- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.861
slm kızlar.ben dünde gelmiştim kanamam olmuyor leke şeklinde diye.cmrtsi doktora gidecektim ama bugün gittim.şiddetli karın ağrısından gece hiç uyuyamadım adet oluyo gibi karnım parçalandı ama sadece damla leke var.
pko dan olabilir dedi.her ihtimale karşı kan tahlili verdim gebelik için.1saat sonra gidip alıcaam
canım benim demekki Allah bir vesile ile yavaş yavaş senin psikolojini hazırlıyor anneliğe, hakkında en hayırlı zamanda olsun inşallah2 senelik evliyim
bebek dusunmuyoruz daha zamani var gibi...
gectigimiz ay bikackere korunmadik bu ayda reglim 4-5 gun kadar gecikti normalde duzenlidir
dolayisiyla acaba bebis varmi? diye dusunmeden edemedim bebekle ilgili topikleri gezdim durdum bu arada ne kadar heveslendigimi farketmemisim
biraz once kirmizilar geldi cok kotu hissettim nlatamam
halbuki hic aklimda yoktu boyle bisey on ragmen cok kotu hissdiyorum
simdi cok daha iyi anliyorum bebis telasindaki arkadaslarimi
Allah herkeze Hayirli vakitte, hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin cok bekletmeden insallah
cok garip bi duygu her ay bu heycani yasayip beklemek cok daha zor olsa gerek Rabbim isteyeneleri bekletmsin insallah
Ol De Rabbimm.... Hayirlisiyla... Insallahh...
canım hemen ekledim hoşgeldin yeni bir dua akımınayasemin canım yeni dua listesine beni de eklermisin. katılmak isterim bende...
ayşecim hemen ekliyorum seni tamam tatlım sen yeterki okuyorum de, biz seni biliyoruz nasılsa canım benim. arada bir gelir toplu bilgi verirsin, çok özletme ama kendinibunca yogunlugun arasinda bi Allahümme Ya Evvelü mü cekemeyecegim yatüh bana
Ama kizlar hergün buraya gelip okudum diye yazamayabilirim. ben cuma günü ilk sayfamizdaki listeyi tarihleriyle birlikte kendi not defterime gecirip cekerim Insaallah. Rabbim yeni dua Listemizi Hayirli eylesin Insaallah hepimize
selam canlar bn bugün kontrole gittim çok şükür herşey iyi hatta değerlerin hızlı yükseliyo ikiz olablir dedi doktor.Hyırlısı inşallah bnm sadece birz kasık ve bel ağrım oluyo başka dabirşym yok hamişliğe hala alışamadım idrakım zor oluyo rabiim sizlere de nasip etsin hep dualarımdasınız
bu arada bn de duaya katılabilirim yalnız her zaman yazamam buraya okullar başlayınca pek giremiyom nete
günaydın herkese cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş..
Günaydın melekcim, sanada hayırlı cumalar, cuma vakti kendimize ve birbirimize bol bol dua etmeyi unutmayalım.
Kanaman nasıl oldu, acısı ağrısı azaldımı biraz???
kimsecikler yok bakıyorum tam takırız bu sabaholmaz ama tesbih şenliklerimiz başladı herkes dökülsün
yaa kimse ugramamış topige ya kızlar ben nette bakıyorumda kimse perde mezunda olumlu seyler söylememeil hamileligede engel deilmiş sadece düşük oluyomuş birde bunu aldırdıktan sonra yapışıklık oluyomuş yoksa bitmedimi benim çilem daha((((((((((((
bence muhammed adı dikkatle kullanılmalı..benim tercihim de ikinci ad olması yönünde..çünkü çocuklar o adı taşıyamıyolar..dünya hali...siz yinede ortak bi karar varırsınız umarım..saol canım kanamam dün yoktu ama akşam fitili yaptım sabah yine çok az miktarda oldu otururken sıkıntılanıyorum ama daha iyiyim elhamdülillah
bugun ne oldu sabah kocişle geliyoz kızımız olursa rabia oğlumuz olursa muhammed olcakmış adı diyorumki sadece muhammed olmaz diyorum muhammed mustafa olsun diyorum olmaz diyo ozaman mustafa derler muhammed olsun diyo ay kızlar yaaaaaaaaaa((((((
bence muhammed adı dikkatle kullanılmalı..benim tercihim de ikinci ad olması yönünde..çünkü çocuklar o adı taşıyamıyolar..dünya hali...siz yinede ortak bi karar varırsınız umarım..
canım hamılemısın sen ?
:)))) keşke ama deilim rahimde perde varmış canım onu aldırdım bundan sonra bakcaz bakalım hakkımızda hayırlısı
ayy valla hamilesin sandım hadi bakalım insallah en kısazamanda hamıle kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?