Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm benım eski doktorum çok iyiydi hep konuşarak moral veriyordu kürtaj yaparkende konuşuyordu ben çok korkuyordum dikkatimi başka yere dağıtıyordu

benim ilkinde çok az oldu kanama ama 2.de olmamıştı

biz kafayı yeriz heralde..geçen eşim diyoki bebek doğsun sabahtan akşama kadar onu izleriz heralde:))başında bekleriz..:))

ayyy inşallah bi doğsun siz oturun valla başında öööyle onu izleyin, buket valla imreniyorum size benim eşim hiç hayal kurup şöyle yaparız böyle yaparız demiyor çoook nadir dile getirir, geçen gün ben onu parka götürürüm oynatırım bıkmam diyordu, artık kendi çocuğumu sevmek istiyorum diyordu senin eşin ne güzel paylaşıyor bizimki konuşmaz paylaşmaz

sakın hamile olmayasınn hep senmi yapcan ohhhh

Kuzuuummm....güzel dilli güzel kalpli kaderdaşım...tanımadığı birini bile mutlu edebilecek yüce ruhlu güzellik....ben hep şöyle söylüyorum kendi kendime...RABBİM bize acı çektirmek bizi mutsuz etmek için yaratmadı bizi...bence bizler YARADAN ımın sevmeyeceği kullar da değiliz...hatta tam tersi YARADAN ım bizi sevdiği için yaşıyoruz bunları...ama kabullenmek sindirmek çok zor bu durumu...ama Burcuuu yakınız ALLAH n izniyle hem de çok yakınız....accayip hissediyorum seni...kendimi de senden ötürü hissediyorum.....Nolur sende yaptır rahim filmini...aynı anda BİSMİLLAH diyelim...ben çook ama ok korkuyordum ta ki Bedriyem beni rahatlatana kadar....Keşke keşkeeeeee gelsen buraya birlikte gitsek...Dualarım seninle...

kuşum benimkine ilk çubukta çift çizgiyi gördüm dediğimde nasıl cool du hatırlamıyomusun.. negatif çıkarsa üzilmiyim diye yapmış(canım o benim yaa) şimdi senin eşinde sana hadi çocuğumuz olsun ben çocuk sevecem öyle yapacam böyle yapacam dese alınırsın belki zoruna gider..olmuştur hepimize bunlar..

burdan merale sesleniyorum..ben hamile görmeye dayanamadığım gibi eşim çocukları severkende o çocuklara sinir oluyodum...yani senin ki senş düşünüyo bence:))

sende bir angelina julie doğurursun inşallah damadının yanına yakışır:123:

Önümüzdeki 3 gün içinde bebeğinizin dalağı, karaciğer tarafından denetlenen eski kan hücrelerinin kaldırılması ve antikor üretimi gibi fonksyioları üstlenecek. Hamilelik hormonları bağırsak kaslarını gevşettiği ve sindiriminizin daha yavaş ve az verimli olduğu için kabızlık yaşamanız muhtemeldir. Bebeğinizin cildi çok ince olduğu ve damarları deri üzerinde gözüktüğü için bebeğinizin vücudu lanugo adı verilen inci tüyle kaplanır. Bebeğinizin tırnakları iyice oluştu ve bebeğiniz kollarını ve bacaklarını hareket ettiriyor. Bugünlerde ultrasonda bebeğinizi baş parmağını emerken görebilirsiniz. Uyurken yastığınızı yükseltmeniz reflü ve mide ekşimesi sorununuza yardımcı olabilir

anam beim ki parmağını emiyomuş:))

zor bizim için herşey zor ama napalım be tatlım bu yolldan geçmek lazım bak ben hsg den sonra hamile kaldım ondan önce hiç olmamışı % 25 lik kısıma girdim çok sükür yasadığın durum kolay değil ama bebeğine kavuşacağın bi adım olarak düşün belki sende benim gibi hsg den sonra hamile kalırsın nasip dua kaderi değiştirir rabbim sizide bebişinize bu ayların günlerin hürmetine kavuştursun canım

Meral'den Buket'e..Meral'den Buket'e...benim kocam da çocukları severken ben ağlıyorum...hem de fena ağlıyorum onun da içinden ağladığını düşünerek....bişeyleri yanlış yapıyorum ve kocama bu duyguları yaşatamıyorum diyerek...vs vs vs....

Canim benim esim kadar olamaz heralde hamile olunca kendini kaptirmiycaksin tamammi diyor heran herseye hazirlikli olucaksin diyor cok negatif olursa soyle yaparizz desem hayal kurma diyor ..Bugun grip olmusum sabah kalkmis bagirip duruyor her hamilelikten onnce grip olmayi nasil basariyorsun diyor sanki ben isteyerek hasta oluyorum Ne hikmetse her hamilelik oncesi bi grip atlatiyorum....

naber canım nasılsın nasıl gidio hamişlik epeydir görüşemedik hazırlıklar nasıl gidiyo bide kaç kilo aldın ben 9 oldum ya sıcakalrda gelio rabbim yrdım etsin inş

sonunda burdayımmmmm
ayyyy dün sular yoktu bugünde elektrikler sabahtan beridir çatladımmm valla Allahtan kuranı kerim meali vardı da onu okuyarak geçirdim zamanımı
Bende rüyamı anlatayım bari rüyamda Yasoyu ve Nazoyuuu gördümm
ayyyy karmakarışıktı nasıl yağmur yağıyo ve ben Nazan a kayseriye gitmeye çalışıyorumm Yaseminde vardı hayırdır inşallah dielim çok konuştuk rüyama girdiii
Kızzzzzz Özlemmmmmm inşallah bu ay hayırlı ve güzel haberlerini alırız canım benimmmRüyan hayırlara çıksınnnn

naber canım nasılsın nasıl gidio hamişlik epeydir görüşemedik hazırlıklar nasıl gidiyo bide kaç kilo aldın ben 9 oldum ya sıcakalrda gelio rabbim yrdım etsin inş

şükür canım sorun yok şimdilik inşallah da böyle devam eder hepimiz için... cumartesi kontrol var heyecanla sıpamı görmeyi bekliyorum ben 10 kilo aldım canım ya 1 gün kaçırsam zart diye 1 kilo geliyor artık daha dikkat etmek gerekiyor sanırım hızlandı kilo alımı hazırlık kısmında da hastane çantalarını hazırlamaya başlamayı planlıyorum canım çok sıcağa kalmadan bitireceğim hazırlıkları sen neler yapıyorsun? daha sık uğra buralara

hayırdır inş. aslıı bak beklerim buyur gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…