- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.581
haklısın canım hemen devletten sıra alacagım bide ıspartada başka doktor varmi ceken onu araştiracagim, bitsin, zaten ben hemen korkumla yüzleşip ondan kurtulmak istiyorum şuan Allah nasip eder inşallah
canım Allahtan başka kim bilebilirki cok haklısın, bende dualarla tüm cesaretimi toplayıp gidecegim artik inşallah ,ohaaaa ne kadar pahalı bir aşılama parası resmen, bu arada t şortüne bayıldım, giy tabiki dışarda gerine gerine giyin hatta :)))
fıstıklarım bugün çok iş var sabahtan çooookkkk şöyle bi baktım geçmişe hızlı hızlı terslik yok şükür...
Ayşecimin duasını okudum sabah...
bu arada Burcucan aklıma ne geldi sdü tıp fak hastanesinde de iyi proflar varmış diye duymuştum antalyadan önce denesen mi ki?...
mutlu günler canlar size ben gelirim fırsat buldukça
özlemcim listenin başında sen varsın başı sen çekiyorsun içime öyle doğuyor...
hayırlara çıksın inşAllah Yarabbim.
Ben ruyamda bebek emzirdigim ay hamile oldugumu ogrenmistim insallah hamilesindir.....
Canım Allah hayırlara çıkarsın çok güzel aslında rüyan hayırlı haberler alırsın inşallah gerçek olurr
Sabahtan beri giriyorum giriyorum çıkıyorum...Çok fazla anlatmak, yazmak istediklrim var ama...bi bakıyorum çok önemli şeyler olmuş aman diyorum insanlar ne önemli şeylerle uğraşıyor Meral bi de sen maydonoz olma .... Ama yok paylaşmam lazım şiştim...ben bu ay tam 5 gün geciktim...baya panik olmaya başladım neyse Pazar günü regl oldum...zaten hiç umudumuz yoktu üzülmedik...Eşim dedi ki hazırlan Salı günü doktora gidiyoruz...pat diye...ne bedensel ne psikolojik hiçbir şekilde hazır değildim...baya bi atrtıştık..dedim tamam lan battı balık yan gider...neyse dün gittik...iğrenç muayenemi oldum...daha önce yaptırdığım tüm testlere baktı...hiçbir sorun yok sadece ve sadece sanki yumurtalıkların yaşına göre zayıf gibi ama yanlış da görmüş olabilirim dedi...gen taraması yapmak ve yumurtalıklarımdaki duruma bakmak için 2 tüp kan aldı...cumartesi de rahim filmi için randevu aldım...Doktor dedi ki eğer 28 yaşında falan olsaydın "hadi kızım git evine rahatla haftada 2 kere düzenli çalış olmazsa 6 ay sonra gel" derdim ama sen 34 yaşındasın...üzgünüm ama bu lüksümüz yok...test sonuçlarına göre ya aşılama ya da tüp e başlıcaz dedi...o kadar çok ağladım ki anlatamam....göz kapaklarım kaşlarıma değiyor...öyle bir makyaj yaptım ki anlaşılmasın diye simsiyah rockerlar gibi oldum:))) içim bomboş...ne istediğimi ya da ne istemediğimi hiiiç bilmiyorum...bildiğim tek şey hiçbir şey beni mutlu etmiyor...hamile olma ihtimali bile...
Canım bak benim amcamın kızı 41 yaşında evlendi herkes daha çocuğu olmaz falan diyordu şimdi bi oğlu bi kızı var ablası yer onları bide tatlılar sorma.onun ikiz kardeşi daha 1 sene önce evlendi nekadar geç kalmış olabilirsin sence daha 31 yaşındasın kızıyorum bak sana kendine gelMeralim sana sarılıp böğüre böğüre ağlamak istiyorum, kaderdaşım, ahh yanyana olsakta bu zorlukları beraber üslensek, inan ki seni okadar iyi anlıyorum , dün dedimki istemiyorum bu işin peşini bırakalım neden bu kadar sıkıntı yaşayalım dedim, eşim sonra beni ikna etti, ama inan her an aklımda bu mesele var bide 'geç kalınmişlık' insana herşeyin daha zor olacagini hissettiriyor ama burda söylenenler bana cok moral oldu, Allah'a siğınıp dua ederek yola devam edecegim inşallah, ben elimden geleni yapacağım eğer bir bebegımiz olmazsa da hamdolsun Rabbime
Kızlar doğum yaptık çok şükür sabah suyum geldi hemen hastaneye geldik 1cm açılma vardı ntsye. Bağladılar bebeğin kalp atışı yavaşladı normali bekleyemedim sezeryan olduk çok şükür iyiZ ikimizde darısı başınıza inşallah :) hepinizden Allah razı olsun
yok canım inan ben aslında kürtaj olurken çok rahatmışım seni düşününce o nasıl bi insanmış anestezi yapmadan kürtaj yapmış ben yatıyordum işlem bitiyordu kalkıyordum dolayısıyla hç bişey anlamıyorsun işleme dair o yüzden senin yaşadığın hiç azımsanamaz ama neden korkarsak başımıza geliyor ben onu anladım ben ilk düşüğe kadar hayatta alttan muayene olmamıştım hatta hamile olunca kadın doğum doktoruna gittim daha önce gitmemiştim hiç ben alttan muayene olamam dedim hep korkarım utanırım dedim ooo şimdi ar damarı çatlamış gibiyim yaşadıkları insanı güçlü yapıyor bence sen şimdi korkuyorsun ama kendi kendini korkutuyorsun aslında, bi gitsen bak nasılda korkmadan çektirip geleceksin aaa bişey yokmuş çok basitmiş diye gelip anlatacaksın eminim
Canım aslında aklima gedli fakülteye gitmek, haftaiçi izin almak zor olacak, o yüzden vazgectim ama yinede düşünürüm hatta tatil başlayınca gelip gitmem daha kolay olur ama inşallah oaraya da gerek kalmaz, Allah kolaylik vesrin tatlim
valla holywod yıldızlarına benziyor benim damadım, o saçları bi görecektin bircan, uzun uzun bide havaya kalkmış filan, sırfen karizma maşallahyasemin gülün oğluşu kime benziyordu gerci şimdi şiş falansa cok belli olmaz fotoğraf cektin mi
ayyy kıyamam canım havalar dahada ısınacakmış Allah yardımcınız olsun canım yaaGünaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim malesef. Iki gün annemdeydim baya iyi geldi bana salı günü hasta oldum soğuk almışim zor baktım emire bugün ancak iyiyim.. O da aksi gibi ben ne zaman halsiz hasta olsam durmuyo. Bizde başka bişey yok sıcaktan yanıyoruz resmen emir sıcaktan isilik döktü bacakları
anam bu çiğdem ve sen hangi hastaneye gidiyorsunuz çatladım meraktanHerkese günaydın...
Çiğdem seve seve gelirim.Geçen hastanede doktoru beklerken acaba çiğdem buralardamı oturuyor doktora buraya geliyor diye düşündüm...Beklerken görüşürdük diye aklımdan geçirdim...
anammmm yeriz onu biz yaaa, arada bi karnında mausu gezdir bizleride tanısınbu arada takvimde yazıyor ya kızlar sesinizi tanıyabilecek bebeğiniz diye tanıyor gerçekten hareketsiz kalınca biraz konuşuyorum seviyorum başlıyor pat küt vurmaya benim sıpam
günaydın hanımlaar bugün çook güzel bi rüya gördüm benim ikizlerim olmuş ikiside erkek ama biri sinirli bakıyo biride hep gülüyo eşime diyorumki sinirli senin olsun öbürü benimdaha isimlerini koymamışız, ben nasıl besleyeceğimi ne kadar sıklıkla emzireceğimi hiç bilmiyorum, bebekler çok uslu hiç ağlamıyorlardı, ikisini birden emziriyorum birini bi göğsüme birini diğer göğsüme alıyorum, yanımda kimsecikler yok öyle tek başıma bakmaya çalışıyorum,acaba acıktılarmı ben nasıl anlayacağım falan diye düşünüyorum,evimiz çok karanlık annem geliyor perdeleri açsana niye bu kadar karanlık diyor ev bende amaaan anne kim uğraşacak perdeleri aç kapa çalışan insanlarız biz diyorum
yaa gerçi yanlış bilmiyorsam rüyada bebek görmek yada erkek bebek görmek haber anlamına geliyor, iki tane cenazemiz var belki onların haberi için görmüşümdür kimbilir
valla holywod yıldızlarına benziyor benim damadım, o saçları bi görecektin bircan, uzun uzun bide havaya kalkmış filan, sırfen karizma maşallah
ayyy kıyamam canım havalar dahada ısınacakmış Allah yardımcınız olsun canım yaa
anam bu çiğdem ve sen hangi hastaneye gidiyorsunuz çatladım meraktan
anammmm yeriz onu biz yaaa, arada bi karnında mausu gezdir bizleride tanısın
ayyy cnm bende ilk düşüğümde kürtaj oldum banada anestezi yapmadılar ve benim 1 ay içerde ölü kalmıştı çürümüştü hep rahim duvarıma yapışmıştı öyle canlı canlı temizledi
cnm benım erkek bebek haberdir inşallah iki tane ard arda güzel haberler alırsın ve annen sana aydınlık için öneri sunuyor ama sen çalışmanı bahane ediyorsun bence bu ara annenin söylediklerine kulak ver cnm
bu arada takvimde yazıyor ya kızlar sesinizi tanıyabilecek bebeğiniz diye tanıyor gerçekten hareketsiz kalınca biraz konuşuyorum seviyorum başlıyor pat küt vurmaya benim sıpam
anaam yerim ben o eşşek sıpasını..ay kızz ne güzel yaaa..bende hissetsem bir an önce.. yaa uyuyo benimki şimdi içerde öyle takılıyo kendi haline..bugünde biraz kasıklarım ağırıyo..aslında kasığım değil tam rahmim ağırıyo..yani doktorun ultrasonu koyup baktığı yerde bi gerginlik bi huzursuzluk hissediyorum yaff:))niye ki acep..??
Allah Allah niye anestezi yapmaz bu doktorlar anlamış değilim, valla çok şükür bana böyle bi tercih bile sunmadılar direk anestezi verdiler, beimkide epey kalmıştı sanırım biz 12+6 derken kalbi 9+1 de durmuş dediler ama kimse çürümüş yapışmış falan demedi ki zaten bişey açıklamıyorlar bile
ayy canım benim ne güzel yorumlamışsın teşekkür ederim.
anaam yerim ben o eşşek sıpasını..ay kızz ne güzel yaaa..bende hissetsem bir an önce.. yaa uyuyo benimki şimdi içerde öyle takılıyo kendi haline..bugünde biraz kasıklarım ağırıyo..aslında kasığım değil tam rahmim ağırıyo..yani doktorun ultrasonu koyup baktığı yerde bi gerginlik bi huzursuzluk hissediyorum yaff:))niye ki acep..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?