Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ne aşılamasıı hsg için istediler o parayı kendi doktorumda 150 tl çektirdim

Canım aslında aklima gedli fakülteye gitmek, haftaiçi izin almak zor olacak, o yüzden vazgectim ama yinede düşünürüm hatta tatil başlayınca gelip gitmem daha kolay olur ama inşallah oaraya da gerek kalmaz, Allah kolaylik vesrin tatlim

özlemcim listenin başında sen varsın başı sen çekiyorsun içime öyle doğuyor...

inşallah bircancım zaten dün söyledim benden önce hamilekalmak yasak

hayırlara çıksın inşAllah Yarabbim.

amiin canım inşallah hayırlara çıkar

Ben ruyamda bebek emzirdigim ay hamile oldugumu ogrenmistim insallah hamilesindir.....

hadi bakalım bu aralar bol bol rüyalarda görüyorum ama artık bilinç altına yerleştiği içinmi yoksa hamilelik yakınmı bilemiyorum hayırlısı olsun

Canım Allah hayırlara çıkarsın çok güzel aslında rüyan hayırlı haberler alırsın inşallah gerçek olurr

sağol canım inşallah hayırlısı ile gerçek olur rüyam

Meralim sana sarılıp böğüre böğüre ağlamak istiyorum, kaderdaşım, ahh yanyana olsakta bu zorlukları beraber üslensek, inan ki seni okadar iyi anlıyorum , dün dedimki istemiyorum bu işin peşini bırakalım neden bu kadar sıkıntı yaşayalım dedim, eşim sonra beni ikna etti, ama inan her an aklımda bu mesele var bide 'geç kalınmişlık' insana herşeyin daha zor olacagini hissettiriyor ama burda söylenenler bana cok moral oldu, Allah'a siğınıp dua ederek yola devam edecegim inşallah, ben elimden geleni yapacağım eğer bir bebegımiz olmazsa da hamdolsun Rabbime

Canım bak benim amcamın kızı 41 yaşında evlendi herkes daha çocuğu olmaz falan diyordu şimdi bi oğlu bi kızı var ablası yer onları bide tatlılar sorma.onun ikiz kardeşi daha 1 sene önce evlendi nekadar geç kalmış olabilirsin sence daha 31 yaşındasın kızıyorum bak sana kendine gel

cnm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün doğuma giderken bizlere dua ettin mi kız

ayyy cnm bende ilk düşüğümde kürtaj oldum banada anestezi yapmadılar ve benim 1 ay içerde ölü kalmıştı çürümüştü hep rahim duvarıma yapışmıştı öyle canlı canlı temizledi

AMİN canım inşallah gerek kalmayacak tatile kadar... o zaman sırf için rahat etsin diye git bari antalyaya tatlişkom... senin kociş ne iş yapıyordu bu arada canımcım?

bu arada takvimde yazıyor ya kızlar sesinizi tanıyabilecek bebeğiniz diye tanıyor gerçekten hareketsiz kalınca biraz konuşuyorum seviyorum başlıyor pat küt vurmaya benim sıpam

yasemin gülün oğluşu kime benziyordu gerci şimdi şiş falansa cok belli olmaz fotoğraf cektin mi
valla holywod yıldızlarına benziyor benim damadım, o saçları bi görecektin bircan, uzun uzun bide havaya kalkmış filan, sırfen karizma maşallah
ayyy kıyamam canım havalar dahada ısınacakmış Allah yardımcınız olsun canım yaa
anam bu çiğdem ve sen hangi hastaneye gidiyorsunuz çatladım meraktan
bu arada takvimde yazıyor ya kızlar sesinizi tanıyabilecek bebeğiniz diye tanıyor gerçekten hareketsiz kalınca biraz konuşuyorum seviyorum başlıyor pat küt vurmaya benim sıpam
anammmm yeriz onu biz yaaa, arada bi karnında mausu gezdir bizleride tanısın

cnm benım erkek bebek haberdir inşallah iki tane ard arda güzel haberler alırsın ve annen sana aydınlık için öneri sunuyor ama sen çalışmanı bahane ediyorsun bence bu ara annenin söylediklerine kulak ver cnm

Canim Cigdem yenibosna nisa hastanesine gidiyor bende yenibosna sefa hastanesine gidiyorum yakinlar birbirine Ben sanada gelicem dibimdesin zaten

ranana/ mesudecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum naip etsin amin
nartanesi/ ayşecim duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin amin

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

Kizlar dualarinizi okudum haber etmemisim sanirim Allah kabul etsin Insaallah

Bugün benim dua günümmüs yeni gördüm yarinda bat günüm gerci ben test yapmak zorunda kaldim antibiotik yutmam gerektigi icin ve negatif cikinca rahat bi sekilde ilacimi kullaniyorum

Benim icin okuyan okuyacak olan okuyamayan arkadaslarimdan Allah razi olsun. ettiginiz dualarin karsiligini kat kat versin Rabbim sizlerede.

burcum sagol yarin adet olunca randevu alcam asilama gününü belirlemek icin ama inan canim hic istemiyor asilaama yaptirmak Rabbim icimize ferahlik versin. esim cok istiyor o istiyor diye gidiyorum hani keske yaptirsaydim dememek icin

Allah Allah niye anestezi yapmaz bu doktorlar anlamış değilim, valla çok şükür bana böyle bi tercih bile sunmadılar direk anestezi verdiler, beimkide epey kalmıştı sanırım biz 12+6 derken kalbi 9+1 de durmuş dediler ama kimse çürümüş yapışmış falan demedi ki zaten bişey açıklamıyorlar bile

cnm benım erkek bebek haberdir inşallah iki tane ard arda güzel haberler alırsın ve annen sana aydınlık için öneri sunuyor ama sen çalışmanı bahane ediyorsun bence bu ara annenin söylediklerine kulak ver cnm

ayy canım benim ne güzel yorumlamışsın teşekkür ederim.

anaam yerim ben o eşşek sıpasını..ay kızz ne güzel yaaa..bende hissetsem bir an önce.. yaa uyuyo benimki şimdi içerde öyle takılıyo kendi haline..bugünde biraz kasıklarım ağırıyo..aslında kasığım değil tam rahmim ağırıyo..yani doktorun ultrasonu koyup baktığı yerde bi gerginlik bi huzursuzluk hissediyorum yaff:))niye ki acep..??

bukeeet senin bebeğin hareket ettiğini düşünüyorum da sen direk müştak'a bağlarsın tekme attı şunu yaptı bunu yaptı ayyyyyy

benimde doktora gittigim gün 12. hafta olacakti ve malesef 7haftalikken kalbi durmus bendede ne kanama ne bisey olmadi sükür anesteziyle aldilar.

ben gecen ay laparoskopi ve histereskopi oldum burcum ama anestezi istediler direk ve cokta raha oldu yanliz ben narkozu kaldiramamaisim 1hafta hastanede kaldim

bebikin büyüyor annesi gerginlik ondandır e tabi gazın da etkisi vardır bunda 14. haftadasın canımcım az kalmış 4-5 haftaya hissedersin sanırım çünkü ben şişko olmama ve plesentanın bebeğimle göbeğimin arasına yerleşmesine rağmen 19. haftada ayırtetmeye başlamıştım hareketlerini ondan önce gaz mı bebek mi ikilemi oluyor sende başlamıştır belki ayırana kadar merakla bekliyorsun...

meraaalll senin topikte olduğunu görünce hep aklıma şu gelinin annesi-kızkardeşi muhabbetin vardı ya o geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…