuncu ayımda kimin yanındaysam onun yanında yatıp doğururum heralde
daha giymedim canım ama bende utanırım gibi geliyo ama kızlar durmamış almışlar neyse bakalım
aptalya bu insanlar koskaca ünv. gelmişler lakayıt hareketler cık cık cık işin var valla seda
ayy aptal adam bogasım geldi inan allahtan başka kim bilebilirki prof olmuş ama adam olamamış o adam rabbim sanada asip edicek ben inanaıyorum ins. bu ay olurda gider çarpasın aptalın yüzüne
canımmm allah analı babalı buyutsun inş.
canım yaa ne kadar yormussun kendini neyse bakalım ellerine saglık
canımyaa aglama hsgye gelincede muayeeden korkan ben yaptırdıysam se hayli hayli yaptırırsın korkuda 6 ay erteledim e so tamam yapcam dedim inana bitti agladım bunun içinmi ertelemişim diye keşke buraya gelsen benim doktorumun eli çok hafif çektiririz
benden 1 000 tl istemişti acı badem 400 film 600 narkoz için
Canım benim ne güzel yazmışsın, okurken ağlayacaktim inan ki, ben ilk defa rahim filmi çektirecegim, ama inşallah en yakın zamanda bu işi Allah'ın izniyle çözecegim, rahmin filmine giderken sizden bol bol dua isterim o zaman ödeşiriz :) valla bende adamin söylediklerini tekrar tekrar dübündüm dedim ki herhalde prof o yüzden çok emin konuştu dedim, ama hemen yumurtaya bakmaklada bunu demesi cok saçma , tabiki ben o anda bunları düşünüpte soramadim sadece fsh normal ama dedim olsun, belirtiler başlamış dedi, bir tüpten 2 yumurta oluşmuş dedi, ne biliyim eğer bizi korkutupta tüp bebege yönlendirmek için yaptıysa Allah bildiği gibi yapsin, çünkü sürekli acele etmeliyiz hemen başlamaliyiz deyip durdu, Allah var şedriyem, yazdıklarinizın hepsini sabah tek tek düşündüm hepside çok mantıklı...Rabbim sabır ve cesaret versin inşallah..vee tabikide sağlıkı tombiş yanaklı bir kızım olsun, seninkiyle ortak oynarlar :)))
bu mesajını görmemiştim canım sorularımdan öncesinde açıklamışsın zaten oy oy yer teyzeleri onu maşallah subhanallah, gülde bir an önce iyileşir inşallah Rabbim bu mutluluğu hepimize nasip eylesin.kızlaaar şimdi geldim hastaneden oyyyyy ben damadımı yerim yaaaaaaaaaaaaaa
41 kere maşallah, bir saçları varki riki martin gibiöyle hoşuma gittiki milyonlarca kere maşallah demişimdir
oyyy birde fenerbahçeli tulum giydirmişler, bende damadıma fenerbahçeli saat alıp gittim, kol saati olmasada masa saati aldım, sonunda beşik kertmesi için bişey takmam gerekirdi
Gül'ün durumu maşallah iyi görünüyordu, inşallah bu akşam şu vucudundaki narkozu atar, tuvalet ihtiyacını giderir de rahatlar, hemde yarın hastaneden çıkabilir ozaman. ben ordayken hemşire geldi birkaç adım yürüttü oyy kıyamam heryeri acıyordu tabiki sezeryan dikişleri çok taze.
ayy birde görseydiniz giymiş kırmızı geceliğini hani bize resmini koymuştu ya, başına kırmızı kurdeleli tacını takmış, tam bir prens annesi olmuş maşşallah
birde hatıra resmi çekindik iiki arkadaş albüme koyarım. ama bebeğinin resmini kendisi paylaşacağı için ben koymuyorum, o şeref kendisine ait tabiki
aaa birde annesi kayınvalidesi yengesi vardı, hepsi ile kanka olduk bi hoşsohbet ettik ayrılasım gelmedi hepsini öptüm sarıldım 40 yıllık dost gibi çok güzeldi yaaa, ben doyamadım
Günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim malesef. Iki gün annemdeydim baya iyi geldi bana salı günü hasta oldum soğuk almışim zor baktım emire bugün ancak iyiyim.. O da aksi gibi ben ne zaman halsiz hasta olsam durmuyo. Bizde başka bişey yok sıcaktan yanıyoruz resmen emir sıcaktan isilik döktü bacakları
günaydın hanımlaar bugün çook güzel bi rüya gördüm benim ikizlerim olmuş ikiside erkek ama biri sinirli bakıyo biride hep gülüyo eşime diyorumki sinirli senin olsun öbürü benimdaha isimlerini koymamışız, ben nasıl besleyeceğimi ne kadar sıklıkla emzireceğimi hiç bilmiyorum, bebekler çok uslu hiç ağlamıyorlardı, ikisini birden emziriyorum birini bi göğsüme birini diğer göğsüme alıyorum, yanımda kimsecikler yok öyle tek başıma bakmaya çalışıyorum,acaba acıktılarmı ben nasıl anlayacağım falan diye düşünüyorum,evimiz çok karanlık annem geliyor perdeleri açsana niye bu kadar karanlık diyor ev bende amaaan anne kim uğraşacak perdeleri aç kapa çalışan insanlarız biz diyorum
yaa gerçi yanlış bilmiyorsam rüyada bebek görmek yada erkek bebek görmek haber anlamına geliyor, iki tane cenazemiz var belki onların haberi için görmüşümdür kimbilir
ALLAH ııımm şükürler olsuuunn...aayy Bedriyeee valla bir su serptin ki içime değil kovayla valla....Canımsın...
Burcuuuu .... yazacak hiçbişey bulamıyorum bilmem okudun mu dün de ben yazdım doktor maceramı...ALLAH ıım çok heyecanlıyım...sanki benden 1 tane de Burdur da yaşıyor...canım benim ben de çok ağladım ben de çok yıprandım ve aynen bende senin gibi -buradaki güzel insanların da yardımıyla- rahatladım ve ALLAH ıma sığındım...tek fark ben doktorumu sevdim...ve cumartesi rahim filmini çektiriyorum...YA BİSMİLLAH dedim anlıcan....keşke sen de İstanbul da olsaydın yemin ediyorum seni zorla benim doktoruma götürürdüm...hatta evinden alır doktora götürür evine bırakırdım o derece....
Sedoşum yazdıklarini okudum, senin dediklerinin bir tanesi bile aklima gelmedi o anda, ahh mal gibi adamı dinledim, ama eşim çıkar çıkmaz bu adam cok negatif, ne demek acele etmeliyiz vaktimiz yok demek bu ticaretten başka bir sey degil, hem sen kaçtane doktora gittin hıçbiri böyle birşey demedi falan diye beni rahatlatrti, senin yadiklarin çok mantıklı tatlım, ıspartada anestezili çeken bir yer bakacağım eğer olmazsa burdur devlette yaptiracagim, gece rüyamda hsg cektirmeye gidiyormuşum, doktor bana aletleri gösteriyor, uzun bir cubuk varmış, içime girince ocaktaki mavi alev varya onun gibi bir alev veriyorlarmış içime o kadar korkuyorum ki sıçrayarak uyandım, kafamın nasil çalıştiğina bir bakar misin :))))
ayy rüyamda bütün gece damadımı gördüm gülü gördüm hep onları gördüm yaaaa
benimde kızım olmuş yandaki yataktada kızım yatıyormuş filan.
sonra gece 2 de sözde bana telefon açıyorlar, diyorlarki gül gazını çıkarttı, tuvalete filan çıktı rahatladı, yarın taburcu olacak diyorlar, ohh diyorum dualarım kabul oldu
inşallah öyle güzel haberler alırız bugün gül'den.
aptalya bu insanlar koskaca ünv. gelmişler lakayıt hareketler cık cık cık işin var valla seda
kızlar gül'ün hepinize selamı var, bütün gece hiç uyumamış, sütü az geliyormuş, damadım da pek doymadığı için ağlayıp duruyomuş oyy kıyamam ben ona inek yollarım hastaneye, yeterki doysun
müsait olur olmaz topiğe gelicem diyor
Günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim malesef. Iki gün annemdeydim baya iyi geldi bana salı günü hasta oldum soğuk almışim zor baktım emire bugün ancak iyiyim.. O da aksi gibi ben ne zaman halsiz hasta olsam durmuyo. Bizde başka bişey yok sıcaktan yanıyoruz resmen emir sıcaktan isilik döktü bacakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?