Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arkadaşım merak ettim sonucunu aldın mı

bunca yogunlugun arasinda bi Allahümme Ya Evvelü mü cekemeyecegim ya tüh bana

Ama kizlar hergün buraya gelip okudum diye yazamayabilirim. ben cuma günü ilk sayfamizdaki listeyi tarihleriyle birlikte kendi not defterime gecirip cekerim Insaallah. Rabbim yeni dua Listemizi Hayirli eylesin Insaallah hepimize

selam canlar bn bugün kontrole gittim çok şükür herşey iyi hatta değerlerin hızlı yükseliyo ikiz olablir dedi doktor.Hyırlısı inşallah bnm sadece birz kasık ve bel ağrım oluyo başka dabirşym yok hamişliğe hala alışamadım idrakım zor oluyorabiim sizlere de nasip etsin hep dualarımdasınız

bu arada bn de duaya katılabilirim yalnız her zaman yazamam buraya okullar başlayınca pek giremiyom nete

canım benim demekki Allah bir vesile ile yavaş yavaş senin psikolojini hazırlıyor anneliğe, hakkında en hayırlı zamanda olsun inşallah
yasemin canım yeni dua listesine beni de eklermisin. katılmak isterim bende...
canım hemen ekledim hoşgeldin yeni bir dua akımına
ayşecim hemen ekliyorum seni tamam tatlım sen yeterki okuyorum de, biz seni biliyoruz nasılsa canım benim. arada bir gelir toplu bilgi verirsin, çok özletme ama kendini

oyyy maşşallah sana ikizmi aman Allahım, sen istedin 1 göz, Allah verdi iki göz
İnşallah hep böyle güzel haberlerle dönersin dr kontrollerinden canım.
ben seni şimdi listeye ekliorum

Herkese Hayırlı Cumalar,
Yeni, bir dua zincirini bugün başlatıyoruz Allahın izni ile.
Geçen listeyi alfabetik sıraya göre yapmıştım, bunu ise tam tersine yaptım, yani o listede son olan kişiler bu listede başta, böylece haksızlık olmayacak aramızda inşallah

Bugün Tuba arkadaşımız ile başlıyoruz, günde 100 tane "allahümme ya evvelü" okuyacağız.
Şimdiden herkesin ettiği duları rabbim kabul etsin. Bende birazdan okuyacağım tuba için.
Ara ara geleceğim bugün siz bol bol muhabbet edin ben yokken

yaa kimse ugramamış topige ya kızlar ben nette bakıyorumda kimse perde mezunda olumlu seyler söylememeil hamileligede engel deilmiş sadece düşük oluyomuş birde bunu aldırdıktan sonra yapışıklık oluyomuş yoksa bitmedimi benim çilem daha ((((((((((((

günaydın herkese cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş..

Günaydın melekcim, sanada hayırlı cumalar, cuma vakti kendimize ve birbirimize bol bol dua etmeyi unutmayalım.
Kanaman nasıl oldu, acısı ağrısı azaldımı biraz???
kimsecikler yok bakıyorum tam takırız bu sabah olmaz ama tesbih şenliklerimiz başladı herkes dökülsün

Son düzenleme:

saol canım kanamam dün yoktu ama akşam fitili yaptım sabah yine çok az miktarda oldu otururken sıkıntılanıyorum ama daha iyiyim elhamdülillah

bugun ne oldu sabah kocişle geliyoz kızımız olursa rabia oğlumuz olursa muhammed olcakmış adı diyorumki sadece muhammed olmaz diyorum muhammed mustafa olsun diyorum olmaz diyo ozaman mustafa derler muhammed olsun diyo ay kızlar yaaaaaaaaaa ((((((

melekcim sen yapılabileceği yapmışsın..bundan sonra takip edeceksin..içini ferahtup..gönlünü tatlısu gölü gibi tutki içine atılan iki kaşık tuz tadını değiştirmesin..

bence muhammed adı dikkatle kullanılmalı..benim tercihim de ikinci ad olması yönünde..çünkü çocuklar o adı taşıyamıyolar..dünya hali...siz yinede ortak bi karar varırsınız umarım..

ayy valla hamilesin sandım hadi bakalım insallah en kısazamanda hamıle kalırsın

inş.. hamile kalsam burda davul zurna çalmammı dunya aleme duyurmammı rabbimin bana verdigi emanete gözüm gibi bakmmamı onu pamuklara sarmammı ayyy duygulandım şim allah hepimize nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…