Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Uykucu çidoş günaydın, inşallah kolay ve korkusuz bir doğum yaşarsın canım, bırak artık ev işini, göbeğinde nerdeyse 6 kilo ağirlıkla temizlik mi yapılır, boşverrr, haklısin canım, adamın dedikleri belki doğru belki yalniş ama böyle pat die insanın yüzüned söylenmez ki, işte erkek ne de olsa bir kalas oluyor, hakkımızda en hayırlısını verecek Rabbim sende kendini cok yorma tontiş :)

yaaa evet niye uzun zamandır hamile yok, beni bekliyordunuz demi çok beklersiniz

nazaaan sırf sen yanlız kalma diye canla başla çalışırım
özlemcim listenin başında sen varsın başı sen çekiyorsun içime öyle doğuyor...
Eki Görüntüle 717642

kızlar yukardaki gibi tişörtle namaz kılınırmı ben bu şekil almıcaktım ama kardeşim bunlarda almış gelmiş bikaç tane
canım seda da demiş ama ben de diyeyim hırkanın önünü kapattığın sürece bir şey olmaz bence, allah kabul etsin.
o kızı bende biliyorum çok ama çok tatlı zaten bende kız cocuk merakı var erkek çocuguda severim ama kızlar bir başka oluyor, canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
aslıcım öncelikle Allah kabul etsin sabah namazı için alarm kur hatta ben imsak vaktine kuruyorum böylece namazdan sonra daha çok uyuyabiliyorum vakit girmiş oldugundan imsakta kılınabiliyor.
canım sanırım rahim filmi çektirecesin hiç korkma o spekulumu takmaları jinekolojik muayene gibi bir şey ilacı verdiği zamanda biraz sancı oluyor ama çok kısa sürüyor bende anestezi istemiştim ama doktorum yapmadı hakikatende gerek yok boş yere narkoz almaya.
hadi bakalım canım inşallah çalışmaların mutlu sonuçlanır yurmurtan çatlıyorsa bence bal tarcını yapma çünkü kkda okumuştum bazılarına kist yapabiliyormuş ama nekadar doğrudur bilemem

hayırlara çıksın inşAllah Yarabbim.

ayy ne güzel koklamışsındır emirii ne güzel ya.. sezeryanda derlerya süt geç geliyor belki ondan az gelmiştir bugun Allah ın izniyle çooklaşır inşAllah..

MARALIMMMM kuzummm yazdıklarını görmemişimm şimdi bircanın alıntısında gördüm tmm işte fındıkzadeden bahsediyorum bende yaşasınn oraya gitt işte dünden beri anlata anlata bitiremediğim yer orası orası uyutmayacakda ama sen anlamayacaksında çünkü onların cihazları şu an evet son modelmiş dolayısıyla sen anlamıyorsunn bööyle izliyorsun ayy çok sevindimm oraya yönlendirmelerine ohh beee..

kuzum ya vallahi çok sinirlendim doktoruna öyle bile olsa ( ki sanmıyorum sonucta fsh normal ) bu bu şekilde söylenirmi amacı seni tedavi etmek degil sitrese sokmak bence birdaha gitme o doktora bende pco var genc kızlıgımdan beri ve sayısız yumurtluyorum her adetimde, şimdiye coktan menopoza girmem lazımdı ama benimde fsh normal cıkıyor yani sen boş yere üzülme sıkma canını
hsg devlette çekiliyor canım sen düşükten sonramı çektirmiştin eger düşükten sonraysa bence acıktır tüplerin sonucta hamile kaldın ama düşükle kapanma olasılığı oluyormuş o ihtimale karşı çektir hiç de korkma korkulacak bir şey değil

Canım benim ne güzel yazmışsın, okurken ağlayacaktim inan ki, ben ilk defa rahim filmi çektirecegim, ama inşallah en yakın zamanda bu işi Allah'ın izniyle çözecegim, rahmin filmine giderken sizden bol bol dua isterim o zaman ödeşiriz :) valla bende adamin söylediklerini tekrar tekrar dübündüm dedim ki herhalde prof o yüzden çok emin konuştu dedim, ama hemen yumurtaya bakmaklada bunu demesi cok saçma , tabiki ben o anda bunları düşünüpte soramadim sadece fsh normal ama dedim olsun, belirtiler başlamış dedi, bir tüpten 2 yumurta oluşmuş dedi, ne biliyim eğer bizi korkutupta tüp bebege yönlendirmek için yaptıysa Allah bildiği gibi yapsin, çünkü sürekli acele etmeliyiz hemen başlamaliyiz deyip durdu, Allah var şedriyem, yazdıklarinizın hepsini sabah tek tek düşündüm hepside çok mantıklı...Rabbim sabır ve cesaret versin inşallah..vee tabikide sağlıkı tombiş yanaklı bir kızım olsun, seninkiyle ortak oynarlar :)))

Burcu ben salak gibi seninle aynı anda doktora gitmiş olduğmuzun verdiği heyecanla patır kütür yazdım...Ama doktorun söylediklerine hiç dikkat etmedim...bir tür algıda seçicilik anlıcan....yeryüzü moron doktorlarla dolu....oooo benim hem de acıbadem gibi bir hastane de yaşadıklarımı bir duysan inanamazsın....hala beddua ederim...ama burda tecrubeli çok fazla insan var ve bak eğitim almadan bir prof. u yalanlayacak çok veri var elinde....bunlar paraya tapan, insanların duygularını hiçe sayan, insana benzeyen yaratıklar....sana tüp tedavisi uygulayıp para koparmak için söylenebilecek herşeyi söylemiş pislik...ben 33 yaşında dış gebelik geçirdim di kimse bana geç kaldın hemen gel tedaviye başlayalım demedi...anca 34 üme geldim de duydum bu cümleyi...yahu 31 yaaa...yuh beee....terbiyesiz adam....Nolur hakkını helal et yazdıklarım utandırdı beni....senin derdini anlayamayacak kadar algım zayıflamış....

Not: ben nedense hep senle birlikte bu duyguyu yaşayacağıma inanyorum ya...bi de tesadüf aynı anda hastaneye gittiğimizi öğrenmek baya heyecanlandırdı beni....

Günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim malesef. Iki gün annemdeydim baya iyi geldi bana salı günü hasta oldum soğuk almışim zor baktım emire bugün ancak iyiyim.. O da aksi gibi ben ne zaman halsiz hasta olsam durmuyo. Bizde başka bişey yok sıcaktan yanıyoruz resmen emir sıcaktan isilik döktü bacakları

ALLAH ııımm şükürler olsuuunn...aayy Bedriyeee valla bir su serptin ki içime değil kovayla valla....Canımsın...

haklısın canım hemen devletten sıra alacagım bide ıspartada başka doktor varmi ceken onu araştiracagim, bitsin, zaten ben hemen korkumla yüzleşip ondan kurtulmak istiyorum şuan Allah nasip eder inşallah

canım Allahtan başka kim bilebilirki cok haklısın, bende dualarla tüm cesaretimi toplayıp gidecegim artik inşallah ,ohaaaa ne kadar pahalı bir aşılama parası resmen, bu arada t şortüne bayıldım, giy tabiki dışarda gerine gerine giyin hatta :)))

Rahim filmini çektir çektirmedinse güler yüzlü kadın çeksin sabırlı davransın inşAllah.. dualarla biz onu böölle sabır küpü yaparız Allah ın izniyle , diğer doktoru boşver cidden sen, rahim filmini çektiiirrr hayırlısıyla sonra dene bak en azından 2 ay ama bu süreçte de amaann boşver deyip kafanı hep dağıt şimdi zaten tatile giriceksin kısmetse sen annişlere gidersin, kvlere gidersinnn ohhh enerji depolarsın ama bu arada çalışma yapmak şart tabi, hoopp bebiş göbeğe konmuş.. olucaksınn inşAllah. ayyy inan senin Allah ın izniyle hiç sağlık sorunun yok, bak bu formlarda bi doktor var soruları yntlıyordu o da çok iyi bir insan bende fsh yükselmeye başlayınca korkmuştum oda demişti ki adetlerin düzenliyse korkma adet gören insan mutlaka yumurtluyordur, yumurta olmazsa adet de olmaz dedi..

bu mesajını görmemiştim canım sorularımdan öncesinde açıklamışsın zaten oy oy yer teyzeleri onu maşallah subhanallah, gülde bir an önce iyileşir inşallah Rabbim bu mutluluğu hepimize nasip eylesin.

canım geçmiş olsun bana mı öyle geldi sen ne çok hasta oldun bu sene bağışıklığın mı güçlü degil acaba ee sen hasta olunca emirle cok ilgilenemiyorsundur huysuzluğu o yüzdendir, erzuruma hala yaz gelmedi arada bir bahar geliyor gibi oluyor sonra yine kış geliyor benim memleketim adanada ne sıcaktır şimdi yazın çekilmiyor vallahi

Ben ruyamda bebek emzirdigim ay hamile oldugumu ogrenmistim insallah hamilesindir.....

ALLAH ııımm şükürler olsuuunn...aayy Bedriyeee valla bir su serptin ki içime değil kovayla valla....Canımsın...

ayy inanır mısın dünden beri o acısız yeri tercih etmiyeceksin, sana tam güzelce canın yanmıyacak diye anlatamadım diye o kadar üzüldüm ki ve şu anda deyince ki fındıkzade çok çok sevindimm, hiç oyalanma randevu al dicem amaaaa adetinin 8.9. günü çağırıyorlar.. gebelik olma ihtimalini ortadan kaldırmak için.. senin ne zaman günlerin ama sen hemen randevuyu al yinede orası yoğun..

Burcumuda keşke kapıp buraya getirsek filmi çektirsekk bu arada nazanın dediği yer acıbademin hizmet prosedürlerinden dolayı yuksek burcumm yoksa rahim filmi bu ist ünlü olan yerle ilgili konuşuyoruz ya orada bile 370 tl.. 1000 tl cidden cok..

Herkese günaydın...
Çiğdem seve seve gelirim.Geçen hastanede doktoru beklerken acaba çiğdem buralardamı oturuyor doktora buraya geliyor diye düşündüm...Beklerken görüşürdük diye aklımdan geçirdim...

fıstıklarım bugün çok iş var sabahtan çooookkkk şöyle bi baktım geçmişe hızlı hızlı terslik yok şükür...
Ayşecimin duasını okudum sabah...
bu arada Burcucan aklıma ne geldi sdü tıp fak hastanesinde de iyi proflar varmış diye duymuştum antalyadan önce denesen mi ki?...
mutlu günler canlar size ben gelirim fırsat buldukça

Ayyy meralim canım yazdıklarını okumadım hemen döner okurum şimdi, valla ben istanbulda olsam hatta cumartesi peşpeşe doktora gireriz sen niye cok yıprandın hemen okuyayım bari

Ya fsh normalse sana acele etmeliyiz vaktimiz yok falan diyemez yani. Neye dayanarak söylüyor ki bunu.
Evet ben kaç senedir pcoyum bana hiç öyle bir şey diyen tek dr olmadı kimseye de olmamıştır menopozu ancak fsh belirler kanda da e2 hormonu mu ne var rezervi gösteriyor bunlar yapılmadan sana nasıl bunu söyler bak bilinçaltın nasıl bunlarla dolmuş ki rüyana bile girmiş. At kafandan inan gidip çektirince daha önce neden çektirmemişim diyeceksin

Ayy canımm rüyana da girdi demek eh normal tabii gittin gördün kafan onlarla meşguldü ne iyi ettin ama gitmekle.

aptalya bu insanlar koskaca ünv. gelmişler lakayıt hareketler cık cık cık işin var valla seda

Ya sorma canım amire de dedim bana diyor sen idare edemiyor musun öğrenci işçileri hep bir sorun çıkıyor ya dedim ben mi suçluyum şimdi ben bırakıp evime gidiyorum nerden bileyim dedim gündüzcülerin zaten başındayım bir yere kıpırdamıyorum ama sanki hep bende sorun varmış gibi konuşuyorsunuz dedim neyse işte çocuğu çağıracak konuşacak.

Canım Allah hayırlara çıkarsın çok güzel aslında rüyan hayırlı haberler alırsın inşallah gerçek olurr

Ayy canım hemen gelmeyebilir sütü yılmadan emzirsin emzirdikçe çoğalır malt içecekleri ya da milkpluslar var eczaneler de satılır internette de satılıyor onlarda sütü getiriyormuş. Alışır bebişte o da daha ilk gün normal hiç morali bozulmasın bol bol hoşaf içsin, bulgur pilavı ve soğan çok süt yapar

canımm geçmiş olsun sen ilgilenemeyince daha çok huysuzlanıyor ilgini çekmek istiyor demek ki paşana da geçmiş olsun canımm kıyamam ben ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…