- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #28.601
bukeeet senin bebeğin hareket ettiğini düşünüyorum da sen direk müştak'a bağlarsıntekme attı şunu yaptı bunu yaptı ayyyyyy
Allah Allah niye anestezi yapmaz bu doktorlar anlamış değilim, valla çok şükür bana böyle bi tercih bile sunmadılar direk anestezi verdiler, beimkide epey kalmıştı sanırım biz 12+6 derken kalbi 9+1 de durmuş dediler ama kimse çürümüş yapışmış falan demedi ki zaten bişey açıklamıyorlar bile
ayy canım benim ne güzel yorumlamışsın teşekkür ederim.
benimde doktora gittigim gün 12. hafta olacakti ve malesef 7haftalikken kalbi durmus bendede ne kanama ne bisey olmadi sükür anesteziyle aldilar.
ben gecen ay laparoskopi ve histereskopi oldum burcum ama anestezi istediler direk ve cokta raha oldu yanliz ben narkozu kaldiramamaisim 1hafta hastanede kaldim
iyiyim tatlım heycan dorkta dımı cok az kaldı hadı hayırlısıtubacımm hoşgeldin canım nasılsın..
ayyyy çok heyecanlı
Vay kaçak, gizliden bizi gözetliyon demek ki
Peki sen adamlara tüketici hakem heyetine gideceğini söyledin mi
biz kafayı yeriz heralde..geçen eşim diyoki bebek doğsun sabahtan akşama kadar onu izleriz heralde:))başında bekleriz..:))
anaam yerim ben o eşşek sıpasını..ay kızz ne güzel yaaa..bende hissetsem bir an önce.. yaa uyuyo benimki şimdi içerde öyle takılıyo kendi haline..bugünde biraz kasıklarım ağırıyo..aslında kasığım değil tam rahmim ağırıyo..yani doktorun ultrasonu koyup baktığı yerde bi gerginlik bi huzursuzluk hissediyorum yaff:))niye ki acep..??
meraaalll senin topikte olduğunu görünce hep aklıma şu gelinin annesi-kızkardeşi muhabbetin vardı ya o geliyo
:))))) aaayy Özlemiiimm şükürler olsun ki atlattım o kabus stresi...hemi deeee gelinin kızkardeşi modundaa:)))))
Meralim sana sarılıp böğüre böğüre ağlamak istiyorum, kaderdaşım, ahh yanyana olsakta bu zorlukları beraber üslensek, inan ki seni okadar iyi anlıyorum , dün dedimki istemiyorum bu işin peşini bırakalım neden bu kadar sıkıntı yaşayalım dedim, eşim sonra beni ikna etti, ama inan her an aklımda bu mesele var bide 'geç kalınmişlık' insana herşeyin daha zor olacagini hissettiriyor ama burda söylenenler bana cok moral oldu, Allah'a siğınıp dua ederek yola devam edecegim inşallah, ben elimden geleni yapacağım eğer bir bebegımiz olmazsa da hamdolsun Rabbime
ayyy inşallah bi doğsun siz oturun valla başında öööyle onu izleyin, buket valla imreniyorum size benim eşim hiç hayal kurup şöyle yaparız böyle yaparız demiyor çoook nadir dile getirir, geçen gün ben onu parka götürürüm oynatırım bıkmam diyordu, artık kendi çocuğumu sevmek istiyorum diyordu senin eşin ne güzel paylaşıyor bizimki konuşmaz paylaşmaz
valla holywod yıldızlarına benziyor benim damadım, o saçları bi görecektin bircan, uzun uzun bide havaya kalkmış filan, sırfen karizma maşallah
ayyy kıyamam canım havalar dahada ısınacakmış Allah yardımcınız olsun canım yaa
anam bu çiğdem ve sen hangi hastaneye gidiyorsunuz çatladım meraktan
anammmm yeriz onu biz yaaa, arada bi karnında mausu gezdir bizleride tanısın
canlarım Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun, bu meşakatli yolda Allah inancımız olmasa zaten ne yaparız bilmiyorum, karşıma çıkacak herşeyden o kadar çok korkuyorum ki, sonra diyorum ki ; Allah inancın varsa niye korkuyorsun Burcu Rabbim mutlaka güzel kapılar açacaktır sana..verdiği herşeyin bir hayrı vardır...kabul edip beklemek lazım..beklerkende olası çareler aramak lazım..ama kızlar inanın bugün gerçekten çok kötü oldum..hiç birşeye cesaretim kalmadı.Allah'a sığınıp dua ettikçe herşey daha güzel olacak biliyorum..doktora dedimki ben anestezi almadan kürtaj oldum duygusal bir travma geçirdim benim için hsg çektirmek çok zor diye..adam umursamadı bile..ha adam prof, zaten yoğun, beni kucağına alıp sevgi gösterisinde bulunamaz belki ama işte biz kadınlar korkularımız yüzünden önce şimartılıp sonra güler yüz görelim istiyoruz..inşallah bir daha bu adama gitmek zorunda kalmam..ama başlayacağımız bu yol bana o kadar korkutucu geliyorki..hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız Allah razı olsun sizin desteğinizle, dualarla ve Rabbimin yardımıyla inşallah herşeyin üstesinden geleceğim
kuşum benimkine ilk çubukta çift çizgiyi gördüm dediğimde nasıl cool du hatırlamıyomusun.. negatif çıkarsa üzilmiyim diye yapmış(canım o benim yaa) şimdi senin eşinde sana hadi çocuğumuz olsun ben çocuk sevecem öyle yapacam böyle yapacam dese alınırsın belki zoruna gider..olmuştur hepimize bunlar..
burdan merale sesleniyorum..ben hamile görmeye dayanamadığım gibi eşim çocukları severkende o çocuklara sinir oluyodum...yani senin ki senş düşünüyo bence:))
ayyy inşallah bi doğsun siz oturun valla başında öööyle onu izleyin, buket valla imreniyorum size benim eşim hiç hayal kurup şöyle yaparız böyle yaparız demiyor çoook nadir dile getirir, geçen gün ben onu parka götürürüm oynatırım bıkmam diyordu, artık kendi çocuğumu sevmek istiyorum diyordu senin eşin ne güzel paylaşıyor bizimki konuşmaz paylaşmaz
bebikin büyüyor annesi gerginlik ondandır e tabi gazın da etkisi vardır bunda14. haftadasın canımcım az kalmış 4-5 haftaya hissedersin sanırım çünkü ben şişko olmama ve plesentanın bebeğimle göbeğimin arasına yerleşmesine rağmen 19. haftada ayırtetmeye başlamıştım hareketlerini ondan önce gaz mı bebek mi ikilemi oluyor sende başlamıştır belki ayırana kadar merakla bekliyorsun...
naber canım nasılsın nasıl gidio hamişlik epeydir görüşemedik hazırlıklar nasıl gidiyo bide kaç kilo aldın ben 9 oldum yasıcakalrda gelio rabbim yrdım etsin inş
sonunda burdayımmmmm
ayyyy dün sular yoktu bugünde elektrikler sabahtan beridir çatladımmm valla Allahtan kuranı kerim meali vardı da onu okuyarak geçirdim zamanımı
Bende rüyamı anlatayım bari rüyamda Yasoyu ve Nazoyuuu gördümm
ayyyy karmakarışıktı nasıl yağmur yağıyo ve ben Nazan a kayseriye gitmeye çalışıyorummYaseminde vardı hayırdır inşallah dielim çok konuştuk rüyama girdiii
Kızzzzzz Özlemmmmmm inşallah bu ay hayırlı ve güzel haberlerini alırız canım benimmmRüyan hayırlara çıksınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?